Biraz canım erken git 1 de orda oluyordu sanırımkızlar haftasonu Tuğba da çok sıra oluyor mu?
Biraz canım erken git 1 de orda oluyordu sanırım
evinde ya da dışarda bakıyor, numarası var bende.Nası gittin canım? Nerde bakıyor kafe kapandıktan sonra?
Yeterin tarotta yaptığı gibi mi yapıyor? Yeter de karşdakinin bilincine giriyor ya tarotta onun gibi mi acaba? Farklıysa farkı ne mesela?
Canım yeter tarota bakıyor bu hiç bişiye bakmıyor fotosunu gösteriyorsun tuhuna giriyor güya bilemicem o kadarını sonra onun şekli şemesina firip sordugun sorulara cevap veriyor ben 2 kez baktırdım ama ben gelecekle alakalı ne olcak ve tarıh ıstedıgım için tatmin olamadım
evinde ya da dışarda bakıyor, numarası var bende.
Yeter'den çok memnun kaldık arkadaşımla. Cok net ve tutarlıydı. Oldukça kafa karıştırıcı bir deneyim. Çünkü sevdiğimi seslendiriyor ama görüntü bir kadınhaliyle afalladım. Çok farklı bir deneyim ve yeter abla aşırı tatlı bir hanım. Hande ile beraber favorim oldu.
Aynen çok şeker bi insan. Benim 1.sıramda yeter hâlâ. Ondan sonra geliyor diğer birkaç isim.
Can'ım ben bu durumu tam anlayamadım..karşı taraf için Nasıl bakım yapıyor ki...Tarotu bizim adımıza değilde onun adına mı açıyor detay lütfenBenim durumum için çok iyi oldu. Hani karşı tarafın anlık ve yakın gelecek tutumlarını merak edenler gitmeli. Soruları da önceden düşünün çünkü hayli hızlı ve yoğun geçiyor ve şok edici bir deneyim. Kitlenip kalmayın benim gibi
Tarotu karşı tarafın adına açıyor.düşündüklerini ve yakın gelecekte olacakları anlatıyor.ilginç bir deneyim.Can'ım ben bu durumu tam anlayamadım..karşı taraf için Nasıl bakım yapıyor ki...Tarotu bizim adımıza değilde onun adına mı açıyor detay lütfen
Handenin bana göre en büyk özelliği fallarının kısa süre değil uzun süreli olması yani baktığı fal üç dört yıllık ztn öyle tutturuyo :))) bana 2014 ağustosta dört ya da beş ay snra işten çıkıcaksn demişti ama dördüncü yani nisan ayında çıkmaya karar verdm sonuna doğru beşinci ayn başında çıktım. Söylediklerine kulak verin yani :)) uzun süreli fal istiyosanz gerçekten iyi ama zaman konusunda durum bu :/ genl olarak sanırım zaman konusunda bana ya aylık çıkıyo ya da ay olarak çıkıyo :))Yeter'den çok memnun kaldık arkadaşımla. Cok net ve tutarlıydı. Oldukça kafa karıştırıcı bir deneyim. Çünkü sevdiğimi seslendiriyor ama görüntü bir kadınhaliyle afalladım. Çok farklı bir deneyim ve yeter abla aşırı tatlı bir hanım. Hande ile beraber favorim oldu.
Handenin bana göre en büyk özelliği fallarının kısa süre değil uzun süreli olması yani baktığı fal üç dört yıllık ztn öyle tutturuyo :))) bana 2014 ağustosta dört ya da beş ay snra işten çıkıcaksn demişti ama dördüncü yani nisan ayında çıkmaya karar verdm sonuna doğru beşinci ayn başında çıktım. Söylediklerine kulak verin yani :)) uzun süreli fal istiyosanz gerçekten iyi ama zaman konusunda durum bu :/ genl olarak sanırım zaman konusunda bana ya aylık çıkıyo ya da ay olarak çıkıyo :))
Göker toprak hande çiğdem iyi bana baya tutturdu onlar diğerlerini bilmiyormMi kafe hande mi? Geçen yıl gitmeyi planlamıştım, ama gidememiştim bir türlü. Birkez baya yürüyüp kafesine gittik. Randevulu alıyoruz dediler. O yüzden geri döndük bir daha da gitmedim. Merak ediyorum hâlâ ama hangi birine gidicez o kadar çok falcı var ki övülen. Hande, çiğdem, göker, toprak, merve, murat....baya birsürü kişi, bunlara daha hiç gitmedim. En iyi içlerinden hangisi acaba?
Göker toprak hande çiğdem iyi bana baya tutturdu onlar diğerlerini bilmiyormhande uzun süreli baktı ve baktıkları hala çıkıyo canm tavsiye ederm :))
Baktır valla ama hande de dediğim gibi üç dört yıllık bakıyo resmen kız :)) ama iyi yani çok fazla tutturdu o konuda kısa dönemlikte pek bişi bilmiyo. Şaşırıyo. Uzun dönem özet görüyo ztn çıkmıyo falı diyosn arka arkaya yaşadkça tak tak çıkıyo :)) bn işten çıkacağma inanmamştm bile :)) vallahi dedi ve oldu. Tavsiyem soğukgünlerde handeye gidin yazın çok sırası oluyo :))Ben 1 ayımı doldurdum kararlıyım da baktırmıyorum. Bakalım ilerde bi maddi odaklı baktırmayı düşünürüm bunlardan birine. :)
Hande için nasıl randevu alıyoruz? Cafeyi arayıp mı? Yoksa sıra falan bir şeyler duymuştum öyle mi?Baktır valla ama hande de dediğim gibi üç dört yıllık bakıyo resmen kız :)) ama iyi yani çok fazla tutturdu o konuda kısa dönemlikte pek bişi bilmiyo. Şaşırıyo. Uzun dönem özet görüyo ztn çıkmıyo falı diyosn arka arkaya yaşadkça tak tak çıkıyo :)) bn işten çıkacağma inanmamştm bile :)) vallahi dedi ve oldu. Tavsiyem soğukgünlerde handeye gidin yazın çok sırası oluyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?