İstanbul'da Fal - Falcılar

Kib e basın reklam kokuyo

binnazabla.com hakkında ne düşünüyorsunuz ? sanal ortamdakilere pek inanasım gelmiyor da , var mıdır enfes bakıyor , dedikleri çıktı dediğiniz ? eski postlardan bir kaç isme baktım ama sitede adları yok herhalde artık binnazabla'da fal bakmıyorlar

Arkadaşlar Kadıköy'de iyi fal bakan birilerini tanıyor musunuz?
Gittiklerini söyleyeyim
Angels burcu
Angels Cengiz
Zodiac Levent
Sığınak cafe
Faydem İlhan
İstanbul cafe Ahmet

Bunlar dışında önerebileceğiniz birileri var mı?

ben dün bahsetmiştim zodiac Levent diye gerçekten zodiac Levent çok iyi ,

ayy evet ben de dün bahsetmiştim ZODİAC LEVENT gerçekten iyi... Bir de nostradamus'ta seda var da falı iyi bakıyor ama takmış kurşuna.... biraz ticarethane zihniyeti var seda'da

Levent de kursuna takmış en beğenmediğim falcı o oldu benim işi bitince kesinlikle telefonlarına cevap vermiyor en azından bana ve arkadaşıma öyle oldu. Hangi Nostradamus bu?

allah allah Levent'in öyle yaptığını valla hi ilk defa duydum , beni hep açıyor :S... kadıköy boğa Nostradamus

allah allah Levent'in öyle yaptığını valla hi ilk defa duydum , beni hep açıyor :S... kadıköy boğa Nostradamus

Oranın adı İstanbul cafe oldu carls Jr var altında hatta eskiden de starbucks vardı orası mı?
Bir de bildiğim çilek sokaktaki Nostradamus var orası açık.

Levent bey konusuna gelince de ben açıkçası anı falan bildiğini düşünüyorum ama onda da ticari kafa var hem de bugüne kadar hiç görmediğim kadar. Ben gitmiyorum açıkçası Bikaç kez gittim arkadaşım da gitti maalesef memnun kalmadı ama adam sözleriyle falan ikna edici orası kabul fakat fos

Evet bahsettiğiniz yer o zaman yeni adını bilmiyorum... Katina bakmıştı bana dedikleri doğru da inanılmaz kısa baktı gibime geldi 15 dakikada falan baktı hatta sıra var diye aceleye getirdi sanmıştım ama 15 dakika söyleyebileceklerini de söylemişti yani , başarılı bulmuştum

Demek ki gerçekten kişiden kişiye fal durumu değişiyormuş , bana göre de bu zamana kadar en ticari kafası olmayan , babacan tavrıyla yaklaştı hep , tavır mevzusunun dışında dediklerini yaşadım , alakası olmayan harbiden şuan salladı hee ne alaka , öyle olacakmış dediğim bile , onun dediği şekilde gelişince inancım oldu zaten

Kötü bi falcı demem zaten anı iyi yakalıyor ama gelecekle ilgili verdiği tarihler olaylar gelişmiyor veya başka şekilde gelişiyor. Sorduğunuz Zaman da cevap vermiyor yani.
Sürekli tekrar fala gel yok kurşun döktür işlem yapalım falan diyor. Hatta ilk deneyimlerimi yazdığımda bi arkadaş da onaylamıştı unuttum nickini gecmiş yazılarda bulabilirsin :)

ayyy bu hiç hoşuma gitmedi benim , allahtan bana kurşun dememiş gitmezdim bir daha :)) neyse bundan sonra derse dikkate alırım , bak hatta senin için böyle söyleyen var diye de yapıştırırım suratına lafı :)

bu konuyla ilgili bir gelişme oldu mu ? yeri ni vs bulabildiniz mi ?

Sana burcunun dedikleri çıktı mı ben 2 hafta önce baktırdım merak ettım çıkıyor mu anı bildi ama gelecek önemli

Merhaba, ben yeni üyeyim evet bir arkadaş k.i.b bakın reklam kokuyor demiş reklama ihtiyacı olanlar belli yada bedava fal alanlar o bayanın buna ihtiyacı yokki ister gidersiniz ister gitmezsiniz. Yazık ne karalayıcı millet olmuşuz..bunca zamandır fal baktırdığınızımı sanıyorsunuz hayır bence. Evet gitdim hayatımla ilgili herşeyi söyledi ve evlendiğim adamı tipine kadar tarif etti ben çokda memnunum gerisini bilmem

memnun kaldinmi peki?cikanlar oldumu dediklerinden?

Memnun kalmak la kalmadım neden dersemiz kişinin yorumu farklı 1.saat de sürüyor bazen baktığı 20 dk en çok beni erkek arkadaşım yokken bana 1.haftada biriyle tanışacaksın ve 2.ay içinde nişanlanacaksın dedi ve o kişi senin kısmetin dedi öğlede oldu evlendim çokda mutluyum..bu sadece örnek..kadıköyde serkana gitdim fal bakmıyorki insan analizi yapıyorlar..ben yorumları okuduğum için bu kişiyi yazdım bakar bakmaz bilemem. Bol şans herkeze

Siz nerden duydunuz bu bayanı? Çıktı mı dedikleri?

Başka kimlere baktırdınız, önerei ya da patlayan var mı?

telefonda bakıyomu peki bu kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…