- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
canim medyum arzu samsun yaz google a cikar irtibat bilgileri.. aralikli ararsan cevap verir ya da whats uptan yazabilirsin. bu arada beni ve arkadaslarimi cok iyi tanidigi icin yeni birini ariyoruz biz de :) yoksa arzu gercekten iyi ozellikle bazi seyleri orta uzun vadede anlarsin. sen kimi tavsiye edersin son falci olarak :)Cok tesekkür ederim :) ve tabii nasıl ulaşabilirim Samsun Arzu'ya ?
kızlar, sevim taşar diye bir falcı duydunuz mu? nerde bakıyor?
Ben arzuya baktirdim telden 10 dakika bile surmedi.. Cok genel konustu benle ilgili bilemedi bisey..agzinda sakiz bide oykebu arada ben samsun arzu diyorum. en azindan hic baktirmadiysan 1 kere dene ve not et derim.
ilk baktirdigimda sinir olmustum ama gidisatta en cok onun dedikleri cikti, hemen her konuda bana ve cevreme %70.
bilemedigi de oluyor ama cikmayanlar genelde ufak seyler ya da seni cok iyi taniyinca yorum yaptigi konular
Evet cok kisa bakiyorBen arzuya baktirdim telden 10 dakika bile surmedi.. Cok genel konustu benle ilgili bilemedi bisey..agzinda sakiz bide oyke
1 yıl önce Arzu ya baktırdığımda fal 30 dak sürmüştü, en son baktırdığımda 10 dak sürdü…Sanırım bu falcılar popüler oldukça , müşterileri arttıkça bozuyorlar…memnun etme dertleri yok nasılsa, o olmazsa başkası var misali…arzu da biraz bozmuş söylim dedimBen arzuya baktirdim telden 10 dakika bile surmedi.. Cok genel konustu benle ilgili bilemedi bisey..agzinda sakiz bide oyke
Gecmis sayfalarda gazi mah. Hicran diye bi bayan varmis fal baktiraniniz var mi? Netten arastirdim gazimah. Sea cafe de bakiyormus..
valla ben aradım dövücekti beni nerdeyse ..canim medyum arzu samsun yaz google a cikar irtibat bilgileri.. aralikli ararsan cevap verir ya da whats uptan yazabilirsin. bu arada beni ve arkadaslarimi cok iyi tanidigi icin yeni birini ariyoruz biz de :) yoksa arzu gercekten iyi ozellikle bazi seyleri orta uzun vadede anlarsin. sen kimi tavsiye edersin son falci olarak :)
Gecmis sayfalarda gazi mah. Hicran diye bi bayan varmis fal baktiraniniz var mi? Netten arastirdim gazimah. Sea cafe de bakiyormus..
Ben aslında biliyor mu evet..ama ne bilim ben pek tatmin olmadım..yüzeysel bakıyo..Bi konu Hakkı'nda detaylı bilgi vermiyor...bence gitmeye değmezGecmis sayfalarda gazi mah. Hicran diye bi bayan varmis fal baktiraniniz var mi? Netten arastirdim gazimah. Sea cafe de bakiyormus..
Bana özelden iletişim bilgilerini yollar misin? Bide ücreti ne kadar uzun bakıyor mu?Kizlar beni bilen bilir seba gibi fal Bakanına yemin ederim ben denk gelmedim,kadın iskambilleri konusturuyor resmen. Istanbulda gidilecek eniyi falci seba,kac falci denediysem hepsi bir kaç faldan sonra iskaladi,baktığı fallari unutanlar mi ararsın dolandiricisinimi ararsin umut tacirini mi ararsın hepsine denk geldim.sebaya kimi yonlendirdiysem asla pisman olmadım bugüne kadar.fazla buraya yazamıyorum kızlar ulaşmak isteyenler sebaya,sebanin fal evi yazinca tüm iletisim bilgileri çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?