İstanbul'da Fal - Falcılar

Mi cafe Hande mi?
Cafe benim Kuzey mi?
Melekler kahvesi Eren mi?
Kuzeyin enerjisi ve handenin enerjisi süper ikiside çok doğru tespitler yapıyor handeye daha öncede baktırmıştım dedikleri çıktı. 1 ay öncesinde de baktırmıştım bu hafa ve ocağın ilk haftasını bekliyorum şimdi. Kuzeyde hemen hemen aynı şeyleri söyledi ama önceliğim yine hande olurdu. Ereni bende merak ettim pişman oldum bugün ona baktırmadığıma

Hande ve Eren'e baktırmadım fakat kuzey bana 10 şey dediyse 4 ünü yaşadım diğerleri için zaman var andada çok iyiydi

herkes Kuzey demiş bu başlıkta bende randevu aldım yarın akşam gidiyorum yorumları buradan yazarım.
Ayrıca Handeyi ve Papyon cafede Dileği merak ediyorum.. bakalım neler olacak..

Hiçbişey bildiği yok ben gittim 15 - 20dk sadece harfler atarak isim tutturmaya çalışıyor sadece yaptığı bu ve tapu konusu herkese söylediği gibi :) paranıza yazık hiç gitmeyin bence
Bana sadece bu adamın hayatında biri var sana dönmicek demişti öğrendim ki dogruymus ama o zaman hepsi demişti bunu zaten o yüzden ekstra bişi degildi ama isimleri kesin biliyo

daha önce dışarıda fal baktırmadım. tuttu dediğiniz özellikle önerdiğiniz biri var mı ?

Ben burada her zaman Pen Cafe Yeteri, Damlalar türkü evi Tuğba'yı övdüm. Yılsonuna geldik ama üzülerek söylüyorum, Her ikisinin falı ben de fena patladı. Aslında, hakkını yiyemem ilk kez Yeter'e gittiğimde kendisine çok minnettarım ki karşı tarafla ilgili çok düzgün analiz yaparak beni sanki rüyadan uyandırdı. Tuğba da aynı şekilde ayrıca verdiği tarihlerde birebir çıkmıştı. Ama bu yıl neredeyse hiçbir söyledikleri şey çıkmadı. Enerji meselesi diyoruz ama daha önce enerjimiz tutan kişilerle sonradan neden bozulsun ki bunu anlamış değilim.

Mi cafe Hande mi?
Cafe benim Kuzey mi?
Melekler kahvesi Eren mi?

eren e baktırmadım kuzey de hande de iyi ama kesinlikle ilk tercihim Hande benimde daha detay veriyor senin adına soru bile soruyor benim aklıma gelmiycek soruları o sorabiliyor benim için mesela :)))

eren e baktırmadım kuzey de hande de iyi ama kesinlikle ilk tercihim Hande benimde daha detay veriyor senin adına soru bile soruyor benim aklıma gelmiycek soruları o sorabiliyor benim için mesela :)))
Handeye randevu aldım kendisine bende fal baktırcam bakalım bu sefer ne dicek merak ettim :)

Bu aralar çıktı diye yorum yapilan fallarda bana tesaduf gibi gelmeye basladi kizlar...yani sonuç ta ya doner ya biter ya haber beklersin ya alirsin ya almazsin ya bulusursunuz ya bulusmazsiniz ya o yazar ya sen baska secenekmi var tesaduf işte cikma tutma felan yok ben inancimi yitirdim

ya benim durumum bayaa karışık olayda bir çok insan var sadece basit bir aradı aramadı barıştı barışmadı olayı değil benim durumum o yüzden gönül rahatlıgıyla bugunumu bildi bilmedi filan diyebiliyorum :)

Umarim bu bana umut olur cunku inancim kalmadi benim durumda karisik ama ilkkez fallarimda netlik gormustum oysa ben yine terk edilcegimi hissediyorum sudan cikmis balik gibi oldum bilemiyorum okadar sey çıktı hala cikmadi tesaduf diyorum bunalima girmiste olabilirim...

Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar döndüm. Bu süre zarfında çok fal baktırmadım . Zaten hesabımı fallara çok bulaşmamak için kapattırmıştım.Her zamanki tavsiyem hande göker ve topraktır. Tuğbanın kısa dönemde dediklerini yaşadım uzun döneme hande ve göker damga vurdu. Toprak iş konusunda ciddi ciddi tutturdu. En son nisan ayında bakırköyde başka bi bayana baktırmıştım ismini hatırlamıyorum tam nagihan olabilir. Sütlü kahvede bakıyodu. dedikleri çıktı. Fakat görüyorum ki çok falcı geziyosunuz kiminiz ama o kadar gezmeyin zamanı akışına bırakınca yüzde seksenbeş yaşıyosunuz. Size tek tavsiyem bu olacaktır :) ama tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…