Fulya iyi degil, Aykuta bu ay baktirdim chikarsa yazarimSymbol nişantası fulyaya giden var mı kızlar ya da aykut ?
Fulya iyi degil, Aykuta bu ay baktirdim chikarsa yazarim
tekrar selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
Ben bugun enfale gittim kapaliydi yakizlar bugun bakirkoyde enfale su fali baktirdim tek kelime ile berbat !!!! resmen salladi kafasindan klasik seyler hepsi bana asik seviyo vs vs. pembe tablo cizdi 50 tl bosa gitti( ve cok kisa bakiyor! kesmedi kucukcekmecede birine gittim cafesi yok telefon araciligi ile bi cafe de bulusup bakiyor aqua florya da bulustuk biz tarot kartlari bitene kadar bakiyor tum sorularima sabirla cevap verdi simdilik tum dedikleri tuttu ancak gelecek icin soylediklerini bekliyorum isteyen olursa ozelden yazarim telefonunu bu kisi de 50 tl ye bakiyor ve isterseniz kursun dokme vb islem de yapiyor
falcıya gitme bence. iyi bir hoca bul o seni yönlendirir zaten ne yapman gerektiği konusunda..tekrar selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
Özelden yazdım bakarsanız sevinirim.tekrar selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
Burda bahsedilen tüm falcıları gormus biri olarak bundan sonra bi daha asla fal baktrmama kararı aldım. Aralarında iileri var ama sadece para tuzagı baska bi sey degıller
Tugba ben de anda fena patlamıştı ama aradan bir yıl gecti tek hatırladıgım kelimesi egeli bir adam hayatına girecek dedi oyle de oldu her falcı anı bilir tugba anda patlamşıtı:)Tuğba'nın verdiği tarihteki bir konuya 4 gün kaldı, diğer bir tarihe 10 gün kaldı ama gözüken o ki, hiçbir hareket yok. Fos çıkacak gibi gözüküyor. Bir önceki falcı da patlayınca artık ben de baktırmama kararı aldım Tuğba'dan sonra...Yazık verdiğim paralara :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?