İstanbul'da Fal - Falcılar

Sağ ol canım. Sen baktırdın mı göker'e ? Bildi mi?
Evet, geçen hafta baktırdım, söylediklerinden 3ünü peşpeşe yaşadım, kolay kolay dumur olmam, oldum. Esas konuyla ilgli Aralık sonuna kadar dedi, bekliyorum.
Son anda yanımdaki arkadaşıma hamilesin diye sallamasaydı, epeyce iyi falcı derdim de, kız o sırada regliydi :) Bebek istekleri de yok karı koca :)
Bence git, hiç bir falcının söyledikleri %100 tutmuyor. Yeter hakkında çok iyi yorumlar da okudum, çok kötü yorumlar da. Göker hakkında hep iyi diyorlar.

Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Eylem kendisi için 'Türkiye'nin en iyi 2. falcısıyım demişti...Kusura bakmasın, alakası yok. Dilerim okuyordur.
Falcılar bence birbirine fal baktırmalı, nasıl fal bakılır bir öğrensinler sonra değerlendirsinle rkendilerini en iyi mi 5. iyi mi , neyse,,
Benden dönecek dediği adamı daha hızlı döndürmek için 600TL istedi bir de...

Burda Eylem'in dedikleri çıktı diyen 2 ya da 3 kişi oldu gerisinde çıkan tek şey yok...
Çok talihsiz bir cümleydi ''Türkiye'nin en iyi ikinci falcısıyım''

Tavsiye edemicem kendisini hiç kimseye..

Sağ ol canım hahahahjaa hamilesin dedi haçıkması güzel olmuş. bende bu hafta denim ozaman. Aynen dediğin gibi iyi yorumlar var hep.

Ya eylem galiba herkese aynı tarihi veriyor. Bana da 1 vakit demişti ve aynı şekilde o ne demek dediğimde 10 gün demişti. Bende de tık yok.
600 tlyi eylemmi istedi?

Yuh 600 tl mi istedi. Ben böyle yapan falcılardan irrite oluyorum. Bana da evet çıktı bazı dedikleri ama bu söylediklerinden sonra gözümden düştü

1. Falcı kimmiş onu merak ettim söledi mi:)

2 ya da 3 kişiden çok daha fazlasını tutturdu burada. kimse de gelip para istiyor demedi. sanki buradan "arkadaşlar en iyi falcı x" diyip x'in güzelce reklamını yapacaksın gibime geldi :) çünkü falcıların çoğu kendisinden iyisini hazmedemez ve önermez.

ya da şizofrene bağladım ben ya. ay kime güveneceğimizi şaşırıyoruz bazen cidden.

Şuana kadar reklamına kanmadığım ve baktırmadan zararsız kurtulduğum tek falcı diyebilirim burda.
Bir daha baktırmazsın olur biter yavrum. Aynen birinci falcı kimmiş onu da keşke söyleyiverseymiş

Bir de kızlar göker hakkında şuana kadar gökerle ilgili çıktı denen bir cümle hiç okuyamadım ben ya? Ben mi bulamıyorum bu falcılar hakkındaki yorumları acaba birtek. Geçen hafta gidicektim, gitme çıkmıyo dediler diye vazgeçtim. Ama hâlâ merak ediyorum onu açıkçası.

Ya eylem galiba herkese aynı tarihi veriyor. Bana da 1 vakit demişti ve aynı şekilde o ne demek dediğimde 10 gün demişti. Bende de tık yok.
600 tlyi eylemmi istedi?
Bana iki vakit demişti bende dedim o ne demek sinirlendi aralık sonu dedi
Bende şüphelendiğim zaman birinden , diğer mesajlarını okuyorum. Eğer arkadaşın diğer mesajlarını okursan anlarsın .:)

Kötü mü dediler ya

Çok şok eden bir falcı değil vasat dediler. Bir de pembe tablocu dediler yanılmıyorsam canım. Yoksa ben de gidiyordum ama hâlâ aklımda. Erteledim gidip çıkanlar olursa, gidebilirim ilerde.
Sağol canım . Neyse hangisi gideceğim gün aklımı çelerse o gün artık ona gidim yoksa memnun olan da var olmayan da falcılarda.

aklıma bile gelemmişti birileirnin reklamını yapmak, çok önceden yazdım 2-3 isim, detaylarıyla, geriye dönüp bakabilirsin...
Bana olur öyle tuhaflıklar,, kimseden istemezler benden isterler, yumuşak ve saftirik görüyorlar galiba, oysa sadece nezaketliyim..

İnsan şizofrene bağlıyor tabi, çünkü hepimizin bir karın ağrısı var ki duygusal olarak, burdayız...

Akıllılık etmişisin ,duygusal olarak buhranlarda olduğum bir anıma denk geldi benim de, uzun süredir de kimseye baktırmamıştım.
Göker'le iligi bir yorum yaptım ben bir kaç mesaj önce, Genel olarak Göker'le iligli iyi yorumla rokudum.
Arama kısmına bir haller olmuş, ben de merak ettiğim bir kaç ismi araştıracaktım, bulamadım.
İsim vermicem, reklam yapıyorum sananlar var :))

Oysa gerçekten yapmıyorum reklam.

Tüm yorumlarımda hem olumlu hem olumsuz detaylar verdim baktırdığım kişilerle ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…