Aynen canım tuğbanın dediği tarihlere daha var zaten hemen yazarım çıktı veya çıkmadı diyeBana 1 ay içerisinde birkaç tarih verdi, bakalım çıkar umarım=) Dedikleri için zaman vardı sana da sanki di mi?
Senin için hayırlısı olur umarım ama bi hesapladım da toplam 282 tl vermissin :) ne paralar gitti bebana tugba,edi,umay,halil,andac,yeter,levent,baktirdigim herkes en gec 2016nin agustosna kadar yuz yuze gorusme var dediler,bi tek goker ve mandal cafe toprak bu gorusme uzuuun seneler sonra olacak dediler ki ben de boyle dusunuyorum su an gorusmemiz imkansiz cunki her bakimdan
Ya arkadaşlar eylemin dediği bir şey bugün oldu şaşırdım hatta, küçük bir şey ama aklıma geldi tesadüf aa eylem demişti dedim içimden. Büyük olaylardan çıkan oldu mu? Bana dedikleri çıktı şimdiye kadar ama küçük olaylar.
bana tugba,edi,umay,halil,andac,yeter,levent,baktirdigim herkes en gec 2016nin agustosna kadar yuz yuze gorusme var dediler,bi tek goker ve mandal cafe toprak bu gorusme uzuuun seneler sonra olacak dediler ki ben de boyle dusunuyorum su an gorusmemiz imkansiz cunki her bakimdan
Aaa hadi inşallah, ya bana ana konuyla alakalı verdiği tarihler o kadar tutarlı ki bilmiyorum çıkar mı? Gerçi bana herkes aynı şeyi diyor. Hani eylem hakkında olumsuz yorum yapıldı ya bende bi şüpheye düştüm ama mesela okulumla ilgili şeyleri falan da bildi.Bana eylemin dedigi buyuk 3 sey oldu biri baya buyuk digerleri de bu olayin sonucunda boyle dusuneceksin dedigi seyler. Benim acimdan onemliydi. Simdi ana konum beklemede aralik sonuna kdr tarih verdi bakalim aslinda 2 sey bekliyorum aralik sonuna kadar. Cikarsa yazwrim ki gayet tutarliydi fal cikmasini bekliyorumm acikcasi
Aaa hadi inşallah, ya bana ana konuyla alakalı verdiği tarihler o kadar tutarlı ki bilmiyorum çıkar mı? Gerçi bana herkes aynı şeyi diyor. Hani eylem hakkında olumsuz yorum yapıldı ya bende bi şüpheye düştüm ama mesela okulumla ilgili şeyleri falan da bildi.
Kızlar deneyimimden bahsedeyim eylemle ilgili bir olaya falda 2 hafta sonra dedi 2 ay sonra oldu başka falında gene 2 hafta dediği başka birşey 2 gün sonra oldu. 2 ler tuttuda hafta gün ay birbirine karıştı hahaahhahaaAaa hadi inşallah, ya bana ana konuyla alakalı verdiği tarihler o kadar tutarlı ki bilmiyorum çıkar mı? Gerçi bana herkes aynı şeyi diyor. Hani eylem hakkında olumsuz yorum yapıldı ya bende bi şüpheye düştüm ama mesela okulumla ilgili şeyleri falan da bildi.
Kızlar deneyimimden bahsedeyim eylemle ilgili bir olaya falda 2 hafta sonra dedi 2 ay sonra oldu başka falında gene 2 hafta dediği başka birşey 2 gün sonra oldu. 2 ler tuttuda hafta gün ay birbirine karıştı hahaahhahaa
Ya aynen dediği şeyler tutarlı hani boş yere sallayabileceği şeyler değil. Bende sevdim ikisini. Aa bana da aralık sonu diyor herkes.Evet benimde okulla alakali durumlarimi da bildi ayrica. Olumsuz yorum gormedim acikcasi ya eylemle benim enerjim tuttu yani dedigi seyler cok tutarli ve oluyor dedikleri.
Ana konumla alakali birde yetere baktrdim gecen hafta oda ayni tarihi verdi aralik sonu dedi. Bugune kdr baktirdiklarimdan en memnun kaldiklarim tutarlilik ve mantikli olmasi konusunda eylem ve yeter.
Insallah diger dedikleri de olur :)
Ya aynen dediği şeyler tutarlı hani boş yere sallayabileceği şeyler değil. Bende sevdim ikisini. Aa bana da aralık sonu diyor herkes.İkimizde yazarız çıktı diye umarım o zaman.
Ay ben feci bağımlı oldum yalnız ya baktırmıcam diyorum birini çıkartıyosunuzgöker falan demeyin şimdide ona giderim dayanamayıp .
Gittim çok paralel konuştu tuğba ve yeter, ikiside aynı yorumu yapıp aynı tarihi verdi. Aynen sordu isim soyisim tuğba ama yeter sormadı. Sana paralel mi dedi yeter tuğbayla? Hahahah tmm tmm gitmiyorumSen Yeter'e de gitmiştin di mi, Tuğba'yla benzer şeyler mi söyledi merak ettim ben de onu da yeni baktırdım, dur sen de yahu bi=) Bi de size de isim soyisim sordu mu karşı taraf için? (tuğba)
Gittim çok paralel konuştu tuğba ve yeter, ikiside aynı yorumu yapıp aynı tarihi verdi. Aynen sordu isim soyisim tuğba ama yeter sormadı. Sana paralel mi dedi yeter tuğbayla? Hahahah tmm tmm gitmiyorum
Cancağzım senin bu Gülden dediğin kişinin adı Gülce olabilir mi...böyle çok zayıf esmer uzun siyah saçlı bol dövmeli bi hatun...cafede bakmıyor bi telefon ediyosun Bakırköy'e geliyo tarot bakıyo olabilir mi????Sevgili için baktırcaksan karsı tarot tarotu baktırman yeterli ben ikisine baktırcsktım cafe falı ile ne gereği var diye baktırmadıgülden daha bulamadım ki ipuçlarını toplayıp bulcsm
ee bana gülden dediler dur bi onuda aradtırıyım peki bu gülce nadıl baktırdın mı tatlımmCancağzım senin bu Gülden dediğin kişinin adı Gülce olabilir mi...böyle çok zayıf esmer uzun siyah saçlı bol dövmeli bi hatun...cafede bakmıyor bi telefon ediyosun Bakırköy'e geliyo tarot bakıyo olabilir mi????
evet baktirmisdim o erkek sana donecek ve 2 kisi arasinda kalacaksin demisti ama evlendi :) ama goker de hemen hemen ayni soyledi donecek ve 2 kisi arasnda kalacaksin kafan karisacak dedi evli evli nasil donecekse artik :)Canim bisey merak ettim sen tlfndan bakan eyleme baktirmis miydin ? Ne demisti ana konuyla alakali olarak ?
ilk baktırdığımda epey tırsmıştım...değişik bi kadın gülce...yarım saat kadar bakıyo...ama kendi özel hayatıyla ilgili o kadar çok konuşuyo ki..biraz başağrısı yapabilir...birden çok baktırdım ona evet...ilk seferki etkiyi bırakmadı bende...denenebilir...yorumları analizleri iyi evet...çıkan şeyleride oldu..anı iyi biliyor...asla aramaz dediğimde arayacak dedi..aradı da :)))ee bana gülden dediler dur bi onuda aradtırıyım peki bu gülce nadıl baktırdın mı tatlımm
ay bilmiyorum gökerden hiç etkilenmedim ben nedense...gerçi o etkiyi halildende almadım..evet baktirmisdim o erkek sana donecek ve 2 kisi arasinda kalacaksin demisti ama evlendi :) ama goker de hemen hemen ayni soyledi donecek ve 2 kisi arasnda kalacaksin kafan karisacak dedi evli evli nasil donecekse artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?