Özelden yazabilirim canm bnde yıllık fal için gidicem :)Hande'nin baktığı Mi cafe'nin yeri nerde? Bir de randevu almak için telefon numarasını nerden bulabilirim acaba?
Hosgeldin.. zamanlari sassa da sonuc mu cikti Anlaysmadim canim. Mesela mayis 2016da su olacak dedi aralik 2016da oldu gibi mi?Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar döndüm. Bu süre zarfında çok fal baktırmadım . Zaten hesabımı fallara çok bulaşmamak için kapattırmıştım.Her zamanki tavsiyem hande göker ve topraktır. Tuğbanın kısa dönemde dediklerini yaşadım uzun döneme hande ve göker damga vurdu. Toprak iş konusunda ciddi ciddi tutturdu. En son nisan ayında bakırköyde başka bi bayana baktırmıştım ismini hatırlamıyorum tam nagihan olabilir. Sütlü kahvede bakıyodu. dedikleri çıktı. Fakat görüyorum ki çok falcı geziyosunuz kiminiz ama o kadar gezmeyin zamanı akışına bırakınca yüzde seksenbeş yaşıyosunuz. Size tek tavsiyem bu olacaktır :) ama tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
Aynen canm hande göker ve nagihanın dedikleri öyle oldu ama iş falımda toprakta şak diye zamanında oldu bildiğin .ama dediğim gibi zamana bırakmak gerekiyomuş. Ben bunu anladım. Bu arada farklı bi tavsiyeniz varsa açığım :)Hosgeldin.. zamanlari sassa da sonuc mu cikti Anlaysmadim canim. Mesela mayis 2016da su olacak dedi aralik 2016da oldu gibi mi?
Mandal toprak mi? Cok guvendigim biri kalmadi. Bu ara cafe benim kuzey meshur ama denemedim. Dedigin kisi sutlu kahve neslihan sanirim ufak tefek esmee bi kizAynen canm hande göker ve nagihanın dedikleri öyle oldu ama iş falımda toprakta şak diye zamanında oldu bildiğin .ama dediğim gibi zamana bırakmak gerekiyomuş. Ben bunu anladım. Bu arada farklı bi tavsiyeniz varsa açığım :)
hepimizde oluyor o zaman zaman umutsuzluk bence bi süre ara ver çokta düşünmemeye çalış başka şeylere odaklanmaya çalış hem şu merkür retrosuda gecsin 10 ocak a kadar idare et cok sinirlenme çok düşünme ondan sonra enerjilerde değişecek biraz daha ılıman olacak merak etme :)Umarim bu bana umut olur cunku inancim kalmadi benim durumda karisik ama ilkkez fallarimda netlik gormustum oysa ben yine terk edilcegimi hissediyorum sudan cikmis balik gibi oldum bilemiyorum okadar sey çıktı hala cikmadi tesaduf diyorum bunalima girmiste olabilirim...
Evet neslihan olabilir ismi tam hatırlamıyorum tarif ettiğin gibi ama tekrar söylüyorum zamana bırakın zaman hep şak diye çıkmıyo. Toprağn iş konusunda söyledikleri zamanında oldu diğer şeyler hande göker ve neslihanın dediği gibi oldu ama baya bi süre beklemiş bulundum. En son iletimi ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorm ki bayadır baktırmıyorum yani :) kuzeyi bende denicem merak ettim.Mandal toprak mi? Cok guvendigim biri kalmadi. Bu ara cafe benim kuzey meshur ama denemedim. Dedigin kisi sutlu kahve neslihan sanirim ufak tefek esmee bi kiz
Toprak mandal toprak miEvet neslihan olabilir ismi tam hatırlamıyorum tarif ettiğin gibi ama tekrar söylüyorum zamana bırakın zaman hep şak diye çıkmıyo. Toprağn iş konusunda söyledikleri zamanında oldu diğer şeyler hande göker ve neslihanın dediği gibi oldu ama baya bi süre beklemiş bulundum. En son iletimi ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorm ki bayadır baktırmıyorum yani :) kuzeyi bende denicem merak ettim.
Aynen mandaldaki çocuk :)Toprak mandal toprak mi
hepimizde oluyor o zaman zaman umutsuzluk bence bi süre ara ver çokta düşünmemeye çalış başka şeylere odaklanmaya çalış hem şu merkür retrosuda gecsin 10 ocak a kadar idare et cok sinirlenme çok düşünme ondan sonra enerjilerde değişecek biraz daha ılıman olacak merak etme :)
Toprağın iş dışındaki falı tutmadı mı ?Aynen canm hande göker ve nagihanın dedikleri öyle oldu ama iş falımda toprakta şak diye zamanında oldu bildiğin .ama dediğim gibi zamana bırakmak gerekiyomuş. Ben bunu anladım. Bu arada farklı bi tavsiyeniz varsa açığım :)
Tuttu canm ama onun dediği tarih oldu. Misal göker ve hande yer bazında söyledi. Neslihan görüşme yapacağm kişiden bahsetmişti bu bu tarih aralığı demişti ama toprak şu gün bugün dedi aynı dediği gibi tarihi çıktı haliyle o daha net geldi bu konuda banaToprağın iş dışındaki falı tutmadı mı ?
İş dışında tutmadı evet :/Tuttu canm ama onun dediği tarih oldu. Misal göker ve hande yer bazında söyledi. Neslihan görüşme yapacağm kişiden bahsetmişti bu bu tarih aralığı demişti ama toprak şu gün bugün dedi aynı dediği gibi tarihi çıktı haliyle o daha net geldi bu konuda bana
Galiba nagihan degil neslihana baktirdiniz bende cok baktiruordum ilk basta dedikleri baya cikti sonra bende cikmamaya basladi ama ben abartip her hafta gitmistimAynen canm hande göker ve nagihanın dedikleri öyle oldu ama iş falımda toprakta şak diye zamanında oldu bildiğin .ama dediğim gibi zamana bırakmak gerekiyomuş. Ben bunu anladım. Bu arada farklı bi tavsiyeniz varsa açığım :)
Aynen canm bnde o yüzden ara veriyorum bol bol enerji bitiyo çnkü . Mesela hande iki yıllık bakıyo kafadan gökere çıkınca git neslihan içinde sanırım aynısı geçerli o yüzden şimdi şimdi gidicem o kadar.Galiba nagihan degil neslihana baktirdiniz bende cok baktiruordum ilk basta dedikleri baya cikti sonra bende cikmamaya basladi ama ben abartip her hafta gitmistim
Durumlar hiç değişmiyor mu yani bazı koşullar değişince ben tekrar baktırmak istiyorum nasıl etkileyecek vb gibi yani süper sabırlıymışsın tebrik ederim en fazla 1 ay dayanabiliyorum baktırmadanAynen canm bnde o yüzden ara veriyorum bol bol enerji bitiyo çnkü . Mesela hande iki yıllık bakıyo kafadan gökere çıkınca git neslihan içinde sanırım aynısı geçerli o yüzden şimdi şimdi gidicem o kadar.
yani anladığım kadarıyla, Hande ve Göker in dedikleri, zamanı uzasa da, sonunda oldu değil mi ? :)Evet neslihan olabilir ismi tam hatırlamıyorum tarif ettiğin gibi ama tekrar söylüyorum zamana bırakın zaman hep şak diye çıkmıyo. Toprağn iş konusunda söyledikleri zamanında oldu diğer şeyler hande göker ve neslihanın dediği gibi oldu ama baya bi süre beklemiş bulundum. En son iletimi ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorm ki bayadır baktırmıyorum yani :) kuzeyi bende denicem merak ettim.
Oldu canm ama tahmn ediyodum daha öncr de yaşamıştm dediklerini çnkü ama artık çok fazla gitmiyorum yılbaşı yeniyıl diyr gidicem işte napim başka da gitmem artıkyani anladığım kadarıyla, Hande ve Göker in dedikleri, zamanı uzasa da, sonunda oldu değil mi ? :)
Öyle olmak zorundaydım canm hayat mücadelesine girdim borcum fln vardı baya öylr bi duruma girince baktıramıyosun haliyleDurumlar hiç değişmiyor mu yani bazı koşullar değişince ben tekrar baktırmak istiyorum nasıl etkileyecek vb gibi yani süper sabırlıymışsın tebrik ederim en fazla 1 ay dayanabiliyorum baktırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?