Kizzzzzzz, beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin:)) ben zaten on gun once persembe-yani yarin icin handeye-besiktas mi kafeye randevu almisim ki:)O
Onu en iyi hande bilir benim arkadaşımın erkek arkadaşının hayatndaki kızın ismini vermişdi Duygu diye,kız inanmamıştı ama sora gercekten öyle biri olduğu belli oldu ,sora foto fln paylaşmıştı kızla,ama handeye de ramazandan soraya ala bilirsin randevu dolu cünki bu hafta ramazanda da calışmıyor
Kizzzzzzz, beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin:)) ben zaten on gun once persembe-yani yarin icin handeye-besiktas mi kafeye randevu almisim ki:)
Hande iyimidir canim?? Valla ben yoruldum sokak sokak dolasip , arayip falcilara gidip oara dokmekten.Kizzzzzzz, beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin:)) ben zaten on gun once persembe-yani yarin icin handeye-besiktas mi kafeye randevu almisim ki:)
O
Onu en iyi hande bilir benim arkadaşımın erkek arkadaşının hayatndaki kızın ismini vermişdi Duygu diye,kız inanmamıştı ama sora gercekten öyle biri olduğu belli oldu ,sora foto fln paylaşmıştı kızla,ama handeye de ramazandan soraya ala bilirsin randevu dolu cünki bu hafta ramazanda da calışmıyor
canim hande iyimidir, ? Ben yoruldum internetde gezip farkli farkli kafe alip falcilari sormaktan.sokak sokak dolasip kafelere gitmekten cok yoruldum.bu suphe beni oldurecem.butun gin aklimda bu.hande iyimidir canim? Cevaplarsan cok sevinirimO
Handeyi tavsiye ediyorum kesinlikle denenmesi gerekem falcılardancanim hande iyimidir, ? Ben yoruldum internetde gezip farkli farkli kafe alip falcilari sormaktan.sokak sokak dolasip kafelere gitmekten cok yoruldum.bu suphe beni oldurecem.butun gin aklimda bu.hande iyimidir canim? Cevaplarsan cok sevinirim
Ay kızlar çok geneldi çok fazla dagınık bi faldı çok ileriye dönük şeyler söyledi isim bildi ama yani gelecek zamanla alakalı cok net değildi tekrar gidermiyim gitmem narçil cafe zerrin kızlar bilginiz olsun 50 liraya bakıyorKızlar şuan kadıköy narçik cafe de zerrin hanım fal bakıyor sıra bekliyorum. Giden varmı memnun kalan? Çıkınca onuda yazıcam sizin için
İste bize böyle yorumlar lazım tşklerAy kızlar çok geneldi çok fazla dagınık bi faldı çok ileriye dönük şeyler söyledi isim bildi ama yani gelecek zamanla alakalı cok net değildi tekrar gidermiyim gitmem narçil cafe zerrin kızlar bilginiz olsun 50 liraya bakıyor
Hadi yaz bakalım :) bakarsın yarın giderimNe demek kızlar her zaman, şimdi bu kadar para saçılır mı diyeceksiniz şöyleki aylardır kenara köşeye bir bütçe attım maaşımı aldıkca. Sürekli falcı falcı dolaşmaktansa nokta kişiyi bulup belli başlı isimlere ayda yılda bir gitme kararı aldım. Yaşadığım buhranlı dönem dolayısıyla bir nevi terapi oluyor. Şahsen psikologa para verdiğimde bana verdiği tek şey ilaç oldugu için en azından kafa dagıtıyor fal hayatınızı bağlamadıkca. Yeni isimlerde yazıcam buraya fiyatları yorumları yerleri. Umarım yardımcı olabilirim
Canim besiktas mi kafede handeye git sen .cok iyi.ben bugun gittim cok begendimYa zodaic cafe de levent varmış giden var mı kötüyse gitmeyecem nette hiç yorum yapan da yok :)
Siz de mi toprak grubu burcu musunuz? Tugbanin enerjisi genelde en iyi onlarla tutar )Ne demek kızlar her zaman, şimdi bu kadar para saçılır mı diyeceksiniz şöyleki aylardır kenara köşeye bir bütçe attım maaşımı aldıkca. Sürekli falcı falcı dolaşmaktansa nokta kişiyi bulup belli başlı isimlere ayda yılda bir gitme kararı aldım. Yaşadığım buhranlı dönem dolayısıyla bir nevi terapi oluyor. Şahsen psikologa para verdiğimde bana verdiği tek şey ilaç oldugu için en azından kafa dagıtıyor fal hayatınızı bağlamadıkca. Yeni isimlerde yazıcam buraya fiyatları yorumları yerleri. Umarım yardımcı olabilirim
Yok ben su gubuyum ama ciddi bir şekilde enerjimiz tuttu nedense :)Siz de mi toprak grubu burcu musunuz? Tugbanin enerjisi genelde en iyi onlarla tutar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?