İstanbul'da Fal - Falcılar

Senin için hayırlısı olur umarım ama bi hesapladım da toplam 282 tl vermissin :) ne paralar gitti be

Ay ben feci bağımlı oldum yalnız ya baktırmıcam diyorum birini çıkartıyosunuz göker falan demeyin şimdide ona giderim dayanamayıp .

Bana eylemin dedigi buyuk 3 sey oldu biri baya buyuk digerleri de bu olayin sonucunda boyle dusuneceksin dedigi seyler. Benim acimdan onemliydi. Simdi ana konum beklemede aralik sonuna kdr tarih verdi bakalim aslinda 2 sey bekliyorum aralik sonuna kadar. Cikarsa yazwrim ki gayet tutarliydi fal cikmasini bekliyorumm acikcasi

Canim bisey merak ettim sen tlfndan bakan eyleme baktirmis miydin ? Ne demisti ana konuyla alakali olarak ?

Aaa hadi inşallah, ya bana ana konuyla alakalı verdiği tarihler o kadar tutarlı ki bilmiyorum çıkar mı? Gerçi bana herkes aynı şeyi diyor. Hani eylem hakkında olumsuz yorum yapıldı ya bende bi şüpheye düştüm ama mesela okulumla ilgili şeyleri falan da bildi.

Evet benimde okulla alakali durumlarimi da bildi ayrica. Olumsuz yorum gormedim acikcasi ya eylemle benim enerjim tuttu yani dedigi seyler cok tutarli ve oluyor dedikleri.
Ana konumla alakali birde yetere baktrdim gecen hafta oda ayni tarihi verdi aralik sonu dedi. Bugune kdr baktirdiklarimdan en memnun kaldiklarim tutarlilik ve mantikli olmasi konusunda eylem ve yeter.
Insallah diger dedikleri de olur :)

Kızlar deneyimimden bahsedeyim eylemle ilgili bir olaya falda 2 hafta sonra dedi 2 ay sonra oldu başka falında gene 2 hafta dediği başka birşey 2 gün sonra oldu. 2 ler tuttuda hafta gün ay birbirine karıştı hahaahhahaa

Ayy bende bu zamana kadar karismadi insallah aralik soni dedigi sey aralik sonunda olur

Ya aynen dediği şeyler tutarlı hani boş yere sallayabileceği şeyler değil. Bende sevdim ikisini. Aa bana da aralık sonu diyor herkes. İkimizde yazarız çıktı diye umarım o zaman.

Ay ben feci bağımlı oldum yalnız ya baktırmıcam diyorum birini çıkartıyosunuz göker falan demeyin şimdide ona giderim dayanamayıp .

Sen Yeter'e de gitmiştin di mi, Tuğba'yla benzer şeyler mi söyledi merak ettim ben de onu da yeni baktırdım, dur sen de yahu bi=) Bi de size de isim soyisim sordu mu karşı taraf için? (tuğba)

Sen Yeter'e de gitmiştin di mi, Tuğba'yla benzer şeyler mi söyledi merak ettim ben de onu da yeni baktırdım, dur sen de yahu bi=) Bi de size de isim soyisim sordu mu karşı taraf için? (tuğba)
Gittim çok paralel konuştu tuğba ve yeter, ikiside aynı yorumu yapıp aynı tarihi verdi. Aynen sordu isim soyisim tuğba ama yeter sormadı. Sana paralel mi dedi yeter tuğbayla? Hahahah tmm tmm gitmiyorum

Gittim çok paralel konuştu tuğba ve yeter, ikiside aynı yorumu yapıp aynı tarihi verdi. Aynen sordu isim soyisim tuğba ama yeter sormadı. Sana paralel mi dedi yeter tuğbayla? Hahahah tmm tmm gitmiyorum

Yok ben Yeter'e gitmedim de o kadar çok muhabbetini yaptınız ki gidip bi tarot baktırasım var. onun fal ne kadar sürüyo? Tuğba'nın 10 dk falan sürdü bana hoş o kadar hızlı anlatmaya normal=)

Sevgili için baktırcaksan karsı tarot tarotu baktırman yeterli ben ikisine baktırcsktım cafe falı ile ne gereği var diye baktırmadı gülden daha bulamadım ki ipuçlarını toplayıp bulcsm
Cancağzım senin bu Gülden dediğin kişinin adı Gülce olabilir mi...böyle çok zayıf esmer uzun siyah saçlı bol dövmeli bi hatun...cafede bakmıyor bi telefon ediyosun Bakırköy'e geliyo tarot bakıyo olabilir mi????

ee bana gülden dediler dur bi onuda aradtırıyım peki bu gülce nadıl baktırdın mı tatlımm

Canim bisey merak ettim sen tlfndan bakan eyleme baktirmis miydin ? Ne demisti ana konuyla alakali olarak ?
evet baktirmisdim o erkek sana donecek ve 2 kisi arasinda kalacaksin demisti ama evlendi :) ama goker de hemen hemen ayni soyledi donecek ve 2 kisi arasnda kalacaksin kafan karisacak dedi evli evli nasil donecekse artik :)

ee bana gülden dediler dur bi onuda aradtırıyım peki bu gülce nadıl baktırdın mı tatlımm
ilk baktırdığımda epey tırsmıştım...değişik bi kadın gülce...yarım saat kadar bakıyo...ama kendi özel hayatıyla ilgili o kadar çok konuşuyo ki..biraz başağrısı yapabilir...birden çok baktırdım ona evet...ilk seferki etkiyi bırakmadı bende...denenebilir...yorumları analizleri iyi evet...çıkan şeyleride oldu..anı iyi biliyor...asla aramaz dediğimde arayacak dedi..aradı da :)))

evet baktirmisdim o erkek sana donecek ve 2 kisi arasinda kalacaksin demisti ama evlendi :) ama goker de hemen hemen ayni soyledi donecek ve 2 kisi arasnda kalacaksin kafan karisacak dedi evli evli nasil donecekse artik :)
ay bilmiyorum gökerden hiç etkilenmedim ben nedense...gerçi o etkiyi halildende almadım..
tuğbayla iletişimimiz iyiydi...ama şuanda yeter diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…