İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili sinice, kızlar Göker hakında degil Kadikoy.deki Tiryaki cafedeki bir falcı hakkında konuşuyorlar...
ben taksimdeki gökeri sordum :)
bana fal bakan bütün falcıların tam tersi konuştu göker o yüzden kime inansam şaşırdım....

ben taksimdeki gökeri sordum :)
bana fal bakan bütün falcıların tam tersi konuştu göker o yüzden kime inansam şaşırdım....
Bana kalırsa yaz bi kağıda herkesn baktığı falı çıkınca bakarsn bn bıraktm artk falı bu yüzden tuğba göker başta olmak üzere hangisi çkarsa artk. Bana iki byk falcı aynı tarihi verdi ama bakalm. Kızlar mart ayı bnm dönüm noktam hepsini yazıcam :))

walla bendede tarihler aynı sonuçlar ayrı :)
umarım tuğbayla yeterin söyledikleri çıkar :) darladım artık

walla banada aynı tarihleri verdiler...sadece sonuçları göker farklı söyledi bekleyip görücez artık :)

Bilmiom. Yeteri düşündüm ben.... Sen ne diyorsun?
Yeter 10 numara bana dedikleriyle şok yaşatıyor ama ben 2 ayda bir giderim merveyede baktırmayı düşünüyorum ama bakırköyde bi gülden varmış onun izini sürüyorum baya iyimiş arkadasım arkadası her dediği çıktıgı için numarasını silmiş çağırıyor musun geliomus şimdi üsteliyoruz umarım buluruz

Yetere gitcem ama hangi falı baktırayım modundayım... İkisi de mi olsun modundayım... Bakırköydeki nerdeymiş ben bakırköye yakınım baya...

Yetere gitcem ama hangi falı baktırayım modundayım... İkisi de mi olsun modundayım... Bakırköydeki nerdeymiş ben bakırköye yakınım baya...
Sevgili için baktırcaksan karsı tarot tarotu baktırman yeterli ben ikisine baktırcsktım cafe falı ile ne gereği var diye baktırmadı gülden daha bulamadım ki ipuçlarını toplayıp bulcsm

Sevgili için baktırcaksan karsı tarot tarotu baktırman yeterli ben ikisine baktırcsktım cafe falı ile ne gereği var diye baktırmadı gülden daha bulamadım ki ipuçlarını toplayıp bulcsm

Gitmeden sana gene danışayım bence... Bul bakalım güldeni...:)) bakırköye yakınım bende nerdeyse bende bilmek isterim:))

bana tugba,edi,umay,halil,andac,yeter,levent,baktirdigim herkes en gec 2016nin agustosna kadar yuz yuze gorusme var dediler,bi tek goker ve mandal cafe toprak bu gorusme uzuuun seneler sonra olacak dediler ki ben de boyle dusunuyorum su an gorusmemiz imkansiz cunki her bakimdan

Ya arkadaşlar eylemin dediği bir şey bugün oldu şaşırdım hatta, küçük bir şey ama aklıma geldi tesadüf aa eylem demişti dedim içimden. Büyük olaylardan çıkan oldu mu? Bana dedikleri çıktı şimdiye kadar ama küçük olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…