İstanbul'da Fal - Falcılar

CANIM ben baktıramadım sen baktırdın mı nasıl
Selam kizlar, dun aksam baktirdim. Benim kendi kendime baktigim fali dogrular nitelikteydi. "Biraz sabredersen bununla olacak. Her sey daha iyi olacak. Evlilik bile olur." dedi. 13 gundur yazmayan bir adamdan evlilik cikmasi bana pek de olasi gelmiyor ama bakalim...

Merhaba kızlar benim fal derdim bitti artık, yedi aydır dönmesini beklediğim Ada'm benden ayrıldıktan bi ay sonra başladığı kızla nişanlanmış, öyle bi ruh halindeyimki ağlamaktan gözümü zor açıyorum, nerdeyse bütün falcılara gittim defalarca hem de

KIZLAR ÇIKAN FAL HABERİM 3 kez fala baktırdım. Ve ses kayıtlarından dinlediğim falı çıkan gökçe oldu. Bugun yine gittim ama ben dışarda baktırıyorum. Hem daha detaylı uzun bakıyor. Yıldız ve tarot açıyor. Eski erkek arkadaşım için yalvar yakar arıyacağını söledi sölediği taktikleri yaptım. Adam ağlayarak aradı ama ben şu anda başka biri ile görüşme kararı aldım ama bana çok dikkatli olmamı söledi tuhaf bir şeyler var bu çocukta bana dikkat et bunun sakladığı bir şeyler var temkinli ol dedi sağolsun aydınlattı. 50 tl bakıyor krşı tarafın anne ismini dopum tarihini alıyor uzaktakiler için sordum tlf bakıyor bilginize özelden mesaj atanlara numarasını atıyorum.

Taksim symbol Beşiktaş symbol Nişantaşı symbol, taksim Melek'ler kahvesi, mi Cafe Hande, laf Cafe Çiğdem Umay Canan Halil Andaç, mandal Cafe Murat toprak, Kadıköy İstanbul Cafe Ahmet, sarmaşık Cafe Hasan, pen Cafe yeter, damlalar Tuba, daha bi sürü hepsi kesin dönüceğinin hayatındaki kızla ayrılacağını söyledi, onlara göre bu kızla ilişkisi balondu ama öyle olmadı

Sadece asmin Cafe Eray olmaz bitmiş drdi yakında nişan haberi var drdi bi on beş gün önce, ki o da atıp tutturmuş olabilir bilmiyorum, öyle işte ben hep döner diye aldandım kendi kendimi kandırdım, öyle afalladım ki, siz kendinizi kaptırmayın, biliyorum umut etmek istiyorsunuz ama sonrası çok zormuş

çok üzüldüm hayatımhep aynı şey geliyor başımıza.Ayrıldıktan hemen sonra evlenen erkekler
Atlatacaksın zor olacak ama geçecek.Yıpratma kendini

bu gökçe neredeki gökçe acaba biliyormusunuz ?

Canım çok sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur,bu gökçe dediğin falcı dışarda bakıyormu,ben telefonla bakılan falları çok ciddiye almıyorum tercihte etmiyorum işin açıkcası:)Peki karşı tarafın anne ismi yoksa yada doğum tarihi yoksa nasıl bakıyor acaba yada bakabiliyormu o şekilde,resimmi gerekli acaba

Sevindim adınıza bana da özelden numarasını atarmısın dışarda nerde bakıyor

Kızlar cafe dede bakıyor ama bence rica edin dışarda baksın uzakta olanlar için tlf bakıyor karşı tarafın anne ismini bilmiyorsanız Havvadan açıyor

Merhaba gökçenin telefonunu özelden atabilir misin ve dışarda da bakıyor demişsin nerde bakiyor

Angelsnil arkadaşın önerisiyle Gökçe hanıma baktırdım kendisine çook teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel baktı yalnız direk bunun hayatında biri var dedi hani pembe tablo isteyenler kesinlikle baktırmasın, uzun vade bakmıyor bu da çok büyük artı çok beğendim kısaca.

Canım sen telefonla mı baktırdın?Ben yüzyüze olmasını tercih ederim.Bir de telefonunu özelden yazarsan çok sevinirim

Canım sen telefonla mı baktırdın?Ben yüzyüze olmasını tercih ederim.Bir de telefonunu özelden yazarsan çok sevinirim
Ya ben ozellikle sordum istanbulda oturuyorum gelebilirim diye ama yıldızname tarot baktığı için hani farketmez dedi o yüzden telde baktırdım.

Bi de arkadaşlar ben beğendim ama enerji meselesi hani hiç beğenmeyedebilirsiniz korkuyorum resmen önerirken

Merhaba bu gökçe gerçekten iyimi ve ben aşk değilde arkadaşlarla ilgili baktırmak istiyorum yıldıznamede bunlarda çıkıyormu yoksa direk aşk adınamı bakılıyor. Birde gökçe hangi cafede bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…