Evet yaptığının yanlış olduğunu kendi de biliyordur da işte depresyonda olduğu için mantıklı düşünemiyor şuanlık bence. Çok üzerine gitmeyelim bence, zamanla geçer. Savunmak için demiyorum yanlış amlamayın ama üzüntüden mantıklı düşünemiyor diye dedim.
Tuğba damlalar türkü evi taksimde bakıyo otuz lira normal bi falı. Kızlar bu arada tuğba nın su falı 120 liraymşnerde bu tuğba? ne kadara bakıyor?
Sen de haklısın hem de çok. İnşallah okur da psikolog işini düşünür. Çünkü evlenmiş insan artık rahat bırakılması gerekiyor. Bende anlamadım falcılardan ne duymak istiyor da işte kendi de bilmiyor bence. Çaresizlik kötü bir şey. Sabır ve zamanla daha iyi olacaktır eminim.Haklısınız, depresyonda zaten. Ama bu iş fallarla olacak iş değil, psikoloğa gitmesi gerekiyor. Benim anlamadığım falcılardan ne beklediği. Dönecek diyenlere de laf ediyo dönmeyecek diyenlere de. Bir de artık ortada kurulmuş bir yuva var, kurulma amacı ne olursa olsun. Belki çocuk mutlu ya da karısı mutlu. Fal baktırmak yerine başka şeylere yönelse daha iyi olacak.
40 değil miydiTuğba damlalar türkü evi taksimde bakıyo otuz lira normal bi falı. Kızlar bu arada tuğba nın su falı 120 liraymş(( çok yahu (
Ya sorma ben su elli diye gittim valla çok üzüldüm40 değil miydiyaaa bende heves etmiştim. Çok üzüldüm.
Haha aynen tatil gününde olmasa baksaya bize konusuyım mı kızlar ben her hafta gittiğimden ki bugunde gittimtoplanıp gidelim belki indirim yaptırırız :)))))
Deneriz ama tuğbaya yazık. Kendi adıma konuşym. Ztn 40 dk bnle uğraşcaksa bu kız Allah sabır versin ona :)) 120 den fazla alması lazm :))toplanıp gidelim belki indirim yaptırırız :)))))
Konuş konuş vallaHaha aynen tatil gününde olmasa baksaya bize konusuyım mı kızlar ben her hafta gittiğimden ki bugunde gittim
Kıyamam sana. Paramız olunca gidelim indirim yapsın hahahaYa sorma ben su elli diye gittim valla çok üzüldümnyse artk paramız olunca giderim. Bakımını üstlenmem gereken bir ailem var
Valla gördüğüm kadarıyla edi hakkında iyi de yorum var kötü deYA KIZLAR BİDE EDİYİ SÖLEYİN BANA GİDENLER YARIN GİDİYİM Mİ CANIM BUARA BAYA SIKKIN YA;(
sen sor bir canım, ama ben artık cumartesi filan gelebilirim haberiniz olsun. birde önümüzdeki ay olsun bacım ya ilk maaş kutlamamı yapayım bari tuğbacığımlaa :))))))Haha aynen tatil gününde olmasa baksaya bize konusuyım mı kızlar ben her hafta gittiğimden ki bugunde gittim
Aynen öyle.. Napim yahu :)) ztn uzun bi süre gidemicemKıyamam sana. Paramız olunca gidelim indirim yapsın hahahasen tarota mı baktırdın sonra su olmayınca
Ben ediye 2013 yılında gitmiştim. Hiç bir dediği çıkmamıştı. Güzel yorumlar yapıyor fakat enerjimiz uyuşmadı :/ dene bi bakalm.Valla gördüğüm kadarıyla edi hakkında iyi de yorum var kötü de
Canım ben tarotu 3 böldürürken ilişkimiz kendi özel hayatı benım için ne düşünüyor diyorum orda tarih verio cogu kez ama ben sorularda yıne bana net tarih ver diye soruyorumKonuş konuş vallaya canım sen her hafta gidiyorsun ya bir şey dicem tuğba'ya kaç gün önce gitmek lazım net tarih için . Bana verdi de yine de yaklaştıkça bir faha gidim dedim.
Bana net tarih verdi ama geniş zaman aralığında. Hayırlısı artık :))Canım ben tarotu 3 böldürürken ilişkimiz kendi özel hayatı benım için ne düşünüyor diyorum orda tarih verio cogu kez ama ben sorularda yıne bana net tarih ver diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?