İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi duygu bu Yeşilköy'deki mi ?
Hayır canım taksim kadınlar kahvesinde. Çok bel bağlamamış hatta çokta merakla gitmemiştim. Deneyeyim dedim taksim olunca insan çok heveslenmiyor artık adım başı falcı. Bayağı kısa boylu bi kadın. Yalnız durum analizi harikaydı tek kelimeyle bilmediği nokta yoktu. Gelecekle alakalı dediklerine 6 gün var en erkenine bakalım çıkacakmı :)

Günaydın kızlar
Duygu'ya Eskiden bir çok Giden insan tanıdım ..Evet anı iyi biliyor ,Ama gelecekte O da hiçbirşey bilmeyenlerden .
andaç da keza öyle. Çocuk uzun fal baktığı için daha çok...
Bazı şanslı facilar isim yapmış bu sayede hepsi doluyor Çiğdem Gibi Andaç gibi yeter gibi Tuğba gibi ama gelgelelim hiçbirinin Gelecekle alakası yok .. Evet yaptıkları işi yine de takdir ediyorum sonuçta sorunlu kadınlarla kafa patlatıyorlar, ama tekrar söylüyorum Çok da iyi para kazanıyorlar birkaç dakikada kazandıkları parayı Türkiye şartlarında insanlar kimi zaman alın teriyle bir günde kazanamıyor o yüzden bu kadar havalanmalrının bir alemi yok.. zaten yüzde doksan dokuzu eğitimsiz ve cahil ama Allah vergisi bir yetenekleri olduğu için ve diziler onlara primi verdiğimiz için kendilerini bir halt sanıyorlar..

Kızlar hiç mi gelecek için tutan yok anda çok iyi iki üç kişiye denk geldik ama gelecekle alakalı şuna baktırdım tuttu diyeniniz yok mu?

Nihal döndü mü? Bilen var mı?

Arkadaşlar şurda yazılan bütün bütün falcılar tırt...benim gittiklerimin hepsi patladı...hepsi sen bu çocukla evlenirsin dedi..Adam gidip yakın arkadaşıma asıldı...herşey gitti tamamen...yani fal olayı sadece terapi olmalı...ciddiye alıp inandığım için toleranslı davrandım...başıma gelenlere bakın...aman diyim...fala göre şekil vermeyin hayatınıza

Canim besiktas mi kafe handeye de gittin mi???

İsmi soyadı ne canm faceden bakalım ama o

Günaydın tatlım
Geçmiş olsun güzelim En azından fark etmişsin senin için hayırlısı olmuş ,düşünsene tekrar ciddi bir ilişkiye başlıyorsun ve sonra arkadaşına asıliyor ..sanırım o zaman daha kötü olurdu.
La Porte Ayhan Da mi pozitif konuştu ya da pen cafe yeter?

Kızlar kadınlar kahvesinde duygu ya baktıranınız oldumu hiç
Ben baktirdim enerjisi cok iyi genelde kadinlar kahvesindekiler pembe tablo ciziyorlar ama duygu hanim biraz daha sahici ve saat veriyo bana karsimdaki kisinin burcunu yukselenini bildi tipini kisiligini tam cuk yorumladi gittiklerimin arasinda en iyi yorumlayan biri diyebilirim. Bir de o donucek sabredersen dedi ama ben icimde kalan bi konu icin mesaj atmistim. Saat 6 da yazicak sana dedi 11-13 lu tarih dedi 13 unde oldu ve saat 6 da cvp yazdi. Hic de aklima gelmemisti o ara çok falciya gitmistim. Bence bir kez denenmeli. Genelde bana soylenenlerin cikmamasina ragmen olmustu duygu haniminki

ayhana gitmedim.. ama yeter hande nihal vs. vs. hepsi olumlu seni çok seviyor.. sen bununla ciddi ilişki yaşayacaksın dediler..adam ahlaksızın önde gideni çıktı...
bir tek tuğba. asmin cafe zaza ve kuruçeşmede can var bunlar olumsuz dedi...hatta zaza bana mayıs sonunda bu adamın bi pisliğini göreceksin dedi...haziran başında patladı...yani aslında olumsuz konuşanlar o anda hoşumuza gitmiyor olabilir..ama hepte onların dedikleri çıkıyor... zaza efsane bilmiş demek ki...

Banada saat söyledi gariptir ki banada 6lı bir saat verdi. Ay cok sevindim umarım benimkide çıkar. Bu adamla evleneceğimi söyledi duygu. Şu ana kadar gittiğim falcılar arasında en yakın tarih yarın digerlerini bekliyorum. Bu arada tuğbada bana şak şak olumsuz herşeyi söyledi ama bu cocukla olucak döncek devam edickesinşz dedi bu iki ayda 30dan fazla falcıyagittm sanırım. Pembe tablo diye tutturuyorumda 30ununda 30u dönecek dermi arkadaş değilmi.en olumsuz konuşanı bile ilersi var diyo allahın izniyle inşallah öylede olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…