İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar, yarin bakirkoy laf cafeye gidecem.fal baktirmak icin.kime baktirayim? Andaca mi cigdeme mi?? Lutfen bir fikri olanlar yazsinlar

Kızlar laf cafeye gittim benden önce baktıranlar övdü falan abartmıyorum 4 saat bekledim ve beklenen saat geldi ve fos hiç bi şey bilemedi en komiği 2 kardes misin hayır 3 kardesiz aa ama kendin dusunda iki kardes dedi siyah araba alacaksın çok istiyorsun arabam var dedim siyah mı değiştircen o zaman dedi ve ben siyah renkten nefret ederim yani bildiğiniz bende fosss ama bu enerji meselesi bana herkes bakamıyo galiba ve döndüğüm sahalardan geri gitcem galiba

Selam jizlar ben taksim majestik cafeye gitmwyi dusunuyorum onerebileceginiz biri var mi.Kahve ya da tarot cvp verirsebiz sevinirim.

Parana yazık majestiğe gitme derim ben gaza getirsin çıkmasın dersen bi cafe melek yok pembe tablo çizsin dersen yeter sohbet muhabbet dersen de melekler ya da kadınlar kahvesi var

Taksin de senin onerebilecegin bir cafe var mi canim ya da bakirjoyde
valla bana bakıp doğru düzgün bilen çıkmadı gibi maalesef bir bulsam iyi biri bende gitcem ama artık şuna inandım cafe falcılarda iş yok günü kurtarma peşinde çoğu birde o kadar kişi tanışa tanışa insan sarrafı olup kişilik analizi yapıyolar gibime geliyor benim

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum ama bakıyorum ara ara buraya şengül ismi geçmiş ben yıllar önce baktırmıstım beğenmiştim de ama yok oldu gitti. Bugun istambul cafe ahmet baktırdım anı bildi tarihler verdi samimiyetine inandım ama çıkar mı bilmiyorum ama enerjisi güzel
Çigdem laf cafe baya baktırdım çıktıgı fallarda oldu ama çıkmayanda bi ara yıne gitcem ama çogunlukla çıktıgını hatırlıyorum 3 gün öncede tubaya gittim ben 3 aydır tubaya gitmiyordu. Haytım 3 ay oncesıne göre tamamen farklı ve inanılmaz bir şekilde anı yine döktürdü tuba nın bir çok falı çıktıgı in memnun kaldım
yeter de iyidir karşı tarafın düşüncesini iyi verir aklıma geldikçe yazayım ama gitmeyi düşünürseniz bunlar dan birini deneyin derim

Çiğdememi baktırdın canım

Selam jizlar ben taksim majestik cafeye gitmwyi dusunuyorum onerebileceginiz biri var mi.Kahve ya da tarot cvp verirsebiz sevinirim.
Canım benim 3-4 gün önceki bir yazım var ben gittim onu oku gitmek istersen öyle git,majestik cafe çok kötü parana zamanına yazık edersin

Senin onerebilecegin bir yer var mi canim bakirkoyde ben topraga bir de laf cafe emel baktirdim ikisi de iyidi en azindan tutturduklari seyler oldu.Topragin isle ilgili soyledigi sey zamaniyla cikmisti hatta

Arkadaslar bircok mesaj gelmis sen didemmisin diye dilim dedim yani begenmek ve metiyeler yapmak suc burda bakin ben yukardaki alintilari gorup gitmistim zamaninda daha bircok boyle paylasim var bunlarin hepsi didem mi ben didem dilim ama sanirim burda cok fazla didem var gercekten basarili olani diger falcilar yok etmek istiyolar formdan gidiyorum daha yazmam umarim herkez aradigini bulur sevgiler

bana tlf numarasını verebilirmisiniz

canım ben bir arkadaşımı tuğba'ya götürdüm, yeter yoktu gittğimiz gün. tuğba dedik saadet diye bir kadın fal baktı. sonradan durumu çaktık, nasıl bir kadın bu tuğba? tekrar gittiğimizde yine aynı şeyi yaşamayalım

Genc bi kiz, esmer zayif biri.. Maksimum 25 yashlarinda bence

Bi de chok hizli konusuyo zaten oyle hizli konusharak fal bakan baska birini gormezsiniz. Izin verirse kayit alin chunki fali dinlerken beyin bir az yaniyor, "ne dedi" deye anlamak icin hizina yetishmek icin

Senin onerebilecegin bir yer var mi canim bakirkoyde ben topraga bir de laf cafe emel baktirdim ikisi de iyidi en azindan tutturduklari seyler oldu.Topragin isle ilgili soyledigi sey zamaniyla cikmisti hatta[/
Bakırköyde ben 1 sene yakın laf cafeye gittim hepsinede tek tek fal baktırdım. Andaç,çiğdem,halil,umay,zeynep,fatma,canan.
Başta andaça baktırıyordum abartmıyorum 10 günde 1 hatta kağıda yazıyordu bana,ilk 3 ay söylediklerini tarihi ile yaşadım çıkanlara tik atıyordum kağıtta o kadar yani.Sonradan beni tanıdıkca hiç bir dediği çıkmamaya başladı.Hatta etrfafımda giden arkadaşlarımda oldu onlarla da elektriği tutmadı,hiç bir söylediği çıkmadı.Çiğdem anı ve geçmişi çok güzel analiz ediyor ama bana ne çiğdem ne diğerlerinin söyledikleri çıkmadı.Mandal cafe toprak o dönemide yaşadıklarımı bildi fakat gelecek ile alakalı verdiği tarihler patladı.Üç vakit dideme gittim anı ve geçmişi iyi özetledi ama işin açıkcası ben çok beğenmedim beni tatmin etmedi.Dejavu neşe ve ediye gittim.Edi 'de anı ve geçmişi iyi analiz edenlerden ama gelecek için verdiği tarih çıkmadı,Neşe zaten vasat bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…