İstanbul'da Fal - Falcılar

Üzüldüm bu duruma genelleme yapmak istemiyorum ama genelde o andaki durumu ruh halini biliyorlar bazen diyorum nasıl olsa o andaki üzgün halimizden cıkmak için baktırıyoruz bu telefonda olan falları yükleyip hem zamanıma yazık olmaz hem parama hemde umutlanmam diyorum bazen herkes bana eylülde olacak olan birşey var hangi falcıya gittiysem eylülde hayatınla ilgili güzel gelişme olacak dedi bekliyorum en basiti arkadaşım platonık birini beğeniyor ve gitti açıldı kıza kız reddetti bunu ve falcıların dediği şey olucak kız seni seviyor beğeniyor evleniceksiniz diyor bu umut kapısınmıdır yoksa nedir bilmiyorum

aynen cnm hiç alakasız insanlar bizi seviyor fallara göre hahhah Allahtan aptal degiliz de aklimizi kullaniyoruz bu durumlarda...
eski ile tek dogru soyleyrn ayhan oldu..ama yeni ile ilgili olaylar gelişmedi dedigi gibi..Ayhan umut dağıtmiyor..

Umut dağıtmaması güzel objektif olması

Arkadaşlar özel mesaj nasıl atılıyor tabletten giriş yaptım ama olmuyor.nerede yanlışlık yapıyorum?falcı zehranımın nosunu öğrenmek istiyorum.

Özelden zahmet olmazsa zehranımın nosunu verirmisimiz

Arkadaslar, merhaba.Hande hanimin calistigi besiktas mi kafe calismiyor mu? Ariyorum kimse acmiyor telefonu

Kızlaar melekler kahvesi Emre için ne dersiniz giden var mı geçmiş ve an için iyiymiş galiba ama gelecekle ilgili Nasıl merak ediyoruz bilen varsa yardımcı olabilir mi ???

Hanımlar hepinize merhaba,
İstanbul cafe ahmet'e fal baktıran var mı?bir süredir merak ediyorum gitsem değer mi dersiniz?teşekkürler şimdiden

Canim sen handeye fal baktirdin mi? Nasildi? Baktirdiysan dedikleri ciktimi?
4-5 kere baktırdım tatlım ama dedikleri çıkmadı malesef anı geçmişi çok iyi analiz ediyor ama gelecek malesef cafede karşılaştığım şehir dışından senelerdir fal baktırmaya gelen müşterileri var hep denk geliyorum değişik kişilere

Hanımlar hepinize merhaba,
İstanbul cafe ahmet'e fal baktıran var mı?bir süredir merak ediyorum gitsem değer mi dersiniz?teşekkürler şimdiden
Ben baktırdım canım verdiği tarihler çıkmadı ama bence şu ana kadar burada bahsi geçen falcılardan çok daha iyi,tarot kahve ve yıldız falına bakyor,fiyatı 60 tl'ydi bundan 2 ay önce,1 hafta önce randevu alman lazım ama ara bir şansını dene bence bazen boşluk varsa alıyorlar

Teşekkür ederim cevap için.Peki dediği olaylar çıktı mı?tarih konusunda kimseye inanmıyorum,tutmuyor.bir şeyleri bildi mi yani:))

Teşekkür ederim cevap için.Peki dediği olaylar çıktı mı?tarih konusunda kimseye inanmıyorum,tutmuyor.bir şeyleri bildi mi yani:))
O anlık durumu çok iyi özetledi,işle alakalı bir kaç şey söyledi eylülde gerçekleşecek dedi şu an söylediği konu o yönde ilerliyor ama tam gerçekleşmedi daha bekliyeceğiz göreceğiz:)Banada hiç bir falcının verdiği tarih çıkmadı (

Teşekkür ederim canım.ben de bir gidip deneyeyim yazarım buraya.Bana biriz hanım çok farklı şeyler söyledi nil hanım çok farklı:)birine daha gidecem o yüzden.

Hanımlar biz gittiğimiz falcıları,çıkanı çıkmayanı topluca yazardık.Yapsanız ya sizde.Çok iyi bir data oluyor.Kimlere gittiniz hangi cafe ne dedi dediklerinin hangisi gerçekleşti ya da gerçekleşmedi.Baktım bayağı var değişik kişilere giden.Tek tek okuması bulması zor oluyor.

Bende soyledigi bir olay gerceklesti.agustosda kisa sureligine kisa bir ish var senin icin dedi.benim o an yaz icin bashka planim oldugu icin hande hanima dedim ki olamaz kesinlikle mumkun degil .bashka planim var dedim.dedi kisa bir sure de olsa calisacaksin.mumkun degil dedim.ama olaylar oyle gelisti ki suan isteyim:) calisiyorum.hem de agustosun 1i dedigi cikti.o yizden tekrar gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…