İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakirkoy laf cafede cogdem hnm rahatsizlanmis, bugun gitmemis.yarin da belli degil.kizlar ben bugun gitmek istedim once aradim iyi ki de aramisim:hani gitmek isteyen varsa onceden arayip sorsun.ama hala kararsizim acaba Cigdem nasildir kizlar,? 40 tl deger mi??

Bu kursun dokturme ne icin?
Nazar yada büyü vs kötü etkilerden kurtulmak,olumsuzlukların gitmesi için dökülüyor.Kurşun döktürüldüğünde insanın hafiflediği ve kendini daha iyi hissetmesine vesile olduğu söyleniyor.Tabiki bunun net doğru olduğuna emin deilim.

Selam kızlar yorumlarınızı okudum söylediğiniz hemen hepsine gittim hiç memnun olmadım ama en son yeni bir yer keşfettim kahve falı su falı ayna falı bakılıyor ve kurşun dökülüyor kadın 35 yıllık falcı bana herşeyi söyledi birde kurşun döktürdüm arkadaşlarımı da götürdüm çok memnun kaldık tavsiye ederim öyle abartılı paralarda almıyorlar kafanız rahat ayrılıyorsunuz bağdat caddesi şaşkınbakkal da Kozmos cafe deneyin derim

Burda reklam yapınca hile olmuyormu :))

Reklam değil bilgilendirme memnun kalınan bir yeri duyurmak insanları gerçek insanlarla buluşturmak neden hile olsun deneyin ne demek istediğimi anlarsınız benden o kadar çok paralar istediler ki başka yerler ben hoşnut kaldım ve herkese söylüyorum bunda kötü bişey yok

Kizlar Yetere hic kahve baktiran oldu mu? Merak etdim ben hep tarot baktirdim

Girdiğin 2 forumda da direk övücü msj atmışsın zaten topu topu 4 msjın var. Yukarıdaki hariç diğer 3 direk bir hedefe yönelik. Sence ne düşünmemiz gerekiyor. ?

Girdiğin 2 forumda da direk övücü msj atmışsın zaten topu topu 4 msjın var. Yukarıdaki hariç diğer 3 direk bir hedefe yönelik. Sence ne düşünmemiz gerekiyor. ?
Ben daha yeni üyeyim falla ilgili forumlara bakarken okudum yazılanları beni bağlamaz ne onların kazancı benim cebimde giriyor ne sizin cebinizden çıkan ne düşünürseniz düşünün

Aynen canım bende de öyle oluyor,ya geç çıkıyor yada hiçbir fal çıkmıyor bende çokkk denedim.

Laf kafeye gittim 4 saat bekledim andaça baktırmak için ve tek tavsiyem o kafenin Cidde'n önünden bile geçmeyin hem parama hemde zamanıma yazık oldu en iyisi dediler Andaç ve Çiğdem için ben andaça arkadaşım çiğdeme gitti fos boşuna gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…