İstanbul'da Fal - Falcılar

catist78 kız sen öyle dedikten sonra bakayım bana kaç dakika bakmış 11 dakika 40 saniyede ben baygınlık geçirdiğine göre 40 dakikada kesin boğardım ben onu

Ben yetere ilk falımı yaklaşık 2,5 ay önce baktırdım. Eşim için tarıt baktırdım şu an problemliyiz. Salı günü görüşmemizde eşimiz ağzından yeterin o galda söylediği bir cümlenin birebir aynısını fuydum ve şok geçirdim. Ana fikir olarakta yeterin anlattığı gibiydi konuşmamız. Bugün tarot değilde kahve baktırayım kahvede basıl dedim açıkcası kahvesini pek beğenmedim bence baktırmaya değmez ama yanında tarıt baktırdım buluşmadan sonraki gikri için bana buluşmadaki bağzı sözleri ve hareketleri söyledi tekrar şok oldum. Benim fikrim karşı taraf için tarot baktrın bu konuda gerçekten iyi. Ama kahve falını es geçin derim.

kahve baktırdım canım ben ama çıkarken tarottada iyi dediler. çıkarsa artık bir dahaki sefere tarot baktırırım. sen yenimi baktırdın. yani yeni baktırdıysan verdiği tarih varmı merak ettim
Canım ben ikisinide beğendim ama tarotta tarıh verdı cıktı bana 3 gün içinde dedi dediği oldu ikisindede başarılı ama tarotta tarih verio

Arkadaşlar merhaba, burdan okuduğum yorumlar neticesinde Nihal ve Tuğba ' ya gittim. Ikisinden de memnun kalmadim. Tuğba yaşanan gelismelerde Nihal'e göre daha iyi olsa da, gelecek ile ilgili yorumlarinda çok da fazla bir şey soylemedigini, cok fazla kelime kabalikligi yaptigini düşünüyorum. Nihal daha net şeyler söyledi geleceğe dair ama Tuğba çok uzun tarihler verdi. Fanları çıkar mı çıkmaz mi bilemeyecegim; ama ikisi için de iyi falcı diyemem. Burda isim veren falcilar için iyi yorumlar yapılıyor; lakin isim bilmek maharet olsaydı isim verenlerin fallarin hepsi cikardi:) tarih konusunda da illa ki vedigi tarihler cikacak diye bir kaide yok. Erken ya da gec bir vakitte de yasanabilir denilenler. Tarihe ve isme önem vermeyen ama gelecekle ilgili bilen falcılara, falci demek daha dogru. Uzun lafın kısası; bence tatmin edici değiller. Ama belki de söyledikleri çıkar bilemiyorum.

Katılıyorum bendede ole oldu psikolojik analiz yaptı aklımda kalan beni şaşırtan bişey söylemedi enerji meselesi tabi

Nihal beni de cok sasirtmadi ama isabetli yere basan sozleri var bos bos bu boyle olcak gel burdaym demek yerine. Bakalim verdgi tarhler 20 ocaga kdr dedi ayni tarh verdgi oldumu baskasna da?

kizla bugun pen cafe yetere gittim,ozelimdeki kisi icin fal baktirdim yani benimle o kisiymis gibi konustu,o kadar kotu seyler soylediki moralim bozuldu ya,bu kisi seni hic sevemis evlenmeyi fln asla dusunmemis dedi,hatta o kadinla da severek evlenmis dedi yani inanamiyorumm,halbuki kac kez istanbula gelmek istedi evlilik meselesni konusmak icin cok kotu moralimi bozdu yaa

Kızlar bir şey dicem tuğba hangi tarot kartlarına bakıyor bilen var mı? Bir kart var da onun intteki anlamına bakacağım da

Canım seni üzmek niyetim değil ama yanlış hatırlamıyorsam tuğba'da olumsuz konuşmuştu ve bunlar kötü falcılar değil. Tabi ki fala göre hayatımızı belirlemek saçma ama inan ben kendime istediğim kadar sana da istiyorum umarım öyle biri gelir ki seni senden daha çok düşünür ve sever.

Kızlar Nihal'in tarihlerine fazla takılmayın, sarkmalar olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…