bana yolla özelden linkiPofu'cum teşekkür ederim.Bakıyorum hemen.
ya bu adamin etrafinda cok yazistigi kadin var dedi adam oyle biri olsa benimle iletisimi kesmez zaten evlendi diye oyle biri degil o,ayrica whatsapa ve facebooka da benimle nezaman yazissa o zaman girerdi yani 10 gundur girmiyor mesela watsapa ve face-e nerde yazisiyor bu kadinlarla anlamadim ben :) yok tugba olumsuznkonusmustu ama o kisi seni cok seviyor ve evlenmek istedigi kiz senmissin ama aile baskisiyla evlenmis ve evlendigi kadina da kesinlikle asik degil,ama yeter diyorki evlendigi kadina sirilsiklam asik olamaz boyle bisi :)Canım seni üzmek niyetim değil ama yanlış hatırlamıyorsam tuğba'da olumsuz konuşmuştu ve bunlar kötü falcılar değil. Tabi ki fala göre hayatımızı belirlemek saçma ama inan ben kendime istediğim kadar sana da istiyorum umarım öyle biri gelir ki seni senden daha çok düşünür ve sever.
ya bu adamin etrafinda cok yazistigi kadin var dedi adam oyle biri olsa benimle iletisimi kesmez zaten evlendi diye oyle biri degil o,ayrica whatsapa ve facebooka da benimle nezaman yazissa o zaman girerdi yani 10 gundur girmiyor mesela watsapa ve face-e nerde yazisiyor bu kadinlarla anlamadim ben :) yok tugba olumsuznkonusmustu ama o kisi seni cok seviyor ve evlenmek istedigi kiz senmissin ama aile baskisiyla evlenmis ve evlendigi kadina da kesinlikle asik degil,ama yeter diyorki evlendigi kadina sirilsiklam asik olamaz boyle bisi :)
Kız değilmiş white riderbana yolla özelden linkine buldun mrk ettim
Kız değilmiş white riderbakıyorum bakıyorum bulamadım ahhaha hangi deste diye ama yok
Ay olursa yaz valla bizde sevinelim senin adına ki ben inanıyorum olacak :) hadi hayırlısı inşallah her şey gönlünce olur canımsimdiye kadar 10 falciya baktirdim hepsinin ortak dedigi sey ocak subat ayi hayatina biri girecek,bu hayatina giren son kisi olacak yani evlilik sana bu adamla eger bu adama hayir dersen hayatinin sonuna kadar evlenmeyeceksin,ve hepsinin ortak dedigi bir sey daha bu kisinin isminin son harfinde an var yani atiyorum serkan volkan ugurkan can suleyman ve bu gibi isimler,hangi falcilar soyledi onlari da yazayim dejavu cafe edi,laf cafe andac,eylem,symbol cafe levent,symbol cafe can,mandal cafe toprak,hepsinin ayni seyi demesi korkuttu beni gerci ben kimseyi istemiyorum ama bakalim gercekten olacakmi oyle biri
olsa bile hayir diyecem emin ol etrafimda hicbir erkek istemiyorum cunki kenardan bir erkek baktiginda bile sinirleniyorum ;DAy olursa yaz valla bizde sevinelim senin adına ki ben inanıyorum olacak :) hadi hayırlısı inşallah her şey gönlünce olur canım
Yok kız sadece bir kart açmıştı tuğba o kart beni etkiledi baya sadece o kartın anlamına bakcam yoksa başka niyetim yokiyi de onların bakımını yapamazsın ki ben de yeteri izledim ama bişey anlamadım
simdiye kadar 10 falciya baktirdim hepsinin ortak dedigi sey ocak subat ayi hayatina biri girecek,bu hayatina giren son kisi olacak yani evlilik sana bu adamla eger bu adama hayir dersen hayatinin sonuna kadar evlenmeyeceksin,ve hepsinin ortak dedigi bir sey daha bu kisinin isminin son harfinde an var yani atiyorum serkan volkan ugurkan can suleyman ve bu gibi isimler,hangi falcilar soyledi onlari da yazayim dejavu cafe edi,laf cafe andac,eylem,symbol cafe levent,symbol cafe can,mandal cafe toprak,hepsinin ayni seyi demesi korkuttu beni gerci ben kimseyi istemiyorum ama bakalim gercekten olacakmi oyle biri
Aaa öyle bir şey yapma canım ya sen bu çocuk için doğulu demedin mi ve para için evlenmişti dimi. Yani boşanma falan olması biraz zor gibi bence hayatına en güzel şekilde devam et . Bana da bütün arkadaşlarım böyle diyor bende yok falan diyordum ama o kadar haklılar ki.olsa bile hayir diyecem emin ol etrafimda hicbir erkek istemiyorum cunki kenardan bir erkek baktiginda bile sinirleniyorum ;D
Ayyy hakikaten yeni keşifler olsada baktırsak ne güzel olur.var mı yeni keşifleeer??
Canım gecen sene arkadasım su ya baktırıyordu şu anda ingilterede kızın yurtdısına gitcegını dalan bilmişti ve hep suya baktırdı cok memndu bıde gıtmedıgı falcı yoktu sonra falcısı tuba oldu.Kızlar tuğbaya su baktıran var mı aranızda? Çok merak ediyorum memnun kalan var mı su baktırıpta? Gerçi tarotta bile bizi şok etti ama..
Canım bana sen yüzükle gelecen demişti ben yok canım dedim ve yüzükle gıttım 2 ay sonra ama daha buyuk bişine idaaya girdim bakalım bü sefer olursaDuygu tamamen pembe tablocuydu ya bunu simdi daha iyi goruyorum dedgi hicbise cikmadi.
Neyse sana cikmasna sevndm cnm bugun nasi bakti duygu sana? Esas konu mu cikmisti? Pasta alip giden olmus mu
Canım Andaç nasıl ya ben bugun ona baktırcaktım fazla kişi vardı baktıramadım ama merakta ettım açıkcası gunü iki falla bitiriyim dedim ama ona baktıramadımsimdiye kadar 10 falciya baktirdim hepsinin ortak dedigi sey ocak subat ayi hayatina biri girecek,bu hayatina giren son kisi olacak yani evlilik sana bu adamla eger bu adama hayir dersen hayatinin sonuna kadar evlenmeyeceksin,ve hepsinin ortak dedigi bir sey daha bu kisinin isminin son harfinde an var yani atiyorum serkan volkan ugurkan can suleyman ve bu gibi isimler,hangi falcilar soyledi onlari da yazayim dejavu cafe edi,laf cafe andac,eylem,symbol cafe levent,symbol cafe can,mandal cafe toprak,hepsinin ayni seyi demesi korkuttu beni gerci ben kimseyi istemiyorum ama bakalim gercekten olacakmi oyle biri
Su falıyla tarota farklı mı bakıyor peki? Ben gittiğimde tarota baktırdım, su ya baktığını bilmiyordum?Canım gecen sene arkadasım su ya baktırıyordu şu anda ingilterede kızın yurtdısına gitcegını dalan bilmişti ve hep suya baktırdı cok memndu bıde gıtmedıgı falcı yoktu sonra falcısı tuba oldu.
Canım gecen sene arkadasım su ya baktırıyordu şu anda ingilterede kızın yurtdısına gitcegını dalan bilmişti ve hep suya baktırdı cok memndu bıde gıtmedıgı falcı yoktu sonra falcısı tuba oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?