Canim sana soyledigi o bir sey disinda cikanlar oldu mu?lu
yani bi dene...soracağın biri varsa ..tart soru kısmında sor bakalım ne diyecek. .bi cacık olmazsa söyler zaten. .dediğim gibi çok şey bekleme ama başlarına göre daha iyi mantık yürütüyor adamlarla ilgili. .geri kalanı bilmem.
bende iş güç zaten belli olduğu için sadece özel hayata odaklaniyorum. ..bütün falcilar harika aşk olacak dediği kişi ile ilgili bu kadın dedi kı. ..hayır bu da değil o beklediğin adam..vakti vat daha bu ara sadece flört var sağdan soldan dedi..öyle ciddi biri yok dedi...ben tabii büyük hayal kırıklığı yaşadım iki hafta önce falandı. ..bekledim bi umutla çünkü bisey olacak gibi oldu hayatımda. ..bi baktım bütün aşk görenler yanıldı bu kadın doğru tespit de bulundu. ..öbür falcilarin haklı olması tercihimdi ama olmayınca olmuyorCanim sana soyledigi o bir sey disinda cikanlar oldu mu?
Tesekkur ederim cnm saat sekizde gitcem.begenirim umarimbende iş güç zaten belli olduğu için sadece özel hayata odaklaniyorum. ..bütün falcilar harika aşk olacak dediği kişi ile ilgili bu kadın dedi kı. ..hayır bu da değil o beklediğin adam..vakti vat daha bu ara sadece flört var sağdan soldan dedi..öyle ciddi biri yok dedi...ben tabii büyük hayal kırıklığı yaşadım iki hafta önce falandı. ..bekledim bi umutla çünkü bisey olacak gibi oldu hayatımda. ..bi baktım bütün aşk görenler yanıldı bu kadın doğru tespit de bulundu. ..öbür falcilarin haklı olması tercihimdi ama olmayınca olmuyor
Canım mulla bir zamanlar çok meşhurdu.Hiç iyi yorum yapan olmamıştı.Çok baktıran oldu memnun kalanı çok azdı
Gerçekten çok merak etim bende. Yorumunuzu bekliyorumTesekkur ederim cnm saat sekizde gitcem.begenirim umarim
Kızlar iyi geceler hepinize,
Bir zamanlar iskambil falı bakan olgu hanım vardı.Ben acıbadem kahve keyfi diye bir yerde baktırmıştım.Çok da beğenmiştim.Pembe tablo çizen falcılardan değildir.Ve asıl son hakkında dediği oldu.İzini kaybettim,bilen varsa yazabilir mi?İnternetten araştırdım hiç bir şey bulamadım.Çok uzun bakmaz ama tak tak söyler.
Canim bana da yollar msn? Yeni birine ihtiyacim varbana dedikleri hıc cıkmamıstı, ama numarası var ozelden gondereyım..
CANIM ARAP MELAHATE GİDİP HİÇ ZAMAN KAYBETME BANA HİÇ BİİİRRR DEDİĞİ ÇIKMADI BOŞA GİDEN ZAMAN VE PARA MELAHATKizlar merhaba.bende arap melahata gidip fal baktirmak istiyorum.bana telefon numarasini ve adresini yazabilirmisiniz.bu kadar yorum okuduktan sonra gidip bi fal baktirmak çok cazip geldi :)
Canim peki senin onerecegin bir falci var mi?CANIM ARAP MELAHATE GİDİP HİÇ ZAMAN KAYBETME BANA HİÇ BİİİRRR DEDİĞİ ÇIKMADI BOŞA GİDEN ZAMAN VE PARA MELAHAT
CANIM ARAP MELAHATE GİDİP HİÇ ZAMAN KAYBETME BANA HİÇ BİİİRRR DEDİĞİ ÇIKMADI BOŞA GİDEN ZAMAN VE PARA MELAHAT
Bende is konusunda handenin soyledigi birsey cikti.haziranin sonu ilk defa gittim cok begendim.diger soyledigi seylerin zamanina daha var.ama ben haftaya sali icin randevu aldim.begendim ben handeyi.ben cift fal baktirdim.toplam 80 tl.ama sali giderken bir tek tarot baktircam.cunki tarot daha aciklayiciydi bence.kahveyr gerek yok diye dusunuyorumkızlar meraba, ilk kez handeye gideceğim tarot mu kahve mi önerirsiniz? cafeye gittiğimde kadınlar çok övdüler yıllar önce arkadaşımda çok beğenirdi,giderdi. nasıl sizce? (ilişki konusuna baktırıcam)
Dün bi falcıya gitcektin saat 8 de nolduBende is konusunda handenin soyledigi birsey cikti.haziranin sonu ilk defa gittim cok begendim.diger soyledigi seylerin zamanina daha var.ama ben haftaya sali icin randevu aldim.begendim ben handeyi.ben cift fal baktirdim.toplam 80 tl.ama sali giderken bir tek tarot baktircam.cunki tarot daha aciklayiciydi bence.kahveyr gerek yok diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?