Üzüldüm bu duruma genelleme yapmak istemiyorum ama genelde o andaki durumu ruh halini biliyorlar bazen diyorum nasıl olsa o andaki üzgün halimizden cıkmak için baktırıyoruz bu telefonda olan falları yükleyip hem zamanıma yazık olmaz hem parama hemde umutlanmam diyorum bazen herkes bana eylülde olacak olan birşey var hangi falcıya gittiysem eylülde hayatınla ilgili güzel gelişme olacak dedi bekliyorum en basiti arkadaşım platonık birini beğeniyor ve gitti açıldı kıza kız reddetti bunu ve falcıların dediği şey olucak kız seni seviyor beğeniyor evleniceksiniz diyor bu umut kapısınmıdır yoksa nedir bilmiyorum
aynen cnm hiç alakasız insanlar bizi seviyor fallara göre hahhah Allahtan aptal degiliz de aklimizi kullaniyoruz bu durumlarda...
eski ile tek dogru soyleyrn ayhan oldu..ama yeni ile ilgili olaylar gelişmedi dedigi gibi..Ayhan umut dağıtmiyor..
Özelden zahmet olmazsa zehranımın nosunu verirmisimizHaber verir misin bana?
Niye dersen Zehra bende şimdiye kdr ne dediyse yaşadım ne dediyse oldu. kadına güvenim tam.
Ama beklediğim önemli bir olay var, onun için de yorum yaptı. Ve ben şimdiye kdr dedikleri çıktığı için açıkçası o olayda da dedikleri olacak diye bi umut heyecan bekliyorum.
Yorumunu okuyunca vallahi bi garip oldum.
Son dakika önüne engel çıkar inşallah ya.. Zehranın falının çıkması lazım.. Yoksa ben bittimCidden bittim.
Haber verir misin bana sonucu?
Bugün izinliler büyük ihtimal yarın sabah erkenden ara bence:)Arkadaslar, merhaba.Hande hanimin calistigi besiktas mi kafe calismiyor mu? Ariyorum kimse acmiyor telefonu
Canim izinli olduklarindan eminmisin?Bugün izinliler büyük ihtimal yarın sabah erkenden ara bence:)
Evt pazartesi izinli oluyorlar salıdan itibaren cafe açıkCanim izinli olduklarindan eminmisin?
Canim sen handeye fal baktirdin mi? Nasildi? Baktirdiysan dedikleri ciktimi?Evt pazartesi izinli oluyorlar salıdan itibaren cafe açık
4-5 kere baktırdım tatlım ama dedikleri çıkmadı malesef anı geçmişi çok iyi analiz ediyor ama gelecek malesefCanim sen handeye fal baktirdin mi? Nasildi? Baktirdiysan dedikleri ciktimi?
Ben baktırdım canım verdiği tarihler çıkmadı ama bence şu ana kadar burada bahsi geçen falcılardan çok daha iyi,tarot kahve ve yıldız falına bakyor,fiyatı 60 tl'ydi bundan 2 ay önce,1 hafta önce randevu alman lazım ama ara bir şansını dene bence bazen boşluk varsa alıyorlarHanımlar hepinize merhaba,
İstanbul cafe ahmet'e fal baktıran var mı?bir süredir merak ediyorum gitsem değer mi dersiniz?teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim cevap için.Peki dediği olaylar çıktı mı?tarih konusunda kimseye inanmıyorum,tutmuyor.bir şeyleri bildi mi yani:))Ben baktırdım canım verdiği tarihler çıkmadı ama bence şu ana kadar burada bahsi geçen falcılardan çok daha iyi,tarot kahve ve yıldız falına bakyor,fiyatı 60 tl'ydi bundan 2 ay önce,1 hafta önce randevu alman lazım ama ara bir şansını dene bence bazen boşluk varsa alıyorlar
O anlık durumu çok iyi özetledi,işle alakalı bir kaç şey söyledi eylülde gerçekleşecek dedi şu an söylediği konu o yönde ilerliyor ama tam gerçekleşmedi daha bekliyeceğiz göreceğiz:)Banada hiç bir falcının verdiği tarih çıkmadıTeşekkür ederim cevap için.Peki dediği olaylar çıktı mı?tarih konusunda kimseye inanmıyorum,tutmuyor.bir şeyleri bildi mi yani:))
Teşekkür ederim canım.ben de bir gidip deneyeyim yazarım buraya.Bana biriz hanım çok farklı şeyler söyledi nil hanım çok farklı:)birine daha gidecem o yüzden.O anlık durumu çok iyi özetledi,işle alakalı bir kaç şey söyledi eylülde gerçekleşecek dedi şu an söylediği konu o yönde ilerliyor ama tam gerçekleşmedi daha bekliyeceğiz göreceğiz:)Banada hiç bir falcının verdiği tarih çıkmadı(
Bende soyledigi bir olay gerceklesti.agustosda kisa sureligine kisa bir ish var senin icin dedi.benim o an yaz icin bashka planim oldugu icin hande hanima dedim ki olamaz kesinlikle mumkun degil .bashka planim var dedim.dedi kisa bir sure de olsa calisacaksin.mumkun degil dedim.ama olaylar oyle gelisti ki suan isteyim:) calisiyorum.hem de agustosun 1i dedigi cikti.o yizden tekrar gitmek istiyorum4-5 kere baktırdım tatlım ama dedikleri çıkmadı malesef anı geçmişi çok iyi analiz ediyor ama gelecek malesefcafede karşılaştığım şehir dışından senelerdir fal baktırmaya gelen müşterileri var hep denk geliyorum değişik kişilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?