İstanbul'da Fal - Falcılar

tarih yok evet ama çok net şeyler söylemişti, merve daha iyi ama.

evinde ya da dışarda bakıyor, numarası var bende.

Canım bana nosunu atar mısın? Bu arada yukardaki smiley kalmış öyle cevap kutumda.

Sen ikisine de baktırdın. Bilirsin, birbirlerinden farklı mı konuştular yoksa aynı doğrultuda mıydı?

Yeter'den çok memnun kaldık arkadaşımla. Cok net ve tutarlıydı. Oldukça kafa karıştırıcı bir deneyim. Çünkü sevdiğimi seslendiriyor ama görüntü bir kadın haliyle afalladım. Çok farklı bir deneyim ve yeter abla aşırı tatlı bir hanım. Hande ile beraber favorim oldu.

Aynen çok şeker bi insan. Benim 1.sıramda yeter hâlâ. Ondan sonra geliyor diğer birkaç isim.

Aynen çok şeker bi insan. Benim 1.sıramda yeter hâlâ. Ondan sonra geliyor diğer birkaç isim.

Benim durumum için çok iyi oldu. Hani karşı tarafın anlık ve yakın gelecek tutumlarını merak edenler gitmeli. Soruları da önceden düşünün çünkü hayli hızlı ve yoğun geçiyor ve şok edici bir deneyim. Kitlenip kalmayın benim gibi

Can'ım ben bu durumu tam anlayamadım..karşı taraf için Nasıl bakım yapıyor ki...Tarotu bizim adımıza değilde onun adına mı açıyor detay lütfen

Ben şimdi çıktım yeter den.çok değişik bir faldı.güzeldide.bakalım bekleyip göreceğiz.

Can'ım ben bu durumu tam anlayamadım..karşı taraf için Nasıl bakım yapıyor ki...Tarotu bizim adımıza değilde onun adına mı açıyor detay lütfen
Tarotu karşı tarafın adına açıyor.düşündüklerini ve yakın gelecekte olacakları anlatıyor.ilginç bir deneyim.

Handenin bana göre en büyk özelliği fallarının kısa süre değil uzun süreli olması yani baktığı fal üç dört yıllık ztn öyle tutturuyo :))) bana 2014 ağustosta dört ya da beş ay snra işten çıkıcaksn demişti ama dördüncü yani nisan ayında çıkmaya karar verdm sonuna doğru beşinci ayn başında çıktım. Söylediklerine kulak verin yani :)) uzun süreli fal istiyosanz gerçekten iyi ama zaman konusunda durum bu :/ genl olarak sanırım zaman konusunda bana ya aylık çıkıyo ya da ay olarak çıkıyo :))

Mi kafe hande mi? Geçen yıl gitmeyi planlamıştım, ama gidememiştim bir türlü. Birkez baya yürüyüp kafesine gittik. Randevulu alıyoruz dediler. O yüzden geri döndük bir daha da gitmedim. Merak ediyorum hâlâ ama hangi birine gidicez o kadar çok falcı var ki övülen. Hande, çiğdem, göker, toprak, merve, murat....baya birsürü kişi, bunlara daha hiç gitmedim. En iyi içlerinden hangisi acaba?

Göker toprak hande çiğdem iyi bana baya tutturdu onlar diğerlerini bilmiyorm hande uzun süreli baktı ve baktıkları hala çıkıyo canm tavsiye ederm :))

Göker toprak hande çiğdem iyi bana baya tutturdu onlar diğerlerini bilmiyorm hande uzun süreli baktı ve baktıkları hala çıkıyo canm tavsiye ederm :))

Ben 1 ayımı doldurdum kararlıyım da baktırmıyorum. Bakalım ilerde bi maddi odaklı baktırmayı düşünürüm bunlardan birine. :)

Ben 1 ayımı doldurdum kararlıyım da baktırmıyorum. Bakalım ilerde bi maddi odaklı baktırmayı düşünürüm bunlardan birine. :)
Baktır valla ama hande de dediğim gibi üç dört yıllık bakıyo resmen kız :)) ama iyi yani çok fazla tutturdu o konuda kısa dönemlikte pek bişi bilmiyo. Şaşırıyo. Uzun dönem özet görüyo ztn çıkmıyo falı diyosn arka arkaya yaşadkça tak tak çıkıyo :)) bn işten çıkacağma inanmamştm bile :)) vallahi dedi ve oldu. Tavsiyem soğukgünlerde handeye gidin yazın çok sırası oluyo :))

Telefonda fal bakan önerebileceğiniz iyi falcı var mı? Eylem'e baktırdım ama memnun kalmadım çok fazla. Kimleri önerirsiniz ?

Hande için nasıl randevu alıyoruz? Cafeyi arayıp mı? Yoksa sıra falan bir şeyler duymuştum öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…