İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizzzzzzz, beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin:)) ben zaten on gun once persembe-yani yarin icin handeye-besiktas mi kafeye randevu almisim ki:)

Kizzzzzzz, beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin:)) ben zaten on gun once persembe-yani yarin icin handeye-besiktas mi kafeye randevu almisim ki:)
Hande iyimidir canim?? Valla ben yoruldum sokak sokak dolasip , arayip falcilara gidip oara dokmekten.

canim hande iyimidir, ? Ben yoruldum internetde gezip farkli farkli kafe alip falcilari sormaktan.sokak sokak dolasip kafelere gitmekten cok yoruldum.bu suphe beni oldurecem.butun gin aklimda bu.hande iyimidir canim? Cevaplarsan cok sevinirim

canim hande iyimidir, ? Ben yoruldum internetde gezip farkli farkli kafe alip falcilari sormaktan.sokak sokak dolasip kafelere gitmekten cok yoruldum.bu suphe beni oldurecem.butun gin aklimda bu.hande iyimidir canim? Cevaplarsan cok sevinirim
Handeyi tavsiye ediyorum kesinlikle denenmesi gerekem falcılardan

Kızlar Hepinize Selammm.
Eski fal tutkunu olarak hâlâ okusamda bütün topikleri artık çok çok nadir fal baktiriyorum.

Ama bugün buraya yazma sebebim.
Eylem!!!!!
Evetttt arkadaşlar benim baktırıp memnun kalıp burada ki topiklerde ovdugum Eylem !!!!!
Kızlar eski mesajları okuyup özelden nosunu istiyorlar veriyordum nosunu ama artık vermeyeceğim.
Falınin kötü olmasi değil mesele kii o da eskisi kadar iyi degilmis. Çirkin tavrı ve tutumudur.
Sebep olduğum için Üzgünüm.

Kızlar tekrar taksim damlalar tuğbaya gidicem demiştim gittim. Kızlar gerçekten tuğbayla frekansım uyuşuyormu nedir şoka soktu beni. Adetinle alakalı bişey görüyorum bak sende bi doktora gözük dedi anlam veremedim önceden sıkıntılıydı ama yine olucak bu sıkıntı dedi bana. Hımm falan yaptım, şuan bi önceki adetim üstünden 15 gün geçti geçmedi yine adet oldum olucam ve falı çıkmadan yazmiyim dedim ama şoka girdim.
Erkek arkadaşımla direk ayrı oldugumu bu ayrılıga ben 2 ay diyorum ama hesaplayınca 2 bucuk ay gerçekten ve direk 2bucuk ay oldugunu söyledi. Abi her sebepte başkası yalan dolan çevresel faktör çıkar ama sizde yok abi siz anlaşamıyosunuz sen cok baskınsın tripsin cocuk seni cok seviyo ama tekrar bu agzını ayrılma muhabbetlerini yaşamak istemiyo senden kaçıyo dedi ben hınk diye kaldım aynı seyleri adam söyledi bana üstü kapalı çekinir şekilde sebep tam olarak bu dedi tuğba. Ve çok ilginç bişey daha bu cocugun evine kaç kez gittn kız dedi ben yine kalakaldım çook çünkü tanısıyor aileler vs de. Bu cocuğun evinde eşyaların var senim cok aklına geliyosun özlüyo seni dedi. Daha son bulusmamızda ona aldıgım cakıl tasını sormustum eski yernde duruyo dedi üstünde bu tas eriyene kadar sevicem seni yazıyo. Esyalarımda var evet kıyafetlerim. Annesinden etkileniyo olabilirmi dedim yok be bu cocuk git gel dengesiz bisey özünde cok iyi bi cocuk ama müthiş irade kusuyo sen 4 gidiyosun o 2 geliyo dedi ve buda doğru gerçekten. Gelecek için 2 hafta ölüm sessizliğine gir 30 hazirandan 8 temmuza kadarda zaman veriyorum özgür iradesine bırak cocuğu seni seviyo bu sensiz yapamaz döner dönücek dedi. Çıkarsa yazıcam bunuda.doğumgününüde soğuk şekilde kutla dedi yaptım ve adamda şasırdı o soğukluğa cevap verdi.

Tuğbaya gitmesebebim ocakta annemle müthiş bir kavga ettk evden ayrıldım babama geçtim eşyalarım annemde idi annemden geri adım bekliyordum esyalarımı almak istemiyordum tuğbaya gittğimde senin annen değişmez dedi annemin karakteri şakıdı resmen bana özür beklersen çok beklersin annen geri adım atmicak ama annen oldugu için illaki barışcaksın oda şubat sonuna doğru kendiliğinden olcak ayrıca babanada tasıncaksın canım dedi ve o sert falı cok. Sinirimi bozmustu valla ne yalan söyleyeyim. Çıkınca tabi koşa koşa soluğu yine aldım tuğbada umarım gelecek tarhler cıkar yine ya

Arkadaşım burası falcıların reklam yaptığı bir forum deil reklam kesinlikle yasak,eski yazdıklarını da okuyorum sen alenen kendi reklamını yapıyorsun,reklam bu şekilde yapılmaz eğer gerçekten iyi falcıysan zaten reklamını müşteriler birbirine tavsiye ederek zaten yaparlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Be işlem yaptırdınız hayırlı olsun herhalde iş rızkınızı açtırmak için yaptırmış olmanız lazım yoksa bir insan kendi reklamını yapmak için bu kadar kendini paralamaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar şuan kadıköy narçik cafe de zerrin hanım fal bakıyor sıra bekliyorum. Giden varmı memnun kalan? Çıkınca onuda yazıcam sizin için

Kızlar şuan kadıköy narçik cafe de zerrin hanım fal bakıyor sıra bekliyorum. Giden varmı memnun kalan? Çıkınca onuda yazıcam sizin için
Ay kızlar çok geneldi çok fazla dagınık bi faldı çok ileriye dönük şeyler söyledi isim bildi ama yani gelecek zamanla alakalı cok net değildi tekrar gidermiyim gitmem narçil cafe zerrin kızlar bilginiz olsun 50 liraya bakıyor

İste bize böyle yorumlar lazım tşkler

Ne demek kızlar her zaman, şimdi bu kadar para saçılır mı diyeceksiniz şöyleki aylardır kenara köşeye bir bütçe attım maaşımı aldıkca. Sürekli falcı falcı dolaşmaktansa nokta kişiyi bulup belli başlı isimlere ayda yılda bir gitme kararı aldım. Yaşadığım buhranlı dönem dolayısıyla bir nevi terapi oluyor. Şahsen psikologa para verdiğimde bana verdiği tek şey ilaç oldugu için en azından kafa dagıtıyor fal hayatınızı bağlamadıkca. Yeni isimlerde yazıcam buraya fiyatları yorumları yerleri. Umarım yardımcı olabilirim

Kizlar ben de bugun iki falciya gittim.besijtas hande hanim ve dilek.hande hanim tarihler verdi bekleyecem.dilek-i hic begenmedim hic hic.mAsal anlatti valla o kadar sinirlendim ki artik yanlistir demeye bile halim yoktu.dedim bitsin de gideyim.hande hanima hem kahve hem de tarot baktirdim

Hadi yaz bakalım :) bakarsın yarın giderim

Ya zodaic cafe de levent varmış giden var mı kötüyse gitmeyecem nette hiç yorum yapan da yok :)

Siz de mi toprak grubu burcu musunuz? Tugbanin enerjisi genelde en iyi onlarla tutar )

canin bu damlalar cafe tuba taksimde mi kaca bakiyor kahve ni tarot mu nasil bilgi verebilir misin rica etsem forumda duymustum ismini ben taksimde sadece pen kafe yetere gitmistim o kadin sadece karsi tarafin dusuncelerinde iyidi bir de erkekler uzerinde genelleme yapmisti gecmis ve an yoktu tarot baktirnistm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…