İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar bakirkoy laf cafede Andacin dedikleri cikiyor mu? Dun ona baktirdim.guzel seyler soyledi

Kizlar bakirkoy laf cafede Andacin dedikleri cikiyor mu? Dun ona baktirdim.guzel seyler soyledi
Andaça ben 1 seneye yakın gittim ilk 3 ay söylediklerini kısmen yaşadım tarihi ile ama daha sonra beni tanıdı artık fal deilde sohbete döndü olay çıkmamaya başladı yaklaşık 1 seneye yakındır o cafeye hiç uğramıyorum.Cafedeki diğer falcılarada gittim
umay,çiğdem,canan,zeynep,halil hiç birinin söyledikleri çıkmadı bana

Ben dun ilk defaydi andaca gittim.yani laf cafeye gitmem de ilkdi.guzel seyler soyledi de cikarmi cikmazmi bilmiyorum ki.keske ciksa

Kizlar zehra bana siyah uzun sacli bi arkdasinla tartisicaksin demisti ben bugun tarif ettigi kizla sebepsiz tartistim..umarim diger dedikleri de cikar:)

Hanimlarrrrr bur da siz Eylem De Eylem Adanalı Eylem dediniz bulduk nosunu aradık çok çok memnun kaldık saati saatine dediği oldu şimdi neden eylemden vazgectiniz

Hanimlarrrrr bur da siz Eylem De Eylem Adanalı Eylem dediniz bulduk nosunu aradık çok çok memnun kaldık saati saatine dediği oldu şimdi neden eylemden vazgectiniz
bana söylediklerinden sadece 1 şey oldu, onu da ben soru sormuştum ona cevap verdi... %50 şansı vardı zaten :)

Canım nolur yazmayı unutma

Lutfen ... Sonucu bekliyoruz... Uc gun once andaca gittim ben de

Lutfen ... Sonucu bekliyoruz... Uc gun once andaca gittim ben de
kızlar bu sayılanlar iyi değil. .hepsi denenmiştir. ..konu nedir özelinde bilmiyorum ama çıkarsa bile dedikleri tesadüf olur binlerce fal arasında. .umutlanmasin kimse. .
bu forumda kimin yaşı kaç bilmiyoruz. ...zira Cafe de karşılaştigim çok genç kızlar oldu 17..29 yaş arası. .hepsi bi falcı isim veriyor diye zıplıyor hemen. ..biz de o yollardan geçtik. ..ama şimdi 40 yasa doğru kafa farklı çalışıyor. .o yüzden yorumları biraz o yönden değerlendirmek lazım. ..bir de her an hersey değişebiliyor. .bakın darbe girişimi oldu hayatlar anında değişti. .millet hapise bile girdi. ..ne olacak şimdi? hangi falda felaket bir olay görüldü? ?
hep zamanı uzatıyorlar anı bilip..bi kaç gün içinde arayacak...ay sonu kesin..Bayramı bekle. ..bayramdan sonra gelecek. .eylül de kesin ....hani nerdeeee..sadece umut edip tekrar tekrar gidiyorsun. .sonuç zaman kaybını. ..ama bi umut kesin gurur yapıyordur ..işi çok. .kafası karışık vs deriz. .bahaneler hiç bitmez bizde ...sonuç zavallı falcı falcı dolaşan kadın modeli. .

Kizlar zehra bana siyah uzun sacli bi arkdasinla tartisicaksin demisti ben bugun tarif ettigi kizla sebepsiz tartistim..umarim diger dedikleri de cikar:)

Ay inşallah Zehra nın bana dedikleri de çıkar..
Resmen bildiğin kadının dedikleri çıksın diye dua ediyorum ya.. Şurda birisi olumlu yorum yapınca kendi adıma çok seviniyorum
Canım inşallah sana da bana da tümmmm dedikleri çıkar
Ben de bugune randevu almaya çalıştım Zehra'dan yarın müsaitmiş, yarın falıma bakacak :) acayip heyecanlıyım.. Tam onu düşünürken şu yorumunu okumak inanılmaz iyi geldi..
İyiki tartışmışsınız (şaka şaka)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…