- 30 Mayıs 2016
- 12
- 6
- 1
Bu hafta çalışıyorlar canım ramazanda çalışmıyorlar,pazartesi kapalı bildiğim kadarıyla bugün ara tekrarCanim
Anlamadim.yani bu hafta calismiyorlar mi artik??? Persembeye randevum var ama.zaten cok gec bir zamana da randevu verdiler gunler dolu oldugu icin
Günaydın kızlar Uzun bir aradan sonra tekrar fal yorumu yapmak için aranizdayım.. söylemek istediğim şey bu ::hiçbir falcının dediği 100 % çıkmıyor ama biz öyle hayal etmek istiyoruz. Epey süre ara vermiştim fallara ama son zamanlarda can sıkıntısından yine bir dağıldık aleme.
Taksim'deki Sembol Cafe melekler Kahvesi ve orada olan bütün ticarethaneler fos.. ama Taksim yıllardan beri bu mekanları ile oraya gidenlerin Uğrak noktası hepsi bu çıktığından falan değil o yüzden isimleri saymama gerek yok.
Burada bahsedilen yeter Tuğba vs hepsi anlık tatmin, tamamen Ticaret.. bildiğimiz ya da tahmin ettiğimiz veya duymak istediğimiz şeyleri başkasının ağzından duymak bizi rahatlatıyor ve hayal kurmanızı sağlıyor para karşılığında.
Damlalar Cafe de Saadet diye bir kadın baktı cumartesi günü ona göre her şey süper olacak hayatımda, Asmin Cafe Asiye abla sempatik kadın O yüzden gidiyorum.. Bakırköy'de hepsi Fos Boşu Boşuna para harcamayın Derim.. Bakırköy'de talin var..eskiden cafe işletirdi artık evde bakıyor. . İnsanın moralini bozuyor bana çok negatif geldi zaten büyüden negatif enerjiden bahsederken koptum ama bir arkadaşa geçen yıl çıkan doğru bir şey söylemiş aranızda tanıyan giden var mı?
Göker pozitif yazmışsınız Ona gitmeyi düşünüyorum ama internette bulduğum numaraya mesaj attım geri dönmedi haftanın her günü çalışıyor mu bilmiyorum bir bakacağım. beylikdüzunde Serpil abla var evde bakan sempatik bir kadın ve evi Her gün dolu..50tl 10 dak fal bakıyor ama iki yıldan beri dedi tek bir şey çıktı o da çok gereksiz bir şeydi Ama ben kendisini sevdiğim için gidiyordum yani o da değmez .. o elmira..zeytinburnundaki yumurta falcisi ..Kadıköy de Niko vs hepsi fos yıllarca denedim.. 3 yıl önce deli gibi falcı dolaşırken eski sevgilim dönecek mi diye... ki hepsi dönecek dedi ..bir baktım o arada Ben bir sürü para harcamışım adam ise genç sevgili yapıp evlilik kararı almış zaten o saatten sonra kendime yemin ettim Fallari asla ciddiye almayacağım diye.. artık sadece terapi amaçlı kendimi kandırıp mutlu etmek için gidiyorum:))
evet şekerim herkeste büyü varselam
bakırköydeki taline cafe işletirken birkaç kez baktırmıştım.
genel olarak dedıgın gıbı kotu bır enerjı veren ınsan , banada üzerinde bırseyler var gıbı sacmalıklar soylemıstı.
hıcbır dedıgıde cıkmadı canım , oda fos yani :)
:)) hani ramazandan sonra gidecektin yine dayanamadın dimi:)senin yeter deneyimin var ama sana söyledikleri çıkmamışmıydı canımyeter'e gitmeyi düşünüyordum ama kötü yorumu okuyunca vazgeçtim acaba symbol nihal'e baktırıp 1 ay ara mı versem? nihal'e yüz yüze baktırıp falı çıkan var mı? ben telefonda baktırdım ama dedikleri çıkmadı
Malesef yok yurekten tavsiye edecegim biriFena patlamış fal :)genel yorum yapani da hiç sevmem gitmicem büyük ihtimalle. Peki tavsiye edecegin var mı gittiklerinden
Bana ve arkadasima demisti ikimize dene ani bildi ne gelecek cikti. Bosa para zaman harcamayin bi iki genel laf edip biliyor gibi gosyeriyor kendini. Bilemedin deyince de sen karsi tarafi tanimiyosun diyor. Yeter kotu isteyen denesin beklesin gorsunYeter zaten gelecege dair birsey demiyor ki.karshi tarafin agzindan birseyler soyluyor.e ben zaten karshi tarafin huyunu suyunu biliyorum ki
Arkadasim o faldan sonra nisanlisiyla tartismisti..bi de benim israrimla baktirinca ben kotu olduydum. Yani evlenecek insana ayrilcaksiniz vs denir mi. Pembe tabloculardan daha da zararli tehlikeli bu tipler.Bana ve arkadasima demisti ikimize dene ani bildi ne gelecek cikti. Bosa para zaman harcamayin bi iki genel laf edip biliyor gibi gosyeriyor kendini. Bilemedin deyince de sen karsi tarafi tanimiyosun diyor. Yeter kotu isteyen denesin beklesin gorsun
kÖTÜ KONUŞAN HİÇ OLMADI MI??merhaba kızlar;
uzun zaman ara vermişim ve tüm falcıların bu sitede adı geçen geçmeyen bütün falcıların falı malesefki çıkmadı
seni çok seviyor unutamıyor dedikleri adam yanında yeni sevgilisiyle resimlerini paylaşır oldu :)
hangisi olursa olsun hiçbir hande yeter nihal adı aklıma gelmeyen hepsine gittim boşa zaman harcayıp umutlanmayın derim ben size ben onları dinlemek onların verdikleri umutlarla 3,5 aydır beklemek yerine gittigini kabullenseydim şimdi çoktan toparlanmıştım hayata devam ediyor olurdum
benim size nacizane tavsiyem inanmayın,umutlanmayın onların işi umut vermek ama sonra yıkılan biz oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?