Toprak telde bakmıyormuşKzılar mandal cafe toprak , vesile ise yabancı romanyalı sanırım. ben yüz yüze baktırıyorum bilemiyorum uzaktan nasıl bakıyor. darısı sevenlerin başına.
Ya boşuna geldiğimi hissettim arkadaşların hepsi bi afalladı bi kere bişe anlamadık çok sessiz ve hızlı konuşuyo Benimle ilgili karakterimle ilgili bazı tespitleri bazı şeler doğruydu ama genel anlamda saçmaladı alakasız şeler söledi fal baktırmaya töbe sebebi bence bi emre diğeride asmin kayaBaktırdıktan sonra düşüncelerini paylaşır mısın bizimle :)
Eren'e baktırsaydın keşkeYa boşuna geldiğimi hissettim arkadaşların hepsi bi afalladı bi kere bişe anlamadık çok sessiz ve hızlı konuşuyo Benimle ilgili karakterimle ilgili bazı tespitleri bazı şeler doğruydu ama genel anlamda saçmaladı alakasız şeler söledi fal baktırmaya töbe sebebi bence bi emre diğeride asmin kaya
ya keşke sonradan pişman oldum valla. Akıl veriyo söledikleri selerde tutarsızdı benden önce arkadaşlarım girdi onlra göre banada yorum yaptıEren'e baktırsaydın keşke
Toprak iyidir dediği tarihler bende çıktı ne iş yapacağımı iki vakit demişti oldu ozel hayatla ilgili bes vakit demişti senle iletisime geçecek dedi o da oldu.Bana çıkan iki falci dan birini toprak neyse onu söylüyor net yani.
23 24 yaşlarında kupeli gay çocuk toprak 20 dakika sürmüştü tarot baktirdim kartları ve hisleriyle birlestirip yorumluyor olumluya olumsuza olumsuz der en sonda başka sormak istedigin seyler varsa sorabilirsin der.O caFede ayten ve Murat da var ama arkadasım topragi tavsiye etmişti ben de gittim bayagi bildiği şey oldu bende normalde fallarim pek çıkmaz ama bu cocukla enerjim tuttu ondan çıkıyor
Benim iki yıl önceki falcım da öyleydi açıkça söylüyordu zaten dua okuyup çağırıyorum diye işin içinden çıkamadığı zamanlarda yaşça daha büyük olanı çağırıyormuş öyle diyordu tırnaklarına bakarak konuşurdu ürkütücüydü ama her anlattığı sanki yaşayacaklarımın fragmanı gibiydi hepsini yaşadım
O artık yok canım falı bıraktı Almanya taşındı bende görüşmüyorumAy o kim
O artık yok canım falı bıraktı Almanya taşındı bende görüşmüyorum
Evet ondan sonra hiçbir falcı işte bu dedirtemedi ama kuzey ona yakın en iyisi olduHmm yazık olmuş=)
Ben bugun gittim yine aradım ve bir boşluğunu yakaladım hemde sabah saatleriydi baya iyi geldi sewiyorum ben hande yi umarım dedikleri de çıkarbende aldım randevu canım, memnunum çok hande'den, enerji çekmiyor aksine enerji veren bir insan. zararı dokunmadığı için memnunum. bir de çoğu 3. harflilerle bakıyor, ben onlardan korkuyorum, nasıl baktıklarını bildiğim için. ancak hande 3 harflı kullanmıyor gibi görünüyor, duru görü denilen şey ya da bilmediğim başka bir yeteneği mevcut.
Merhaba canım Kuzey beşiktaşta cafe benimde bakıyor 35 liraya telefonla arayıp randevu alman gerekiyor :)merhaba, kuzey nerde ne kadara bakıyor? randevu alarak mı gidiliyor? Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?