İstanbul'da Fal - Falcılar

Yanlış yaptınız kızlar ya... Reklam değildi... Kadınla konuştum ben önerdiği kişiyle yani... Kahve falına falan bakacak ama resmime bakıp bir sürü şey söyledi öncesinde ben kaldım basbaya...

Yanlış yaptınız kızlar ya... Reklam değildi... Kadınla konuştum ben önerdiği kişiyle yani... Kahve falına falan bakacak ama resmime bakıp bir sürü şey söyledi öncesinde ben kaldım basbaya...
Yaaa görüştün mu kaç paraya bakıyomuş :) Banada numarasını atar mısın merak ettim

Yaaa görüştün mu kaç paraya bakıyomuş :) Banada numarasını atar mısın merak ettim

Görüştüm... 35 e bakıyor. Annemle babamın resmine bakarak ilk önce babana baktır dedi... Bir sağlık sıkıntısı var duruyo dedi enerjisi negatif dedi. Babam geçen sene beyninde pıhtı oluşumu olmuştu yakın geçmişi unutmuştu sonra hiç tam eski haline dönmedi... Korkuttu beni ama baktıracağım bilmek isterim. İstersen baktırayım sonra ifade ederim sana...

Olur walla merak ettim :) sen yinede özelden bana numarasını at Canım havaleylemi yaptın ödemeyi :) bende bu arada faldayım yazıcam fikirlerimi :)

Olur walla merak ettim :) sen yinede özelden bana numarasını at Canım havaleylemi yaptın ödemeyi :) bende bu arada faldayım yazıcam fikirlerimi :)

Daha yapmadım ödemeyi eft olacak çünkü. Pazartesi yapacak. Kendisine sordum. Sana bakayım dedi arkadaşına da senden sonra bakarım dedi sen bi memnun kal dedi...

Bende baya bildi ama Allahı var tuğbadan memnunum ben :))

Tuğba soru soruyo sonra biliyor seni. Mesela gay arkadaşım yanmdaydı. senin karadenizle ne ilgin var dedi ilgim yok karadenizli değilim dedi. işte nerelisin vs. çok az kişi eşcinsel olduğumuzu bilebiliyor.

BİŞİ SORCAM BAKIRKÖYDE GÜLDEN DİYE BİR KADIN VARMIŞ ARKDASIM BİR KAÇ KEZ BAKTIRMIS AMA OLUMSUZ DEDİĞİ HER ŞEYİ YAŞAMIS SUYA BAKIYORMUS BAKTIRAN YADA BİLEN BİR YORUM YAZABİLİR Mİ ARKADAŞ YAŞADIĞI İÇİN BENDE MERAK ETTİM

kizlar bu mi cafe baglandimi?besiktasdaki mi cafe handenin calistigi,2 hafta once aradim acmadilar,simdi de ariyorum deminden beri cagiriyor ama kimse bakmiyor cep telefonu bu arada bilgisi olan varmi???

baktı beğenmedim. babamla dedikleri doğru ama bilmio başka bir şey...
Hadi yaa üzüldüm
Bende karşı taraf adına yetere baktırdım...ağlayacaktım nerdeyse...bi tuhaf oldum...aynı o adam gibi konuştu..değişik bişeydi....
Sonra gökere gittim ama bilemedim...herkesin tam tersi konuştu...olumsuz gördüğünden bahsetti...bilmiyorum açıkçası kafam karıştı...
Tuğba ve yeter aynı tarihlerde olumlu olacak dedi..
Gökerde tam tersi bilemedim açıkçası

kızlar yarın annemle tuba'ya gidiyoruz. sonra gelip burada paylaşıcam bakalım.. ses kaydı dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? kaça bakıyor? kahve falı mı tarot mu neye bakıyor? ne kadar sürüyor? çok soru sordum ben bile yoruldum yahu

Kahveyede tarottada bakıyor canım. Yek dikkat etmen gereken ses kaydı çünkü falın yarısını anlayamacaksın o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…