İstanbul'da Fal - Falcılar

Off ya ben bide duyguya gittim haftasonu bana şu an aileyele baya sıkıntılı dedı 1 gun sonrasında bızbu yuzden tartıstık aman yaa akılda verdı o kadar bi susamadım

Off ya ben bide duyguya gittim haftasonu bana şu an aileyele baya sıkıntılı dedı 1 gun sonrasında bızbu yuzden tartıstık aman yaa akılda verdı o kadar bi susamadım
Bu arada birşey söyleyeblrmiym sana. Tuğba verdiği tarih aralığnın sonunda mı çıkıyor içindemi onu merak ediyorm :))

Şu viviye gitsek bide referans bulup ilk defa böle falcı görüyorum ha yanı referan derler ama yınede bakar bu kadın bakmıyo daha cazip yapıo kendini kaçan kovalanır gibi:))

Canım ben tarotu 3 böldürürken ilişkimiz kendi özel hayatı benım için ne düşünüyor diyorum orda tarih verio cogu kez ama ben sorularda yıne bana net tarih ver diye soruyorum
Aaa tamam canım anladım kendi özel hayatı derken hayatında başka biri var mı onu öğrenmek için mi , benim sormak aklıma gelmemişti bidakine sorim

Kızlar bu adada fala bakan hatta sosyetelere bakan vivi var ona fala baktıran var mı referans lazım bakmıyormuş baktıran varsa referans için özelden yazın lütfen
var mı numarası sende :) bi deneme yapıp sorardık :)))
bu arada ediyi sormuşsun...ben gittim analizleri anı bilmesi filan oldukça iyiydi...esas konuyla ilgili tarih verdi beklemedeyim...ama enerjisini sevdim ben....
bide şu var gittiğim bütün falcılar merak ettiğim meseleyle ilgili hep aynı cümleyi ve benzer tarihleri verdiler..
yani tuğba halil edi yeter bide gülce... tarihler ve tutumlar aynı bakalım hayırlısı

cengiz çok kötüydü bana, ısrarcı ayrılık diye tutturdu, ki alası yoktu. enerjimiz tutmadı.

cengiz çok kötüydü bana, ısrarcı ayrılık diye tutturdu, ki alası yoktu. enerjimiz tutmadı.

Bana da iyi gibiydi, yani en azından hiç saçmalamadı. Bence iyi falcı yok zaten :)

Kızlar selamlar. Yorumları okuyarak biraz da aslında umutsuz ve karamsar bir şekilde Tuğba'ya fal baktrımaya gittim. Ve umduğumdan daha iyiydi diyebilirim. ANCAK fal bakmaya başladı anda öyle bi korktum ki kalbim duracak sandım. Böyle fal bakan birine pek denk gelmedim zira

Fala gelecek olursak başından ortasına pek bişey anlamadım ne kadar hızlı konuşabilir yani diye düşündüğümden halt ettim fgkjgkjhlkjhlh siz sakın bu hataya düşmeyin. Falın ortasında ses kaydı aldım. Doğru tespitler yaptı verdiği tarihlere var. Bakacaz artık. Ama ısrarla evin içinde boşanmış birini görüyorum dedi durdu benim kafa basmadı, yok diyorum var diyor, yok diyorum var diyor. Ulennn sonradan aklıma geldi ki ablamın sevdiceği boşanmış biri. Acaba ne diyecekti onla ilgili sonra kurt kemirip durdu içimi. Neyse. Genel itibari ile doyurucu bir faldı. İzahı güzeldi her ne kadar hızını yetişmeye çalışıp arada atladığım şeyler olsa da. Memnun kaldım. Söylediği şeylerden tarih itibari ile çıkan olursa haber ederim.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…