İstanbul'da Fal - Falcılar

Hosgeldin.. zamanlari sassa da sonuc mu cikti Anlaysmadim canim. Mesela mayis 2016da su olacak dedi aralik 2016da oldu gibi mi?

Hosgeldin.. zamanlari sassa da sonuc mu cikti Anlaysmadim canim. Mesela mayis 2016da su olacak dedi aralik 2016da oldu gibi mi?
Aynen canm hande göker ve nagihanın dedikleri öyle oldu ama iş falımda toprakta şak diye zamanında oldu bildiğin .ama dediğim gibi zamana bırakmak gerekiyomuş. Ben bunu anladım. Bu arada farklı bi tavsiyeniz varsa açığım :)

Mandal toprak mi? Cok guvendigim biri kalmadi. Bu ara cafe benim kuzey meshur ama denemedim. Dedigin kisi sutlu kahve neslihan sanirim ufak tefek esmee bi kiz

hepimizde oluyor o zaman zaman umutsuzluk bence bi süre ara ver çokta düşünmemeye çalış başka şeylere odaklanmaya çalış hem şu merkür retrosuda gecsin 10 ocak a kadar idare et cok sinirlenme çok düşünme ondan sonra enerjilerde değişecek biraz daha ılıman olacak merak etme :)

Mandal toprak mi? Cok guvendigim biri kalmadi. Bu ara cafe benim kuzey meshur ama denemedim. Dedigin kisi sutlu kahve neslihan sanirim ufak tefek esmee bi kiz
Evet neslihan olabilir ismi tam hatırlamıyorum tarif ettiğin gibi ama tekrar söylüyorum zamana bırakın zaman hep şak diye çıkmıyo. Toprağn iş konusunda söyledikleri zamanında oldu diğer şeyler hande göker ve neslihanın dediği gibi oldu ama baya bi süre beklemiş bulundum. En son iletimi ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorm ki bayadır baktırmıyorum yani :) kuzeyi bende denicem merak ettim.

Toprak mandal toprak mi

10 Ocak a kadar ölürüm ben meraktan...ne merkur mus nefret ettim kendisinden be..ee biz gecen carsamba bulustuk oda sayilirmi merkurden..biz zaten sevgili olmustuk ama sadece akilsiz ruh hastasi yazmiyor oldurecem onu

Toprağın iş dışındaki falı tutmadı mı ?

Toprağın iş dışındaki falı tutmadı mı ?
Tuttu canm ama onun dediği tarih oldu. Misal göker ve hande yer bazında söyledi. Neslihan görüşme yapacağm kişiden bahsetmişti bu bu tarih aralığı demişti ama toprak şu gün bugün dedi aynı dediği gibi tarihi çıktı haliyle o daha net geldi bu konuda bana

İş dışında tutmadı evet :/

Galiba nagihan degil neslihana baktirdiniz bende cok baktiruordum ilk basta dedikleri baya cikti sonra bende cikmamaya basladi ama ben abartip her hafta gitmistim

Galiba nagihan degil neslihana baktirdiniz bende cok baktiruordum ilk basta dedikleri baya cikti sonra bende cikmamaya basladi ama ben abartip her hafta gitmistim
Aynen canm bnde o yüzden ara veriyorum bol bol enerji bitiyo çnkü . Mesela hande iki yıllık bakıyo kafadan gökere çıkınca git neslihan içinde sanırım aynısı geçerli o yüzden şimdi şimdi gidicem o kadar.

Durumlar hiç değişmiyor mu yani bazı koşullar değişince ben tekrar baktırmak istiyorum nasıl etkileyecek vb gibi yani süper sabırlıymışsın tebrik ederim en fazla 1 ay dayanabiliyorum baktırmadan

yani anladığım kadarıyla, Hande ve Göker in dedikleri, zamanı uzasa da, sonunda oldu değil mi ? :)

yani anladığım kadarıyla, Hande ve Göker in dedikleri, zamanı uzasa da, sonunda oldu değil mi ? :)
Oldu canm ama tahmn ediyodum daha öncr de yaşamıştm dediklerini çnkü ama artık çok fazla gitmiyorum yılbaşı yeniyıl diyr gidicem işte napim başka da gitmem artık

Durumlar hiç değişmiyor mu yani bazı koşullar değişince ben tekrar baktırmak istiyorum nasıl etkileyecek vb gibi yani süper sabırlıymışsın tebrik ederim en fazla 1 ay dayanabiliyorum baktırmadan
Öyle olmak zorundaydım canm hayat mücadelesine girdim borcum fln vardı baya öylr bi duruma girince baktıramıyosun haliyle

Kızlar bugün Kuzeye fal baktırdım. Öncelikle onu tavsiye eden tüm herkese gerçekten içten teşekkür ediyorum. İnsanın enerjisi bu kadar mı güzel olur? He made my day! Kısacası. Fal tabii ki de enerji meselesi, ama gidin kendiniz görün derim. Verdiği tarihlere gelirsek daha var. Bilmiyorum sizde böyle oldu mu Ama ilk defa falı tam hatırlamıyorum. İNŞALLAH herkes için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…