İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar kadıköy tiryaki cafedeki nevini deneyen var mı? 2-3 sene önce dediği birşey çıkmıştı önemli bir konuda. Diğer dedikleri aklımda değil zaten. Atmış tutmuş da olabilir. Şimdi yine gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım

kizlarrrr su mi cafeyle ilgili bilgi verin lutfenn sabahtan beri ariyorum cep telini kimse acmiyor yaa kapandi mi o cafe???

Bence dikkat etmen gereken şey tuğba'da tarotu karıştırdıktan sonra 3 konu belirle diyor ayırıp sen onları güzel şeç. Yani gelişigüzel değilde tam öğrenmek istediklerini.

Tiryaki kafede 2 kişiye baktırdım ikiside orta yaşlı bayanlardı biri kızıl saçlı diğeri sarışın dediklerini pek hatırlamıyorum ama sarışın olanı bnm ve karşı tarafın mesleğini bilmişti

Evet sarışın olan benim dediğim. Gelecek çıktı mı peki?

benim bildiğim kadarıyla telefondan haftalık sıra veriyolar.aradığınız hafta sıra bulmamız zor.bi sonraki haftaya gün saat söylüyolar.

isim iş güç bilince aaa bildi diyo insan..ama bana da bişi çıkmadı valla gelecekten.ama bence 35 insanı peşpeşe aldığı için çok içine girmeden bakıyo.o kadar insanın enerjisiyle başa çıkılmaz. inanmmıyorum aksine..

Evet sarışın olan benim dediğim. Gelecek çıktı mı peki?
Valla cnm falı hatırlamıyorum 8 ay olmuştur baktıralı anlık düşünceleri bilmişti mesleğimizide bilmişti ki o şaşırttı beni atıpta tutturulacak bi iş değil çünkü sadece o aklımda kalmış 2 defa baktırdım hatta ilkinde iyiydi ikincisinde vasattı diye hatırlıyorum kişilerin fiziksen yapılarını iyi analiz etmişti diye hatırlıyorum bide o kişiyle evlilik var demişti ama bilmiyorum

Ya kızlar şu gökere baktırıpta memnun kalan falı çıkan oldu mu??? Benim kafam Allak bullak oldu...herkesin olumlu dediğine bu olumsuz dedi :) baktıranlar lütfen bilgi paylaşın :)

Geçen yıl 4 kere gittim kendisine. Arkadaşlarıma da bana da hep aynı şeyleri söylediğini anladıktan sonra gitmeyi kestim. İlk fal zamanlarmdı. Tecrübesizdim anlayamamışım. Sonradan uyandım. Gündüz tüm ses kayıtlarını tekrar dinler net bir yorum daha yazarm ama şimdilik tavsiye etmiyorum. Arkadaşlarıma dediklerinin hiçbiri çıkmadı tam tersi olsu hatta ama benimle ilgili yorumunu gündüz dinleyip tekrar yazarm, yanıltmamış olurum gidecekleri.

ay canım yaa yaz lütfen...çünkü kafam karıştı...aynen dediğin gibi herkesin söylediğinin tam tersini söyledi...

Ya kızlar şu gökere baktırıpta memnun kalan falı çıkan oldu mu??? Benim kafam Allak bullak oldu...herkesin olumlu dediğine bu olumsuz dedi :) baktıranlar lütfen bilgi paylaşın :)
Bana neyi olumsuz dediyse olumsuz oldu canm ne yazıkki çok sevdiğim insandan başkası hayatna gircek vazgeçiceksin demişti başkasıyla yoluna devam ediceksnn demişti hakikatten öyle oldu :))

Yıktın tüm hayallerimi jane

Bana neyi olumsuz dediyse olumsuz oldu canm ne yazıkki çok sevdiğim insandan başkası hayatna gircek vazgeçiceksin demişti başkasıyla yoluna devam ediceksnn demişti hakikatten öyle oldu :))
yaa ne bilim bi türlü ikna olamadım...bekleyip görücez...tuğba yetermi haklı çıkacak yoksa göker mi :)

Gökere ben çok fazla baktırdım o yüzden bişi diyemiyorm. Gökern fal konusunda bana göre en büyük özelliği insanları fala bağlı kılmaması bu yüzden çoğu kez geri cevirmiştir beni. Tabiki yaşayıp görücez herşeyi ne zmn gökern falını hafife alsam çıkmıştır bu yüzden de ztn göker fala bağlı kalma der hep bana :)) tuğba da ztn gelme dedi yani enerji günü gününe değişir bu ay olumsuzdur gelecek ay herşey değişir olumlu çkar yani Allah bilir :)) hayırlısı olsn canm bnm yaa takma kafanı falla olcak iş değil yaşayacaklarmz bazen çok farklı olablir. Ama tuğba da göker de bana mart aynın bnm için bi dönüm noktası olacağnı söylediler mesela . Ztn göker bunu bana yıllar evvelde söylemişti. Gördüğünü söylemiyo karar senin diyo yani :)) bu arada blmiyorum daha önce bahsetmiştim bana bunu hande 2010 yılında söyledi hatta tasula türkanda söylemişti onlarıda hafife almamam gerektiğini bir kez daha anlamış bulunmaktaym :)) bu söylediğim dört falcıda gerçktn iyi analiz yapan falcılar. He birde mandal cafe toprak ve çiğdemidr unutmuyorm çnkü onlarda yoğunluğn olmadığı zamanlar çok çok iyi bakıyorlar. Şöyle birşey varki mükemmel falcı yoktur sadece bir analiz geleceğimizi yaşayacağmızı yalnızca Allah bilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…