İstanbul'da Fal - Falcılar

ya bu adamin etrafinda cok yazistigi kadin var dedi adam oyle biri olsa benimle iletisimi kesmez zaten evlendi diye oyle biri degil o,ayrica whatsapa ve facebooka da benimle nezaman yazissa o zaman girerdi yani 10 gundur girmiyor mesela watsapa ve face-e nerde yazisiyor bu kadinlarla anlamadim ben :) yok tugba olumsuznkonusmustu ama o kisi seni cok seviyor ve evlenmek istedigi kiz senmissin ama aile baskisiyla evlenmis ve evlendigi kadina da kesinlikle asik degil,ama yeter diyorki evlendigi kadina sirilsiklam asik olamaz boyle bisi :)

Biraz da bu yüzden artık fal baktırma diyordum. Yeter nasıl bir falcı bilmiyorum, çoğu kişi memnun, belki doğrudur belki de sana tutmamıştır, fakat bu kadar çok fal baktırınca illa ki birinden olumsuz şeyler duyacaktın.

simdiye kadar 10 falciya baktirdim hepsinin ortak dedigi sey ocak subat ayi hayatina biri girecek,bu hayatina giren son kisi olacak yani evlilik sana bu adamla eger bu adama hayir dersen hayatinin sonuna kadar evlenmeyeceksin,ve hepsinin ortak dedigi bir sey daha bu kisinin isminin son harfinde an var yani atiyorum serkan volkan ugurkan can suleyman ve bu gibi isimler,hangi falcilar soyledi onlari da yazayim dejavu cafe edi,laf cafe andac,eylem,symbol cafe levent,symbol cafe can,mandal cafe toprak,hepsinin ayni seyi demesi korkuttu beni gerci ben kimseyi istemiyorum ama bakalim gercekten olacakmi oyle biri

Ay olursa yaz valla bizde sevinelim senin adına ki ben inanıyorum olacak :) hadi hayırlısı inşallah her şey gönlünce olur canım

iyi de onların bakımını yapamazsın ki ben de yeteri izledim ama bişey anlamadım
Yok kız sadece bir kart açmıştı tuğba o kart beni etkiledi baya sadece o kartın anlamına bakcam yoksa başka niyetim yok tuğba bir değişik tarot bakıyor zaten

Olacak tabi, falcıların dediği olmasa bile illa ki biri girecek hayatına Hiçbir acı aynı kalmıyor merak etme

olsa bile hayir diyecem emin ol etrafimda hicbir erkek istemiyorum cunki kenardan bir erkek baktiginda bile sinirleniyorum ;D
Aaa öyle bir şey yapma canım ya sen bu çocuk için doğulu demedin mi ve para için evlenmişti dimi. Yani boşanma falan olması biraz zor gibi bence hayatına en güzel şekilde devam et . Bana da bütün arkadaşlarım böyle diyor bende yok falan diyordum ama o kadar haklılar ki.

Kızlar tuğbaya su baktıran var mı aranızda? Çok merak ediyorum memnun kalan var mı su baktırıpta? Gerçi tarotta bile bizi şok etti ama..

arkadaslar symbol cafe levente batiran varmi? ben 2 kez baktirdim ani ve gecmisi karakter analizini guzel yapti ama 2 kerenin 2sinde de ayni seyleri soyledi suphelendim acaba herkese mi ayni seyleri oyluyor

Kızlar tuğbaya su baktıran var mı aranızda? Çok merak ediyorum memnun kalan var mı su baktırıpta? Gerçi tarotta bile bizi şok etti ama..
Canım gecen sene arkadasım su ya baktırıyordu şu anda ingilterede kızın yurtdısına gitcegını dalan bilmişti ve hep suya baktırdı cok memndu bıde gıtmedıgı falcı yoktu sonra falcısı tuba oldu.

Duygu tamamen pembe tablocuydu ya bunu simdi daha iyi goruyorum dedgi hicbise cikmadi.

Neyse sana cikmasna sevndm cnm bugun nasi bakti duygu sana? Esas konu mu cikmisti? Pasta alip giden olmus mu
Canım bana sen yüzükle gelecen demişti ben yok canım dedim ve yüzükle gıttım 2 ay sonra ama daha buyuk bişine idaaya girdim bakalım bü sefer olursa

Canım Andaç nasıl ya ben bugun ona baktırcaktım fazla kişi vardı baktıramadım ama merakta ettım açıkcası gunü iki falla bitiriyim dedim ama ona baktıramadım

Su falıyla tarota farklı mı bakıyor peki? Ben gittiğimde tarota baktırdım, su ya baktığını bilmiyordum?

Şu yorumundan sonra şoktayım
Cin çarpmış gibiyim hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…