Ben yetere ilk falımı yaklaşık 2,5 ay önce baktırdım. Eşim için tarıt baktırdım şu an problemliyiz. Salı günü görüşmemizde eşimiz ağzından yeterin o galda söylediği bir cümlenin birebir aynısını fuydum ve şok geçirdim. Ana fikir olarakta yeterin anlattığı gibiydi konuşmamız. Bugün tarot değilde kahve baktırayım kahvede basıl dedim açıkcası kahvesini pek beğenmedim bence baktırmaya değmez ama yanında tarıt baktırdım buluşmadan sonraki gikri için bana buluşmadaki bağzı sözleri ve hareketleri söyledi tekrar şok oldum. Benim fikrim karşı taraf için tarot baktrın bu konuda gerçekten iyi. Ama kahve falını es geçin derim.Yeter şaşırtmaz, ilk gittiğimde de bir daha gitmem diyordum. Ama verdiği tarihlerde dedikleri çıkınca o zaman şaşırmaktan ziyade çıkan fal olmasıyla ilgilendim ve 2.ye gittim. Yeter tarotunda şok eder, oha dersiniz. Kahvesini dediğim gibi umursamazsınız tarihlerini takip etmezsiniz. Bir zmaan sonra şöyle bir dönüp geçmiş falları okuyayım dediğiniz zaman bir bakarsınz ki taak tak taak çıkmış her dediği.
Canım ben ikisinide beğendim ama tarotta tarıh verdı cıktı bana 3 gün içinde dedi dediği oldu ikisindede başarılı ama tarotta tarih veriokahve baktırdım canım ben ama çıkarken tarottada iyi dediler. çıkarsa artık bir dahaki sefere tarot baktırırım. sen yenimi baktırdın. yani yeni baktırdıysan verdiği tarih varmı merak ettim
Ben duyguya geldim baktırdım anı nası bu kadar iyi bilio anlam veremiyorum bana cıkan falları oldugu için 2 ay sonra yine geldim bakalım bu fallarımdan neler beklio benisaat iki hala kimse bir falcıya gitmedi mi ?
Katılıyorum bendede ole oldu psikolojik analiz yaptı aklımda kalan beni şaşırtan bişey söylemedi enerji meselesi tabibeğenmekten ziyade umduğum kadar iddalı çıkmadı sanki ya, ok bişeyler bildi ama bu falcının, genelde sizin tepkilerinizi ölçerek yaptığı, genel yorumlar gibiydi yani. açıkcası bir nihal kadar beni şaşırtmadıda
Ben duyguya geldim baktırdım anı nası bu kadar iyi bilio anlam veremiyorum bana cıkan falları oldugu için 2 ay sonra yine geldim bakalım bu fallarımdan neler beklio beni
Yeşilköyde ki dios cafe canımDuygu hangi duygu canım? Nerde bakıyor?
Duygu tamamen pembe tablocuydu ya bunu simdi daha iyi goruyorum dedgi hicbise cikmadi.Yeşilköyde ki dios cafe canım
white rider dır cnm kesin :)Kızlar bir şey dicem tuğba hangi tarot kartlarına bakıyor bilen var mı? Bir kart var da onun intteki anlamına bakacağım da
Canım seni üzmek niyetim değil ama yanlış hatırlamıyorsam tuğba'da olumsuz konuşmuştu ve bunlar kötü falcılar değil. Tabi ki fala göre hayatımızı belirlemek saçma ama inan ben kendime istediğim kadar sana da istiyorum umarım öyle biri gelir ki seni senden daha çok düşünür ve sever.kizla bugun pen cafe yetere gittim,ozelimdeki kisi icin fal baktirdim yani benimle o kisiymis gibi konustu,o kadar kotu seyler soylediki moralim bozuldu ya,bu kisi seni hic sevemis evlenmeyi fln asla dusunmemis dedi,hatta o kadinla da severek evlenmis dedi yani inanamiyorumm,halbuki kac kez istanbula gelmek istedi evlilik meselesni konusmak icin cok kotu moralimi bozdu yaa
Pofu'cum teşekkür ederim.white rider dır cnm kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?