İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande için nasıl randevu alıyoruz? Cafeyi arayıp mı? Yoksa sıra falan bir şeyler duymuştum öyle mi?
Sabah erken saatlerde gidip sıra bekliyosunuz randevuları alan kişiler sırayla ismnizi yazıyo o yazdktan sonra ztn şu saatte sıranız gelebilir sizde şu saate gelin diyolar. Telefonla hiç denemedim.. Ztn kitlenir sıra için arayanı çok bazende açamıyolar sanırım..

Yokmu çıkan fal haberi cnm eylemden niye memnun kalmadın fazla pembe tablomu çizdi.

Kasım sonuyla ilgili şeyler söyledi. Hiçbiri olmadı. Çok genel konuştu. Herkesin söyleyebileceği şeylerden bahsetti. Burada yazılanlardan sanırım çok beklentiye girdim belki. Ben de başka birini arıyorum telefonda bakan ama enerji meselesi gerçekten.

Bana eylemin dedigi 3 sey oldu hayatimda onemli seylerdi. Ama ana konu hala beklemede birde bi konu daha var ona da ayin 20sine kdr demisti bakalim o cikacak mi cikarsa yazarim buradan.

Hımmm anladım canım sağol:/ bakalım eğer sabah sıraya girmeyi falan yapabilirsem giderim. Ama çok saçmaymış sistemi ya

KIZLAR BEN HANDEYE 2 YIL ÖNCE 3 KEZ GİTTİM. BENİM GİBİ GİDEN BİR ÇOK ARKADAŞIM OLDU ANI GAYET İYİ BİLDİ AMA GELECEKLE ALAKALI CEVREMDE EN AZ 10 KİŞİ DEDİKLERİ ÇIKMADI YANİ ÖLE ÖVÜLECEK BİRİ DEĞİL PARANIZA YANMAYIN

Bn ne zmn arasam randevu için alamadım hiç

ya geçen aradım ben öğlen 12'den sonra arayabilirsin dediler, pazar pazartesi kapalıymış bu hafta perşembeye kadar da dolu dediler. ben salı arayacağım, annemin hastalığını bile bildi çünkü bana. diğer baktıranları bilemem ama bana dediği şeyler çok spesifik şeylerdi.

belki de bana çıktı sadece olabilir, enerji meselesi bence. annemin hastalığından yengemin ameliyatının nasıl geçeceğine kadar her şeyi söyledi bana, ağustosta gitmiştim.

belki de bana çıktı sadece olabilir, enerji meselesi bence. annemin hastalığından yengemin ameliyatının nasıl geçeceğine kadar her şeyi söyledi bana, ağustosta gitmiştim.
Bende uzn dönem konusunda çok iyiydi iki yılda bir giderim ztn ona bu seferlk 2015sonu olsun :)) bana özelden numarasnı atablrmsn bnde randevu alym :))

arkadaslar,alakasiz bi konu olacak ama bana bi ev arkadasi lazim,eylem arkadasinla aran acilacak dikkat et demisti ama bukadar tahmin etmemistim yani ayriliyoruz su an yeni bi ev arkadasi lazim daha dogrusu yeni bi ev veya birlikte yeni bi eve cika bilecegim arkadas,ben su an avcilarda oturuyorum universtem burda diye ama avcilarda tutmak istemiyorum evi bir az daha merkez taraflar istiyorum veya avcilara yakin ama biraz daha orta taraflar yardimci ola bilirmisiniz/???

Kızlar selam, dün Tuğba'ya gittim Cidden çok hızlı konuşuyormuş iyi ki ses kaydı almışım ne diyo diye takip edemiyorsun bazen=) anı bildi gibi duruyor, verdiği tarihler çıkarsa yazarım ama genel olarak tahmin ettiğimden daha olumlu konuştu hep mi öyle=) pembe tablocu mu?

Tuba olumluyuda olumsuzuda pat diye söler şanslısın olumlu konustuysa

Bana eylemin dedigi 3 sey oldu hayatimda onemli seylerdi. Ama ana konu hala beklemede birde bi konu daha var ona da ayin 20sine kdr demisti bakalim o cikacak mi cikarsa yazarim buradan.
Canım ben eylem deneyimlerinden söyleyeyim zaman tutmayabiliyor bana 2 hafta sonra olacak dedi 2 gün sonra dedi bir gakındada 2 hafta sonra olacak dediği başka şey 2 ay sonra oldu 2 ker tutttuda aylar haftalar günler birbirine girdi

Eyleme bende baktırdım görüşceğimi falan bildi görüştükte ama dediği şeylerin olması çok imkansız dilerim olur.

kızlar üst kat komşumun bir arkadaşı var . arkadaşım sürekli öve öve anlatıyordu kız geçimini falla sağlıyormuş . geçen hafta şeytana uydum ben de baktırıyim dedim . kızı gördüm kız sempatik bişey . fakat biraz konuşmaya başlayınca korkmadım değil . arkadaşının arkadaşı olduğum için faldan önce biraz muhabbet ettik , kız geceleri uyuyamıyorum flan dedi . anaamm dedim kendi kendime içimde buna musallat olmuşlar neyse falı kahveden uzunca bakıyor . ve söylediklerinin hepsi çıktı . yaşadıklarımın hepsini çat çat söyledi . geleceği de anlattı . ailemin yaşadığı evde depo odası var . bu hafta temizlik yapılıcak annen tabureye çıkıcak . ve düşücek belini inciticek dedi . ben umursamamıştım anneme de söylememiştim . cidden dediği çıktı . bunu öğrenince anneme anlattım falı . biz 2 kardeşiz . yalnız 3 çocuk diyip durdu kız . annem kardeşimle benim aramda bir düşük yapmış ben deha yeni öğrendim yani ana rahminden çıkan çocuk sayısı 3 müş kız bunu bile bildi . hala kızın söylediklerinin etkisindeyim . tekrar baktırmak istiyorum fakat içimden bir ses de uzak dur diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…