İstanbul'da Fal - Falcılar

beşiktaş sembol murat'a giden oldu mu? dedikleri oluyor mu? ben bugün gittim çok beğendim, giden varsa paylaşabilir mi yorumlarını?

nerde bu tuğba? ne kadara bakıyor?

Hanımlar merhaba. Biliyorum çok uzak bir ihtimal bilmeniz ancak şansımı deneyeyim yine de.
6 sene önce Kadıköy tiryaki cafede fal bakan Havva hanım vardı sonra oradan ayrıldı. Şu an nerede biliyor musunuz? Sarışın, renkli gözlü, orta yaşlı bir hanım.
Bir de kadıköy merkezde kimi önerirsiniz? İstanbulda yaşamıyorum şu an günü birlik gideceğim haftaya.

Merhaba, bahsettiğiniz Havva hanım kıvırcık saçlı mıydı? Ben yaklaşık 2 yıl önce sarı kıvırcık saçlı renkli gözlü birine baktırmıştım Rezene cafe'de. Adı Havva'ydı sanırım, tam hatırlamıyorum maalesef

Yigidin numarasini bana ozelden gonderirmisiniz rica etsem ?

Canım Allah aşkına artık bırak fal işini. Adam evlenmiş, evli adamla mı görüşeceksin? Ben mi çok ince düşünüyorum? Olumlusunu da duydun olumsuzunu da. Olumlu duymak istemiyorum dedin, e olumsuz olanları da beğenmedin, ki bence onlar olumsuz değildi. Artık hayatına devam etmen gerektiğini gösteren fallardı. Dünyadaki tek erkek o değil, üstüne bir de adam artık evli. Çok yıpratıyorsun kendini, yapma artık.

Evet kıvırcıktı galiba. Bana ne dediyse çıktı kadının ama izini kaybettim maalesef

Evet kıvırcıktı galiba. Bana ne dediyse çıktı kadının ama izini kaybettim maalesef

Bana söylediği bazı şeyler çıkmıştı ama annemle ablama bilememişti pek. Oradan ayrıldı diye biliyorum ama yine de bi arayıp sorun isterseniz.

Bana söylediği bazı şeyler çıkmıştı ama annemle ablama bilememişti pek. Oradan ayrıldı diye biliyorum ama yine de bi arayıp sorun isterseniz.
Arkadaşımla birlikte giderdik hep. Arkadaşıma söylediği hiçbir şey çıkmadı ama bana çıkmayan olmadı. Bir sene sonra olacakları bile söylemişti. Enerji meselesi galiba. Rezene den de ayrılmış. Peki Kadıköyde tavsiye edebileceğiniz biri var mı?

Enerji meselesi kesinlikle. Bende anlık şeyleri bilmişti fakat gelecek onun söylediği şekilde olmadı. Kadıköy'dekilerin çoğu kötü, uzun zamandır baktırmıyorum aslında, o yüzden yeni falcı varsa bilemeyeceğim. Ama kötünün iyisi olarak baktırmadıysanız Angel's cafe'de Cengiz'i önerebilirim.

Artık midem kaldırmıyor cidden. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez diye birşey yok. Kim ister ki kocasının başka biri tarafından beklenmesini. Ben artık bu konuyu burda daha fazla okumak istemiyorm ya. Bir de gittiği falcının yorumunu yazmış: "Sana dönücek bekle" falan demiş falcı bu da gelmiş gülerek buraya yazıyor. Yazık.
Bu yanlışında ısrar etcekse de yazmasn buraya normal değil çünkü hikayesi. Kimse de saygı duymak zorunda değil kaç kez biçogumuz uyardık. Yani biz mi dar kafalıyız, insanlar mı çok fazla geniş anlamadım!

Kimseyi yargılayamam ama ben amacını anlamadım. Adam evlenmemiş olsa tamam diyeceğim ama falcı falcı gezip evli adam için dönecek diye falcının söylediklerine sevinmek kötü bir şey. Biz uyardık ama baktırmaya devam edecek kesin.

Evet yaptığının yanlış olduğunu kendi de biliyordur da işte depresyonda olduğu için mantıklı düşünemiyor şuanlık bence. Çok üzerine gitmeyelim bence, zamanla geçer. Savunmak için demiyorum yanlış amlamayın ama üzüntüden mantıklı düşünemiyor diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…