İstanbul'da Fal - Falcılar

GAZİOSMANPAŞADA FALCI BİRSEN VARMIŞ TELEFONUNU BİLEN VAR MI?VARSA YOLLAYABİLİR Mİ

Acaba başka bi şeylere yoğunlaşsak falı unutur muyuz ya terapi gibi hissediyodum gidip biriyle konuşmak iyi geliyodu ama olucak diye bel bağlamak daha çok üzüyo

Merhaba ben yeniyim20 hesabımı kaybettim bu sefer daha yaratıcı bişi yaptım yeniyim21 :) çok fal baktırdım ama net şu herşey biliyo dediğim çok az ama şu gerçek ki an da çoğu iyi fala çok para kaptıran biri olarak falcı sayısını azalttım fakat nedense yine kudurdum para batıyo sanki... baktırmadığım falcı kalmadı nerdeyse,, ama yinede tam istediğimiz falcıyı bulamadık enerji meselesi diyip su serptik içimize :) velhasıl falcı yok

aslında fal baktırmak yerine daha yararlı şeyler yapabiliriz ben çok yoğun biri olduğum için aklıma bile gelmiyor fal baktırmak boş zamanlarımda da kitap okumak resim yapmak gibi şeylerle uğraşıyorum sizede tavsiye ederim.
sürekli bir şeyleri düşünmek üstelemek iyilik getirmiyor kendimizi üzüyoruz geri kalan millete hiçbir halt olmuyor

Kizlar eren'e gittim ve hic begenmedim. Hem agzimdan laf almaya calisti, uc bes sey soyleyince onlardan yurudu. uzun uzun bekledi sonra sormak isteyince vakit doldu dedi ama alayim 2 sorunu dedi. hic begenmedim, enerjim de tutmamis olabilir tabi onu da goz onunde bulundurun gidecekseniz. kotu seyler demedi ama nokta atisi da olmadi. dedikleri cikarsa yazarim. hayatinin ilerisi cok guzel cok harika o kadar. hande ve yeter kat be kat daha iyi.

ayy gerçekten mi .. ben de bugun gideceğim, randevum var ama şimdi kafam karıştı.. boşa para vermesem mi acaba ? Kimi tavsiye edersiniz ?Yeter'e gitmiştim, Handeye de daha sonrası için randevu alabildim. Bunlar dışında kim olabilir ?

Yani ben bakirkoyde ki laf cafe'de falcilari gozume kestirmistim aslinda ama cok ovulunce merakima yenik dustum. laf cafe'de cigdem, canan ve andac iyi demisler. mandal toprak ve sembol bagdat'da ki serkan. ama bak enerjim tutmamis ve komple sallamaya girmis de olabilir. ama dusununce cidden su kadinlar kahvesi falcilari bile uc bes bir sey bilmislerdi. herhalde uzun zamandir bu kadar kotusunu gormedim. bizim forumda karsilikli fal bakan kizlar bile daha iyi

Tesekkür ederim. Taksim civarında var mı tavsiye edebileceğin ?

laf cafe de baktıran oldu mu önerir misiniz orayı çünkü bende düşünüyorum da

Hoşgeldin tekrardan, umarım her şey yolundadır♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…