Hangi duygu bu Yeşilköy'deki mi ?Tatlım andaçı ben beğenmedim frekansımız tutmadı. Hande 12 temmuza kadar yokmuş, bugun aradım gitmek için full dolu dedi. Ben bugun duyguya gittim çok memnun kaldım umarım gelecek dedikleri çıkar
Hayır canım taksim kadınlar kahvesinde. Çok bel bağlamamış hatta çokta merakla gitmemiştim. Deneyeyim dedim taksim olunca insan çok heveslenmiyor artık adım başı falcı. Bayağı kısa boylu bi kadın. Yalnız durum analizi harikaydı tek kelimeyle bilmediği nokta yoktu. Gelecekle alakalı dediklerine 6 gün var en erkenine bakalım çıkacakmı :)Hangi duygu bu Yeşilköy'deki mi ?
Günaydın kızlarHayır canım taksim kadınlar kahvesinde. Çok bel bağlamamış hatta çokta merakla gitmemiştim. Deneyeyim dedim taksim olunca insan çok heveslenmiyor artık adım başı falcı. Bayağı kısa boylu bi kadın. Yalnız durum analizi harikaydı tek kelimeyle bilmediği nokta yoktu. Gelecekle alakalı dediklerine 6 gün var en erkenine bakalım çıkacakmı :)
Canim Armagan hanim su anCafe zade de armağan abla tek geçerim .gidin 4-5 ay içerisinde olucak olayların hepsini anlatsın size sadece size olayları dejavu misali yaşamak kalsın.
Kızlar hiç mi gelecek için tutan yok anda çok iyi iki üç kişiye denk geldik ama gelecekle alakalı şuna baktırdım tuttu diyeniniz yok mu?
iyi değil cnm.para harcama boşa.mandal cafe de çocuklar sempatik ama geleceği orda da bilen falı yok ..ne murat ne toprak ne ada ne de Ayten..Arkadaslar, bakirkoy mandal kafe Ayten hanim nasil???
Canim besiktas mi kafe handeye de gittin mi???Arkadaşlar şurda yazılan bütün bütün falcılar tırt...benim gittiklerimin hepsi patladı...hepsi sen bu çocukla evlenirsin dedi..Adam gidip yakın arkadaşıma asıldı...herşey gitti tamamen...yani fal olayı sadece terapi olmalı...ciddiye alıp inandığım için toleranslı davrandım...başıma gelenlere bakın...aman diyim...fala göre şekil vermeyin hayatınıza
Gittim oda olumlu konuştu.Canim besiktas mi kafe handeye de gittin mi???
Kızlar hiç yıldızname baktıran var mı? ben 8 sene önce baktırmıştım bayada çıktı söylenenler. Şimdi tekrar baktırmak istiyorum tavsiyesi olan varsa yazabilir mi?
İsmi soyadı ne canm faceden bakalım ama oEvet kizlar eski uyeyim ama cok fazla yazmiyorum sadece cikan bisiler olursa yaziyorum . Sizede dogru durust falci tavsiye edebilmek icin secici olmaya calisiyorum eskiden cok falci gezerdim ama son 3-4 yildir artik tek bir falcim var sik gitmesemde bana yetiyor yine 12 den vurdu . Size sadece 1 sefer deneyin diyorum ne demek istedigimi anlicaksiniz uc vakit didem haketen bu isin sonu face de adresi teli var ben cok bakamiyorum buraya ordan bulabilirsiniz sonra bana tesekur edersiniz :)
Kızlar hepinize iyi akşamlar.Mesaj kutumda nil hanımın telefon numarasını isteyen kişiler gördüm.Uzun zamandır girmiyorum buraya bir de nil hanıma sormadan vermek istemedim.onun da telefonu göçmüş benim numaramı filan da kaybetmiş rehberinde yazılıymış ordan arayıp ulaştı bana.
Neyse anlatacaklarım var sizlere.:)Şimdi ben sadece nil hanıma gidiyorum senede 1 ya da 2 kez.Tarot ve kahve falına bir arada bakar uzun bakar vakit ayırmanız lazım..Bir falcıdan daha fazlasıdır kendisi.Onun kadar iyi tarot kartı okuyan görmedim doğruya doğru.Ben yaklaşık 2 ay önce gittim en son.Bana dedi ki 23 nisanın geçmesini bekle ................ olacak.Şimdi o tarih geçti ben bekliyorum bakalım dediği olacak mı?Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım buraya..Bilen bilir durumu olduğu anlatırım..İsteyenlere telini yazacağım..Yalnız ofisi var kadıköy de oraya gitmeniz lazım..Telefonda bakmaz bakana da inanmaz..Uzun sürebilir vakit ayırmalısınız..Çünkü o kartlara enerjinizin geçmesi lazım öyle telefonla internetle ben de inanmam.Bana çok iddialı konuştu dedim ki çıkmazsa burdayım:)gel buyur dedi.:)Yalnız bir tek şunu diyeyim bir başka kişi vardı benimle çok illgilenen neyse bayağı koşmuştu peşimde fakat aramız bozuldu arar mı beni dedim..hayır aramaz aramayacak dedi ve gerçekten aramadı o kişi.
Bu arada angels burcuyu da severim ben..Yıllar önce gitmiştim tekrar gideyim dedim..O mesela hayatına yeni giren kişiyle süper olacak filan dedi..olmadı..nil hanımın dediği çıktı yani..burcuya sadece bir kere gidin asla ikinciye gitmeyin onu diyeyim size..Fakat piyasada ki birçok falcıdan iyidir.Kahve ve tarot ikisi bir arada baktırmıştım ben..
Kızlar bu gece biraz yazdıklarınızı okudum da çok gitmeyin falcıya sık gitmeyin en azından.Bakın olacak olanı da erteliyorsunuz bunu bilin.
Çok öpüyorum hepinizi...kendinize iyi davranın..sizden bir tane daha yok unutmayın...
Günaydın tatlımArkadaşlar şurda yazılan bütün bütün falcılar tırt...benim gittiklerimin hepsi patladı...hepsi sen bu çocukla evlenirsin dedi..Adam gidip yakın arkadaşıma asıldı...herşey gitti tamamen...yani fal olayı sadece terapi olmalı...ciddiye alıp inandığım için toleranslı davrandım...başıma gelenlere bakın...aman diyim...fala göre şekil vermeyin hayatınıza
Ben baktirdim enerjisi cok iyi genelde kadinlar kahvesindekiler pembe tablo ciziyorlar ama duygu hanim biraz daha sahici ve saat veriyo bana karsimdaki kisinin burcunu yukselenini bildi tipini kisiligini tam cuk yorumladi gittiklerimin arasinda en iyi yorumlayan biri diyebilirim. Bir de o donucek sabredersen dedi ama ben icimde kalan bi konu icin mesaj atmistim. Saat 6 da yazicak sana dedi 11-13 lu tarih dedi 13 unde oldu ve saat 6 da cvp yazdi. Hic de aklima gelmemisti o ara çok falciya gitmistim. Bence bir kez denenmeli. Genelde bana soylenenlerin cikmamasina ragmen olmustu duygu haniminkiKızlar kadınlar kahvesinde duygu ya baktıranınız oldumu hiç
ayhana gitmedim.. ama yeter hande nihal vs. vs. hepsi olumlu seni çok seviyor.. sen bununla ciddi ilişki yaşayacaksın dediler..adam ahlaksızın önde gideni çıktı...Günaydın tatlım
Geçmiş olsun güzelim En azından fark etmişsin senin için hayırlısı olmuş ,düşünsene tekrar ciddi bir ilişkiye başlıyorsun ve sonra arkadaşına asıliyor ..sanırım o zaman daha kötü olurdu.
La Porte Ayhan Da mi pozitif konuştu ya da pen cafe yeter?
Banada saat söyledi gariptir ki banada 6lı bir saat verdi. Ay cok sevindim umarım benimkide çıkar. Bu adamla evleneceğimi söyledi duygu. Şu ana kadar gittiğim falcılar arasında en yakın tarih yarın digerlerini bekliyorum. Bu arada tuğbada bana şak şak olumsuz herşeyi söyledi ama bu cocukla olucak döncek devam edickesinşz dedi bu iki ayda 30dan fazla falcıyagittm sanırım. Pembe tablo diye tutturuyorumda 30ununda 30u dönecek dermi arkadaş değilmi.en olumsuz konuşanı bile ilersi var diyo allahın izniyle inşallah öylede olur.Ben baktirdim enerjisi cok iyi genelde kadinlar kahvesindekiler pembe tablo ciziyorlar ama duygu hanim biraz daha sahici ve saat veriyo bana karsimdaki kisinin burcunu yukselenini bildi tipini kisiligini tam cuk yorumladi gittiklerimin arasinda en iyi yorumlayan biri diyebilirim. Bir de o donucek sabredersen dedi ama ben icimde kalan bi konu icin mesaj atmistim. Saat 6 da yazicak sana dedi 11-13 lu tarih dedi 13 unde oldu ve saat 6 da cvp yazdi. Hic de aklima gelmemisti o ara çok falciya gitmistim. Bence bir kez denenmeli. Genelde bana soylenenlerin cikmamasina ragmen olmustu duygu haniminki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?