İstanbul'da Fal - Falcılar

ya catist78 sen her tuğbadan bahsetmende ben gülme krizine giriyorum hemen gözümde tuğba ve seni hiç görmemiş olsamda nedense sinirden masaya çıkmış bir kadın beliriyor gözümde

ya catist78 sen her tuğbadan bahsetmende ben gülme krizine giriyorum hemen gözümde tuğba ve seni hiç görmemiş olsamda nedense sinirden masaya çıkmış bir kadın beliriyor gözümde
catist78 tubaya fal baktırmadı sadece benim falımı dinledi asıl baktırsa sen o zaman maceralarını dinle onun

aa benimde dikkatimi çekmişti bak ben unutmuştum sormayı iyi hatırlattın, farklı dimi kartları
Evet canım ya valla o an şokla unuttum sormayı ama soran olursa valla sevinirimbir tane kart vardı birbirine sarılan gibi ama üstlerinde bir şey yok kıyafet falan,bel üstü görünüyor iki insan kartta .ne komik anlattım hahahaj bu kartın anlamına bakacaktım internetten ama bulamadım ya

yani çıkma ihtimali var dediklerinin hıı şeker, nihale baktırmışşsın yanlış anlamdım dimi?

Nihal'e 2-3 kez baktırdım canım, ablam da baktırdı. Her söylediği çıktı diyemem tabi ki ama genel olarak iyidir bana göre. Tarih olarak da ablama işiyle ilgili tam tarihi bilmişti ama onun dışında genelde sarkıyo. En mantıklı falcılardan biridir. :)

Evet tarihler sarkıyor ama konu/olay çıkıyor herkes hemfikir bu konuda. Bende de tarihi sarktı ama genel olarak falı çıkıyor.

sen gitmedinmi tuğbaya şeker?

Gittim gittim de arkadaşın yazdığı hikayeye çok şaşırdım. Şaşırma nedenim aslında kendimle ilgili durumlar. Tuğbaya su baktırmak istiyorum ben birkaç hafta sonra. Sonra da verdiği tarihler bitene kadar kimseye baktırmak yok bir daha.

kizlar,birazdan fala gidecem,siz hangisini tavsiye edersiniz?
laf cafe Halil
laf cafe Umay
Almira cafe Enfal
symbol cafe Nihal
mi cafe Hande
melekler kahvesi Kadir
mandal cafe Ada

bunlardan birine gidecem,en iyisi hangisi sizce?bi tanesini soyleyin :)

Kızlar, ben hiçbirisine gitmedim. Yorumlara göre,

1-)tuğba
2-) yeter
3-)nihal

Başka var mı öneri? Şimdi tuğba ve yeter tarotta iyi ya nihal hangisinde iyi? Nihal beşiktaş symbol cafede tuğba taksim damlalarda, yeter pen cafede mi?tuğbaya su mu baktıralım?

Canım merak ettim sen ne amaçla gidiyosun fala? Olumlu konuşan istemiyorum, dedin. Döncek, diyenlere kızdın. Ki haklısın, evli adamın yuvasının bozulmasını isteyen birine "normal" diyemem ben. Böyle cümleler duymak istememen güzel. Ama tugba da yeter de gayet olumsuzdu. Onları niye beğenmedin?

Bu arada symbol nihale gitmeni tavsiye verebilirim. Gayet dobradır. Alman gereken msjları sana gayet iyi aktarır, diye düşünüyorum.

Kadir olmayacaga olmayacak diyor

Canım o kart yanında açılan kartla baglantılı cevabı var tek başına anlam içermiyor diye biliryorum

Canım o kart yanında açılan kartla baglantılı cevabı var tek başına anlam içermiyor diye biliryorum
Yok yok biliyorum canım zaten değişik açıyor tarotu. En son soru sordurup tek kart açtırdı bir tane seç dedi bir şeyden emin olmak için o kart çıktı ondan dolayı sordum

Yeter e bende fal baktırdım ama, iyi dediği insan bana yapmadığını bırakmadı.Tam tersi oldu.O yüzden, tekrar asla baktırmam.Hem kahve, hem tarot baktırmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…