Tuğba aslında çok iyi kızdır. Aynı tavrı banada onada herkese yapıyor ama bu onun mizacı yani saygısızlık ve artniyet olsun diye yapmıyor. Yeri geliyor gülüyor benim fallarımda da tavrı aynı ama gayet ilgili ve sıkıştırmıyır seni kalkman için ben tuğbayı severim o yüzden bir süre sonra o verdiği ilk izlenimin kendisiyle alakası olmadıgımı anlarsın. Tarzı o deyip geçersin. Bilmiyorum tabi ama tuğbayla benim yıldızım acayip uyuşur keza aynı çizme olayını defter vs yapar hep çok takılma bence boşverDamlalar Tuğba,
Cumartesi gittim. İlk müşterisiydim. Bakmaya başladı buyrun dediler Masaya oturdum merhaba dedim cevap vermedi. Tam 12 dakika masasını düzenledi. Kimlere baktığını yazdığı defterini kare kare çizip hazırladı. Bu arada sen orda mısın değil misin umrunda değil. Sigarasını yaktı cep telefonundaki mesajlarını inceledi. 12 dakka sonra bakmaya başladı.
Bunların totolarını nasıl böyle kaldırdık aklım ermiyor... Bir de sanırım kendine bir tarz oluşturmak için hızlı konuşuyor, hızlı konuşuyor ne kelime, nefesini çeviremiyor bir ara boğulacak sandım. Ne söylediğini, aldığım kayıttan bile anlayamadım. o saatten sonra Ne bildiği o kadar önemli değil aslında Allami cihan olsa olacağı değiştiremiyor. soruna verdiği cevabın doğru olma olasılığı zaten % 50..
Normal şartlarda benimle aynı masada oturamayacak hatun daki hava arabamın lastiklerinde yok ! İlk ve son falımdır Tuğba da...
Buraya yazmamın sebebi 10 dakikaya dünyanın parasını alan insanların, müşterilerine karşı saygısı olması gerek.. Bu saygıyı size göstermeyen insanların kapısını lütfen aşındırmayalım, şımartıp g..tlerini kaldırmayalım
kızlar bu sayılanlar iyi değil. .hepsi denenmiştir. ..konu nedir özelinde bilmiyorum ama çıkarsa bile dedikleri tesadüf olur binlerce fal arasında. .umutlanmasin kimse. .
bu forumda kimin yaşı kaç bilmiyoruz. ...zira Cafe de karşılaştigim çok genç kızlar oldu 17..29 yaş arası. .hepsi bi falcı isim veriyor diye zıplıyor hemen. ..biz de o yollardan geçtik. ..ama şimdi 40 yasa doğru kafa farklı çalışıyor. .o yüzden yorumları biraz o yönden değerlendirmek lazım. ..bir de her an hersey değişebiliyor. .bakın darbe girişimi oldu hayatlar anında değişti. .millet hapise bile girdi. ..ne olacak şimdi? hangi falda felaket bir olay görüldü? ?
hep zamanı uzatıyorlar anı bilip..bi kaç gün içinde arayacak...ay sonu kesin..Bayramı bekle. ..bayramdan sonra gelecek. .eylül de kesin ....hani nerdeeee..sadece umut edip tekrar tekrar gidiyorsun. .sonuç zaman kaybını. ..ama bi umut kesin gurur yapıyordur ..işi çok. .kafası karışık vs deriz. .bahaneler hiç bitmez bizde ...sonuç zavallı falcı falcı dolaşan kadın modeli. .
kesinlikle katılıyorum.Damlalar Tuğba,
Cumartesi gittim. İlk müşterisiydim. Bakmaya başladı buyrun dediler Masaya oturdum merhaba dedim cevap vermedi. Tam 12 dakika masasını düzenledi. Kimlere baktığını yazdığı defterini kare kare çizip hazırladı. Bu arada sen orda mısın değil misin umrunda değil. Sigarasını yaktı cep telefonundaki mesajlarını inceledi. 12 dakka sonra bakmaya başladı.
Bunların totolarını nasıl böyle kaldırdık aklım ermiyor... Bir de sanırım kendine bir tarz oluşturmak için hızlı konuşuyor, hızlı konuşuyor ne kelime, nefesini çeviremiyor bir ara boğulacak sandım. Ne söylediğini, aldığım kayıttan bile anlayamadım. o saatten sonra Ne bildiği o kadar önemli değil aslında Allami cihan olsa olacağı değiştiremiyor. soruna verdiği cevabın doğru olma olasılığı zaten % 50..
Normal şartlarda benimle aynı masada oturamayacak hatun daki hava arabamın lastiklerinde yok ! İlk ve son falımdır Tuğba da...
Buraya yazmamın sebebi 10 dakikaya dünyanın parasını alan insanların, müşterilerine karşı saygısı olması gerek.. Bu saygıyı size göstermeyen insanların kapısını lütfen aşındırmayalım, şımartıp g..tlerini kaldırmayalım
Yani Zehra da bilemedi di mi? Bu arada ben Zehra nin asiri pembeci oldugunu dusunuyorum..her ne kadar dedikleri kismen ciksa da her konuda fazla olumlu.Tum falcıların hayır gıdemıcek sondakka dedıgı sey maselfe ters cıktı eskı erkek yurt dısuna gıdiyor yanı hıcbı falcı bılemedı ben mı su an gıden paramı mı yanıyım yoksa umut ettıgım seyın tersıne donmesıne
Bilemedi..Yani Zehra da bilemedi di mi? Bu arada ben Zehra nin asiri pembeci oldugunu dusunuyorum..her ne kadar dedikleri kismen ciksa da her konuda fazla olumlu.
geçmiş olsun cnm ama ben yazdım daha önce bu falcılar dandik diye. ..birde Zehra furyası çıktı şimdi yiğitten sonra..anca zengin edelim biz bunları. .herkes atlıyor duydugu bişeyı. ..hafta sonu bişey belkloyorum ben...yazicam sizeYani Zehra da bilemedi di mi? Bu arada ben Zehra nin asiri pembeci oldugunu dusunuyorum..her ne kadar dedikleri kismen ciksa da her konuda fazla olumlu.
Hangi falcılara gittiniz kısaca anlatsanızTum falcıların hayır gıdemıcek sondakka dedıgı sey maselfe ters cıktı eskı erkek yurt dısuna gıdiyor yanı hıcbı falcı bılemedı ben mı su an gıden paramı mı yanıyım yoksa umut ettıgım seyın tersıne donmesıne
Bilemedi..
Canım gittiğim falcıları yazdım burada hepsi patladı bende tarihleri çıkmadı.Mi cafe hande,sembol Nihal Murat Elif Kuzey Levent,Laf cafe Umay Andaç Canan Çiğdem Zeynep Halil,Mandal cafe Toprak,Göker,Pen cafe Yeter,Kadınlar kahvesi duygu,Asiye,Halkalı Nermin,Ermeni falcı adını unuttum burda çok meşhurdu ,Angels cafe Burcu,İstanbul cafe Ahmet,Melekler kahvesi Emre Eren Kadir Muzaffer,Damlalar Cafe Tuğba,Tasula Türkan ve kızı,Avcılar Nesibe,Edi,Sevgi cafe Sevgi kadıköy,Taksim Yeşim ve eşi,Bakırköy Üç vakit Didem,Taksim Şenay.Aklıma gelenler şimdilik bunlar belki daha da vardır , içlerinde en kötüsü Ermeni falcı idi hiç bir şeyi bilemedi o an yaşadıklarımı bile saçmaladı fal boyunca.Diğer falcıların da söylediği tarihler çıkmadı.Boşa zaman kaybı bence ,iyi bir falcı bulursam ona gideceğim yoksa bu kişilerin falları hem çıkmıyor hemde boşa o kadar para harcıyoruz umutlanıyoruz( Ben telefonda hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum yüz yüze daha sağlıklı bence
Mrb falinz çıktı mı türkiyeye gelip o falci ya gitmeyi dudunuyorum70 tl yıldızname tarot kahve üçüne aynı anda bakıyor uzun bir süre falcıya gitmicem sanırım
Kesin gidiyor...15 gun var gıtmesine.. Sedat gitse bile donmesi bir olucsk dedı. Zehra abla son dakika pnune engel cıkıcak gidip yerleşme görmüyorum dedi.. Edi enfal neslihan, murat gitmicek kesin dediler
Zehranin noyu verir misiniz lütfengeçirdiğimiz şu zor günlerde fal konuşmak zor ama aklıma gelmişken yazayım dedim..
en son yine zehra hanıma tao falı baktırdığımda birkaç olumsuz şey söylemişti cenaze gibi, işte sıkıntılar gibi, kayınvalide adayı ile aradaki sorunlar gibi..
ve yine hepsi çıktı geçen hafta amcamı kaybettim.
nişanlım iş yerinde çok fazla sorunlar yaşamaya başladı her an işi bırakabilir..
bu gece yine baktıracağım umarım bu sefer iyi şeyler çıkar.
müthiş fal baktı geçen yine
Zehra hanımın noyu verir misiniz lutfenben yaklaşık 1 yıldır bir tek zehra hanıma fal baktırıyorum. verdiğim paranın emeğini bir tek o veriyor çünkü dedikleri de çıkıyor memnunum yani ben, şahsi fikrim tabi bu
O halde Zehranin noyu verin lütfenHicbir dedigi cikmadi canim.. Ufak tefek gundelik konular disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?