Biz tarihlere takıldıkça fal çıkmaz. Özellkle de unutunca çıkıyo inşallah öyle olur unutursunuz da çkar :)) bide fala inanmayp ilk kez baktrıyolar inanmıyolar ya öyle çıkıyo. Bnm öyle olmuştu :))
Ztn bnde fal yerne kendim bi atak yaptm öylesine bi konuda bakalm fal yerne benm atağım geçerli olacakmı ? :)Benim taktiğim de bu canım. Tarihleri unuturum. Çıkar ya da çıkmaz. Buraya çıktığını yazdığım gibi çıkmadıysa da yazarsam insanlar daha doğru yönlendirilmiş olur. Bugün falı uzun bi aradan sonra tekrar okuduğumda gördüğüm tarihin çıkmadığıydı.
Ve daha da lütfen dua edin.
İkinci bi hesaba gerek duymasının sebebini anlayamadm :)) çok enteresan neyse ne artk fal bi hobi gibi bişi ztn çıkar çıkmaz tutar tutmaz baktır rahatla yani :)) ztn kaderinde ne varsa onu görürsün tarot bi analiz ustalarını istiyoruz bu analizin o kdr :))))Yöneticilerimiz çok iyi çalışıyo sabah sabah kız canımı sıktı bizde bilioz duayı edıyoruzda zaten kimsenin demesine ihtiyacımız yok ama ben falı terapi yerine baktırıyorum ha evet uzun zaman aralıklarla baktırdıgımda daha ıyı sonuçlar görüyorum Yapılan yanlışlık körü körüne bağlanmanız yav hayatta neyin garatısı varda adam yüzde yüz sana döncek sadece falara inanmak saçmalık acıya mahkum olursun ben emin oldugum falcıya gidiyorum tabiki bilmediğinede gidersin ama bi acaba dersin
hhaaaKız sen yetere tarot baktırdın ya hani tutarlıydı diye konuştuk konu o
Kızlar ya beşiktaş sembol cafede murat a baktıranlar bi yorum yazabilir mi son zamanlarda dikkatimi çekti bugun arkadaşım nihale baktırmak için gittik yan masadaki kızlar murat diyordu bir kaç gidişimdede dikkati mi çekti baya baktıran var burdan memnun kalan çıkan falı var mı cevaplar bekleniore
yeter yolcusuyum bende bakalım
Dün ben yeterdeydim karşı taraf için tarota baktırdım çok iyi analiz yaptı şaşırdım tartısırken ki cümleleri söledi bakalım tarıh ve olacak şeykeri söledi çıkarsa yıne yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?