İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim taktiğim de bu canım. Tarihleri unuturum. Çıkar ya da çıkmaz. Buraya çıktığını yazdığım gibi çıkmadıysa da yazarsam insanlar daha doğru yönlendirilmiş olur. Bugün falı uzun bi aradan sonra tekrar okuduğumda gördüğüm tarihin çıkmadığıydı.

Ztn bnde fal yerne kendim bi atak yaptm öylesine bi konuda bakalm fal yerne benm atağım geçerli olacakmı ? :)

Ay yarın Tuğba'ya gideceğim ben de, şimdi siz patladı çıkmadı deyince Yeter daha mı iyi acaba der oldum da kızlar övmüştü sanki Tuğba'yı bayağı.

merhaba hanımlar bır soru sorum var yaklasık bır bucuk sene once taksım Mona Lısa Cafe de Duygu ya fal baktırmıstım fakat cafe el degıstırmıs Duygu hanım artık orda calısmıyo yenı yerını bılenınız var mı acaba cokkkk acıll bulmam lazım

Şimdi size anlatacaklarımı lütfen okuyun.
Yeni bi üyelik aldım ama çok eski üyeyim. Yaklaşık 3 yıldır.
Sayfalar dolusu şey yazdık buraya. Hepimiz aciz gibi dediği çıkan bişileri doğru bilen birini boşuna aradık durduk. Gelecek bilinemez sadece tahmin edilir. Bu tahmin doğru ya da yanlış olanilir. Ama önemli olan şu anlık durumu iyi analiz edip şu andan yola çıkarak falı doğru yönlendirmektir.
Amacım kimseye zarar vermek değil. Ama bazı gerçekleri kavrayın ve gözünüzü açın istiyorum
Son üç yılda
Cengiz telefon
Cemgiz adında başka biri telefon
Cengiz ankara turuncu
Elif ist tel
Eskişehir kadriye
Gül izmir
Sıla ankara
Duygu yeşilköy
Talin bakırköy
Cansu ataköy
Fethiye gülsüm
Ankara zehra
Ümraniye didem
Adana eylem
Ankara birsen
İstanbul öznur pınar
Elmira
Seda
Mercan sayhan ve daha niceelerini denedim

Bunların kimi uzak kimi yakın tarihlerde denendi. İçlerinde insan olan yardımcı olanlar dert ortağı olanlar vardı. Sağolsunlar.

Yardım için hacısına hocasına iş paslayan da oldu.kendim yaparım diyen de oldu. Bu konuda bi yorumum yok.

Bu adam dçnmezse falı bırakırım diyen de oldu. Çok iddialıyım diyen de oldu.

Herkes son bir ayda bana ramak var dönecek derken adamın parmağında nişan yüzüğü olduğunu dün gözümle gördüm.
Bunu kim neden göremedi ???

Bu yazıyı kimseyi karalamak ya da reklam için yazmıyorum. Ama diyorum ki fal işinden medet kesin. Kimsenin işini ekmeğini hedef alarak yazmıyorum. Sadece bu işi gerçekten bilen çok az ve siz boşa kürek çektiniz benim gibi.

Hayatında biri olduğunu ise sadece skype üzerinden eski tanıdıklarına bakan ve yeni müşteri almayan yurt dışında yaşayan bir falcı bildi.

Bu bıoş işleri bırakın.
İyi bir bakımcı bulun. Falcılardan medet ummayın.

Döner x lira ver diyen hiçbirine inanmayın.
Benim dünyam çöktü.
Bırakın boş insanların boş fallarını.

Yöneticilerimiz çok iyi çalışıyo sabah sabah kız canımı sıktı bizde bilioz duayı edıyoruzda zaten kimsenin demesine ihtiyacımız yok ama ben falı terapi yerine baktırıyorum ha evet uzun zaman aralıklarla baktırdıgımda daha ıyı sonuçlar görüyorum Yapılan yanlışlık körü körüne bağlanmanız yav hayatta neyin garatısı varda adam yüzde yüz sana döncek sadece falara inanmak saçmalık acıya mahkum olursun ben emin oldugum falcıya gidiyorum tabiki bilmediğinede gidersin ama bi acaba dersin

İkinci bi hesaba gerek duymasının sebebini anlayamadm :)) çok enteresan neyse ne artk fal bi hobi gibi bişi ztn çıkar çıkmaz tutar tutmaz baktır rahatla yani :)) ztn kaderinde ne varsa onu görürsün tarot bi analiz ustalarını istiyoruz bu analizin o kdr :))))

geçen ben de gittim, beğendim baya iyiydi ama henüz çıktı çıkmadı diyemem pazartesi baktı çünkü. ama genel olarak beğendim.

Dün ben yeterdeydim karşı taraf için tarota baktırdım çok iyi analiz yaptı şaşırdım tartısırken ki cümleleri söledi bakalım tarıh ve olacak şeykeri söledi çıkarsa yıne yazıcam

bana da tarih verdı ve dıyeceklerını soyledı ama ben cok memnun kaldım tarıhım yakın zaman ınsallah cıkar.
sana da yakın tarihler mı verdi nedense yeterle cok enerjım tuttu cıkacak gibi hıssedıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…