Selam kizlar, dun aksam baktirdim. Benim kendi kendime baktigim fali dogrular nitelikteydi. "Biraz sabredersen bununla olacak. Her sey daha iyi olacak. Evlilik bile olur." dedi. 13 gundur yazmayan bir adamdan evlilik cikmasi bana pek de olasi gelmiyor ama bakalim...CANIM ben baktıramadım sen baktırdın mı nasıl
Merhaba kızlar benim fal derdim bitti artık, yedi aydır dönmesini beklediğim Ada'm benden ayrıldıktan bi ay sonra başladığı kızla nişanlanmış, öyle bi ruh halindeyimki ağlamaktan gözümü zor açıyorum, nerdeyse bütün falcılara gittim defalarca hem de
KIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.
Canım çok sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur,bu gökçe dediğin falcı dışarda bakıyormu,ben telefonla bakılan falları çok ciddiye almıyorum tercihte etmiyorum işin açıkcası:)Peki karşı tarafın anne ismi yoksa yada doğum tarihi yoksa nasıl bakıyor acaba yada bakabiliyormu o şekilde,resimmi gerekli acabaKIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.
Sevindim adınıza bana da özelden numarasını atarmısın dışarda nerde bakıyorKIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.
KIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.
Canım sen telefonla mı baktırdın?Ben yüzyüze olmasını tercih ederim.Bir de telefonunu özelden yazarsan çok sevinirimAngelsnil arkadaşın önerisiyle Gökçe hanıma baktırdım kendisine çook teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel baktı yalnız direk bunun hayatında biri var dedi hani pembe tablo isteyenler kesinlikle baktırmasın, uzun vade bakmıyor bu da çok büyük artı çok beğendim kısaca.
Ya ben ozellikle sordum istanbulda oturuyorum gelebilirim diye ama yıldızname tarot baktığı için hani farketmez dedi o yüzden telde baktırdım.Canım sen telefonla mı baktırdın?Ben yüzyüze olmasını tercih ederim.Bir de telefonunu özelden yazarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?