Biliyor musun ben bu yazıyı yazdım herkes özelden sana kim önerdi moni79 mu diye sordu. Sen reklam yapıyorsun insanları yanlış yönlendirme yazık.Sana gülüyorum karalama kampanyanin arkasındaki nedeni çok merak ediyorum o kişiyi burda ilk ben yazdım çokta memnun halama savunuyorum
Ben memnun kaldım önerdim arkadaşım nihal i de herkes önerdi bende baktirdim ama gelecek ile ilgili söyledikleri tutmadi sonuçlanmış ti çünkü asla kötü bir yorum yapmadım kadın için senin bu direk hedef alman beni çok şaşırtıyorBiliyor musun ben bu yazıyı yazdım herkes özelden sana kim önerdi moni79 mu diye sordu. Sen reklam yapıyorsun insanları yanlış yönlendirme yazık.
Evet ben söyledim adını ilk burda inkar etmiyorum ki ama kimseye özelden aman al ara demedim bana yazanlara cvp verdim elmirayida önerdim arkadaş baktir di burdan 75 tl para verdi memnun kalmadı ama tek kötü söz yazmadı senin hedefin niye ben onu anlamıyorum çıkan fal haberi yazmak amaç değilmi falci önermek niye bu sitedeyiz 2011 2012 yıllarındaki yazışmalara bak ben meryem derdim hep kimse beğenmezdi ama kadınla elektriğim tutuyordu bana çok güzel bakıyordu neyapim yani ben yasadigimi yazıyorum başkasını bilemem kiBiliyor musun ben bu yazıyı yazdım herkes özelden sana kim önerdi moni79 mu diye sordu. Sen reklam yapıyorsun insanları yanlış yönlendirme yazık.
Sen ye beni ilgilendirmez. Ben 4 aydır üyeyim ve kimsenin adını burda kimse bu kadar anmadı iki lafından biri teldeki kadın vs vs hiç inandırıcı değil reklam yapıyorsun çok belli. Burda onca kişiye önerdin önerdilerin yazsın bakalım memnun kalmışlar mı? Sen buradakileri yanlış yönlendiriyorsun ve bunda bi çıkarın var buna eminim. O kadar iyiyse burda her baktıran yazardı o zaman. 40 lira yapmış bide çok tuhaf o kadar iyi mi acaba? Baktırınlar yazsın bakalımÖneririm baktirip memnun olanlar var burda ben özelden konuşuyorum sadece buraya yorum yazmiyorlar neden anlamadım ama kimsenin hakkında yedirmem kusura bakma hele ben vesile olmuş isem
Ben yeni duydum bunu canim kimmiş ki o ☺☺Yaa biri benim yazdigima cevap versin bu sislidekinden haberi olan yok mu 7 dakikadan fazla bakmayan kisiden
Ben karalama yapmıyorum beğenmediğimi söylüyorum. Beğenmediğim kişiyi de öneriyorum. Ve emin ol buradaki insanlar benim lafıma seninkinden daha çok inanıyorlar..Yazsinlar korkum olsa böyle ulu orta ne diye yazayım kimse yazmayacakmi sen memnun kalmadın diye karalayamazsin evwt ben o insanı çok seviyorum yüz yüze tanımiyorum ama ben memnunum arkadaşım sanane
Ben karalama yapmıyorum beğenmediğimi söylüyorum. Beğenmediğim kişiyi de öneriyorum. Ve emin ol buradaki insanlar benim lafıma seninkinden daha çok inanıyorlar..Yazsinlar korkum olsa böyle ulu orta ne diye yazayım kimse yazmayacakmi sen memnun kalmadın diye karalayamazsin evwt ben o insanı çok seviyorum yüz yüze tanımiyorum ama ben memnunum arkadaşım sanane
Sen direk karalama yapıyorsun kimin neye inandığı beni hiç ilgilendirmiyor memnunum ben varmi ötesi yazmaya da devam edicem senin lafına itibar edenlerin kendi kaybı benim lafıma kimsenin inanması gibi bir gayretim yok özelden konuştuklarım bana kalsın herkesin memnuniyeti kendine ben kendimle alakali yazarım yazıcam da varmi itirazınBen karalama yapmıyorum beğenmediğimi söylüyorum. Beğenmediğim kişiyi de öneriyorum. Ve emin ol buradaki insanlar benim lafıma seninkinden daha çok inanıyorlar..
Bak memnun kalmamak böyle ifade edilir kimse yi karalamamNihayet bende nihale baktirdim sonunda sonuç ani bildi ama ileriye dönük soledik leri çok tutarsızdi çünkü sonuçlanmış bir işimi olacak olarak söyledi ama o olmamıştı ve 2 hafta önce sonuca bağlanmış ti frekansimiz tutmadi sanırım ben yine kendi falci mi tek geçiyorum ☺
Zaten şu savunmayla reklamcı olduğunu gösteriyorsun. Kimsenin kaybı değil telde 40 A baktıracaklarına hande ye yeter e toprak A nihal e çiğdem e baktırsınlar. Esas adamı bile göremedi Allah aşkına ya bu kadar savunduğuna göre payınız eşit...Sen direk karalama yapıyorsun kimin neye inandığı beni hiç ilgilendirmiyor memnunum ben varmi ötesi yazmaya da devam edicem senin lafına itibar edenlerin kendi kaybı benim lafıma kimsenin inanması gibi bir gayretim yok özelden konuştuklarım bana kalsın herkesin memnuniyeti kendine ben kendimle alakali yazarım yazıcam da varmi itirazın
Evet ortak çalışıyoruz ☺☺yarı yarıya varmi bu devirde ole karsiliksiz birini işine ortak edecek biri varsa ben burdayım reklama hazırım arkadaşlar 7/24 itina ile Reklam yapılır hahaha sana ancak gülüyorum çok komiksinZaten şu savunmayla reklamcı olduğunu gösteriyorsun. Kimsenin kaybı değil telde 40 A baktıracaklarına hande ye yeter e toprak A nihal e çiğdem e baktırsınlar. Esas adamı bile göremedi Allah aşkına ya bu kadar savunduğuna göre payınız eşit...
Bunu itiraf olarak kabul ediyorum. Hadi kolay gelsin sana. İşler kesat olunca 20 ye indirirsiniz..Evet ortak çalışıyoruz ☺☺yarı yarıya varmi bu devirde ole karsiliksiz birini işine ortak edecek biri varsa ben burdayım reklama hazırım arkadaşlar 7/24 itina ile Reklam yapılır hahaha sana ancak gülüyorum çok komiksin
Bende şimdi bir arkadaştan birini duydum telefon da kahve fali bakiyom us 20 tl çok uygun geldi yarın baktirayim düşünüyorum ☺☺
Tabiki yazın arkadaşlar kimi memnun kalıyor kimi kalmıyor bilelim ama ben memnunum aylardır baktiriyorum
Evet yaya bu forumdan bu kadar uye baktirmis Cezmiye ama kimse referans olmuyor yaa Cezmi diye diye kafayi yiyecegim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?