Bana kalırsa tuğbaya git çok iyi falda kız.
Yanlış yaptınız kızlar ya... Reklam değildi... Kadınla konuştum ben önerdiği kişiyle yani... Kahve falına falan bakacak ama resmime bakıp bir sürü şey söyledi öncesinde ben kaldım basbaya...Bende ole mi acaba dedım de güvenemiyoruz artık kimseye ayrıca kızlar ben dun mandal cafe murata baktırdım anı bildi vakalım gelecek cıkcakmı zaten bakırkoye edı doye gıttım ayten toprak sonra murat dedım orda bı ıkı kız baya övdü gaza geldim:)
Yaaa görüştün mu kaç paraya bakıyomuş :) Banada numarasını atar mısın merak ettimYanlış yaptınız kızlar ya... Reklam değildi... Kadınla konuştum ben önerdiği kişiyle yani... Kahve falına falan bakacak ama resmime bakıp bir sürü şey söyledi öncesinde ben kaldım basbaya...
Yaaa görüştün mu kaç paraya bakıyomuş :) Banada numarasını atar mısın merak ettim
Olur walla merak ettim :) sen yinede özelden bana numarasını at Canım havaleylemi yaptın ödemeyi :) bende bu arada faldayım yazıcam fikirlerimi :)Görüştüm... 35 e bakıyor. Annemle babamın resmine bakarak ilk önce babana baktır dedi... Bir sağlık sıkıntısı var duruyo dedi enerjisi negatif dedi. Babam geçen sene beyninde pıhtı oluşumu olmuştu yakın geçmişi unutmuştu sonra hiç tam eski haline dönmedi... Korkuttu beni ama baktıracağım bilmek isterim. İstersen baktırayım sonra ifade ederim sana...
Olur walla merak ettim :) sen yinede özelden bana numarasını at Canım havaleylemi yaptın ödemeyi :) bende bu arada faldayım yazıcam fikirlerimi :)
Bende baya bildi ama Allahı var tuğbadan memnunum ben :))Gittim de nedense çok beğenmedim ben. Bir şeyler ifade etmeden bilmio gibi.
Olur walla merak ettim :) sen yinede özelden bana numarasını at Canım havaleylemi yaptın ödemeyi :) bende bu arada faldayım yazıcam fikirlerimi :)
Yeter'den ciktik ve cok cok begendik bu arada. Cok tatli biri, bize karsi taraf icin tarot acti. Analizlerde baya da basariliydi :)
Bende baya bildi ama Allahı var tuğbadan memnunum ben :))
Haftasonu fala giden oldu mu bakalım? Veya çıkan fal haberleri.
Yok ben en son geçen çarşamba yeter cr tuğbaya gittim yılbaşına kadar yok bana.hehe sen gittin mi?
Hadi yaabaktı beğenmedim. babamla dedikleri doğru ama bilmio başka bir şey...
Kahveyede tarottada bakıyor canım. Yek dikkat etmen gereken ses kaydı çünkü falın yarısını anlayamacaksın o andakızlar yarın annemle tuba'ya gidiyoruz. sonra gelip burada paylaşıcam bakalım.. ses kaydı dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı? kaça bakıyor? kahve falı mı tarot mu neye bakıyor? ne kadar sürüyor? çok soru sordum ben bile yoruldum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?