İstanbul'da Fal - Falcılar

of ya bana da ege ye gideceksin dedi vsvs ama ne yazık ki sadece negatif dediği şeyler çıkıyor bende olumlu güzel şeyler çıkmıyor of ya bende istiyorumm :))
 
Kızlar Karadeniz turuna çıkmıştık tahminimizden erken Samsun'a vardık. Birkaç gündür forumda Samsun Arzu konuşuluyordu bende gelmişken yüzyüze fal baktırayım dedim dizede yorum atayım dedim. Öncelikle evinin bir kısmını ofis olarak kullanıyor. Fal yarım saat sürdü. Geçmişle ilgili nokta atışları oldu. Hatta insanların fiziki yapısı ve huyları hakkındaki yorumlarıda çok doğruydu. Olayları bildi. Gelecekle ilgili 2-3 aylık bir süre verdi olaylar için yakın gelecek için bir tarih yok maalesef. Gelecekle ilgili söylediği çıkan kimler var forumda ?
 
gittin miii ooowww fenasıınnn
 
Merhaba ayhanla fena dalga geçmiştim bildiğiniz gibi ama dediği oldu yeni biri çıktı karşıma ve ilişkimiz var bana çok aşık bende ona çok mutluyum umarım böyle gider ve isminde e ve r harfi var şaka gibi dediği tarif e uyuyor birtek öyle aşırı komik biri değil ama pozitif bir insan söylemek istedim. Umarım güzel gider herşey :))))
 
Bu arada kısa zaman önce eski kişiyi aramıştım telefonu bile açmadı eskisiyle iletişimin yok demişti dediği oldu yani o da çıkmış oldu bir iş olayı kaldı o da olursa süper olur .
 
ins
 
..
inşallah güzel olur herşey. ..benim de karışma tarif ettiği kişi çıktı ama.vaad ettiği aşk meşk olmadı. hatta iletişim bile.kalmadı. ..ki çok umutlanmiştim. .çıkan iyi bişey okuyunca sevindim valla :)..temmuz ağustos da vaad ettiği iş aşk çıkmadı. ..sadece geçen yazdığım negatif olay çıktı ne yazık ki.
 


İnşallah güzel şeylerr yaşarsın kuzum benimde hiç ümidimin kalmadığı anda çıktı bu kişi karşıma umarım seninde hiç ummadğun anda muhteşem biri girer hayatına ümit etmekten vazgeçme.
 
hepimizin o kadar çok ihtiyacı var ki iyi şeyler yaşamaya. ..ve ayhanin tarif ettiği kişi ile çok umutlandım. ..zira yıllardır bu tarz bir tarif olmadı hiç bir falda. ..belki başka biri çıkar. ..:)
 
Ayy ne iyi yapmissin.. Arzuyu gormeyi ben de cok istiyorum. Bana 60-70% cikti. Ozellikle gidisati kesin biliyor bazen yollar farkli olsa da. Bir de ekstra sordugum ve tanidikca yorum yaptigi konulardan bilemedigi olur. Su ana kadar en memnun oldugum falci. Yuzyuze baktirmayi cok isterdim. Ilk baktirdigimda buraya olumsuz yazmistim ama sonucta sadece onun net olarak soyledigi seyi yasadim.
 
hepimizin o kadar çok ihtiyacı var ki iyi şeyler yaşamaya. ..ve ayhanin tarif ettiği kişi ile çok umutlandım. ..zira yıllardır bu tarz bir tarif olmadı hiç bir falda. ..belki başka biri çıkar. ..:)


Umudunu kaybetme ben dün e kadar eski sevgilime takık umutsuz bir insandım allahım bir daha sevemem herhalde diyordum eğer haklıysan ve vicdanın rahatsa kalbin temizse iyi şeyler er yada geç seni bulur umudunu yitirme :)))
 
Herkese selam fal forumunu takip ediyordum sonunda üye oldum.Genelde fallarin cikmadigi dogru ve herkese sevgilin donecek deniyor bildigim kadariyla..ben kendi durumumu anlatacagm yorumlarinizi bekliyorum
Bana da genellikle olmayacak diyen cok hemde ustelemeden.olan diyenlerde cikti ama bu kez de benim inanasim gelmedi.olmayacak demelerine ragmen beni iki kez aradi.o halde soruyorum fallar cikmiyor deniyorsa ümitlenmelimiyim ...ben dusunmustum ki falci kolay kolay olmaz demez.hiçç aramayacak demelerine ragmen aramasi beni korkutuyor ne düşunmelyim sizce...
 
of ya bana da ege ye gideceksin dedi vsvs ama ne yazık ki sadece negatif dediği şeyler çıkıyor bende olumlu güzel şeyler çıkmıyor of ya bende istiyorumm :))
Ayhan herkese aynı şeyleri söylüyor,kesin.Bana dediği tuttu.Çünkü zaten planım vardı egeye gitmeye.Şans yani.Önce sevindim fal çıktı diye şimdi ise kızdım:)Anı yakın geçmişi kişilik analizleri iyi gerisi fos.Aynı eski sevgili dönmez demesi gibi.E dönmeyecek zaten biliyoruz:)Hiç takılma o yüzden.
 
Ya bu Ayhan yanlış hatırlamıyorsam sakat bir beydi dime aklıma geldi de gitmiştim kaç yıl önce ama isim hafızam kötüdür o yüzden soruyorum
 
fallar çıkmıyor çünkü.. hepsi fasa fiso. fal baktırdığın an orda kalmalı, hayatını ona göre yönlendirmemelisin, bir nevi terapi gibi düşün.. yoksa şuana kadar baktırdığım fallar çıksaydı şuan evli 2 çocuklu bir kadındım
 

Fala göre yaşama bence hayatını. Arayıp soruyor mu ilgileniyor mu tekrar başlama niyeti var mı belli eder zaten. falların %50 şansı var :) ben de arkadaşa katılıyorum terapi görevi görüyor fallar, biraz dertleşmiş gibi oluyorsun falcıyla. Bazen değişik bakış açıları görmüş oluyorsun. Yoksa geleceği Allah'tan başkası bilemez, onlarınki sadece tahmin.
 

Bana o kadar olumsuz konusanlar olmustuki umidi kesmistim.Oysa konustuk ve devam ediyor ama icimi kemiriyor kotu yorumlari aklima geliyor ne zaman gorussek son gorusmemiz mi acaba diye dusunuyorum.cok huzursuzum anlatamam.olumlu konusan biri vardi o bile olur ama zorlanirsin demisti..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…