İstanbul'da Fal - Falcılar

Yorumlarina bittim oldukca dobra:!)
Ben de kadikoy'de Angels'a gittim hepsi cok kisa tutuyor ama Cengiz bey vardi bana 4 cumle soyledi ana dair her seyi bildi; erkek arkadasiminbana kurdugu cumlelerin aslina kadar her seyi doktu kisaydi az soru sordurttu ama fazla fazla yetti dogrusu.
Simdi bu la porte ayhan'a gitmek istiyorum numarasini alicam hala ordaysa. Burcu gecen birakmis mesela isi

Canim
Anlamadim.yani bu hafta calismiyorlar mi artik??? Persembeye randevum var ama.zaten cok gec bir zamana da randevu verdiler gunler dolu oldugu icin
Bu hafta çalışıyorlar canım ramazanda çalışmıyorlar,pazartesi kapalı bildiğim kadarıyla bugün ara tekrar

Günaydın kızlar Uzun bir aradan sonra tekrar fal yorumu yapmak için aranizdayım.. söylemek istediğim şey bu ::hiçbir falcının dediği 100 % çıkmıyor ama biz öyle hayal etmek istiyoruz. Epey süre ara vermiştim fallara ama son zamanlarda can sıkıntısından yine bir dağıldık aleme.
Taksim'deki Sembol Cafe melekler Kahvesi ve orada olan bütün ticarethaneler fos.. ama Taksim yıllardan beri bu mekanları ile oraya gidenlerin Uğrak noktası hepsi bu çıktığından falan değil o yüzden isimleri saymama gerek yok.
Burada bahsedilen yeter Tuğba vs hepsi anlık tatmin, tamamen Ticaret.. bildiğimiz ya da tahmin ettiğimiz veya duymak istediğimiz şeyleri başkasının ağzından duymak bizi rahatlatıyor ve hayal kurmanızı sağlıyor para karşılığında.
Damlalar Cafe de Saadet diye bir kadın baktı cumartesi günü ona göre her şey süper olacak hayatımda, Asmin Cafe Asiye abla sempatik kadın O yüzden gidiyorum.. Bakırköy'de hepsi Fos Boşu Boşuna para harcamayın Derim.. Bakırköy'de talin var..eskiden cafe işletirdi artık evde bakıyor. . İnsanın moralini bozuyor bana çok negatif geldi zaten büyüden negatif enerjiden bahsederken koptum ama bir arkadaşa geçen yıl çıkan doğru bir şey söylemiş aranızda tanıyan giden var mı?
Göker pozitif yazmışsınız Ona gitmeyi düşünüyorum ama internette bulduğum numaraya mesaj attım geri dönmedi haftanın her günü çalışıyor mu bilmiyorum bir bakacağım. beylikdüzunde Serpil abla var evde bakan sempatik bir kadın ve evi Her gün dolu..50tl 10 dak fal bakıyor ama iki yıldan beri dedi tek bir şey çıktı o da çok gereksiz bir şeydi Ama ben kendisini sevdiğim için gidiyordum yani o da değmez .. o elmira..zeytinburnundaki yumurta falcisi ..Kadıköy de Niko vs hepsi fos yıllarca denedim.. 3 yıl önce deli gibi falcı dolaşırken eski sevgilim dönecek mi diye... ki hepsi dönecek dedi ..bir baktım o arada Ben bir sürü para harcamışım adam ise genç sevgili yapıp evlilik kararı almış zaten o saatten sonra kendime yemin ettim Fallari asla ciddiye almayacağım diye.. artık sadece terapi amaçlı kendimi kandırıp mutlu etmek için gidiyorum:))

En önemli ismi unuttum Emine Akkaya tanıdığım en büyük dolandırıcı!!! Uzun süre gittim Tavrı ve ciddi duruşu Hoşuma gittiği için.. geçen sene yanında Şişman gay ukala bir çocuk vardı bir de kahveleri pişiren kızkardeşi.. falların hiç bir tanesi çıkmadı O ayrı bir de bir sürü insanı yüksek meblağlar ile dolandırdılar o yüzden birkaç kez avukatına görmüştüm daha sonra neden olduğunu farkettim Çünkü mahkemelik bir sürü davası vardı ama kadın inanılmaz rahat ukala. Yanında çalışan çocuğu kullanarak yok hocadır büyüdür vesaire bir sürü para götürdüler daha sonra araları bozuldu o çocukla.. daha sonra Taksim'de o çocuğu gördüm ve bana her şeyi itiraf etti ani İnsanlara dolandırıldıklarını ama Emine kendini bu işlerin dışında tutmaya çalışıyor ama bütün paralar onun hesabına yatıyor vesaire vesaire kızlar yani o kadına beş kuruş para verilmez Gerçekten bu tarz dolandırıcı insanlara papuç bırakmayın. Beylikdüzü'ndeki Serpil de herkese 500 TL karşılığında bir şey yazdırıyor ve tabii klasik falcıya alanı kendisinin beş kuruş olmadığını iddia ediyor.. en büyük yalan O yüzden bu işleri bırakın. .

yeter'e gitmeyi düşünüyordum ama kötü yorumu okuyunca vazgeçtim acaba symbol nihal'e baktırıp 1 ay ara mı versem? nihal'e yüz yüze baktırıp falı çıkan var mı? ben telefonda baktırdım ama dedikleri çıkmadı

selam
bakırköydeki taline cafe işletirken birkaç kez baktırmıştım.
genel olarak dedıgın gıbı kotu bır enerjı veren ınsan , banada üzerinde bırseyler var gıbı sacmalıklar soylemıstı.
hıcbır dedıgıde cıkmadı canım , oda fos yani :)

evet şekerim herkeste büyü var
o da bir hocayla çalışmış bi ara duyduğuma göre ..Tabii hep inkar ederler ama ortaya çıkıyor işte ordan burdan. yalnız bu sektörde çok para var..en kötüsü bile kazanıyor sayemizde :))

:)) hani ramazandan sonra gidecektin yine dayanamadın dimi:)senin yeter deneyimin var ama sana söyledikleri çıkmamışmıydı canım

Yeter zaten gelecege dair birsey demiyor ki.karshi tarafin agzindan birseyler soyluyor.e ben zaten karshi tarafin huyunu suyunu biliyorum ki

Yeter zaten gelecege dair birsey demiyor ki.karshi tarafin agzindan birseyler soyluyor.e ben zaten karshi tarafin huyunu suyunu biliyorum ki
Bana ve arkadasima demisti ikimize dene ani bildi ne gelecek cikti. Bosa para zaman harcamayin bi iki genel laf edip biliyor gibi gosyeriyor kendini. Bilemedin deyince de sen karsi tarafi tanimiyosun diyor. Yeter kotu isteyen denesin beklesin gorsun

Bana ve arkadasima demisti ikimize dene ani bildi ne gelecek cikti. Bosa para zaman harcamayin bi iki genel laf edip biliyor gibi gosyeriyor kendini. Bilemedin deyince de sen karsi tarafi tanimiyosun diyor. Yeter kotu isteyen denesin beklesin gorsun
Arkadasim o faldan sonra nisanlisiyla tartismisti..bi de benim israrimla baktirinca ben kotu olduydum. Yani evlenecek insana ayrilcaksiniz vs denir mi. Pembe tabloculardan daha da zararli tehlikeli bu tipler.

Arkadaşlar merhaba. Dün taksim symbol cafedeki Levent'e gittim bugün de la porta daki Ayhan'a ikisi farklı şeyler söyledi. İkisi de olaya farklı baktı. Hangisi daha tutarlı. İkisine de ilk falım

merhaba kızlar;

uzun zaman ara vermişim ve tüm falcıların bu sitede adı geçen geçmeyen bütün falcıların falı malesefki çıkmadı

seni çok seviyor unutamıyor dedikleri adam yanında yeni sevgilisiyle resimlerini paylaşır oldu :)

hangisi olursa olsun hiçbir hande yeter nihal adı aklıma gelmeyen hepsine gittim boşa zaman harcayıp umutlanmayın derim ben size ben onları dinlemek onların verdikleri umutlarla 3,5 aydır beklemek yerine gittigini kabullenseydim şimdi çoktan toparlanmıştım hayata devam ediyor olurdum

benim size nacizane tavsiyem inanmayın,umutlanmayın onların işi umut vermek ama sonra yıkılan biz oluyoruz

kÖTÜ KONUŞAN HİÇ OLMADI MI??

hepsinin dediği tek sey geri dönücek oldu laf cafe çiğdem, edi, hande, nihal,yeter, toprak, sarmaşık hasan, asin asiye, tuğba, damlalar saadet, nermin,göker, ve adı aklıma gelmeyen b,r sürü falcı dedikleri tek şey geri gelicek oldu verdikleri tarihte çoktan bitti hepsi bu adam senin kaderin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…