İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selam hande yi hala önerir misiniz? Randevu alınıyor mu telefonla bi de?
evet ben öneririm genelde güzel bakıyor ben memnunum 8-9 kez baktırmışımdır. ama bir arkadaşım gitti hiç beğenmedi. enerji meselesi mi nedir bilmiyorum ama fal baktıran kişi çok fazla. özelden numarasını atarım istersen telefonla randevu alınıyor ama birkaç gün sonraya randevu veriyor ancak günleri hep dolu.

Çok uzun zamandır girmiyorum, son bir kaç sayfayı okuyunca anladım ki pek birşey değişmemiş...
Baktırdıklarımdan
Patlayanlar: Nazar Cafede bakan çocuk, Gökay mıydı neydi adı, Mi Cafe Hande, Duygu, Tugba.
Söylediklerinden tamamı olmasa da çıkanlar: Nişantaşı Dilek, Soğanlık Emine

Merhaba kızlar Uzun zamandır foruma girmiyordum. Biraz falcı önerileri okumak için girdim aslında. Hazır girmişken bir şeyler yazayım dedim.
Bende lise dönemlerinde, ilk yıllarında, çok falcıya gidiyordum, sonra uzun bir süre baktırmadım.
Son bir kaç senedir baktırdım 3-5 kişiye ama benimki bildiğin şamata eğlence amaçlı kızlarla sohbet muhabbet sonrası baktırıyoruz öylesine. Bende baktırdığım kişiler hakkında buraya yorum bırakmak istedim birilerine yardımım dokunur belki.

Taksim Kadınlar Kahvesi Leyla: Çok şeker ve tatlı bir kadın kendisi. Ben zaten dediğim gibi eğlence amaçlı gittiğim için sevdim kendisini. Çok hoş bir muhabbeti var. Uzun uzun bakıyor. Kişilik analizimi çok güzel yaptı. Ailem hakkında bildikleri oldu. Bana beni çok iyi anlattı. Oldukça vasat bir falcı anlayacağınız, sadece sizi size anlatıyor. Gelecekle ilgili tahminler yaptı elbette ama tutan olmadı. Sadece bir arkadaşıma baktı benden sonra ona konuştuğu kişinin onu arayacağını görüşeceklerini söyledi ve kız masaya oturdu telefonu çaldı ve çocuk aradı sonra buluşmaya gitti koşarak. Artık tesadüf mü bilemeyeceğim :)

Laf Cafe Andaç: Hayatımda baktırdığım en kötü fal deneyimiydi diyebilirim. Masaya oturmamla kalkmam bir oldu zaten 3-4 dakika ancadır şok oldum bilmiyorum. Zaten masaya oturur oturmaz adamdan konuşma tarzından falan pek hoşlanmadım. Sonra bir kaç şey tahmin etmeye çalıştı ama tutmadı ben düzelttim onu. Baktıki olmuyor gelecekle ilgili bir kaç şey attı bitirdi. Gerçekten felaketti asla tavsiye etmem.

Mandal Cafe Ada: Kendisi oldukça sevimli bir adamdı. Sürekli gülüyor kibar kibar anlatıyor her şeyi. Çok kısa bakıyor falı ama soru sormanıza müsade ediyor. Fal bitiminde istediğin kadar sorabilirsin diyor hatta ısrar ediyor sor sor diye ama benim sorum olmadığı için 3-5 dakikada bitti falım. Kardeşiminde öyle sürdü. Geçmişi güzel biliyor. Gelecekle ilgili baya bir tahminde bulundu ama çıkan olmadı. Benden sonra baktıran kardeşime isim verdi o bizi şaşırttı ama. Ortak bir tanıdığımız erkeğin direk ismini falan verdi onun hakkında tahminlerde bulundu ve bir nevi kişilik analizi yaptı ve haklı çıktı yani kardeşim memnun kaldı tekrar gitmeyi düşünüyor hatta.

Kadıköy Kuru Kahveci Selim Cafe Müzeyyen: Bu kadına iki kere gittim ben. Sadece konuşmasını hoş sohbetini sevdiğim için ama. İlk bakışta çok garip bir havası var Müzeyyen Hanım'ın. Biraz durgun ürkünç bir tipi var. Ama tanıştıktan sonra öyle olmadığını anlıyorsun. Falı uzun bakanlardan kendisi. Önündeki kağıda bir şeyler çizerek anlatıyor. Size sorular sorarak ilerletiyor falı. Geçmiş hakkında söyledikleri doğru genelde. İlk denememde isimde vermişti üstelik ve söylediği çıktıda. İkinci gittiğimde biraz sıkıntılı bir dönemdeydim tamamen kafa dağıtmaya gittim. Geleceğe yönelik pek bir şey söylemiyor kendisi zaten o amaçla gitmedim. Olağan durumu vs çok güzel bildi çok iyi nasihatlar veriyor kendisi. Dediğim gibi sizinle muhabbet ediyor tavsiye veriyor. Ama tabi her falcı gibi gelecek hakkında dedikleri çıkmıyor.

Benim deneyimlerim böyle. Dediğim gibi öyle acayip fal deneyimim yok tamamen kafa dağıtmak eğlence amaçlı arada kafam esince baktırıyorum. Deneyimlerimi sizlerlede paylaşmak istedim.

Bayadır baktırmıyorum. Böyle uzun bakabilen sohbet havasında özellikle güler yüzlü, yakın zaman içinde tahminler yapan falcı tavsiyesi olan varsa beklerim. Can sıkıntısından bunlar hep

Canim soganlik emine nin telini yollar misin ozelden? Bir de neye bakiyor kaca?

canım merhaba, nişantaşı dilek nerede ve kaça bakıyor?
soğanlık eminenin de telefonunu özelden yazabilir misin rica etsem ve kaça bakıyor?

teşekkürler

Numaraya çok sevinirim :) bir arkadaşım çok merak etti de handeyi emin olmak istedim

canım ben handeye gitmiştim ama verdiği tarihe çok az kaldı ve gelişme 0
tarih gecikse de çıkabiliyor mu , genelde çıkar diyolardı ama fal sonuçta

canım merhaba, nişantaşı dilek nerede ve kaça bakıyor?
soğanlık eminenin de telefonunu özelden yazabilir misin rica etsem ve kaça bakıyor?

teşekkürler
Dilek'in kendi ofisi var, 80TL. Özelden yazanlara verdim numarasını, biri de siz miydiniz bilemeidm şimdi :)

canım ben handeye gitmiştim ama verdiği tarihe çok az kaldı ve gelişme 0
tarih gecikse de çıkabiliyor mu , genelde çıkar diyolardı ama fal sonuçta

bir arkadaşım bana hep şöyle derdi fala hiçbir zaman çok fazla inanma, olacaksa da olmaz çünkü. yani baktır aklında olsun olacak mı diye ama hani bir beklenti içine girme o tarihle alakalı. hadi tarih geliyor olsun beklentisine hiç girme. zaten beklenti içine girince hiç olmuyor. mesela handeye ilk kez fal baktırdıgımda agustos ayıydı belki, aralıkta evlilik yolunda adım atacaksınız demişti ve biz ayrıydık. hiç inanmadım ben de. bakamadı olamayacak bir şey diyordum ama biz barıştık ve aralıkta da evlenme teklif etti.

mesela binnaz ablada umut ışık'a da fal baktırmışım o da aralıkta evlilikle ilgili gelişmeler olacak 2015te de evleneceksiniz demiş. ben tabii unuttum gitti bu falı. hatta netten bakılmış fal işte nolucak diye aklımda bile tutmamışım. şimdi aramız açık diye tekrar fallara başladım. öylesine bakayım eski fallara dedim de ordan gördüm.

Tek bir fal baktırma şansınız olsa kime giderdiniz? :) Sonn bir kez baktıracağım artık daha fazla para vermek istemiyorum:)
bu arada ben samsun arzu diyorum. en azindan hic baktirmadiysan 1 kere dene ve not et derim.
ilk baktirdigimda sinir olmustum ama gidisatta en cok onun dedikleri cikti, hemen her konuda bana ve cevreme %70.
bilemedigi de oluyor ama cikmayanlar genelde ufak seyler ya da seni cok iyi taniyinca yorum yaptigi konular

Cok tesekkür ederim :) ve tabii nasıl ulaşabilirim Samsun Arzu'ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…