ya
bakalım kuzu bana da kahvede tarih verdi ama bakalımCanım ben ikisinide beğendim ama tarotta tarıh verdı cıktı bana 3 gün içinde dedi dediği oldu ikisindede başarılı ama tarotta tarih verio
çok merak ediyorum alacağı hali, kız ben tutup götürücem nerdeyse meraktan o derece yanicatist78 tubaya fal baktırmadı sadece benim falımı dinledi asıl baktırsa sen o zaman maceralarını dinle onun
sen gitmedinmi tuğbaya şeker?Şu yorumundan sonra şoktayım
Cin çarpmış gibiyim hatta.
Valla o anı kaçırmak istemem şahit olmak isterim. Benim falı bile yarısına kadar ancak dinleyebildiçok merak ediyorum alacağı hali, kız ben tutup götürücem nerdeyse meraktan o derece yani
banada ocak dedi şekerNihal beni de cok sasirtmadi ama isabetli yere basan sozleri var bos bos bu boyle olcak gel burdaym demek yerine. Bakalim verdgi tarhler 20 ocaga kdr dedi ayni tarh verdgi oldumu baskasna da?
aa benimde dikkatimi çekmişti bak ben unutmuştum sormayı iyi hatırlattın, farklı dimi kartlarıKızlar bir şey dicem tuğba hangi tarot kartlarına bakıyor bilen var mı? Bir kart var da onun intteki anlamına bakacağım da
yani çıkma ihtimali var dediklerinin hıı şeker, nihale baktırmışşsın yanlış anlamdım dimi?Kızlar Nihal'in tarihlerine fazla takılmayın, sarkmalar olabiliyor.
Evet canım ya valla o an şokla unuttum sormayı ama soran olursa valla sevinirimaa benimde dikkatimi çekmişti bak ben unutmuştum sormayı iyi hatırlattın, farklı dimi kartları
yani çıkma ihtimali var dediklerinin hıı şeker, nihale baktırmışşsın yanlış anlamdım dimi?
Nihal'e 2-3 kez baktırdım canım, ablam da baktırdı. Her söylediği çıktı diyemem tabi ki ama genel olarak iyidir bana göre. Tarih olarak da ablama işiyle ilgili tam tarihi bilmişti ama onun dışında genelde sarkıyo. En mantıklı falcılardan biridir. :)
sen gitmedinmi tuğbaya şeker?
kizlar,birazdan fala gidecem,siz hangisini tavsiye edersiniz?
laf cafe Halil
laf cafe Umay
Almira cafe Enfal
symbol cafe Nihal
mi cafe Hande
melekler kahvesi Kadir
mandal cafe Ada
bunlardan birine gidecem,en iyisi hangisi sizce?bi tanesini soyleyin :)
kizlar,birazdan fala gidecem,siz hangisini tavsiye edersiniz?
laf cafe Halil
laf cafe Umay
Almira cafe Enfal
symbol cafe Nihal
mi cafe Hande
melekler kahvesi Kadir
mandal cafe Ada
bunlardan birine gidecem,en iyisi hangisi sizce?bi tanesini soyleyin :)
Canım o kart yanında açılan kartla baglantılı cevabı var tek başına anlam içermiyor diye biliryorumEvet canım ya valla o an şokla unuttum sormayı ama soran olursa valla sevinirimbir tane kart vardı birbirine sarılan gibi ama üstlerinde bir şey yok kıyafet falan,bel üstü görünüyor iki insan kartta .ne komik anlattım hahahaj bu kartın anlamına bakacaktım internetten ama bulamadım ya
Yok yok biliyorum canım zaten değişik açıyor tarotu. En son soru sordurup tek kart açtırdı bir tane seç dedi bir şeyden emin olmak için o kart çıktı ondan dolayı sordumCanım o kart yanında açılan kartla baglantılı cevabı var tek başına anlam içermiyor diye biliryorum
Yeter şaşırtmaz, ilk gittiğimde de bir daha gitmem diyordum. Ama verdiği tarihlerde dedikleri çıkınca o zaman şaşırmaktan ziyade çıkan fal olmasıyla ilgilendim ve 2.ye gittim. Yeter tarotunda şok eder, oha dersiniz. Kahvesini dediğim gibi umursamazsınız tarihlerini takip etmezsiniz. Bir zmaan sonra şöyle bir dönüp geçmiş falları okuyayım dediğiniz zaman bir bakarsınz ki taak tak taak çıkmış her dediği.
Yeter e bende fal baktırdım ama, iyi dediği insan bana yapmadığını bırakmadı.Tam tersi oldu.O yüzden, tekrar asla baktırmam.Hem kahve, hem tarot baktırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?