İstanbul'da Fal - Falcılar

sorma onlara kalsa yüz kere evlenmiştim :)))
şöyle doğru düzgün birini bulsam bi baktırasım var...epeydir baktırmıyorum bende...
valla hepsi aynı
senin olayı anladı mı?tamam başlıyor senin istediğini şakımaya :) hepsi bir bir patladı bende..hepsi mi yalancı düzenbaz olur arkadaş ya
helal etmiyorum ben paramı...insanı enayi yerine koymalarına gerek yok

Tam tersini de yapiyorlar mesela olay o anda biraz kotu ama gidisati normal diyelim vah vah bi zor olur diyolar. Sonra gelsin nazar buyu dua vs offg ki ne off

NİKO'ya gittim bugün. Tabi yine bi yığın sıra anca giriyosun. Aslında daha önce ayrılacağımı söyleyen tek falcıydı ve falı çıkmıştı. onun için gittim. Diğer falcılara nazaran Niko daha olumsuz ve çok net konuşuyor hep. Ve tabi yine benimde bi aldatılma vakasıyla karşılacağımı söyledi. Nereli olduğu ailesiyle yaşamadığı vs. bilmedi diyemem. Bildikleri oldu ama hep yorumları çok negatif devamlı kim olsa bizi sevmiyor hep aldatıyor hani erkeklerede bi düşmanlığı var. Ve çok net yönergelerle bi yuvayı yıkabilir eğer evli olsan. Kasım ayına hep bi takıklığı var geçen sene gittiğimdede kasım ayı dedi. Benim bi önceki sevgiliyle şuan ki erkek arkadaşımın biraz huylarını karıştırdı. yani hangisi için diyo çözemedim. Sondu ben falcı olayını kapattım. Tutturduğu şeyler olmadı desem yalan olur. Gidip deneyim diyemem bugünden sonra.

Aynen ben de aradim basindan savar gibi konustu onun falindan bi cacik olmaz cikss
Uzuldum kizlar ya davranisi cok bozuk biliyorum ama gercekten bana en cok cikan malesef o oldu. Belki tesaduftur diyecem artik bu kadar memnun olnayan olunca. Tavsiye vermek de zor bu iste, hepsi dengesiz ya oyuncak olduk ellerinde

Taksim'deki Yeter hiçbir şeyi tutturamadı.Karşı tarafın ağzından konuştu.2 3 hafta dedi ama aylar geçti.Zaten 5 dakika sürüyor falı.Bakırköy'deki Üç vakit Didem hiçbir şeyi bilemedi.Verdiği sürelerde geçti.Sanki bedava, zorla bakıyormuş gibi de bir hali vardı.Tuğba'nın da hiçbir dediği olmadı.Süreleri geçti.Terapi gibi gidiyordum ama ara ara başka falcılara da hiç birinin genel herkese söyledikleri dışında bir sözü çıkmadı.Boş işler :).Nasip olmayınca elden bir şey gelmiyor demek ki.

Kızlar Dimo Cafe Fatoş bana o an ki sevgilimin isim soy ismini kağıda yazmıştı geçen sene evleneceğin adam diye ben ne yaptım şok oldum soy ismini bile bildi diye. Ama ne oldu bir buçuk senedir başka biri var hayatımda.

Dün gidipte bütün negatif enerjisini aldığım Niko asla bu denli değildi biraz bu alanda popüler olmuş kendince bi ego yaratmış belli. Onun gözünde bütün erkeklere aldatır bütün erkekler sadece yatak düşünür. Geçmişi iyi bilir. Geçmişle bugünü karıştırır mutlaka olumsuz yorumlar araya sıkıştırır. Daha önceden bildiği şeyler evet olmuştu düşünüyorum da yaşadığım ilişki görünen köy hesabıydı.

Üç harflileri varsa bile bunların bariz o anı söylüyolar sadece. Gelecekle ilgili şuandan tahmin yürütüyo falcılar. Evet üç harflileri kullanarak şuanı bilirler ama geleceği bilemiyolar. İlla tutan oluyo tahmin üzerinden ama o baktırdığım Biriz çoğu insana Ağustos demiş Niko çoğu insana ER harfli biriyle evlenicen demiş. Gerçekten başka varsa sizde söyleyin. Gidip para vermesin kimse.

skm kizlar..
dün akşam maalesef ayhanın 10 gün önce falımda gördüğü bişey gerçekleşti ..ve ben açıp sinir oldum..çünkü iyi bişey olmadı. .fal sonunda bana bişeyden bahsetmisti ve ben ciddiye bile almamıştım. .dün yaşayınca sinir oldum.
iyi ve pozitif olan aşk meşk konuları çıkmadı çünkü. ..ve daha fazla beklemeye de gerek yok bence..ama kötü şeylerin hemen çıkması ne alaka anlamadım. .iyi şeyler olsun artikkkk..
başka çıkan fal haberi veremiyorum çünkü hepsi mi boş ve yalan olur arkadaş.

ilk defa gittin o da daha yeni...o kadar etkilendin ki hemen kadının 100 TL ilk falinin reklamını yapıyorsun. .allahtan maddi kaygısı yokmuş. ..ya bırakın insanları salak yerine koymayı. .

ilk defa gittin o da daha yeni...o kadar etkilendin ki hemen kadının 100 TL ilk falinin reklamını yapıyorsun. .allahtan maddi kaygısı yokmuş. ..ya bırakın insanları salak yerine koymayı. .
100 lira nedir zaten altı üstü bir fal yani çıkacak mı garantisi de yok ki. yeri geliyor 10 liraya baktırdığın fal çıkıyor 50ye baktırdığın çıkmıyor.

Kızlar merhaba,
Bir süre önce la porte ayhan'a fal baktırmıştım,biliyorsunuz,yazmıştım.Bana ege taraflarında tatile gideceğimi ve çok güzel geçeceğini söylemişti.Programım vardı ama kesin değildi.Evet,gittim ege taraflarına tatile çok güzel geçti.Bu da kısa bir çıkan fal haberi olsun:)

100 tl'ye fal mı olur?Bırakın allahaşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…