Canım tuba damlalar kafede 30 lira falı , birde su falı varmış randevulu ben gitmedim ama 120ymiş.. Tubada sıra oluyo genelde gitmeden öbce aramanızda fayda var birde bem erken saatte gitmiştim enerjisi çok güzeldi. Kahve içiyosun hem kahve hem tarot ama tarot agırlıklı kahveye göz gezdirmiyo bile denebilir senin ve annenin ismini alıyor. Ve kesinlikle ses kaydı al tuba nefes bile almadan cok hızlı konusur sonra anlamadım dersin yalan olur. Sana senle alakalı hiç bişey sormadan bu denli bilmesi ve durmadan hızlı konuşmasıda cok garip gerçekten. Benle alakalı bir çok şeyi bildi şu an ve geçmişle ilgili verdiği tarihte henüz gelmedi eger yine ocakta ki gibi tarihi tutarsa artık tugbadan şaşmam. Mutşaka ses kaydı al mutlaka.canin bu damlalar cafe tuba taksimde mi kaca bakiyor kahve ni tarot mu nasil bilgi verebilir misin rica etsem forumda duymustum ismini ben taksimde sadece pen kafe yetere gitmistim o kadin sadece karsi tarafin dusuncelerinde iyidi bir de erkekler uzerinde genelleme yapmisti gecmis ve an yoktu tarot baktirnistm.
Siz de mi toprak grubu burcu musunuz? Tugbanin enerjisi genelde en iyi onlarla tutar )
senin onerebilecegin biri var mi canim tuba disinda peki olumlu konusuyosa gitmeye getek yoj o zaman
Arkadaşlar geçen gün la Porte Ayhan a gittik arkadaşımla.. inanılmaz bakımsız ve pis bir yer bence ,çok acıktık diye bir de tatsız tuzsuz bir yemek yedik orada.. bir daha tövbe !! garson çocuk acayip itici .Neyse sonra fal sıramiz geldi ..50 TL imiş fiyatı ,Kiler gibi bir yere indik Ayhan bey selam verince insanın yüzüne bile bakmıyor acayip sevimsiz ve itici buldum.. kişilik analizleri iyiydi bence daha çok bilinç okuyan falcilardan kanımca.. fal sırasında da çok mesafeli en son 3 4 soru sordum ve gittim... millet 10 dakika içerisinde 50 lira para kazanıyor Üstüne üstlük fal parası nakit ödenmek zorundaymiş.. Yani insanlar o kadar kısa sürede o kadar para kazanıyor ve bunun karşılığında Üstüne üstlük sevimsiz davranıyor ,bana söylediği herşeyi Çıksa bile asla bir daha gidip bu tarz insanlara para kazandırmaya Söz verdim kendime.. insan sohbet beklemiyor ama bir Allah'ın selamını gelirken giderken verirsin ve insanın bir yüzüne bakarsın..nem ve rutubet kokan pis bir yerde adam yolunu bulmuş.. Ama suç kimde?? bunlara para kazandıran götlerini kaldıran Bizlerde..NET!!![/QUOTE
niko tam bir fiyas ko ya benım hiç bişeyimi bılemedı aslında dedginiz gibi baktırmammak iyi size önereyım bend enız karınca diye bı bayana gittim gerckten kızlar iyi bakıyo..canım dediğim gibi yıllardır baktırıyorum , neredeyse istanbuldaki büütün falcıları biliyor gibiyim, şimdiye kadar gelecekte dediği çıkana hiç rastlamadımbu sebeple azalttım fal baktırmayı, ama anı bilmede Kadıköy sığınak cafe niko çok iyidir, gelecekte dedikleri bazen çıkar bazen çıkmaz, kişi analizindede gayet iyidir, Beşiktaş hande söylediği bazı şeyleri yaşadım, bzılarını yaşamadım, birde Beşiktaş symbol nihal anı biliyor, ama ben anla ilgili durum değerlendirmesi istiyorsam nikoya gdiyorum, fal bağımllık gibi hiç baktırmamak en iyisi..
sedarkızlar monami cafe'de sedat'a fal baktıran var mı?
Bende tubaya 6 kere baktırmışımdır en az ama bana da verdiği hiç tarih çıkmadı ,evet anı ve geçmişi iyi yorumluyor ama gelecek fos ne yazıkkiyıllardır çeşitli yerlerde fal baktıran kişiler olarak tubanın hiçbir dediği bana ve arkadışıma çıkmadı, genelde hep olumlu konuşuyo, tercih sizin tabi, enerji meselesi, ama yineede yazmak istedim.
iyi günler herkese :)
Ben Nikoya baktırdım ama dediği hiç bir şey çıkmadı çokta itici ses tonu kaç gün etkisinden kurtulamadım negatif etkiledi benicanım dediğim gibi yıllardır baktırıyorum , neredeyse istanbuldaki büütün falcıları biliyor gibiyim, şimdiye kadar gelecekte dediği çıkana hiç rastlamadımbu sebeple azalttım fal baktırmayı, ama anı bilmede Kadıköy sığınak cafe niko çok iyidir, gelecekte dedikleri bazen çıkar bazen çıkmaz, kişi analizindede gayet iyidir, Beşiktaş hande söylediği bazı şeyleri yaşadım, bzılarını yaşamadım, birde Beşiktaş symbol nihal anı biliyor, ama ben anla ilgili durum değerlendirmesi istiyorsam nikoya gdiyorum, fal bağımllık gibi hiç baktırmamak en iyisi..
o zaman hiç gitmiyim kime gittiysem yeterince umutlandırdılar :) çok teşekkür ederim canımSedat da çok batırdı zamanında. .hep umut veriyor ha oldu ha olacak diyerek.ama bişeyin olduğu yok yani boşa gitme
Sedat en son majestikteydi sanırım bn 2 defa baktırdım ilkinde sıradan bişey dışında pek bişey çıkmadı ikincisindede bişey çıkmadı olumlu kpnuşur hep hatta isimler bilir şaşırtır ama gelecek çıkmadı bnde
Evet canım geerçekten biley sormadan cok hızlı konusup tutturması normal değil yani biliyo gerçektne 10 dakika sürmüş ben ses kaydı aldıgım için baktım.mutlaka ses kaydı al canım dinleyince anlıyosun gerçi ben alıştım ikinci gidişimde anlamak çok zor olmadı ama ilkte evet hızına yetişemiyorsunkac dk suruyor fali hizli konusuyorsa anlasilmasi zor o zamahicbirsey soylemeden biliyorilginc pazar gunu gidiyim i zaman
Nabza göre şerbetçi yani belki birilerine çıkıyodur bilmiyorum ama hep olumlu konuşur.ilk cümlesi geri gelicek siz bununla evleniceksiniz olur.:))olumlu konuşmaları da bana samimi gelmiyor yani inandırıcı bulmuyorum illa ki olumsuz şeyler vardır :) çok teşekkür ederim canım,iyi ki buraya sormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?