İstanbul'da Fal - Falcılar

Haklısınız, depresyonda zaten. Ama bu iş fallarla olacak iş değil, psikoloğa gitmesi gerekiyor. Benim anlamadığım falcılardan ne beklediği. Dönecek diyenlere de laf ediyo dönmeyecek diyenlere de. Bir de artık ortada kurulmuş bir yuva var, kurulma amacı ne olursa olsun. Belki çocuk mutlu ya da karısı mutlu. Fal baktırmak yerine başka şeylere yönelse daha iyi olacak.

Sen de haklısın hem de çok. İnşallah okur da psikolog işini düşünür. Çünkü evlenmiş insan artık rahat bırakılması gerekiyor. Bende anlamadım falcılardan ne duymak istiyor da işte kendi de bilmiyor bence. Çaresizlik kötü bir şey. Sabır ve zamanla daha iyi olacaktır eminim.

Buradaki eski sevgilisi evlenmiş olan arkadaşımıza biraz daha yumuşak davranalım lütfen. Bizler yada birçoğumuz basit bi şeklde ayrılınca kötü duruma giriyoruz ki kızcağızın hayalleri yıkılmış. Döksün içini. Psikologa da gider elbet ama gerçek şu ki kızcağzn başına geleni Başımıza gelmeden anlayamayız...

YA KIZLAR BİDE EDİYİ SÖLEYİN BANA GİDENLER YARIN GİDİYİM Mİ CANIM BUARA BAYA SIKKIN YA;(

Haha aynen tatil gününde olmasa baksaya bize konusuyım mı kızlar ben her hafta gittiğimden ki bugunde gittim
Konuş konuş vallaya canım sen her hafta gidiyorsun ya bir şey dicem tuğba'ya kaç gün önce gitmek lazım net tarih için . Bana verdi de yine de yaklaştıkça bir faha gidim dedim.

Konuş konuş vallaya canım sen her hafta gidiyorsun ya bir şey dicem tuğba'ya kaç gün önce gitmek lazım net tarih için . Bana verdi de yine de yaklaştıkça bir faha gidim dedim.
Canım ben tarotu 3 böldürürken ilişkimiz kendi özel hayatı benım için ne düşünüyor diyorum orda tarih verio cogu kez ama ben sorularda yıne bana net tarih ver diye soruyorum

Bu arada gerçekten şöyle bi durum var ki.. Tuğba gerçekten mükemmel bir falcı yaa. Net yorumları var ki ztn kız doğruyu söylüyo. İşime geldiği gibi değil tabiki.. Ylbaşndan bi hafta önce gidicem sanırım ben inş su indirimini yakalarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…