Yeni işin hayırlı olsun canım , bol kazançların ve sevinçlerin olsun inşallah.sen sor bir canım, ama ben artık cumartesi filan gelebilirim haberiniz olsun. birde önümüzdeki ay olsun bacım ya ilk maaş kutlamamı yapayım bari tuğbacığımlaa :))))))
Bu arada birşey söyleyeblrmiym sana. Tuğba verdiği tarih aralığnın sonunda mı çıkıyor içindemi onu merak ediyorm :))Off ya ben bide duyguya gittim haftasonu bana şu an aileyele baya sıkıntılı dedı 1 gun sonrasında bızbu yuzden tartıstıkaman yaa akılda verdı o kadar bi susamadım
Ay bende soracaktım da utandım arkadaşı rahatsız edip duruyorum tuğba'yla ilgili habireBu arada birşey söyleyeblrmiym sana. Tuğba verdiği tarih aralığnın sonunda mı çıkıyor içindemi onu merak ediyorm :))
Genellikle içinde bana ayın 3 haftası dedi ayın 3 de yaşadım canımBu arada birşey söyleyeblrmiym sana. Tuğba verdiği tarih aralığnın sonunda mı çıkıyor içindemi onu merak ediyorm :))
Aaa tamam canım anladım kendi özel hayatı derken hayatında başka biri var mı onu öğrenmek için mi , benim sormak aklıma gelmemişti bidakine sorimCanım ben tarotu 3 böldürürken ilişkimiz kendi özel hayatı benım için ne düşünüyor diyorum orda tarih verio cogu kez ama ben sorularda yıne bana net tarih ver diye soruyorum
Aynen tatlım ne haltlar yediği diyelimAaa tamam canım anladım kendi özel hayatı derken hayatında başka biri var mı onu öğrenmek için mi , benim sormak aklıma gelmemişti bidakine sorim
Bana da dört hafta en geç ocağn ilk haftası dediGenellikle içinde bana ayın 3 haftası dedi ayın 3 de yaşadım canım
sağol kuzum öptümmm seniYeni işin hayırlı olsun canım , bol kazançların ve sevinçlerin olsun inşallah.
Hahahaha ay zaten ben 3 e böldürünce bi kaldım soramadım . Kendi yönlendirdi yazık kız alışmış tabi. Ama iyi oldu bende üçe böldürünce bunları soracam artık sağol tatlım tekrardan.Aynen tatlım ne haltlar yediği diyelim
Merhaba herkese,
Symbol Cafe Nihal'e gitmeyi düşünüyorum, kahvesi mi tarotu mu daha iyi?
var mı numarası sende :) bi deneme yapıp sorardık :)))Kızlar bu adada fala bakan hatta sosyetelere bakan vivi var ona fala baktıran var mı referans lazım bakmıyormuş baktıran varsa referans için özelden yazın lütfen
Ben nihale gittim ama murat kilolu biri mi ona da baya gelen vardı merak ettım eger oysa
Enerji meselesi kesinlikle. Bende anlık şeyleri bilmişti fakat gelecek onun söylediği şekilde olmadı. Kadıköy'dekilerin çoğu kötü, uzun zamandır baktırmıyorum aslında, o yüzden yeni falcı varsa bilemeyeceğim. Ama kötünün iyisi olarak baktırmadıysanız Angel's cafe'de Cengiz'i önerebilirim.
Tuğba damlalar türkü evi taksimde bakıyo otuz lira normal bi falı. Kızlar bu arada tuğba nın su falı 120 liraymş(( çok yahu (
cengiz çok kötüydü bana, ısrarcı ayrılık diye tutturdu, ki alası yoktu. enerjimiz tutmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?