O zaman neden bu kadar sira oluyor eger fossa??? Ben iki gundur saat 3 gibi ariyorum gitmek icin, sira dolmus diyorlar.anlamadim kiLaf kafeye gittim 4 saat bekledim andaça baktırmak için ve tek tavsiyem o kafenin Cidde'n önünden bile geçmeyin hem parama hemde zamanıma yazık oldu en iyisi dediler Andaç ve Çiğdem için ben andaça arkadaşım çiğdeme gitti fos boşuna gitmeyin
Bence oldukca kotu hem fali hem de tavirlari. Erkeklerle ilgili genellemeler yapiyor. Ayrilacaksiniz dedigi arkadasim dun evlendi. Iyiyse kotu kotuyse iyi diyor bence moral verdigi icin seviliyor. Hayatta gitmemKizlar merhaba
Pen cafe yeter nasıl sizce? Tarot mu kahve mi tavsiye edersiniz. Birde ne kadara bakıyor. Anı iyi yorumluyor demissiniz cikmayan fallari da olmus çok sanırım
Hadi bana iyi bir falcı söyleyin kızlarrrr :)[/QUOTE
canım geçen gün bir falcıya gittim, yalnız öyle bildiğin tarot kahve falı falan değil. hatta bir şeye de bakmıyor direkt yüzüne konuşuyor inanılmaz şekilde hayatımı döktü önüme.cafede falan çalışmıyor evinde bakıyor. yalnız belli saatlerde müsait oluyor. istersen adresini ya da numarasını verebilirim.
yaa canım eskişehir de biri vardı yüze bakarak fal bakan her dediği çıkmıştı kahveden daha iyi bence. şimdi o kişiyi bulamıyorum mümkünse senin gittiğin falcı nerede söylermisin ?
oke bekliyorumcanım bu istanbulda ama. yeri bakırköyde eğer istanbuldaysan numarasını verebilirim istersen
yaa canım eskişehir de biri vardı yüze bakarak fal bakan her dediği çıkmıştı kahveden daha iyi bence. şimdi o kişiyi bulamıyorum mümkünse senin gittiğin falcı nerede söylermisin ?
canım bu istanbulda ama. yeri bakırköyde eğer istanbuldaysan numarasını verebilirim istersen
Missbovary adli yeni uye bana ozelden de mesaj armis ki IYI BIR FALCI BILIYORUM CNM NUMARASINI SANA ATAYIM diyeSiz hayırdır iki yeni üye...hayır bide missbovary bişey önermemişki diğeri neye istinaden numara istemiş tatlış önce birini öveceksin diğer tatlışda aa kimmiş Banada numarasını at diyecek...burda reklam böyle yapılıyor olmamış bi daha deneyin
Oldu Canım deseydin....bu nedir arkadaş ya sanki parayı sokakta buluyoruz biz...biliyosa burda paylaşsın deneyimini de herkes okusun..aman dikkat!!!!Missbovary adli yeni uye bana ozelden de mesaj armis ki IYI BIR FALCI BILIYORUM CNM NUMARASINI SANA ATAYIM diye
Ayyyy bu reklam yapan falcılar beni çok eğlendiriyor ,birde bu taraftan kendilerine baksalar ne kadar komik olduklarını anlayacaklar ama malesef :))Siz hayırdır iki yeni üye...hayır bide missbovary bişey önermemişki diğeri neye istinaden numara istemiş tatlış önce birini öveceksin diğer tatlışda aa kimmiş Banada numarasını at diyecek...burda reklam böyle yapılıyor olmamış bi daha deneyin
Bu haftadan sonra kapalı benim bildiğim mesaj yaz arkasından ara tekrar ben öyle yapıyorumKizlar besiktas mi kafeye gectigimiz hafta haziranin 2si icin randevu aldim.iki gundur kafeyi ariyorum randevu saatimi unuttugum icin kimse acmiyor.kac kez aradim.kapandimi ne oldu? Bilgisi olan var mi?
CanimBu haftadan sonra kapalı benim bildiğim mesaj yaz arkasından ara tekrar ben öyle yapıyorum
Ellerine saglik. Chok guzel bi yorum olmush detayliKızlar günaydın, foruma bayadır üyeyimde 2 senelik ilişkim bitince 2 aydır ayrıyırz. Malumunuz kendimi falcılarda buldum. 4 senedir fal baktırıyorum ara ara. Bu 2 ayda internetten yamibadan 5 kişi, fal kutusu uygulamasında tarottaki herkesi denedim. Yüz yüze deneyimlerimi şimdi aktaracağım sizlere. Aklıma geldikce tabi
Önce yüz yüzeden başlayayım
Taksim Symbol Levent
Bundan 2 ay önce taksim symbol levente gittiğimde erkek arkadaşımla henüz tartışma aşamasındaydık. Hiç aramızda bu denli uzun bir ayrılık yaşanmamıştı. En uzun bir kez 1 ayı bulmuştu fakat ihtimal vermiyordum. Leventin enerjisi çok güzel, insanı olumsuz birsey dese dahi rahatlatan bir ses tonuna sahip. Bana erkek arkadaşımla 4 5 hafta ayrılık yaşayacağımızı söyledi.Martın sonuydu.. Hadi ordan dedim içimden ama verdiği tarihten bile uzun sürmüş bulunmakta ayrılığımız. Ama barışacagımızı ve beni sevdiğini herşeyin istediğim gibi olacagını söyledi. Henüz olmadı beklemedeyim. Ha sevdiği konusunda evet, 5gün önce yüz yüze ağlaştık sarıldık koklaştık benden çok ağladı ve beni sevdiğini söyledi sürekli. Kalbimde hissettim gözlerinde gördüm.
Damlalar Tuğba
Tuğbaya ocak sonunda gittim hatta erkek arkadaşımla gittim bekledi beni. O zaman annemle çok feci bir kavga yaşamış evi terketmiştim. Damla bana barışmanın hemen olmayacagını söyledi ve annemin karakterini cok iyi analiz etti. Şubat ortaları dedi. Gerçekten falı net hatırlamasamda bu barışma meselesi ve analiz olarak tutmuş tuğbanın falıda. Çok hızlı konusugu için aklımda net bişey kalmamış
Kapris Kafe
Son derece düzenbaz insanların oldugu iğrenç bi yer. Direk çizik atın yeterli.söyleyecek söz yok
Kadıköy la Porte Ayhan
Ayhan gerçekten inanılmazdı. Çok alakasız şeyleri bildi. Erkek arkadaşımı sordım o erkek kardeşimle alakalı bile nokta atışları yaptı. Erkek arkdaşımın döneceğni ama bu kişiliğinin değişmiceğini bunu böyle kabul eder kendime yazık ederim diyosan evlenirsin merak etme giisinden konustu. Pembe tablo çiZmiyor. Ama üzülüyorsunuz biraz.
Kadıköy Angels Burcu
Burcu anı çok iyi biliyor analizler iyi fakat gelecek olarak net konusmuyor sadece size akıl hocalığı yapıp analizleri üstünden akıl vercek birini atıyorsanız burcunun falı uzun. Bu açıdan gidinbeklentiniz başka olmasın
Taksim Pen Yeter
Bugun gitmeyi düşünüyorum. Yetere 4 kere baktırdım. Yetere kısa aralıklrla gittiğinizde aynı şeyleri söylüyor doğal olarak. Ama yeterin falı çıktı bana, arkadaşımada. Bu cocuğu bıraktsan sen bırakırsın dedi arkadaşım bıraktı cocuk hala peşinde. O zamanlar durum farklıydı. Bana hediye alacağımı endişelermşn yersiz oldugunu ve sevgilimin kafasından geçenleri çok net söylemişti.öyle oldu bunlarıda yaşadım. En son 1 ay önce gittim barışacaksınız ama daha var demişti. Ben karşımdakine baktırmıştım şimdi kendime baktırmak istiyorum.
Taksim Emine Akkaya
Emineyi beğenmedim. Yani çok vaovvv diyeceğim bişey bilmedi. Bu çocuktan bir tak olmaz sana dedi, 5 dakika sonra aslında iyi çocuk sen bunu çekip çevirirsen bundan sana iyi eş iyi baba olur senin ağzının içine bakıyor zaten dedi. Neye inanayım neye bakayım bilemedim. Düşünün falı hatırlamıyorum net.
Tuzla Evinde Bakan Müjgan
Bunu herkes bilmez ben Sinem Umaş tan duydum bu kadını gittim fos. Yokbüyü varyok hayatında biri var. Enerjimi çekti bine bin katarak. Koşarak uzaklaştım. Dediği gibide olmadı hiç bişey biz erkek arkadaşımla ondan sonra görüştük dediğim gibi. Adam için dedikleriyle adamın alakası yoktu.
Kadıköy Zodyak Kafe Ayşegül
Ortalamaydı. Falı uzun paranıza en azından değiyor. Erkek arkadaşımla alakaşı pek çok şeyi bildi aslında. Aramızdakileri güzel analiz etti. Oda büyü tarzı konusu emin olamadım. Annesiyle alakalı dedikleri doğruydu. Aslında bana gittiğim hiçbir falcı geri dönmeyecek demedi buna internettekiler bile dahil.
Beşiktaş Symbol Elif
Çok kötü. Bana bildiğin iyi bir falcı varmı diye sordu size bu kadar söyleyeyim siz anlayın
Beşiktaş Symbol Can
Verdiği tarih çıkmadı sarktı. Analizleri güzeldi,sohbet havasında sakin hoş bir faldı ama gelecek olarak güvenmeyin. Çokta ahım şahım değildi
Bağdat Symbol Serkan
Biz serkanın o gün ki ilk müşterisiydik. Ondanmıdır bilmem, sadece 3 dakika bakıyor. İsim veriyor ne tarot nekahve bakmıyor gözüne bakıyor sadece. Gerçekten başarılı ama tatmin olmuyorsun 3 dakika ciddi anlamda. Bu sana dönecek ama son golü sen atacaksın sen istemeyeceksin bu cocuğu dedi. O senin peşinden koşacak dedi. Ne kadar olur bu bilemem şuan bu çok uzak geliyor bana algım açısından. Ama anı çok iy biliyor gelecektede yanılmazsa en iyisi Serkan derim.
Laf Kafe Andaç
Foss. Çok alakasız çok garip çok karışık sonuc olarak hiçbir şey hatırlamadığım bir deneyim. Bence görüyor ama yorumlayamıyor ya.. İzlenimim bu yönde.
Laf Kafe Umay
Kafenin en iyi falcısı tartışmasız. Enerjisi güzel. Analizler gerçekten harika. İsim analizleri iyi. Anı cok iyi bildi. Gelecek tarihler henüz gelmediği için o konuda yorum yapmıyorum.
Majestic kafenin kapris kafenin serdarından tut tasulasına ve melekler kahvesine sultanmış arapmış nerimanmış inanmayın. Hepsi ama hepsi belli zamanda isim yapmış ve kalmış isimler. Yani ne bahsedilen sengül sizin efsane dediğiniz şengül nede digerleri hepsi fasafiso. Bende kayda deger isimler bunlar oldu. Özellikle tavsiye edilen şarlatan olmadığını düşünüp gittklerim ve yorumlarım bu şekilde. Bugunde falcıya gitmeyi düşünüyorum yetere yada tuğbaya
Yamiba ve Fal kutusu analizlerimi daha sonra aktaracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?