valla hepsi aynısorma onlara kalsa yüz kere evlenmiştim :)))
şöyle doğru düzgün birini bulsam bi baktırasım var...epeydir baktırmıyorum bende...
Tam tersini de yapiyorlar mesela olay o anda biraz kotu ama gidisati normal diyelim vah vah bi zor olur diyolar. Sonra gelsin nazar buyu dua vs offg ki ne offvalla hepsi aynı
senin olayı anladı mı?tamam başlıyor senin istediğini şakımaya :) hepsi bir bir patladı bende..hepsi mi yalancı düzenbaz olur arkadaş ya
helal etmiyorum ben paramı...insanı enayi yerine koymalarına gerek yok
ağzı dualı insan bulmak o kadar kolaymıymışşş diyeceksin de neyse...Tam tersini de yapiyorlar mesela olay o anda biraz kotu ama gidisati normal diyelim vah vah bi zor olur diyolar. Sonra gelsin nazar buyu dua vs offg ki ne off
Aynen ben de aradim basindan savar gibi konustu onun falindan bi cacik olmaz cikssvalla ben aradım dövücekti beni nerdeyse ..
Uzuldum kizlar yaAynen ben de aradim basindan savar gibi konustu onun falindan bi cacik olmaz cikss
Anlattığı falcı kim acaba ben ona baktırmadım öyle küçük bir odada. Korkutucuymus da gerçekten
Bende okudum ama memnun kalmayan varmis cok soru soruyirmusKoşuyolu Arkadya Cafe Sevim diye biriymiş bu falcı.
Koşuyolu Arkadya Cafe Sevim diye biriymiş bu falcı.
ilk defa gittin o da daha yeni...o kadar etkilendin ki hemen kadının 100 TL ilk falinin reklamını yapıyorsun. .allahtan maddi kaygısı yokmuş. ..ya bırakın insanları salak yerine koymayı. .Merhaba kızlar daha önce çok yazdım Bakırköydekiler ile ilgili ve sonuç olarak gerçekten hepsi fıs ancak bu pazar halkalıda bir bayanla tanıştım tek kelime ile muhteşem ve en güzel özelliği ticari kaygısı yok sınırsız soru hakkı var aslında fal hep soru cevap olarak ilerliyor. 100 TL ye bakıyor ancak dediğim gibi 1 saat sürüyor bana güvenin asla pişman olmazsınız. İsteyenlere DM den numarasını atarım çünkü dışarda bakıyor yeri yok .
100 lira nedir zaten altı üstü bir fal yani çıkacak mı garantisi de yok ki. yeri geliyor 10 liraya baktırdığın fal çıkıyor 50ye baktırdığın çıkmıyor.ilk defa gittin o da daha yeni...o kadar etkilendin ki hemen kadının 100 TL ilk falinin reklamını yapıyorsun. .allahtan maddi kaygısı yokmuş. ..ya bırakın insanları salak yerine koymayı. .
O olduğuna eminmisiniz..kadının yeri yokmuş...dışarıda herhangi bir yerde buluşup bakıyormuş, dediğine göre..ben mi yanlış anladımKoşuyolu Arkadya Cafe Sevim diye biriymiş bu falcı.
100 tl'ye fal mı olur?Bırakın allahaşkınaMerhaba kızlar daha önce çok yazdım Bakırköydekiler ile ilgili ve sonuç olarak gerçekten hepsi fıs ancak bu pazar halkalıda bir bayanla tanıştım tek kelime ile muhteşem ve en güzel özelliği ticari kaygısı yok sınırsız soru hakkı var aslında fal hep soru cevap olarak ilerliyor. 100 TL ye bakıyor ancak dediğim gibi 1 saat sürüyor bana güvenin asla pişman olmazsınız. İsteyenlere DM den numarasını atarım çünkü dışarda bakıyor yeri yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?