Andaça ben 1 seneye yakın gittim ilk 3 ay söylediklerini kısmen yaşadım tarihi ile ama daha sonra beni tanıdı artık fal deilde sohbete döndü olay çıkmamaya başladı yaklaşık 1 seneye yakındır o cafeye hiç uğramıyorum.Cafedeki diğer falcılarada gittimKizlar bakirkoy laf cafede Andacin dedikleri cikiyor mu? Dun ona baktirdim.guzel seyler soyledi
Ben dun ilk defaydi andaca gittim.yani laf cafeye gitmem de ilkdi.guzel seyler soyledi de cikarmi cikmazmi bilmiyorum ki.keske ciksaAndaça ben 1 seneye yakın gittim ilk 3 ay söylediklerini kısmen yaşadım tarihi ile ama daha sonra beni tanıdı artık fal deilde sohbete döndü olay çıkmamaya başladı yaklaşık 1 seneye yakındır o cafeye hiç uğramıyorum.Cafedeki diğer falcılarada gittim
umay,çiğdem,canan,zeynep,halil hiç birinin söyledikleri çıkmadı bana
Sonradan çıkmamamaya başladı daha sonra iyi şeyler söylediyse inşallah çıkar canımBen dun ilk defaydi andaca gittim.yani laf cafeye gitmem de ilkdi.guzel seyler soyledi de cikarmi cikmazmi bilmiyorum ki.keske ciksa
Insallah canim, cevabin icin tesekkurlerSonradan çıkmamamaya başladı daha sonra iyi şeyler söylediyse inşallah çıkar canım
bugun onunden geçtim, niyetlendim ama emin olamadım.Kızlar analı kızlı kafe Kadıköy'de Merale baktıran var mı?
Hicbir dedigi cikmadi canim.. Ufak tefek gundelik konular disindaHanimlarrrrr bur da siz Eylem De Eylem Adanalı Eylem dediniz bulduk nosunu aradık çok çok memnun kaldık saati saatine dediği oldu şimdi neden eylemden vazgectiniz
bana söylediklerinden sadece 1 şey oldu, onu da ben soru sormuştum ona cevap verdi... %50 şansı vardı zaten :)Hanimlarrrrr bur da siz Eylem De Eylem Adanalı Eylem dediniz bulduk nosunu aradık çok çok memnun kaldık saati saatine dediği oldu şimdi neden eylemden vazgectiniz
Canım nolur yazmayı unutmaArkadaslar zehra, umit, andac, neslihan, murat,sedat tum bunlarin hayir olmayacak dedigi bi olay var. Ve bu olay yarin yada diger gun sonuclanacak. Bu kişilerin fallarının Cıkıp cıkmayacagına bu olayla karar vericem..sizi de bilgilendiricem:)
Lutfen ... Sonucu bekliyoruz... Uc gun once andaca gittim ben deArkadaslar zehra, umit, andac, neslihan, murat,sedat tum bunlarin hayir olmayacak dedigi bi olay var. Ve bu olay yarin yada diger gun sonuclanacak. Bu kişilerin fallarının Cıkıp cıkmayacagına bu olayla karar vericem..sizi de bilgilendiricem:)
Arkadaslar zehra, umit, andac, neslihan, murat,sedat tum bunlarin hayir olmayacak dedigi bi olay var. Ve bu olay yarin yada diger gun sonuclanacak. Bu kişilerin fallarının Cıkıp cıkmayacagına bu olayla karar vericem..sizi de bilgilendiricem:)
kızlar bu sayılanlar iyi değil. .hepsi denenmiştir. ..konu nedir özelinde bilmiyorum ama çıkarsa bile dedikleri tesadüf olur binlerce fal arasında. .umutlanmasin kimse. .Lutfen ... Sonucu bekliyoruz... Uc gun once andaca gittim ben de
Kizlar zehra bana siyah uzun sacli bi arkdasinla tartisicaksin demisti ben bugun tarif ettigi kizla sebepsiz tartistim..umarim diger dedikleri de cikar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?