İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok tesekkür ederim :) ve tabii nasıl ulaşabilirim Samsun Arzu'ya ?
canim medyum arzu samsun yaz google a cikar irtibat bilgileri.. aralikli ararsan cevap verir ya da whats uptan yazabilirsin. bu arada beni ve arkadaslarimi cok iyi tanidigi icin yeni birini ariyoruz biz de :) yoksa arzu gercekten iyi ozellikle bazi seyleri orta uzun vadede anlarsin. sen kimi tavsiye edersin son falci olarak :)

Taksim'deki bakırköydeki Kadıköy'deki bütün falcılara gittim nerdeyse tonla para döktüm, hiç bi şey çıkmadı aksine her şey daha kötü oldu,

aslında öyle ama moralim bozukken nerdeyse her gün fal baktırıyorum. bir de netteki sitelerden de baktırıyorum. resmen fala sarıyorum. şu falcı ne diyecek bu ne diyecek derken. Şu 1 hafta içinde fala 200'den fazla para harcadığıma eminim. moralim bozulmasın diye tek tek hesaplamayacağım.

Ben arzuya baktirdim telden 10 dakika bile surmedi.. Cok genel konustu benle ilgili bilemedi bisey..agzinda sakiz bide oyke

Ben arzuya baktirdim telden 10 dakika bile surmedi.. Cok genel konustu benle ilgili bilemedi bisey..agzinda sakiz bide oyke
Evet cok kisa bakiyor valla gecen sene bana bi konuda tek soyledigi cikan kisi o oldu. Ilk bakimda hic sevmemistim hatta buraya olumsuz yazmistim..hala baktiriyorum aralikli ve gidisati kesinlikle biliyor. Arada mevcut disinda bir seyler de soyluyor onlardan olmayan olabiliyor ya da seni tanidikca yorum yapiyor. Yine de israr edemem tabi ama su anda en cok guvendigim falci o.

1 yıl önce Arzu ya baktırdığımda fal 30 dak sürmüştü, en son baktırdığımda 10 dak sürdü…Sanırım bu falcılar popüler oldukça , müşterileri arttıkça bozuyorlar…memnun etme dertleri yok nasılsa, o olmazsa başkası var misali…arzu da biraz bozmuş söylim dedim

Gecmis sayfalarda gazi mah. Hicran diye bi bayan varmis fal baktiraniniz var mi? Netten arastirdim gazimah. Sea cafe de bakiyormus..

Gecmis sayfalarda gazi mah. Hicran diye bi bayan varmis fal baktiraniniz var mi? Netten arastirdim gazimah. Sea cafe de bakiyormus..

Canım bende vardı sildim çünkü ne zaman aradıysam hastam var dedi,eyvallah geçmiş olsun doğrudur,dışarıdayım dedi ve artık sonradan da açmadı telefonlarımı aradığımda,bende sildim napıyım :)

Kizlar beni bilen bilir seba gibi fal Bakanına yemin ederim ben denk gelmedim,kadın iskambilleri konusturuyor resmen. Istanbulda gidilecek eniyi falci seba,kac falci denediysem hepsi bir kaç faldan sonra iskaladi,baktığı fallari unutanlar mi ararsın dolandiricisinimi ararsin umut tacirini mi ararsın hepsine denk geldim.sebaya kimi yonlendirdiysem asla pisman olmadım bugüne kadar.fazla buraya yazamıyorum kızlar ulaşmak isteyenler sebaya,sebanin fal evi yazinca tüm iletisim bilgileri çıkıyor

Merhaba kızlar daha önce çok yazdım Bakırköydekiler ile ilgili ve sonuç olarak gerçekten hepsi fıs ancak bu pazar halkalıda bir bayanla tanıştım tek kelime ile muhteşem ve en güzel özelliği ticari kaygısı yok sınırsız soru hakkı var aslında fal hep soru cevap olarak ilerliyor. 100 TL ye bakıyor ancak dediğim gibi 1 saat sürüyor bana güvenin asla pişman olmazsınız. İsteyenlere DM den numarasını atarım çünkü dışarda bakıyor yeri yok .

Merhaba, çok uzun zamandan beri takip ediyorum bu formu fakat ilk defa yazacağım.Çok fal baktırdım, buradan önerilenlere de gittiğim oldu fakat lokasyon olarak Taksim bana daha yakın olduğu içi yıllardır orada dolaştım:)
Çoğu falım asla çıkmadığı gibi yakınından bile geçen nerdeyse yok diyebilirim.Çok uzun olduğu ve herkes her yazlanı okuyamadığı için gittiğim bazı falcıları yazmak isterim.En azından son gittiklerimi.
Kadınlar Kahvesi Pelin: Söylediklerinin bir tanesini bile yaşasam kar 'dı.Her sorduğum kişi ile evlilik çıkartıyor.Fakar bazı küçük ayrıntıları bilebiliyor.Durumu ya da konumu gibi.Ama muhabbete gidilir:)
Duygu; O da sorduğum 2 kişiye de bu senin kaderin dedi.Fakat ikisi ile de görüşmüyoruz.Arayacak dediği tarihlerden hiçbiri çıkmadı.
Remziye;Devamlı yeni biri ile tanışacağımı söylüyor!Beni arayacağını ya da görüşeceğini söyledikleri ile hiç görüşmedim.
Sembol Levent;Eskiden harika bakardı.Fakat artık dedikleri çıkmıyor.
Sembol Murat;Çok güzel ve akıcı fal bakıyor.Fakat onun da söylediklerini yaşamadım.
Sembol Mehmet;Yeni geldiği için önerdiler.Çok geneldi.Oysa ki ben özel şeyleri meraktayım.
Damlalar Tuğba:Bazen dedikleri çıkar.Duygu anlamında.Fakat durum hep % 50 kıvamında.
Pen Yeterediği hiçbir şeyi yaşamadım!
Asmin Serkan;Sorduğum biri var diye resmine bakıp ona odaklandı sanırım.Fakat aramasını söylediği zaman henüz geçmese de arayan eden yok.Görüşeceksiniz dedi fakat o kişi o kadar uzak ki!Geleceğini bile sanmıyorum.
Binnaz Bilge:Çok güzel baktı fakat dediklerini yaşamadım!
Binnaz Müge :O da harika analiz etti fakat arayacak dediği kişi bile aramadı.

Sadece geçen aylarda; Asmin de Asiye vardı!Şimdi ayrılmış.Tanışacağım kişiyi, burcunu bilmişti.
Bir de İstiklal de Handan diye birine baktırmıştım.Tesadüfi.O da tanışacağım kişiyi yaşadığı şehir ve işine kadar bilmişti.Fakat şimdi o da ayrılmış.Yeni biri olduğu için çok da dikkat etmemiştim ama o kişi ile tanıştım meraktayım fakat şimdi de Handan yok!

Aslında daha da var fakat hepsi bulanık ve çıkmayan fallar.Biliyorum umuda ihtiyacımız var. Hatta olmadıkça fallara sarıyoruz.Gelecek merakı bizi bu aksiyonlara itiyor.Muhtemelen hepimizin birden fazla hayalkırıklığı var.Ve yine kendi kendimize tamire çalışıyoruz:)

Uzun yazdım pardon fakat sadece şunu eklemek istiyorum.Bazı falcılar bu umutsuz durumdan çok fazla yararlanıyor.Yani elbette bilmediğiniz bir şey değil bu.Fakat tavır olarak da!Böyle bir hal olan yerlere en azından para kazandırmayalım, ya da iyice süzmeden buraya öneri olarak yazmayalım derim.Mesela ben Sembol Nişantaşında Mirza' ya gittiğimde(buradan okuyarak gitmiştim) doğru düzgün yüzüme bile bakmadı.Ve toplasan 5 cümle kurmadı.Bu gibi tavırları saygısızca buluyorum.İstediğim şeyleri söylemek zorunda değil fakat orda herşeyden önce bir hizmet almaya çalışıyorum.Ve insan ın olduğu yerde saygı zaten olmalı.

Okuduysanız umarım sıkmamışımdır.Herkesin gönlünden geçenlerinin olması dileğiyle,...

valla ben aradım dövücekti beni nerdeyse ..

Ben aslında biliyor mu evet..ama ne bilim ben pek tatmin olmadım..yüzeysel bakıyo..Bi konu Hakkı'nda detaylı bilgi vermiyor...bence gitmeye değmez

Bana özelden iletişim bilgilerini yollar misin? Bide ücreti ne kadar uzun bakıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…