İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende evet sıkıldıgım ıcın gıtmıyorum karta bakıyor duruyor sonra olcak olcak dıyor yada ıkı cumle bır şey söylüyor ondan gitmiyorum hem cok sıra hemde 5 dk bile sürmüyor

tekrar selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.

Kizlar güneslide vesilee hanima baktirdim gercekten tum dettaylari bldi 30 tlnin hakkini verdi romanyali kendsi beni ck sasirtan bazi noktalari bile bldi bakalim gelecek ckarsa yazacagim isteyene numarasini veriirm

kizlar bugun bakirkoyde enfale su fali baktirdim tek kelime ile berbat !!!! resmen salladi kafasindan klasik seyler hepsi bana asik seviyo vs vs. pembe tablo cizdi 50 tl bosa gitti ( ve cok kisa bakiyor! kesmedi kucukcekmecede birine gittim cafesi yok telefon araciligi ile bi cafe de bulusup bakiyor aqua florya da bulustuk biz tarot kartlari bitene kadar bakiyor tum sorularima sabirla cevap verdi simdilik tum dedikleri tuttu ancak gelecek icin soylediklerini bekliyorum isteyen olursa ozelden yazarim telefonunu bu kisi de 50 tl ye bakiyor ve isterseniz kursun dokme vb islem de yapiyor

Canım ne tarz şeyler yaptırdın bilmiyorum ama büyü vs yaptırdıysan ya fa vefk gibi seyler yazdırdıysan iyi bir hoca bul ona git boyle şeyler sakaya gelmez

Ben bugun enfale gittim kapaliydi ya

kizlar benim
hatlar gitmis okadar cok falci geziyorumki isimleri artik karistirdim P pinkmartini_88 e cok tesekkur ederim enfal degilmis sutlu kahve de neslihan a gidip su fali baktirdik ve berbatti enfal e bu hafta gidicez o siradaki falcimizmis yanlis yazim icin hepinizden ozur dilerim

Aaa neslihan tutmadi mi hadi ya bende hep tutarsdi dedikleri sadece son zamanlarda soyledigi tarihler gerceklememeye baslamisti demekki artik iyi bakamior

aaa simdi uzuldum keske banada tutsaydi bende sizin gibi cok öven bi arkadasim sayesinde gittim su fali daha iyidir dedi ancak ne mevcut ask hayatimi bildi ne işi sonra kendim soledim artik bole bole diye ozamanda super olcak evlenceksinize bagladi ancak bizim iliskimiz bile yok ve cok abartti duysaniz sizde şok olurdunuz sonra gittigim kucukcekmecedeki falci iyiydi mantikli seyler soyledide biraz rahatladim :))) P pinkmartini_88

falcıya gitme bence. iyi bir hoca bul o seni yönlendirir zaten ne yapman gerektiği konusunda..

Özelden yazdım bakarsanız sevinirim.

Ben de bugün Bakırköy'de Osmaniye karakolunun orada birine gittim tavsiye üzerine. Ayşe hanımmış evde bakıyor. Kadının cinleri vardı zaten biliyordum ne kahve içtim ne kart falan açtı öyle deftere bir şeyler karalaya karalaya baktı falı
Anne baba adımı falan sordu, eski sevgilimle alakalı baktıracaktım onun haricinde her şeyden bahsetti. Onun da adını göremedi, ben söyledim ona rağmen yanlış telaffuz etti sürekli Bir de bana diyor ki ee anlat noldu bu adamla
Dedim onu siz bileceksiniz yani ne olduğunu ne olacağını. Bana bu işinde kalacaksın dedi halbuki kesinkes iş değiştiriyorum. Çok kararsızsın cart curt diyip durdu. Net göremiyor bana soruyor falan. Çok övmüşlerdi 50 tl çöpe gitti ama Bakırköy'de oturanlar belki duyarlar tavsiye üzerine falan gitmek isteyen olursa bilmiyorum ben pek memnun kalmadım. Yardımcı olmak istedim. Sevgiler <3

Burda bahsedilen tüm falcıları gormus biri olarak bundan sonra bi daha asla fal baktrmama kararı aldım. Aralarında iileri var ama sadece para tuzagı baska bi sey degıller

Tuğba'nın verdiği tarihteki bir konuya 4 gün kaldı, diğer bir tarihe 10 gün kaldı ama gözüken o ki, hiçbir hareket yok. Fos çıkacak gibi gözüküyor. Bir önceki falcı da patlayınca artık ben de baktırmama kararı aldım Tuğba'dan sonra... Yazık verdiğim paralara :

Kızlar çok zor durumdayım. Acıl yardımcı olabılecek bırısı lazım. Uskudarda sukru hocayı soylemıslerdı bana gıttım yıldızın dusuk dedı muska yaptı vs. Sevdıgım bırısı var oncesınde de kopmaya baslamıstık ama yaptırıp uzerımde tasımaya basladıgımdan berı ıyıce koptuk gıbı artık aslaa ıletısımımız kalmadı. Fal baktırdıgım bazı ınsanlar kendıme yaptırdıgım sey yuzunden agır gelmıs vs bozdurman lazım hoca falan soylıyolar. Artık ınanıp emın olamıyorum. Bu belkı de benım psıkolojık hıssım olustu. Sukru hocayı bılen ya da bana baska sekılde yardımcı olabılecek bırısı var mı ?

Tugba ben de anda fena patlamıştı ama aradan bir yıl gecti tek hatırladıgım kelimesi egeli bir adam hayatına girecek dedi oyle de oldu her falcı anı bilir tugba anda patlamşıtı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…