Kuzeyin enerjisi ve handenin enerjisi süper ikiside çok doğru tespitler yapıyor handeye daha öncede baktırmıştım dedikleri çıktı. 1 ay öncesinde de baktırmıştım bu hafa ve ocağın ilk haftasını bekliyorum şimdi. Kuzeyde hemen hemen aynı şeyleri söyledi ama önceliğim yine hande olurdu. Ereni bende merak ettim pişman oldum bugün ona baktırmadığımaMi cafe Hande mi?
Cafe benim Kuzey mi?
Melekler kahvesi Eren mi?
Hande ve Eren'e baktırmadım fakat kuzey bana 10 şey dediyse 4 ünü yaşadım diğerleri için zaman var andada çok iyiydiMi cafe Hande mi?
Cafe benim Kuzey mi?
Hiçbişey bildiği yok ben gittim 15 - 20dk sadece harfler atarak isim tutturmaya çalışıyor sadece yaptığı bu ve tapu konusu herkese söylediği gibi :) paranıza yazık hiç gitmeyin benceFeza sultandı cnaım kadıköyde ole aman aman bi falı yok ama isim biliyo bi de anı biliyo
Hande ve Eren'e baktırmadım fakat kuzey bana 10 şey dediyse 4 ünü yaşadım diğerleri için zaman var andada çok iyiydi
Bir gün önce mi alıyoruz Randevuyu kendisine?herkes Kuzey demiş bu başlıkta bende randevu aldım yarın akşam gidiyorum yorumları buradan yazarım.
Ayrıca Handeyi ve Papyon cafede Dileği merak ediyorum.. bakalım neler olacak..
Bana sadece bu adamın hayatında biri var sana dönmicek demişti öğrendim ki dogruymus ama o zaman hepsi demişti bunu zaten o yüzden ekstra bişi degildi ama isimleri kesin biliyoHiçbişey bildiği yok ben gittim 15 - 20dk sadece harfler atarak isim tutturmaya çalışıyor sadece yaptığı bu ve tapu konusu herkese söylediği gibi :) paranıza yazık hiç gitmeyin bence
Saat 15.00 ten sonra bakıyor o saatten önce randevu alabilirsinBir gün önce mi alıyoruz Randevuyu kendisine?
Mi cafe Hande mi?
Cafe benim Kuzey mi?
Mi cafe Hande mi?
Cafe benim Kuzey mi?
Handeye randevu aldım kendisine bende fal baktırcam bakalım bu sefer ne dicek merak ettim :)eren e baktırmadım kuzey de hande de iyi ama kesinlikle ilk tercihim Hande benimde daha detay veriyor senin adına soru bile soruyor benim aklıma gelmiycek soruları o sorabiliyor benim için mesela :)))
baktırdıktan sora yorumunu bizede söyle tekrar olur mu? :)Handeye randevu aldım kendisine bende fal baktırcam bakalım bu sefer ne dicek merak ettim :)
Tamamdır pylaşırım yorumumu :) inşallah Emre gibi kötü hissetmem gerçi handeyle enerjimiz tutuyo güzel elektrik veriyo :)baktırdıktan sora yorumunu bizede söyle tekrar olur mu? :)
ya benim durumum bayaa karışık olayda bir çok insan var sadece basit bir aradı aramadı barıştı barışmadı olayı değil benim durumum o yüzden gönül rahatlıgıyla bugunumu bildi bilmedi filan diyebiliyorum :)Bu aralar çıktı diye yorum yapilan fallarda bana tesaduf gibi gelmeye basladi kizlar...yani sonuç ta ya doner ya biter ya haber beklersin ya alirsin ya almazsin ya bulusursunuz ya bulusmazsiniz ya o yazar ya sen baska secenekmi var tesaduf işte cikma tutma felan yok ben inancimi yitirdim
ya benim durumum bayaa karışık olayda bir çok insan var sadece basit bir aradı aramadı barıştı barışmadı olayı değil benim durumum o yüzden gönül rahatlıgıyla bugunumu bildi bilmedi filan diyebiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?