özelden mesaj attım size iletişim bilgilerini alabilirmiyim birde bu bayana siz baktırdınız diymi?İsteyene iletişimini veririm...randevulu çalışıyor..
Kib e basın reklam kokuyoArkadaşlar 10 yıldır falcılara baktırıyorum ama bu konuda çay falı ve kahve falına bu kadar bakanını görmedim Sancaktepede Gizemli diye biri var 50tl bakıyor ama dk yok geçmiş gelecek iş aşk ne varsa yorumluyor şok üstüne şok yaşıyorsunuz emin olun başkasına gitmeyeceksiniz
Arkadaşlar Kadıköy'de iyi fal bakan birilerini tanıyor musunuz?
Gittiklerini söyleyeyim
Angels burcu
Angels Cengiz
Zodiac Levent
Sığınak cafe
Faydem İlhan
İstanbul cafe Ahmet
Bunlar dışında önerebileceğiniz birileri var mı?
Arkadaşlar Kadıköy'de iyi fal bakan birilerini tanıyor musunuz?
Gittiklerini söyleyeyim
Angels burcu
Angels Cengiz
Zodiac Levent
Sığınak cafe
Faydem İlhan
İstanbul cafe Ahmet
ben dün bahsetmiştim zodiac Levent diye gerçekten zodiac Levent çok iyi ,
ayy evet ben de dün bahsetmiştim ZODİAC LEVENT gerçekten iyi... Bir de nostradamus'ta seda var da falı iyi bakıyor ama takmış kurşuna.... biraz ticarethane zihniyeti var seda'da
allah allah Levent'in öyle yaptığını valla hi ilk defa duydum , beni hep açıyor :S... kadıköy boğa Nostradamus
Evet bahsettiğiniz yer o zaman yeni adını bilmiyorum... Katina bakmıştı bana dedikleri doğru da inanılmaz kısa baktı gibime geldi 15 dakikada falan baktı hatta sıra var diye aceleye getirdi sanmıştım ama 15 dakika söyleyebileceklerini de söylemişti yani , başarılı bulmuştum
Demek ki gerçekten kişiden kişiye fal durumu değişiyormuş , bana göre de bu zamana kadar en ticari kafası olmayan , babacan tavrıyla yaklaştı hep , tavır mevzusunun dışında dediklerini yaşadım , alakası olmayan harbiden şuan salladı hee ne alaka , öyle olacakmış dediğim bile , onun dediği şekilde gelişince inancım oldu zaten
ben de arada kendi kendime iskambil falı bakıyom ama daha çıkan olmadı ne yazık kiözelden mesaj attım size iletişim bilgilerini alabilirmiyim birde bu bayana siz baktırdınız diymi?
bu konuyla ilgili bir gelişme oldu mu ? yeri ni vs bulabildiniz mi ?Kızlar şimdi size yeni falcı sorcam 5 arkadaşım baktırdı baya memnun kaldılar anadolu yakasında yusuf diye biri üsküdardan taksıye binio musun 10 tl tutuyormus.medyum dıye geçiyormus ismi fiyatıda 30 tl miş baktıran var mı yeni bir keşfe çıkalım:)
Canım yok bi arkadaşım baktırdı telefonla beğenmedi o yüzden eleyelim direk sallayalım onu çünkü büyüden falan girmiş ben haz etniyorum ole konusanlardanbu konuyla ilgili bir gelişme oldu mu ? yeri ni vs bulabildiniz mi ?
Sana burcunun dedikleri çıktı mı ben 2 hafta önce baktırdım merak ettım çıkıyor mu anı bildi ama gelecek önemliArkadaşlar Kadıköy'de iyi fal bakan birilerini tanıyor musunuz?
Gittiklerini söyleyeyim
Angels burcu
Angels Cengiz
Zodiac Levent
Sığınak cafe
Faydem İlhan
İstanbul cafe Ahmet
memnun kaldinmi peki?cikanlar oldumu dediklerinden?
Ben canım. Yigite 2 kez baktirdim ikisi de cikmadi banahande ve yiğit konusunda dediklerinin tam tersini yaşayan var mı kızlar?
Siz nerden duydunuz bu bayanı? Çıktı mı dedikleri?Merhaba, ben yeni üyeyim evet bir arkadaş k.i.b bakın reklam kokuyor demiş reklama ihtiyacı olanlar belli yada bedava fal alanlar o bayanın buna ihtiyacı yokki ister gidersiniz ister gitmezsiniz. Yazık ne karalayıcı millet olmuşuz..bunca zamandır fal baktırdığınızımı sanıyorsunuz hayır bence. Evet gitdim hayatımla ilgili herşeyi söyledi ve evlendiğim adamı tipine kadar tarif etti ben çokda memnunum gerisini bilmem
telefonda bakıyomu peki bu kişiMemnun kalmak la kalmadım neden dersemiz kişinin yorumu farklı 1.saat de sürüyor bazen baktığı 20 dk en çok beni erkek arkadaşım yokken bana 1.haftada biriyle tanışacaksın ve 2.ay içinde nişanlanacaksın dedi ve o kişi senin kısmetin dedi öğlede oldu evlendim çokda mutluyum..bu sadece örnek..kadıköyde serkana gitdim fal bakmıyorki insan analizi yapıyorlar..ben yorumları okuduğum için bu kişiyi yazdım bakar bakmaz bilemem. Bol şans herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?