İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba aekadaslar gecenlerde kuzenim baktırmış birisine baya övdü dün ben tarot bakımı yaptırdım gercekten cok ıyı buzamana kadar baktıdıgım oldu ama baya ısabetlı tavsıye ederım kesınlıkle

Son düzenleyen: Moderatör:
Cıkıyor mu peki Tuğba'nın dedikleri size?
gelecek ıcın söyledıklerı zamanlar ıcın var ama erkek arkadasımın hislerini düşüncelerini iyi aktarıyor aile yapısını bilmişti. bazı konularda nokta vurusu yaptı.en azından bana soru sormuyor anlatıyor durumu hislerimi bu yüzden benim için farklı tuba ve yeter.

Doğum saati bilinmeden bakılan harita tutarlı olmuyor.Daha çok kehanet..Saat bilinirse gezegenlerin birbiriyle yaptıkları açı senin bunlardan nasıl etkileneceğin ay'ın hangi burçta(önemlidir)hepsi çıkıyor.Bir çeşit yol haritası aslında.Ahmet bey de çok uğraştı yükselenimi bulmak için..Bir sürü soru sordu.Yaşadığım önemli olayların tarihleri,o tarihte ki yaşımdan filan aslansın dedi bana..Oysa ben su grubudur yükselenim diyordum.
Çok isterdim saatimi bilip baktırmayı

Yüzde yüz doğru.Astroloji olasılıkları söyler bir de gezegenlerden nasıl etkiler aldığını.Mesela jüpiter terazi burcunda..Ben de teraziyim tamam fakat doğum haritamı bilmediğimden nasıl etkiler alacağım belli değil?Bir sürü parametre var çünkü.Söylenen yorumlar geneldir ve tutma olasılığı en fazla %30 filandır.Doğum haritası bir nevi parmak izi gibi herkesin farklı.

yeterin bulunugu kafe nerede o da mı taksimde?

CANIM ben baktıramadım sen baktırdın mı nasıl

Uzun suredir yazmıyordum uzun süredirde fal baktırmamışdım bugun damlalar cafede tuğbaya fal baktırdım ses kaydına aldım çok hızlı konuştuğu için söledikleri beni pek tatmin etmedi. Yarın tekrar taksime gidicem yakın gelecekle ilgili ve şuanki an konusunda iyi olan bildiğiniz taksımde falcı varmı :)

Yıllar oldu baktırmayalı... Çok eskilerden burada olan varsa hatırlar beni, çılgınlar gibi fal baktırırdım o dönem...
Yine herşey bambaşka noktalara gitti hayatımda herşey değişti...
Buna göre ufak bir ihtimal uzak geleceği en iyi bilen falcı bende bakırköy cıvıltı cafe Suna olmuş, hala duruyor mu acaba bilmiyorum, yakın zamanda baktıran oldu mu? O da ucundan, bu ara ona gidesim var oysa oysaaa 4 senedir fln hiç baktırmadım...

Merhaba:)hatırladım ben sizi:)uzun zaman ben de girmemiştim.bir dönem çılgın gibiydim.kimi duysam gidip baktırıyordum.son 6 aydır birkaç falcıya gittim.yok ama ı-ıh beğenmedim hiçbirini.

Merhaba:)hatırladım ben sizi:)uzun zaman ben de girmemiştim.bir dönem çılgın gibiydim.kimi duysam gidip baktırıyordum.son 6 aydır birkaç falcıya gittim.yok ama ı-ıh beğenmedim hiçbirini.
Yok zaten geçmişi ve bu günü bilseler bile geleceği pek de bildikleri yok işte... Aradan zaman geçince anlaşılıyor... Sadece bakırköydeki Suna o zaman hiç aklımda olmayan bir şeyler söylemişti şuan 4 sene sonra çıktığı için, ona gidesim geldi buraya da bir bakayım dedim... :)

suna ablanın dediği mi çıktı 4 yıl. sonra? cnm öyle uzun vade olmaz bence tesadüftür..şuna abla ha bire ..ablası ablası deyip durur ve bi dediği çıkmaDi eskiden en az 7 defa gitmişligimiz var ev yakın diye. .ama 40 TL verilmez bence asla.

Ahmet beyin yeri nerede ve yukselenini nasil buldu? Dogum haritana mi bakti? Aydinlatirsan sevinirim.

Ahmet beyin yeri nerede ve yukselenini nasil buldu? Dogum haritana mi bakti? Aydinlatirsan sevinirim.
Bende baktırmıştım elindeki iPad de program hazır var zaten Doğum bilgilerinizi girdiğinizde sistem hazır oradan veriyor falın çoğunluğunu ekindeki hazır programda çıkan Doğum haritanıza göre yorum yapıyor

Hayatım ahmet bey kadıköy istanbul cafede bakıyor.La porte cafenin yanında önceden randevu alman lazım.
Benim doğum günüm belli saat belirsiz.Bir sürü soru sordu.Bazı yıllar da yaşadığım travmalar(anne baba kaybı vs) doğum bölgem çevrende şu şu burçlu çok yakınların var mı?Mesleğim filan bu tip sorularla doğum haritama baktı internetten.Ve aslan senin yükselenin dedi.Hiç aslan özelliği taşımıyorum:)Çok şaşırdım ben kendimi yengeç ya da balıktır yükselenim sanıyordum.Ama kesin bir dille senin yükselenin aslan dedi.Bilemiyorum hala emin değilim

Evet bana da böyle baktı.Hazır bir programdan.O yüzden diyorum ya iyi bir astroloğa gitmek daha mantıklı.Falcıların çoğu senin ve karşı tarafın burcunu öğrenip ona göre yorum yapıyor

Ben eylemce söylediğiniz Kadıkoy bahariyedeki Nostradamus Cafedeki firüze hanıma gittim gayette memnun kaldım anlıyor gercekten tavsiyeniz için teşekkür ederim Ben eylemce hanım

ben tavsiye üzerine burdan gittim.Kadıkoy bahariyedeki Nostradamus Cafedeki firüze hanıma gittim bazı özelimdeki ve sorunlarım vardı bildi mennumda kaldım suzuko hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…