İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende de gidisati b

Canim bu neslihan esmer kisa boylu ufak tefek bir kiz mi? Bakirkoy sutlu kahvede de neslihan varmis ve cok iyi diye duydum. Aynisi olmasin? Belki kafe ayrildi diye yalan soylemistir?

Yok kuzum benim dedigim neslihan fincan cafenin sahibi nurayın kizkardesiydi. Ve suan adanada

Aslında o kadar da zırva değil bunlar, enerjimizle çeker ya da iteriz bir şeyleri. O üçüncü göze bakarak ya da enerjiyle yapılan ritüellerden sonuç alan arkadaşlarım var. Neye inanırsan onu yaşarsın bi yerde. Yani zırva olduğuna inanırsanız zaten sonuç almanız çok olası değil.

tuğçe ışınsuyu burada cafe falcılarıyla mukayese etmeyin bence, o kadının vizyonu cok farklı, zaten falcı da degil. kendisi cogu zaman diyor size tarot degil de regresyon yapalım iste gecmisi sifalandıralım falan filan. ben tugce ısınsu degilim avukatı da degilim de o kadının bana cok faydası oldu o yuzden yanlıs anlasılmasını ıstemem. o bahsedilen ritüeller de gercekten enerjinizi toplayıp kendinizi verdiginiz zaman gercek olan seyler, bizzat denedim o beni ara calısması gercek oldu hem de 6 ay konusmadıgım insan sevgililer gununde aradı beni bir gun once yaptıgım rituel.

Bende o kadını bu durumdan farklı görüyorum videosunu bir kaç gün önce paylaştım kızlar enerji meselesi ama bunu hiç bir olumsuz düşünce olmadan yapcaksın affetceksin en başta videoda anlatıyor bir şey kaybetmezsiniz benim arkadaşımda yaptı çocuk engeli kaldırmış. Yapan yapar yapmayan da kendi düşüncesi yorum olarak yazın ama bence bizde faydanalalım

Ayy hangi rituel bu bi de bunlarıdeneyeyim ben

sadece birkez mi yaptin uygulamayi...resmine bakarak hislerini soylesekte olur sanirm...sasirdim ya aylar sonra..bende denenk isterim en azindan sesini duymk icin..

Ayy hangi rituel bu bi de bunlarıdeneyeyim ben

sadece birkez mi yaptin uygulamayi...resmine bakarak hislerini soylesekte olur sanirm...sasirdim ya aylar sonra..bende denenk isterim en azindan sesini duymk icin..

evet bir kere yaptım ama demek ki o an cok istemisim cok konsantre olmusum ki oldu. ben de cok sasırmıstım. sonrasında da iki kere daha yaptım ve ise yaradı. konsantre olmak cok onemli.
kagıda isim yazılan uygulama. birkac sayfa once bir arkadas paylastı videoyu orada anlatıyor. mutlaka deneyin ve videoları izleyin 5 10 dk lık seyler zaten inanın falcılara harcanan zaman mesai paranın yanında hicbir sey. ustelik kisisel gelisim yani ben oyle dusunuyorum enerjimizi yonlendirmeyi ogrenıyoruz

Hadicanimsende ve redveltcake ben eskisine bayram mesaji atmistim ya ondan üç gün önce tugece isinsunun enerji balonu çalışmasını yaptım youtube den izledim okan bayulgen in programında izledim eskisi bana bayram için ses kaydı gonderdi sanırım yariyor bu yöntemlerin. REDVELTCAKE canım hangi rituelini yaptın barıştiniz mi şu an.Angelina canım sen arkadaşın yapipeline sonuç almış mi.Ben onu Kendine aşık et kitabını aliçim bugün içinde ritueller ve tilsimlar var.Bence de ise yarıyor

Nihayet randevu aldım kızlar:)salı ve çarşamba günleri izinliymiş ahmet bey ben de perşembe günü için aldım.Bakalım gideyim o ne diyecek?Sonra da fal defterini kapatacağım.Çıkan hiç falım olmadı yani ufak tefek şeyler bildilerde çoğu feci çuvalladı.Baktırınca yazacağım

Tuğba'ya baktırmış mıydın?
ben onun söylediği bir seyin cıkmasını umut ediyorum, umarım gerçekleşir.

ya ben şu tuğçe ışınsunun videounu bulamadım bi türlü elinde olan varsa atabilir mi?

Kızlar eski sayfalarda Azeri ve İranlı iki falcının övündüğünü gördüm, elmira ve elanit sanırım. Baktıran ve çıkan var mı bi de numarası olan varsa alabilir miyim

Kızlar eski sayfalarda Azeri ve İranlı iki falcının övündüğünü gördüm, elmira ve elanit sanırım. Baktıran ve çıkan var mı bi de numarası olan varsa alabilir miyim
Hayatım ikisini de biliyorum.Özellikle elanit çok iyiydi fakat vefat ettiUzun zaman önce.Elmiradan memnun olanda vardı olmayanda.Ben baktırmadım bir şey diyemem..Ama elmira klasik bir cafe falcısından fazlası değildi kanımca..Yine de istersen telefonunu bulabilirsin

Canım mutlaka ses kaydı ver izin veriyor zaten sorunca

kagıda isim yazıp kalp cizip igne batırılan video mu?

Aynen Paramor kağıdın etrafına onun ve senin isimlerini oluşturmak şekilde daire olustutup kağıdın ortasına kalp çizip toplu iğne Çizeceksin. Aralıksız yedi gün yapacaksın. Kağrıdı her gece yatarken yanına koyup telefonunu üstüne koyacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…