İstanbul'da Fal - Falcılar

ya arkadaslar,hande bana taa martda gittigimde sana eylule kadar is yok dedi,eylulde gireceksin ise dedi,inanirmisiniz ondan beri sirf o fali yanlis cikarmak icin kac is gorusmesine gittim surekli basvurular yaptim,hatta bugun de 2 tne gorumeye gittim ama yokkkk olmuyor hepp bi sorun cikiyorrr ve olmuyro gliba handenin dedigi dogru bana eylule kaddar is yokkk (( bu arada dedigi tarihlerde dedigi is tekliflerini de aldim ama kendisi olmayacak senin isin eylulde demisti zaten

Bence sende bu psikolojik neye inanırsan o da olur. Ha bide yabancı olduğun için çalışma iznı falan her şirket almıyor öyle kolay kolay, kaçaklar alır genelde. O yüzden normal bu kadar uğraşman. Ya kızlar her şeyi de bu kadar fala bağlamayın. Her şey ALLAHın elinde O da insana seçim verir, ne seçersen onu da alırsın

Benim oturma iznim var tc kimliyim de var,ayrıca falı yanlış cıkarmak için gittim diyorum iş görüşmelerine sırf o fal çıkmasın diye,mağazadan müdüe yardımcılığına çağırmış müdür gittim bana diyorki kusura bakmayın ben sizin cvnizi incelemesim sizin mağazacılıkla ilgili deneyiminiz yok sizi müdür yardımcısı olarak alamayız ,olmuyor yani

Cafe zade de armağan abla tek geçerim .gidin 4-5 ay içerisinde olucak olayların hepsini anlatsın size sadece size olayları dejavu misali yaşamak kalsın.
Bahsettiğiniz cafe Nerede acaba

Cafe zade de armağan abla tek geçerim .gidin 4-5 ay içerisinde olucak olayların hepsini anlatsın size sadece size olayları dejavu misali yaşamak kalsın.

Canim oturma izini ile degil. Firmanin sana CALISMA IZINI cikarmasi gerek o da zor ish, cikarmiyosa kacak oluyor. INSHALLAH yakinda bulursun

bizim iş arkadaşları fal manyağı. çok saçmasapan falcılara gittiler. bu sene telefonda fal bakan birini duydular . adam yıldızname bakıyor. ona baktırdıktan sonra başkasına fal baktırmaz oldular. baya övüyorlar ama adam çok iyiymiş diye ben çekindim baktırmadım. isim anne ismi ve doğumtarihiyle bakıyormuş. numarası ....arkadaşların söylediği biraz hızlı konuşuyormuş dikkatli dinlemek lazımmış. ama her konudan bahsediuormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam arası:)) kızlar çaylarınızı alıp gelin :)))

Biktik sizden!!!

Bıkmadınızmı milleti salak yerine koydugunuU zannederek burda rezil olmaktan?

Bıkmadınızmı milleti salak yerine koydugunuU zannederek burda rezil olmaktan?

Kızlar kadınlar kahvesinde duygu ya baktıranınız oldumu hiç

Kizlar, aranizda besiktas mi kafe handeye giden oldu mu? Fali nasildir? Begendiniz mi? Peki laf cafe andac nasil??

Kizlar, aranizda besiktas mi kafe handeye giden oldu mu? Fali nasildir? Begendiniz mi? Peki laf cafe andac nasil??
Tatlım andaçı ben beğenmedim frekansımız tutmadı. Hande 12 temmuza kadar yokmuş, bugun aradım gitmek için full dolu dedi. Ben bugun duyguya gittim çok memnun kaldım umarım gelecek dedikleri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…