İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar bagdat caddesi symbol cafe serkani taniyan varmi?onu cok ovuyorlar ama bir uye de yazmiski o aslinda o serkan degil.symbol cafede yerine cakma bi serkan koyup gitmis kendisi,bilgisi olan varmi?

bende onu sormaya geldim ama o çakma serkan olayı komikmiş bir tanıdığım gidip geliyormuş bayadır ve dedikleri hayli hayli çıkmış. isim söylüyorumuş.

Kızlar bugün tuğba'ya tekrar ve yeter'e ilk defa gittim. Tuğba cidden gidilmesi gereken bir falcı yine bayıldım falına. Baya güldük bugün hatta. Biraz moralim bozuktu şuandan itibaren kendi hayatım içim en güzelini yapcam artık. Yeter'e de karşı taraf için tarot baktırdım evet güzeldi ama çok gelecek söylemiyor. Sadece mesela o an karşı taraf sizin için ne hissediyor merak ediyorsanız gidilebilir ama tuğba favorim şuanlık.

Kuşlar merhaba,
Damlalar cafe Tuğba ile PEN cafe Yeteri denedim. Hangisi geçmişi ve ani daha iyi biliyor? İkisi karsimdaki insan için farklı farklı şeyler dediler. Bildiklerimden suphelenmeye basladim. Bir yardimci olun lütfen...

Pardon KIZLAR diycektim. Klavye hatası

Tuğba gülüyo yani hayret:)

Canım bende ikisine gittim bugün ama bana aynı konuştular o yüzden bir şey diyemicem

Geçmişimle ilgili bir soru sordum ikiside farklı cevaplar verdı. Bide kim ne derse inanan bir yapım var. Kafamda deli sorular oluştu Süphe ettim kendimdennn
Senin geçmişinle mi ilgili? Yani ikisinin de yanılma ihtimali aynı ama bir daha gidersen yine sor bakalım bu sefer ne dicekler?

Kızlar müjde uzakta olan ve gelemeyenler için müsait zamanlarında Tuba telefonla fala bakmaya başladığını söledi isteğe göre tarota yada suya bakacakmıs özellikle şehir dışı ve uzakta olanlar arasın dedi bana baya mesaj atanlar oldu baktırmak isteyenler tekrar belirtsinler numarasını atıyım bilginize

Senin geçmişinle mi ilgili? Yani ikisinin de yanılma ihtimali aynı ama bir daha gidersen yine sor bakalım bu sefer ne dicekler?

Söyle söyliyim. 1.5 yıllık bir ilişkiden çıktım. Tuğba karsımdakı kısı için seni seviyor ama ilişkide kendine güvenmediği için uzak durmus senden dedi. Burayı takıp ettıgım ıcın (neredeyse her gün) Yeter e gittim. Dediki o adam senı sevmemiş. sadece seni güçlü bulmuş o kadar. İşveli ve cilveli kadınları seviyor. Bu sende yok dedi. Tuğbaya karşimdaki adam whatsaap hesabını kapattı neden diye sormustum. Adam sanal ortamdan uzaklaşmak istemiş, sabır duygusunu temsil ediyor. KAfasını dınlıyor dedı. Yetere sordum, yine cilveli birilerini bulmuş onlarla yazışıyor dedi 1.5 yılım geçti. Zaten o kişi için karar vermeye bir yol çizmeye çalışıyorum. Bu şekilde kafam daha da karıştı

Çok ayrı konuşmuşlar ya bende bilemedim valla açık sölim . ya bir şey dicem yeter bana da bugün bana işveli cilveli istiyo bu adam lafını kurdu. Bir şey dicem mesela tuğba 3'e ayır diyor ya desteyi , özel olarak sordun mu bu adam ne hissediyor diye?

İşve cilve değildir adamn kendine güveni yok bnce sonuçta bir buçk yıldır ne kdr ciddiydi ki sana ? Belkide yenilenmeye ihtiyacı var seni üzer diye yaklaşmıyo. İşve cilve kısmına gelince yeter çok basit bir şeklde cvp vermiş sana bnce..

Dimi ya bencede hem adam işveli cilveli kadınlarla konuşsa neden whatsaapını kapatsın onlarla orda konuşurdu.

Dimi ya bencede hem adam işveli cilveli kadınlarla konuşsa neden whatsaapını kapatsın onlarla orda konuşurdu.
Ya her erkeğin eğer ki sevglisiyle ilişkisi yoksa dşarda çapknlk yapıyo çaktırmadan yani yapmayan yok diyemem ihtiyaç durumu. Kızı oyaladığnı fln da düşünmüş olablr bu yzdn gitmiştir karanlık bi dönemdedir evet yaşıyo ama nereye kdr parasız pulsuz evsiz arabasız fln tek maaşla ztn sevdiği kadınla hayt kuramaz ya..

1

Tuğba da senin dediğinin aynısını dedi. Adam seviyor ama gelecek vaad edemediği için seni daha çok üzer diye korktugundan kendine güveni yok dedi. Ailesiyle tanıstım. Akrabaları ıle filan. Hatta tuğba onunla ilgili çoğu falcının bilemediği bir ayrıntıyıda demişti.
İşveli, cilveli, topuklu ayakabı giyen kadınlardan hoşlanıyor dedi. Beni gordu dıze kadar çizmelerle Cinsellikle nereye göndersen oraya gider bu adam dedı Bilemedin. Yardımcı olun bana ablalarım kardeslerım

Tabii sordum. Duyguları var hatta çok özlem duyuyor dedi. Ama gelecekte ne yapacagını bılmedığinden sessız duruyor dedi. Sen sessiz kal. Duygulaıyla yuzleşecek dedi. Aşk adamı değil dedi. Zaman alıcak ne hissetiğinin farkına varması dedi.

Ailesinde sorunları vardı. Kalabalık bir aile. Ve evin tek oğlu. Her gün sorunları oluyordu. Ara verelim biraz özlem girsin yoksa bu kavgalarla geri dönüşü olmayan bir yola gircez dedi. Bende ara vermek bitirmektir zaten dedım. Oda dediki, oyle demek ıstesem bıtırelım derim dedi. Ama kafa dinleyelim biraz, özliyelim dedi. Bende bunu kabul edemem dedim. Bitirdim. Böyle insanla ne işin var demeyin, aşık oldum, ilkdefa bir adamdan çocugum olucak bır mutlu yuvam olcak diye hayaller kurdum. Kafasında ne oldugunu tam anlayamadıgımdan bıtırdım aslında. Ama hala beklıyorum, biliyorum cok aptalım
Bu arada onunda benımde ısımız var, arabası var, mesleği var. Ama sevmedimş şimdi? Ben beni sevmeyen adama mı 1.5 yıl verdm. Halilsezai gibiyim kaç saattır

İndirim işini de sordun mu canım su falı için? Haber bekliyordum ya senden hani. Bir de nasıl ulaşıyorsun ona bu kadar kolay?

Son düzenleme:
Canım seni yargılama hakkımız yok o yüzden rahat rahat anlatabilirsin. Senin anlattığıma göre bence tuğbanın dediklerini ciddiye al derim çünkü yeter de bana aynılarını demiş senin yazdığına göre. Biraz özleyin bencede merak etme sevmese demez ara verelim diye . Bitirelim der direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…