Bende arıyorum canım ama malesef bulamadım,kurşun döken çok var ama kurşunu herkes dökemezmiş el almış olması lazımmmış,ben döktürdüm o yüzden faydasını göremedim,bulursan banada yazarmısın canımkızlar kurşun döken birileri var mı istanbul'da?
Bu kursun dokturme ne icin?Bende arıyorum canım ama malesef bulamadım,kurşun döken çok var ama kurşunu herkes dökemezmiş el almış olması lazımmmış,ben döktürdüm o yüzden faydasını göremedim,bulursan banada yazarmısın canım
Nazar yada büyü vs kötü etkilerden kurtulmak,olumsuzlukların gitmesi için dökülüyor.Kurşun döktürüldüğünde insanın hafiflediği ve kendini daha iyi hissetmesine vesile olduğu söyleniyor.Tabiki bunun net doğru olduğuna emin deilim.Bu kursun dokturme ne icin?
kızlar kurşun döken birileri var mı istanbul'da?
Burda reklam yapınca hile olmuyormu :))Bağdat Caddesi şaşkın bakkalda Kozmos cafe var orda bayan döküyor ben döktürdüm çok rahatladım çokta şeker bir abla gerçek işini yapan insanlar kazansın hileler olmadan
Burda reklam yapınca hile olmuyormu :))
Benimde burnuma acaip reklam kokusu geliyor.Burda reklam yapınca hile olmuyormu :))
Girdiğin 2 forumda da direk övücü msj atmışsın zaten topu topu 4 msjın var. Yukarıdaki hariç diğer 3 direk bir hedefe yönelik. Sence ne düşünmemiz gerekiyor. ?Reklam değil bilgilendirme memnun kalınan bir yeri duyurmak insanları gerçek insanlarla buluşturmak neden hile olsun deneyin ne demek istediğimi anlarsınız benden o kadar çok paralar istediler ki başka yerler ben hoşnut kaldım ve herkese söylüyorum bunda kötü bişey yok
bana tlf numarasını verebilirmisiniz
boşuna beklemeyin, o gönderi 2013te yapılmışO numarayi bana da verirmisniz bide benim hattim dakikali o zaman dakikamizdan mi gidecek
bana tlf numarasını verebilirmisiniz
Ben daha yeni üyeyim falla ilgili forumlara bakarken okudum yazılanları beni bağlamaz ne onların kazancı benim cebimde giriyor ne sizin cebinizden çıkan ne düşünürseniz düşününGirdiğin 2 forumda da direk övücü msj atmışsın zaten topu topu 4 msjın var. Yukarıdaki hariç diğer 3 direk bir hedefe yönelik. Sence ne düşünmemiz gerekiyor. ?
Aynen canım bende de öyle oluyor,ya geç çıkıyor yada hiçbir fal çıkmıyor bende çokkk denedim.Çok fal baktırınca acaba olcak olanda olmuyor mu ki ?? Bu ara çok fal baktırdım hepsi üç aşağı beş yukarı aynısı söyledi gel gelim bir sene önceki eski kişi çıktı piyasaya .:/
Neden çıktı onuda anlamadım Slm vermek için galibaof ya bir düzgün falcı bulamadım .galiba biraz ara vermek lazım
Canım Arap melahatin bana hiç bir dediği çıkmamıştı yıllar önce baktırmıştım,çok yaşlı biriydi hatda ev telefonu vermişti p zaman ama sildim çünkü hiç bir dediği çıkmamıştıFalci arap melahatin numarasini bilen varmi lutfen yazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?