- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Sevgili sinice, kızlar Göker hakında degil Kadikoy.deki Tiryaki cafedeki bir falcı hakkında konuşuyorlar...ay canım yaa yaz lütfen...çünkü kafam karıştı...aynen dediğin gibi herkesin söylediğinin tam tersini söyledi...
ben taksimdeki gökeri sordum :)Sevgili sinice, kızlar Göker hakında degil Kadikoy.deki Tiryaki cafedeki bir falcı hakkında konuşuyorlar...
Bana kalırsa yaz bi kağıda herkesn baktığı falı çıkınca bakarsn bn bıraktm artk falı bu yüzden tuğba göker başta olmak üzere hangisi çkarsa artk. Bana iki byk falcı aynı tarihi verdi ama bakalm. Kızlar mart ayı bnm dönüm noktam hepsini yazıcam :))ben taksimdeki gökeri sordum :)
bana fal bakan bütün falcıların tam tersi konuştu göker o yüzden kime inansam şaşırdım....
walla bendede tarihler aynı sonuçlar ayrı :)Bana kalırsa yaz bi kağıda herkesn baktığı falı çıkınca bakarsn bn bıraktm artk falı bu yüzden tuğba göker başta olmak üzere hangisi çkarsa artk. Bana iki byk falcı aynı tarihi verdi ama bakalm. Kızlar mart ayı bnm dönüm noktam hepsini yazıcam :))
walla banada aynı tarihleri verdiler...sadece sonuçları göker farklı söyledi bekleyip görücez artık :)Bana kalırsa yaz bi kağıda herkesn baktığı falı çıkınca bakarsn bn bıraktm artk falı bu yüzden tuğba göker başta olmak üzere hangisi çkarsa artk. Bana iki byk falcı aynı tarihi verdi ama bakalm. Kızlar mart ayı bnm dönüm noktam hepsini yazıcam :))
Galiba nisandaki tutulma herkese bi yerden vurmuş kanlı ay tutulmasımıydı neydi. 2015 herkes için kötü geçti :/walla banada aynı tarihleri verdiler...sadece sonuçları göker farklı söyledi bekleyip görücez artık :)
Pen cafenin köşesindeki çıkmaz sokakta canm nazar çay ocağında :)) bu arada penncafede yeter vardı sanırım ondan çk ona git usulü olmş :))Bu göker nerde???
Gidiyor musunBu göker nerde???
Gidiyor musun
Sen merveye ne zaman gitcen?Gidiyor musun
Yeter 10 numaraBilmiom. Yeteri düşündüm ben.... Sen ne diyorsun?
Yeter 10 numarabana dedikleriyle şok yaşatıyor ama ben 2 ayda bir giderim merveyede baktırmayı düşünüyorum ama bakırköyde bi gülden varmış onun izini sürüyorum baya iyimiş arkadasım arkadası her dediği çıktıgı için numarasını silmiş çağırıyor musun geliomus şimdi üsteliyoruz umarım buluruz
Sevgili için baktırcaksan karsı tarot tarotu baktırman yeterli ben ikisine baktırcsktım cafe falı ile ne gereği var diye baktırmadıYetere gitcem ama hangi falı baktırayım modundayım... İkisi de mi olsun modundayım... Bakırköydeki nerdeymiş ben bakırköye yakınım baya...
Sevgili için baktırcaksan karsı tarot tarotu baktırman yeterli ben ikisine baktırcsktım cafe falı ile ne gereği var diye baktırmadıgülden daha bulamadım ki ipuçlarını toplayıp bulcsm
Ben tuğba'yı şöyle çözdüm yakın gelecekte iyi. Mesela olayın olmasına yakın gidildi mi daha detaylı anlatıyor bence.
Tuba olumluyuda olumsuzuda pat diye söler şanslısın olumlu konustuysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?