İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim iki yıl önceki falcım da öyleydi açıkça söylüyordu zaten dua okuyup çağırıyorum diye işin içinden çıkamadığı zamanlarda yaşça daha büyük olanı çağırıyormuş öyle diyordu tırnaklarına bakarak konuşurdu ürkütücüydü ama her anlattığı sanki yaşayacaklarımın fragmanı gibiydi hepsini yaşadım

Kzılar mandal cafe toprak , vesile ise yabancı romanyalı sanırım. ben yüz yüze baktırıyorum bilemiyorum uzaktan nasıl bakıyor. darısı sevenlerin başına.

Baktırdıktan sonra düşüncelerini paylaşır mısın bizimle :)
Ya boşuna geldiğimi hissettim arkadaşların hepsi bi afalladı bi kere bişe anlamadık çok sessiz ve hızlı konuşuyo Benimle ilgili karakterimle ilgili bazı tespitleri bazı şeler doğruydu ama genel anlamda saçmaladı alakasız şeler söledi fal baktırmaya töbe sebebi bence bi emre diğeride asmin kaya

Eren'e baktırsaydın keşke

Toprak iyidir dediği tarihler bende çıktı ne iş yapacağımı iki vakit demişti oldu ozel hayatla ilgili bes vakit demişti senle iletisime geçecek dedi o da oldu.Bana çıkan iki falci dan birini toprak neyse onu söylüyor net yani.

Daha detaylı bilgi vermem mumkunmu tatlım..meselea tipi konusması kac dk.bakıyor enerjini düşürdümü argo konusuyor mu gibi ozellikleri neler bilmem gerekiyor cunku bazı falcılar bnm enerjimi çok dusuruyorlar..

23 24 yaşlarında kupeli gay çocuk toprak 20 dakika sürmüştü tarot baktirdim kartları ve hisleriyle birlestirip yorumluyor olumluya olumsuza olumsuz der en sonda başka sormak istedigin seyler varsa sorabilirsin der.O caFede ayten ve Murat da var ama arkadasım topragi tavsiye etmişti ben de gittim bayagi bildiği şey oldu bende normalde fallarim pek çıkmaz ama bu cocukla enerjim tuttu ondan çıkıyor

Öyle kötü enerjili bir çocuk değil anladıgım kadarıyla oyleyse gitmek isterim yolum duserse..aman sakın bundan adam olmaz tarzında banal bir falcı olmasında..ama yorumlar iyi diyor zaten..sana iş ve aşk yakın zamanda cıktı anladıgım telde bakıyomu

Yok canim telde bakmıyor iyidir ne varsa söyler ne çok Pembecidi ne çok karamsardir

Ay o kim

Ben bugun gittim yine aradım ve bir boşluğunu yakaladım hemde sabah saatleriydi baya iyi geldi sewiyorum ben hande yi umarım dedikleri de çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…