Kızlar bu hafta ya göker ya yeter'e gidecem. HAngisini dersiniz?
Sağ ol canım. Sen baktırdın mı göker'e ? Bildi mi?Göker derim
Evet, geçen hafta baktırdım, söylediklerinden 3ünü peşpeşe yaşadım, kolay kolay dumur olmam, oldum. Esas konuyla ilgli Aralık sonuna kadar dedi, bekliyorum.Sağ ol canım. Sen baktırdın mı göker'e ? Bildi mi?
Sağ ol canım hahahahjaa hamilesin dedi haEvet, geçen hafta baktırdım, söylediklerinden 3ünü peşpeşe yaşadım, kolay kolay dumur olmam, oldum. Esas konuyla ilgli Aralık sonuna kadar dedi, bekliyorum.
Son anda yanımdaki arkadaşıma hamilesin diye sallamasaydı, epeyce iyi falcı derdim de, kız o sırada regliydi :) Bebek istekleri de yok karı koca :)
Bence git, hiç bir falcının söyledikleri %100 tutmuyor. Yeter hakkında çok iyi yorumlar da okudum, çok kötü yorumlar da. Göker hakkında hep iyi diyorlar.
Ya eylem galiba herkese aynı tarihi veriyor. Bana da 1 vakit demişti ve aynı şekilde o ne demek dediğimde 10 gün demişti. Bende de tık yok.Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Eylem kendisi için 'Türkiye'nin en iyi 2. falcısıyım demişti...Kusura bakmasın, alakası yok. Dilerim okuyordur.
Falcılar bence birbirine fal baktırmalı, nasıl fal bakılır bir öğrensinler sonra değerlendirsinle rkendilerini en iyi mi 5. iyi mi , neyse,,
Benden dönecek dediği adamı daha hızlı döndürmek için 600TL istedi bir de...
Burda Eylem'in dedikleri çıktı diyen 2 ya da 3 kişi oldu gerisinde çıkan tek şey yok...
Çok talihsiz bir cümleydi ''Türkiye'nin en iyi ikinci falcısıyım''
Tavsiye edemicem kendisini hiç kimseye..
Yuh 600 tl mi istedi. Ben böyle yapan falcılardan irrite oluyorum. Bana da evet çıktı bazı dedikleri ama bu söylediklerinden sonra gözümden düştüEylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Eylem kendisi için 'Türkiye'nin en iyi 2. falcısıyım demişti...Kusura bakmasın, alakası yok. Dilerim okuyordur.
Falcılar bence birbirine fal baktırmalı, nasıl fal bakılır bir öğrensinler sonra değerlendirsinle rkendilerini en iyi mi 5. iyi mi , neyse,,
Burda Eylem'in dedikleri çıktı diyen 2 ya da 3 kişi oldu gerisinde çıkan tek şey yok...
Evet, malesef.Ya eylem galiba herkese aynı tarihi veriyor. Bana da 1 vakit demişti ve aynı şekilde o ne demek dediğimde 10 gün demişti. Bende de tık yok.
600 tlyi eylemmi istedi?
1. Falcı kimmiş onu merak ettim söledi mi:)Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
1. Falcı kimmiş onu merak ettim söledi mi:)
2 ya da 3 kişiden çok daha fazlasını tutturdu burada. kimse de gelip para istiyor demedi. sanki buradan "arkadaşlar en iyi falcı x" diyip x'in güzelce reklamını yapacaksın gibime geldi :) çünkü falcıların çoğu kendisinden iyisini hazmedemez ve önermez.Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Eylem'in falı bence bende patladı. 1 vakte kadar demişti. O ne demek dediğimde en fazla 10 gün dedi. 1 aya yaklaştım, tık yok...
Bana iki vakit demişti bende dedim o ne demek sinirlendi aralık sonu dediYa eylem galiba herkese aynı tarihi veriyor. Bana da 1 vakit demişti ve aynı şekilde o ne demek dediğimde 10 gün demişti. Bende de tık yok.
600 tlyi eylemmi istedi?
Bende şüphelendiğim zaman birinden , diğer mesajlarını okuyorum. Eğer arkadaşın diğer mesajlarını okursan anlarsın .:)2 ya da 3 kişiden çok daha fazlasını tutturdu burada. kimse de gelip para istiyor demedi. sanki buradan "arkadaşlar en iyi falcı x" diyip x'in güzelce reklamını yapacaksın gibime geldi :) çünkü falcıların çoğu kendisinden iyisini hazmedemez ve önermez.
ya da şizofrene bağladım ben ya. ay kime güveneceğimizi şaşırıyoruz bazen cidden.
Kötü mü dediler yaŞuana kadar reklamına kanmadığım ve baktırmadan zararsız kurtulduğum tek falcı diyebilirim burda.
Bir daha baktırmazsın olur biter yavrum.
Bir de kızlar göker hakkında şuana kadar gökerle ilgili çıktı denen bir cümle hiç okuyamadım ben ya? Ben mi bulamıyorum bu falcılar hakkındaki yorumları acaba birtek. Geçen hafta gidicektim, gitme çıkmıyo dediler diye vazgeçtim. Ama hâlâ merak ediyorum onu açıkçası.
Kötü mü dediler ya
Sağol canım . Neyse hangisi gideceğim gün aklımı çelerse o gün artık ona gidim yoksa memnun olan da var olmayan da falcılarda.Çok şok eden bir falcı değil vasat dediler. Bir de pembe tablocu dediler yanılmıyorsam canım. Yoksa ben de gidiyordum ama hâlâ aklımda. Erteledim gidip çıkanlar olursa, gidebilirim ilerde.
Bir adammış güya, ismini bilmiyormuş, sormaz mıyımm,, tabi ki sormuştum :)
aklıma bile gelemmişti birileirnin reklamını yapmak, çok önceden yazdım 2-3 isim, detaylarıyla, geriye dönüp bakabilirsin...2 ya da 3 kişiden çok daha fazlasını tutturdu burada. kimse de gelip para istiyor demedi. sanki buradan "arkadaşlar en iyi falcı x" diyip x'in güzelce reklamını yapacaksın gibime geldi :) çünkü falcıların çoğu kendisinden iyisini hazmedemez ve önermez.
ya da şizofrene bağladım ben ya. ay kime güveneceğimizi şaşırıyoruz bazen cidden.
Şuana kadar reklamına kanmadığım ve baktırmadan zararsız kurtulduğum tek falcı diyebilirim burda.
Bir daha baktırmazsın olur biter yavrum. Aynen birinci falcı kimmiş onu da keşke söyleyiverseymiş
Bir de kızlar göker hakkında şuana kadar gökerle ilgili çıktı denen bir cümle hiç okuyamadım ben ya? Ben mi bulamıyorum bu falcılar hakkındaki yorumları acaba birtek. Geçen hafta gidicektim, gitme çıkmıyo dediler diye vazgeçtim. Ama hâlâ merak ediyorum onu açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?