moralinizi bozmayayim ama bana dedikleri çıkmadı zehraninHaber verir misin bana?
Niye dersen Zehra bende şimdiye kdr ne dediyse yaşadım ne dediyse oldu. kadına güvenim tam.
Ama beklediğim önemli bir olay var, onun için de yorum yaptı. Ve ben şimdiye kdr dedikleri çıktığı için açıkçası o olayda da dedikleri olacak diye bi umut heyecan bekliyorum.
Yorumunu okuyunca vallahi bi garip oldum.
Son dakika önüne engel çıkar inşallah ya.. Zehranın falının çıkması lazım.. Yoksa ben bittimCidden bittim.
Haber verir misin bana sonucu?
Geçmiş olsun numarasini özelden verir misiniz lutfnmoralinizi bozmayayim ama bana dedikleri çıkmadı zehranin
yok sildim, gerksiz oldugunu dusundugum icin... paraniza yazik ama siz bilirsiniz.Geçmiş olsun numarasini özelden verir misiniz lutfn
Bu reklamlar çok sıktı şekerim bende bunu belırteyım !melekler kahvesi ilk fal kafemdir! hala gidiyorum sekerim, bunu da belirteyim
moralinizi bozmayayim ama bana dedikleri çıkmadı zehranin
bu kadar bariz yapanlar iyi yine...Bu reklamlar çok sıktı şekerim bende bunu belırteyım !
biz debana tum dedıklerı cıktı zehranın, suan tek 1 sey beklıyorum ben..
of walla yaaa..
kimisi memnun kimisi değil.. hangisine güvenip inanacağımı şaşırdım..
biz de
ilk defa duydumGül diye bi kadın var, evlere gidip su bakan. Onu biliyor musun? Numarası var mı? Kafe falcısı değil..
Merhaba,Kesin gidiyor...15 gun var gıtmesine.. Sedat gitse bile donmesi bir olucsk dedı. Zehra abla son dakika pnune engel cıkıcak gidip yerleşme görmüyorum dedi.. Edi enfal neslihan, murat gitmicek kesin dediler
Tum falcıların hayır gıdemıcek sondakka dedıgı sey maselfe ters cıktı eskı erkek yurt dısuna gıdiyor yanı hıcbı falcı bılemedı ben mı su an gıden paramı mı yanıyım yoksa umut ettıgım seyın tersıne donmesıne
Günaydın arkadaslar. Pinkmartini arkadasım, sende benim 2 sene önceki halimi gördüm. Ben de kandırıldım yok gitmicek diye ama kendisi su an yurtdısında ve artık buraya geri gelmeyi düşünmüyor, moral olarak kendimi toparlamam çok uzun sürdü ama zamana bırakmak en iyisi. Gökçe arkadasım, bu falcıların arasında malesef Zehra hanım da vardı. Umarım senin konuda istedigin gibi olur her şey. Ama lütfen cok da kaptırmayın, bir anda öyle bir tepetaklak oluyor ki herşey, toparlamak uzun sürüyor. Moral bozduysam affola:)Haber verir misin bana?
Niye dersen Zehra bende şimdiye kdr ne dediyse yaşadım ne dediyse oldu. kadına güvenim tam.
Ama beklediğim önemli bir olay var, onun için de yorum yaptı. Ve ben şimdiye kdr dedikleri çıktığı için açıkçası o olayda da dedikleri olacak diye bi umut heyecan bekliyorum.
Yorumunu okuyunca vallahi bi garip oldum.
Son dakika önüne engel çıkar inşallah ya.. Zehranın falının çıkması lazım.. Yoksa ben bittimCidden bittim.
Haber verir misin bana sonucu?
Günaydın arkadaslar. Pinkmartini arkadasım, sende benim 2 sene önceki halimi gördüm. Ben de kandırıldım yok gitmicek diye ama kendisi su an yurtdısında ve artık buraya geri gelmeyi düşünmüyor, moral olarak kendimi toparlamam çok uzun sürdü ama zamana bırakmak en iyisi. Gökçe arkadasım, bu falcıların arasında malesef Zehra hanım da vardı. Umarım senin konuda istedigin gibi olur her şey. Ama lütfen cok da kaptırmayın, bir anda öyle bir tepetaklak oluyor ki herşey, toparlamak uzun sürüyor. Moral bozduysam affola:)
Falcı Sedat'ın nerede olduğunu biliyor musun? Bilen biri varsa paylaşırsa çok sevinirim.güzelim o giden adam sevgilin mi eski sevgilin mi bilmiyorum...ama sana bi abla tavsiyesi. ..adam zaten gitmeyi kafaya koyduysa seni çok sallamıyor anlamına gelir. mani sen falları bırak kendi yoluna bak çünkü bundan sonra gitse dahi bütün falcılar sana kısa sürede geri döneceğini söyleyecek ve sen ister istemez ..o yurt dışında hayatını yaşarken bekleyeceksin. .bu işler hep böyle. ..üzgünüm sende bizim gibi fallar çıkar diye aylarını ve paranı heba etme ...çok gördük böylelerini.
sedat para kaybı ne işin var cnm..en son majestic cafedeydi...bi sor ama dandik..umut dağıtır o da sadeceFalcı Sedat'ın nerede olduğunu biliyor musun? Bilen biri varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Evet tahmın edebiliorum oyuzden fala umut baglamamaya calısıcam yoksa bende bılıyorum fala gittiğimde alacagım cevabı gelecek donecek vs..güzelim o giden adam sevgilin mi eski sevgilin mi bilmiyorum...ama sana bi abla tavsiyesi. ..adam zaten gitmeyi kafaya koyduysa seni çok sallamıyor anlamına gelir. mani sen falları bırak kendi yoluna bak çünkü bundan sonra gitse dahi bütün falcılar sana kısa sürede geri döneceğini söyleyecek ve sen ister istemez ..o yurt dışında hayatını yaşarken bekleyeceksin. .bu işler hep böyle. ..üzgünüm sende bizim gibi fallar çıkar diye aylarını ve paranı heba etme ...çok gördük böylelerini.
teşekkürler ; gidersen rast gelirse haber verirsen çok sevinirim.Sedat su an bi cafede calısmıyor ozel bakıyor ama yine taksimde calısmaya baslıcakmıs bi cafede ama belli degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?