ben de gittiklerimi yazayım bari:
mi kafe hande - baya iyiydi dedikleri oldu
zaza - çok iyiydi diyemem, normaldi
melekler eren - aşk ile dedikleri oldu, iş beklemede
angels cengiz - enerjimiz tutmadı, dedikleri de olmadı, olumsuzdu çok.
meez ezgi - baya değişik bir deneyim.
meez merve- bence baya iyi, 2 sefer baktırdım, dedikleri oluyor hep.
symbol murat - sevdim, çok tutarlıydı.
sonuç olarak birkaç aydır arada sırada baktırıyorum, çoğu birbiri ile tutarlı. bakalım çıktıkça yazarım.
Bende baktırdım ama bilmiyorum bakalım 5 gundedı bi konu hakkında ama ole tatmin edici değildi ama yanımdaki arkadasım begendı bayageçen ben de gittim, beğendim baya iyiydi ama henüz çıktı çıkmadı diyemem pazartesi baktı çünkü. ama genel olarak beğendim.
Canım meez merve dediğin ezgının yanındakı esmer kız mı?ben de gittiklerimi yazayım bari:
mi kafe hande - baya iyiydi dedikleri oldu
zaza - çok iyiydi diyemem, normaldi
melekler eren - aşk ile dedikleri oldu, iş beklemede
angels cengiz - enerjimiz tutmadı, dedikleri de olmadı, olumsuzdu çok.
meez ezgi - baya değişik bir deneyim.
meez merve- bence baya iyi, 2 sefer baktırdım, dedikleri oluyor hep.
symbol murat - sevdim, çok tutarlıydı.
sonuç olarak birkaç aydır arada sırada baktırıyorum, çoğu birbiri ile tutarlı. bakalım çıktıkça yazarım.
Canım meez merve dediğin ezgının yanındakı esmer kız mı?
Canım karşı kişinin düşüncelerini sölüyor yanı ruhuna giriyor sanırımBu ezgi nasıldı canım? Dedikleri çıktı mı? Gelecek bilgisi veriyor mu?
Canım karşı kişinin düşüncelerini sölüyor yanı ruhuna giriyor sanırım) yani değişik arkadaşın dediği gibi bende yanındakı merveyı merak edıyordum ona baktırcaktım cafeyı kapatmıslar ama numarasını bulursam yazarım
Yok canım duyduguma göre başka sıkıntılar varmış ama ezgi bi tuhafdınbak burda yazan bir kız var merve için dediği her sey cıktı dıye yazdı ordan dıkktımı cektı bende merak edıyordum ezgıden baktıramamıstım merveyeAaa sanırım tutmadı o zaman kapattıklarına göre. Neyse hayırlısı :/
Canım banada yakın tarih verdi bakalım yani ben yetere ayda bir giderim zaten begenırım ama yıne nokta atışı yaptı bakalımbana da tarih verdı ve dıyeceklerını soyledı ama ben cok memnun kaldım tarıhım yakın zaman ınsallah cıkar.
sana da yakın tarihler mı verdi nedense yeterle cok enerjım tuttu cıkacak gibi hıssedıyorum:)
canım dedıklerı oldu dıye yazdıgın kısılerın ana konunla alakalı mı dedıklerı oldu yoksa kucuk seylerle ılgılı mıydı ?
Canım meez merve dediğin ezgının yanındakı esmer kız mı?
Bu ezgi nasıldı canım? Dedikleri çıktı mı? Gelecek bilgisi veriyor mu?
Aaa sanırım tutmadı o zaman kapattıklarına göre. Neyse hayırlısı :/
Başka baktıran var mı kızlar ben cansu ya baktırdımtım anı cok ıyı bıldı ama dedikleri çıkmamıstı. Kac kez gıttın1 ay önce ataköy Sentinus cafede Asiye Hanıma gittim dediği tarihler 1 gün bile aksamadan çıktı kadının çok farklı bir enerjisi var bence kesinlikle denemelisiniz
Yok canım duyduguma göre başka sıkıntılar varmış ama ezgi bi tuhafdınbak burda yazan bir kız var merve için dediği her sey cıktı dıye yazdı ordan dıkktımı cektı bende merak edıyordum ezgıden baktıramamıstım merveyeşimdi bulcam. Baktırcam
ya fal değil onunki karşındakinin kafasına giriyor, aynı şeyi merve de yapıyor, hatta daha da iyi diyebilirim.
başka şeyden kapanmış kafe, ben geçen gittim merveye
Canım yeter tarota bakıyor bu hiç bişiye bakmıyor fotosunu gösteriyorsun tuhuna giriyor güya bilemicem o kadarını sonra onun şekli şemesina firip sordugun sorulara cevap veriyor ben 2 kez baktırdım ama ben gelecekle alakalı ne olcak ve tarıh ıstedıgım için tatmin olamadımYeterin tarotta yaptığı gibi mi yapıyor? Yeter de karşdakinin bilincine giriyor ya tarotta onun gibi mi acaba? Farklıysa farkı ne mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?