İstanbul'da Fal - Falcılar

Olumsuz da konuşuyor toz pembe bakmıyor bir kez hatta cok kötü olmuştum olumsuz duyunca gitmek istemezsin ya öyle olmuştum ama benimle enerjisi tuttugu için iki ayda bir gidiyorum

Sen böyle deyince ben de emin olamadım şimdi, acaba yarın ki Ahmet'in randevusunu iptal edip direkt rotayı Yeliz'e mi çevirsem? O kadar bekleyip bir de 60 lira verip tatmin olamadan dönmek de var kafadaki sorularla...

Canım, doğum saatini doğduğun hastanenin arşiv bölümünden baktırıp öğrenebiliyorsun. Tabii kardan kıştan yetişemeyip, evde ve arabada doğanlar için diyecek bir şeyim yok. Ben hastanenin arşivine baktırıp kesin tarihi öğrenmiştim. Astroloğa da baktırdım. 3 yıl önce kendime doğum günü hediyesi olarak bir Astrologa gidip doğum haritama baktırdım. Evet, herkes en az bir kere bence de bunu yaptırmalı. Kendini, kendi kendine çözmek çok zaman ve emek alabiliyor. Ama fiyatları öyle fal gibi 50 TL ya da 100 TL değil tabii... Ben 3 yıl önce için 250 TL ödemiştim. Yani biraz paraya kıymak gerekiyor. Bana, 2016 içinde evlilik teklifi alabilirsin 2017 içinde de evlenirsin demişti. Bakalım 2017 de evlenirsem, bilmiş olacak.

Ben de hastanede doğdum yani koca sülalede(annem dahil) hepsinin doğum saati belli bir beni unutmuşlar:)Fakat ben istanbul doğumlu değilimyolum düşer gidersem memlekete hastaneye gider araştırırım.
Ben de hep çok istedim doğum saati yüzünden baktıramadım..Oğuzhan ceyhan var mesela çok iyi bir astrolog ona isterim yorumlatmak.Pahalı evet fakat şu falcıların çıkmayan fallarına para vermektense doğum haritamı inceletirim hiç olmazsa bana özel olur..
Bakalım bekleyelim 2017'yi:)inşallah hakkında hayırlısı olur:)

Olumsuz da konuşuyor toz pembe bakmıyor bir kez hatta cok kötü olmuştum olumsuz duyunca gitmek istemezsin ya öyle olmuştum ama benimle enerjisi tuttugu için iki ayda bir gidiyorum

çok negatif konuşup insanı durduk yere negatif yükleyen veya durmadan pozitif yükleyen biri değil yani? gördüğü neyse o :)

Sen böyle deyince ben de emin olamadım şimdi, acaba yarın ki Ahmet'in randevusunu iptal edip direkt rotayı Yeliz'e mi çevirsem? O kadar bekleyip bir de 60 lira verip tatmin olamadan dönmek de var kafadaki sorularla...
Sen bilirsin hayatım..Burda gidip memnun olanda var..Çok dağıldı fal böyle spesifik şeyler söylemedi.Genel konuştu yani.Biraz ben tüyo da verdim açıkcası..Soru 1 tane sordum keşke daha çok soraydım.Bilmiyorum kaç soruya izin var.12 kart çektirdi hep onları yorumladı kahve ile beraber..Sanki kahveye daha çok baktı.Senden şöyle bir enerji alıyorum deyip konuşuyor..İşte benden yabancı biriyle olacak enerjisi almış:)bakalım görecez:)
Kızlar ben uluslararası takılcam artık:))

Bence şansını bir dene ve hastaneyi ara belki söylerler. Evet, 1 yıl fal baktırmazsak, sanıyorum ki Astrolog parası da çıkmış olur İnşallah hayırlısı olur. O zaman 2017 çok uzak demiştim ama geldi çattı işte.

Hislerime danışayım bakalım, yarın akşama kadar ne diyecek? Ben Türklerden umudu kesip yabancı da denedim, sonuç elde var sıfır oldu. Erkek her yerde erkek sanırım. En son falda birisi uluslararası olanı bırak yerli malına yönel dedi benim de işime geldi öyle yaptım ama adamla yerel olanla konuşmadan bitirmeden aniden koptuk. Oysa benimle vakit geçirmekten hoşlanıyordu kafa yapılarımız uyuyordu, işi çok yoğun biliyorum ama bu bir haftadır aramasına sormasına engel olmamalı. Bir de çok lazımmış gibi eskiden aşık olduğum ve evlenmek istediğim ex döndü geldi yıllar sonra... O çok beklenen ex geldi ama gelmez olaydı, kafayı iyice karıştırdı. Etti 3

Sen iş pembe diziye dönmüş Can'ım ya

Ahahaahaha:))kusura bakma güldüm ama çok hoş yazmışsın:)))allah da seni güldürsün:)
Benim hiç yabancı sevgilim olmadı zaten 2 ciddi ilişkim oldu:)haklısın erkek her yerde erkek..bakayım çıkarsa karşıma bir yabancı şansımı denerim.kimbilir:))

Sen iş pembe diziye dönmüş Can'ım ya
Biraz öyle oldu ki, pempe dizileri de hiç de sevmem. Katina Falı baktırmaya karar verdim. Son kararım... Yıllar önce belki bakarım diye ben de Katina kartları almıştım. Poşette durup duruyordu bugün gaza geldim ilk kez baktım. Bildiğim yok da işte deneye yanıla ve okuya okuya bir şeyler yaptım.Yarın da sağlamasını alayım bari Az kaldı çözecem bu aşk olayını...(İnşallah). Kartlara göre ex pek de gelecek vaat etmiyor. Ne demişler: "EX'ten Next Olmaz" Sabredersem bu çocukla iyi olacak.mış Uluslararası olan da olumsuz gözükmüyormuş, (Anlamı: bu olmazsa denenebilir demek sanırım) Biraz sabredersem, yerel çocukla iyi olacakmış. Benimle görüşmeyi düşünüyormuş şu ara... İşte zor olan kısım da ne kadar sabredeceğim, o belli değil. Onu bekle, bunu bekle ve sabret hem yaş hem de ömür geçiyor iştee... Neyse, başa gelen çekiliyor öyle ya da böyle... Yapacak bir şey yok.

Mutlaka yaz şu katina falını:)hiç baktırmadım çok merak ediyorum.Nerede baktıracaksın?onu da deyiver:)

Amin, Allah hepimizi güldürsün. Çok çektim bu erkeklerden çok canım yandı artık işi alaya alıyorum. Hoş çekmeye de devam ediyorum sanki? Bence de canım bir dene. Denemekten zarar gelmez. Deneye yanıla belki de birkaç kurbağa öpe öpe gönlümüzün prensini bulacağız. İnşallah çabuk olur

Mutlaka yaz şu katina falını:)hiç baktırmadım çok merak ediyorum.Nerede baktıracaksın?onu da deyiver:)
Yazıcam canım ne dediğini, umarım yarın boş saati vardır. Birkaç yıl önce baktırmıştım Katina Kafe'de baktırmıştım. Bu yerel çocuğun hayatıma gireceğini söylemişti. Uzun boylu ve yakışıklı biri olacak demişti. Nerede bende o şans demiştim. Gel gelelim böyle biri hayatıma girdi. Başladık gibi oldu bununla, iyiydi hoştu ama çocuk çok meşgul biraz da mesafeli biri... (Hatta nazlı) Onun vakti yok diye tatile gittim bozuk attı daha sonra bayram girdi araya onun işi bayramda daha yoğun oluyor. Bir haftadır aramadı ben de inat ettim aramadım artık. Ondan önce yazdım ettim istediğim tepkiyi tam alamadım. Ben de buna bozuldum. Ay ne zor işler bunlar ya...

yazılanları okuyunca fikrimi söyleyeyim istedim; aslında bu astroloji olayı daha çok günümüzde popülerliğini arttırdığı için özellikle burç, yükselen burç, ay burcu falan doğum haritası için isteniyor. ancak eskiler mesela (osmanlı zamanı) sanırım fal işleri için bu kadar net tarihe vakıf olamadığı için daha farklı hesaplama yöntemleri geliştirmişler. benzer bir durum benim de başıma geldi açıkçası önceki sayfalarda yazdığım fal bakan bayanlardan biri ısrarla yükselenimin farklı olduğunu söyledi ve ben mantıklı düşününce doğru olabileceğine kanaat getirdim. özellikle yolun yarısı sayılan 30-35 sonrası etkisi daha çok hissediliyormuş yükselen burcun.fal olaylarında görünen burclardan başka asıl konunun medyumun yeteneği olduğuna inanıyorum, dolayısı ile gerçekten bakabilen medyumlar bence doğum tarihine falan gerek duymzlar gibi geliyor bana.öyle olsa babavanga falan yıllar sonrası için kehanetler yaparken ya da yıllar öncesi için hep tarihlere ihtiyaç duyardı.ama biliyorsunuz ki bunlara ihtiyaç duymadığı gibi kendisi tarih verebilmiş.yani daha bizim doğum tarihimizi tahmin edemeyen adamlar gelecekmi gidecek mi ya da hangi tarihlerde ne olacak nasıl bilecekler? değil mi ama.

Astroloji sadece olasılıkları söyler arkadaşlar....bizim hangi dönem hangi konulara yoğunlaşacağımızı, nasıl enerjilere maruz kalacağımızı söyler...söyledikleri kati değildir...Kalliope , senin 2017 yılında muhtemelen evlilik ile ilgili düşünceler ön plana çıkacak, enerjiler bu konulşara yönelecek,ama bu dönem evlilik gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini astroloji söyleyemez...mesela enerjiler uygundur da karşında o esnada uygun insan yoktur veya karşı tarafın enerjileri evliliğe uygun değildir gibi...birsürü etkenin uygun olması lazım...neticede astroloji ayrı, fal ayrı

kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…