evet ben öneririm genelde güzel bakıyor ben memnunum 8-9 kez baktırmışımdır. ama bir arkadaşım gitti hiç beğenmedi. enerji meselesi mi nedir bilmiyorum ama fal baktıran kişi çok fazla. özelden numarasını atarım istersen telefonla randevu alınıyor ama birkaç gün sonraya randevu veriyor ancak günleri hep dolu.Kızlar selam hande yi hala önerir misiniz? Randevu alınıyor mu telefonla bi de?
Canim soganlik emine nin telini yollar misin ozelden? Bir de neye bakiyor kaca?Çok uzun zamandır girmiyorum, son bir kaç sayfayı okuyunca anladım ki pek birşey değişmemiş...
Baktırdıklarımdan
Patlayanlar: Nazar Cafede bakan çocuk, Gökay mıydı neydi adı, Mi Cafe Hande, Duygu, Tugba.
Söylediklerinden tamamı olmasa da çıkanlar: Nişantaşı Dilek, Soğanlık Emine
canım merhaba, nişantaşı dilek nerede ve kaça bakıyor?Çok uzun zamandır girmiyorum, son bir kaç sayfayı okuyunca anladım ki pek birşey değişmemiş...
Baktırdıklarımdan
Patlayanlar: Nazar Cafede bakan çocuk, Gökay mıydı neydi adı, Mi Cafe Hande, Duygu, Tugba.
evet ben öneririm genelde güzel bakıyor ben memnunum 8-9 kez baktırmışımdır. ama bir arkadaşım gitti hiç beğenmedi. enerji meselesi mi nedir bilmiyorum ama fal baktıran kişi çok fazla. özelden numarasını atarım istersen telefonla randevu alınıyor ama birkaç gün sonraya randevu veriyor ancak günleri hep dolu.
Çok uzun zamandır girmiyorum, son bir kaç sayfayı okuyunca anladım ki pek birşey değişmemiş...
Baktırdıklarımdan
canım ben handeye gitmiştim ama verdiği tarihe çok az kaldı ve gelişme 0evet ben öneririm genelde güzel bakıyor ben memnunum 8-9 kez baktırmışımdır. ama bir arkadaşım gitti hiç beğenmedi. enerji meselesi mi nedir bilmiyorum ama fal baktıran kişi çok fazla. özelden numarasını atarım istersen telefonla randevu alınıyor ama birkaç gün sonraya randevu veriyor ancak günleri hep dolu.
Dilek'in kendi ofisi var, 80TL. Özelden yazanlara verdim numarasını, biri de siz miydiniz bilemeidm şimdi :)canım merhaba, nişantaşı dilek nerede ve kaça bakıyor?
soğanlık eminenin de telefonunu özelden yazabilir misin rica etsem ve kaça bakıyor?
teşekkürler
evet cnm bana da yazabilirsen sevinirim detayları konuşuruz çok tşkrlerDilek'in kendi ofisi var, 80TL. Özelden yazanlara verdim numarasını, biri de siz miydiniz bilemeidm şimdi :)
Aynısını sormak için girdim Kadını bi blog yazarı felaket övüyor ... Duyan bilen giden varsa lutfen yazinArkadya cafe sevim'e baktıran var mı?
canım ben handeye gitmiştim ama verdiği tarihe çok az kaldı ve gelişme 0
tarih gecikse de çıkabiliyor mu , genelde çıkar diyolardı ama fal sonuçta
al benden de o kadar :)Tek bir fal baktırma şansınız olsa kime giderdiniz? :) Sonn bir kez baktıracağım artık daha fazla para vermek istemiyorum:)
bu arada ben samsun arzu diyorum. en azindan hic baktirmadiysan 1 kere dene ve not et derim.Tek bir fal baktırma şansınız olsa kime giderdiniz? :) Sonn bir kez baktıracağım artık daha fazla para vermek istemiyorum:)
Cok tesekkür ederim :) ve tabii nasıl ulaşabilirim Samsun Arzu'ya ?bu arada ben samsun arzu diyorum. en azindan hic baktirmadiysan 1 kere dene ve not et derim.
ilk baktirdigimda sinir olmustum ama gidisatta en cok onun dedikleri cikti, hemen her konuda bana ve cevreme %70.
bilemedigi de oluyor ama cikmayanlar genelde ufak seyler ya da seni cok iyi taniyinca yorum yaptigi konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?