İstanbul'da Fal - Falcılar

moralinizi bozmayayim ama bana dedikleri çıkmadı zehranin

Kesin gidiyor...15 gun var gıtmesine.. Sedat gitse bile donmesi bir olucsk dedı. Zehra abla son dakika pnune engel cıkıcak gidip yerleşme görmüyorum dedi.. Edi enfal neslihan, murat gitmicek kesin dediler
Merhaba,
sedat'ın nerede hangi cafede çalıştığını söyleyebilir misin? Taksimde mi ?

Günaydın arkadaslar. Pinkmartini arkadasım, sende benim 2 sene önceki halimi gördüm. Ben de kandırıldım yok gitmicek diye ama kendisi su an yurtdısında ve artık buraya geri gelmeyi düşünmüyor, moral olarak kendimi toparlamam çok uzun sürdü ama zamana bırakmak en iyisi. Gökçe arkadasım, bu falcıların arasında malesef Zehra hanım da vardı. Umarım senin konuda istedigin gibi olur her şey. Ama lütfen cok da kaptırmayın, bir anda öyle bir tepetaklak oluyor ki herşey, toparlamak uzun sürüyor. Moral bozduysam affola:)

güzelim o giden adam sevgilin mi eski sevgilin mi bilmiyorum...ama sana bi abla tavsiyesi. ..adam zaten gitmeyi kafaya koyduysa seni çok sallamıyor anlamına gelir. mani sen falları bırak kendi yoluna bak çünkü bundan sonra gitse dahi bütün falcılar sana kısa sürede geri döneceğini söyleyecek ve sen ister istemez ..o yurt dışında hayatını yaşarken bekleyeceksin. .bu işler hep böyle. ..üzgünüm sende bizim gibi fallar çıkar diye aylarını ve paranı heba etme ...çok gördük böylelerini.

Falcı Sedat'ın nerede olduğunu biliyor musun? Bilen biri varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Sedat su an bi cafede calısmıyor ozel bakıyor ama yine taksimde calısmaya baslıcakmıs bi cafede ama belli degıl

Evet tahmın edebiliorum oyuzden fala umut baglamamaya calısıcam yoksa bende bılıyorum fala gittiğimde alacagım cevabı gelecek donecek vs..

haklısın aslında, biliyorum bende bunlar boş işler ama işte insan bir şeyler duymak istiyor umuttan çok. Çok sağol canım. Tamam bir sorarım, burada okuyunca öyle bir merak ettim sadece. Giden gelir mi gelmez mi bilinmiyor yada bilsek de kabul etmek istemiyoruz çünkü konduramıyoruz hep ondan bunlar. Gelen hayatta sen nerede olursan ol naparsan yap, gelir dimi ? seninle olmak isteyen ne yapar ne eder olur yani istenirse herşey yapılır.Kızlar hepinize diyorum ; bunu unutmayın ; '' Kadın erkeğin göğsüne yakın olan kaburgasından yaratıldı, daha çok sevilsin diye.. '' Kuran .bunu kendinize hatırlatın hep size sevmeyin demiyorum tabiki de sevin ama bırakın ki sevilin.. Maalesef bu dünyada bencil olan ; serbest bırakan ; soğuk olan daha çok seviliyor... he bana derseniz ki bu kadar bık bık bık konuşuyorsun sen niye kafayı bunlara taktın derseniz ; bu aralar sadece bir şeyler duymaya ihtiyacım var. Gittiğim falcılar tırt çıkarsa onlara buradan saygılarımı ileteceğim. büyütmeye gerek yok altı üstü bir fal. hepsi bu. sohbet muhabbet o yani. peki benben111 falcı Deniz'e gittin mi hiç bir fikrin var mı ?

sadece kafa dağıtmak istiyorum olay bu ; biliyorum parayı da dağıtıyorum ama ağırlık yaptı sanırım ondan :) para cepte durunca kaşındırıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…