valla bana bakıp doğru düzgün bilen çıkmadı gibi maalesef bir bulsam iyi biri bende gitcem ama artık şuna inandım cafe falcılarda iş yok günü kurtarma peşinde çoğu birde o kadar kişi tanışa tanışa insan sarrafı olup kişilik analizi yapıyolar gibime geliyor benimTaksin de senin onerebilecegin bir cafe var mi canim ya da bakirjoyde
Çiğdememi baktırdın canımKızlar laf cafeye gittim benden önce baktıranlar övdü falan abartmıyorum 4 saat bekledim ve beklenen saat geldi ve fos hiç bi şey bilemedi en komiği 2 kardes misin hayır 3 kardesiz aa ama kendin dusunda iki kardes dedi siyah araba alacaksın çok istiyorsun arabam var dedim siyah mı değiştircen o zaman dedi ve ben siyah renkten nefret ederim yani bildiğiniz bende fosss ama bu enerji meselesi bana herkes bakamıyo galiba ve döndüğüm sahalardan geri gitcem galiba
Canım benim 3-4 gün önceki bir yazım var ben gittim onu oku gitmek istersen öyle git,majestik cafe çok kötü parana zamanına yazık edersinSelam jizlar ben taksim majestik cafeye gitmwyi dusunuyorum onerebileceginiz biri var mi.Kahve ya da tarot cvp verirsebiz sevinirim.
Bu siralar didemler konusulurken. Deneyen biri olarak fikrimi paylasmak istedim. Umraniye dideme gideli yak 1 ay oldu. Ciktigimda kafam net degildi o kadar onaylama uzerine alttan soru soruyor ki soyledikleri yerinde bbile olsa beni huzursuz etti ve gereksiz buldum bu kadar soru sormasini. Onun disinda soyledigi tarih olmadi, olmasi gibi beklentim varmiydi yoktu genelde bu tarih meselelerine takilmam , eticeye bakiyorum sonunda.cokmu kotuydu hayir kesinlikle degildi, bazi seyleri bildide acikca AMA ben tiyo vermemek icin kendimi bayagi zorladim. Tatli biri de ayni zamanda...
Uc vakit didem son zamanlarda gittigim en iyi falci acikcasi oyle dusunuyorum. Nedenine gelince ne bir soru ne bir burc meraki sormadi buna ragmen Dilek ve sorularimla ilgili cok dogru tedaylar verdi. Hic yuzeysel bulmadim ayrica benimle ilgili yaptigi kisi tahlilini cok yerinde buldum benimle ilgili hicbir bilgiye sahip olmamasina ragmen. Bence basarli . Tarih verdi AMA dedigim gibi takilmiyorum zamanlara, olmasi gerekn seyler zaten olmasi gereken zamanda olur. Herkese sevgiler
Bakırköy 3 vakit Cafe Didem'i burdan okuyup giden ve cooook memnun kalanlardanim fal konusunda.. Geçenlerde bir arkadas kursun döktüğünü yazmıştı burdan arayıp randevu alıp gittim çok ihtiyacım vardı kursun döktürmeye ama iısinin ehli döken de bulamıyordum..En az falı kadar memnun kaldım ve rahatladım bu ısı biliyo ve iyiniyetli bıri olduğunu bir kez daha kanıtladı bana..Bir süre fal baktirmamami tavsiye etti:) Bende fala çok meraklı ve yıllardır bu konuda çok para harcamış ve kaziklanmis bir insan olarak en ucuzundan en pahalısına böyle bir öneri duymamıştım:))
Herkese selamlar... Forumdaki ilk mesajım olacak, ama forumu takip ediyorum. Hatta gittiğim tüm falcıları burada yazılanlardan buldum diyebilirim. Didemleri bende denedim. Ama Tercihim Bakırköy'de olan üç vakit cafede ki Didem Hnm. Diğer Ümraniye Didem Hanım, bazı dua yazıları tarzında bişiler yaptırdı, ücretini ödedim ama ürün hala elime ulaşmadı !!!! Kendisini görmedim, telefonda baktırdım ama güven vermedi, hele ki son yaptıkları... Telefonlara çıkmaması... Yani arkadaşlar, hepimiz bir umudun peşine takılıp bir şeyler yapıyoruz malesef o sebeple benim gibi olan insanları uyarmak istedim naçizane... Symbol Cafe, Beyoğlu Nesil ve Tarık'a gittim ama beğenmedim. Pen Cafe'deki Yeter'e gittim, eh işte.. Melekler kahvesindeki çocuğun adını bile hatırlamıyorum :) ama vasattı... Beşiktaş Symbol Cafedeki Nihal Hnm, iyi diyebilirim. Ayrıca baktırdığım Nadire abla var, evinde de bakıyor, telefondada bakıyor. nokta atışları çok iyidir, ama genelde bu falcıların hepsi geçmişi ve genel durumumuzu bir şekilde bilebiliyorlar, gelecek ise muallak... Dediğim gibi deneyecekseniz Üç Vakit Bakırköy'deki Didem Hnm. 10 numara.... İyi günler herkese.
evet bende dün bakırköy dideme gittim cidden çook beğendim özelliklede sakin anlatımını tespitlerini çoook yerinde buldum. insana inanılmaz huzur veren bi yapısı en azından bende öle oldu evet çook ii bildi anı geçmişi ve olacak olanları ise olması muhtemel şeylerdi tarihler verdi ama şaşabilir elbette. ama cidden ben çook sevdim arkadaşlarıma önerdim giden olursa yazarım. dedikleri çıkarsada yazarım hatta bana çooook özel olan sadece benim bildiğim bişeyi söyledi şaşırdım evet dedim doğru neyse denemenizi tavsiye ederim. haa unutmadan ümraniye didemede bi arkadaşım çook yakında olduğu için gitti ve bayan ii sempatik ama çook soru sordu ve ona göre söyledi yani güven vermedi dedi. hatta akşam ara sana daha net söylücem demiş kız günlerce aramış cevap vermemiş sonrada msj atmış sabah arıycam sizi falan neyse kız sonunda pes etti ve artık aramadı. bende o yüzden gitmedim hemde forumda bu tarz şeyler yazılıncada vazgeçtim.
mimar34 canım bende anlatayım sana bakırköy didemi kız cidden iskambil bakıyor ama asla burç yorumu tarzında deil olayları anlatarak kişi analizi yaparak olaylara senin nasıl tepki verdiğini ve neden öle olduğunu anlatarak bakıyor. sonrada olacakları sıralıyorki olabilec şeyler diosun. hatta dedimya özel olan bişeyi bildi. anlatırkende kağıtlara yazıyor ama özet şeklinde falan. hatta bana iş değişikliğimi söyledi ve yerini tarif etti şöyle şeyler olacak etrafında tarzında :))))) neyse evet çook sevdim denemeni tavsiye ederim sana canım. senin tespitlerini seviyorum ben. o yüzden fırsatın olursa dene derim inşallah.
Merhaba Nülüfer Hnm. Üç vakit Didem Hnm. çok somut şeyler söyledi, yani hayal satmıyor. üzüleceğiniz şeyler bile olsa ne ise o.. mantığı var. Bir de gerçekten yüzü, yüreği çok temiz bir insan bence. Yani çok da mütevazi, mesela ben baktığı fal ile yatinmeyip ayrıca tarot istedim :) Ama o tarotun sadece yarı kartı ile baktığını söyledi çünkü tarotu başlı başına çok da sevmediğini dile getirdi, tarota bakmak için bu işin çok ciddi yapıyor olmak lazım dedi. Karakter tahlilleri süperdi. Gelecek için söylediklerini ise zaman gösterecek. Ama ortalıkta o kadar kafa karıştırıp, umutlarımızla oynayan insanlar olduğu için, Üç Vakit Didem Hnm. gerçekten çok samimi ve güvenilir bir insan.
bana tlf numarasını verebilirmisinizarkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.
lütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını
Lutfen bana yaz numarasini uzun zamandir ariyorumlütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını
Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum ama bakıyorum ara ara buraya şengül ismi geçmiş ben yıllar önce baktırmıstım beğenmiştim de ama yok oldu gitti. Bugun istambul cafe ahmet baktırdım anı bildi tarihler verdi samimiyetine inandım ama çıkar mı bilmiyorum ama enerjisi güzel
Çigdem laf cafe baya baktırdım çıktıgı fallarda oldu ama çıkmayanda bi ara yıne gitcem ama çogunlukla çıktıgını hatırlıyorum 3 gün öncede tubaya gittim ben 3 aydır tubaya gitmiyordu. Haytım 3 ay oncesıne göre tamamen farklı ve inanılmaz bir şekilde anı yine döktürdü tuba nın bir çok falı çıktıgı in memnun kaldım
yeter de iyidir karşı tarafın düşüncesini iyi verir aklıma geldikçe yazayım ama gitmeyi düşünürseniz bunlar dan birini deneyin derim
Genc bi kiz, esmer zayif biri.. Maksimum 25 yashlarinda bencecanım ben bir arkadaşımı tuğba'ya götürdüm, yeter yoktu gittğimiz gün. tuğba dedik saadet diye bir kadın fal baktı. sonradan durumu çaktık, nasıl bir kadın bu tuğba? tekrar gittiğimizde yine aynı şeyi yaşamayalım
Bi de chok hizli konusuyo zaten oyle hizli konusharak fal bakan baska birini gormezsiniz. Izin verirse kayit alin chunki fali dinlerken beyin bir az yaniyor, "ne dedi" deye anlamak icin hizina yetishmek icincanım ben bir arkadaşımı tuğba'ya götürdüm, yeter yoktu gittğimiz gün. tuğba dedik saadet diye bir kadın fal baktı. sonradan durumu çaktık, nasıl bir kadın bu tuğba? tekrar gittiğimizde yine aynı şeyi yaşamayalım
Bakırköyde ben 1 sene yakın laf cafeye gittim hepsinede tek tek fal baktırdım. Andaç,çiğdem,halil,umay,zeynep,fatma,canan.Senin onerebilecegin bir yer var mi canim bakirkoyde ben topraga bir de laf cafe emel baktirdim ikisi de iyidi en azindan tutturduklari seyler oldu.Topragin isle ilgili soyledigi sey zamaniyla cikmisti hatta[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?