Sabah erken saatlerde gidip sıra bekliyosunuz randevuları alan kişiler sırayla ismnizi yazıyo o yazdktan sonra ztn şu saatte sıranız gelebilir sizde şu saate gelin diyolar. Telefonla hiç denemedim.. Ztn kitlenir sıra için arayanı çok bazende açamıyolar sanırım..Hande için nasıl randevu alıyoruz? Cafeyi arayıp mı? Yoksa sıra falan bir şeyler duymuştum öyle mi?
Yokmu çıkan fal haberi cnm eylemden niye memnun kalmadın fazla pembe tablomu çizdi.
Hımmm anladım canım sağol:/ bakalım eğer sabah sıraya girmeyi falan yapabilirsem giderim. Ama çok saçmaymış sistemi yaSabah erken saatlerde gidip sıra bekliyosunuz randevuları alan kişiler sırayla ismnizi yazıyo o yazdktan sonra ztn şu saatte sıranız gelebilir sizde şu saate gelin diyolar. Telefonla hiç denemedim.. Ztn kitlenir sıra için arayanı çok bazende açamıyolar sanırım..
Valla öyle ama kavga bile çıkıyo orda kadınlar saç başa giriyo sıra yüzündn beklemende fayda var :))Hımmm anladım canım sağol:/ bakalım eğer sabah sıraya girmeyi falan yapabilirsem giderim. Ama çok saçmaymış sistemi ya
Ay ben kavgada edememValla öyle ama kavga bile çıkıyo orda kadınlar saç başa giriyo sıra yüzündn beklemende fayda var :))
Ya sorma çok fena ablalar sıra bekliyo seni yiycek gibi bakıyolar kaçıncı sıradasn fln diye görmen lazm :))Ay ben kavgada edememahahhaha ay tövbe millet kafayı yemiş.
Hımmm anladım canım sağol:/ bakalım eğer sabah sıraya girmeyi falan yapabilirsem giderim. Ama çok saçmaymış sistemi ya
Bn ne zmn arasam randevu için alamadım hiçtelefonla alınıyor, gitmeye gerek yok ki. ben telefonla aldım.
Bn ne zmn arasam randevu için alamadım hiç
KIZLAR BEN HANDEYE 2 YIL ÖNCE 3 KEZ GİTTİM. BENİM GİBİ GİDEN BİR ÇOK ARKADAŞIM OLDU ANI GAYET İYİ BİLDİ AMA GELECEKLE ALAKALI CEVREMDE EN AZ 10 KİŞİ DEDİKLERİ ÇIKMADI YANİ ÖLE ÖVÜLECEK BİRİ DEĞİL PARANIZA YANMAYIN
Bende uzn dönem konusunda çok iyiydi iki yılda bir giderim ztn ona bu seferlk 2015sonu olsun :)) bana özelden numarasnı atablrmsn bnde randevu alym :))belki de bana çıktı sadece olabilir, enerji meselesi bence. annemin hastalığından yengemin ameliyatının nasıl geçeceğine kadar her şeyi söyledi bana, ağustosta gitmiştim.
Tuba olumluyuda olumsuzuda pat diye söler şanslısın olumlu konustuysaKızlar selam, dün Tuğba'ya gittim Cidden çok hızlı konuşuyormuş iyi ki ses kaydı almışım ne diyo diye takip edemiyorsun bazen=) anı bildi gibi duruyor, verdiği tarihler çıkarsa yazarım ama genel olarak tahmin ettiğimden daha olumlu konuştu hep mi öyle=) pembe tablocu mu?
Canım ben eylem deneyimlerinden söyleyeyim zaman tutmayabiliyor bana 2 hafta sonra olacak dedi 2 gün sonra dedi bir gakındada 2 hafta sonra olacak dediği başka şey 2 ay sonra oldu 2 ker tutttuda aylar haftalar günler birbirine girdiBana eylemin dedigi 3 sey oldu hayatimda onemli seylerdi. Ama ana konu hala beklemede birde bi konu daha var ona da ayin 20sine kdr demisti bakalim o cikacak mi cikarsa yazarim buradan.
Damlalardaki toprak mı? O bilmiyo bence bir şeyGöker toprak hande çiğdem iyi bana baya tutturdu onlar diğerlerini bilmiyormhande uzun süreli baktı ve baktıkları hala çıkıyo canm tavsiye ederm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?