İstanbul'da Fal - Falcılar

Tuğba çok kısa zaman için sana bilgi verebilir çok uzun dönem için ideal değil bence. Göker ve handeye uzun zaman gittiğim için öneriyorum. Yeni keşfimi de mutlaka deneyin derim tabi neslihan ismi bakırköyde sütlü kahvede bakıyor. Göker hande ve neslihanın birebir tuttu kızlar. Sürekli fala gitmeyn yeter.

Ben aslında iş için girmiştim.bir istanbula bir de başka bir şehirde iş olma olasılığı var .aşk konusunda sevgilim yok suaralar istemiyorum da hic sorum ve sorunum da yoktu sadece iş için gittimgerçekten.Ayni gün gitmedim.Uc hafta arayla gittim.biri burdaki iş olacak dedi digeri gideceksin dedi.Hayirlisi olsun.Uzun bir sure baktirmayacagim.Sabirla bekleyecegim.

Canım hande beşiktaş mi cafede bakıyo ama randevulu bakıyo. Telefonla randevu alıyosun.

uzun mu bakıyor peki? kahve mi bakıyor? anda ve gelecekte gerçekten iyi mi?

baktırmayayım baktırmayayım diyorum ama handenin övüldüğünü çok gördüm burada. sezgiden memnunum gerçi ama, birinden daha görüş almak istiyorum galiba :)

Hande herkese hemen hemen evlilik tarihi ve evlencegi kisiyi ayrintili anlatiyormus sanirim dogru mu
Durugoruyle mi bakiyor
Ben handeyi hep duydum ama gelecekte cikti diyede yazsalar iyi olucak herkes enerji si iyi demis durum bundan ibaret

Pythia özelden mesaj attım canım rica etsem bakabilir misin

Nerden baksan 10-15 dakika bakıyor canım. Anda ve gelecekte bence oldukça iyi. Enerjisi de çok güzel. Kahve de bakıyor tarot da hangisini istersen.

cok uzun degil ama verimli oluyor canim :) bana fincani acar acmaz benimkinin ismini soylemisti mesela an gecmis mukemmel ,ve arama tarihini de tutturmustu o zaman

Sezgi online bakan mı ? Gelecekle ilgili tahminleri çıkıyor mu?

Nerden baksan 10-15 dakika bakıyor canım. Anda ve gelecekte bence oldukça iyi. Enerjisi de çok güzel. Kahve de bakıyor tarot da hangisini istersen.

enerjisinin iyi olması çok iyi, bazılarında çöküyor insan ve açıkçası bunu yaşamak istemiyorum. çok teşekkürler :)

cok uzun degil ama verimli oluyor canim :) bana fincani acar acmaz benimkinin ismini soylemisti mesela an gecmis mukemmel ,ve arama tarihini de tutturmustu o zaman

vallahi ne diyeyim çok iyiymiş, çok teşekkürler :)

Sezgi online bakan mı ? Gelecekle ilgili tahminleri çıkıyor mu?

evet online bakan. anda ve geçmişte çok çok iyiydi. ben iki kere baktırdım kendisine, ilkinde dediklerinin bir kısmı çıktı. ikincisinde de çok çok iyiydi ve ilkiyle de tutarlıydı, onun daha zamanı var. çok özenli bakıyor ve çok kibar biri, soracak soru bırakmadı bana açıkçası :)) pembeci olduğunu da düşünmüyorum.

Sadece mail yoluyla mı bakıyor kendisi telde bakmıyor mu acaba?

Rica ederim. Cidden enerjinin etkilenme olayı önemli, Hande'yi yüksek ihtimalle beğenirsin ama elbette beğenmeme ihtimalin de olabilir (büyük oranda beğeniliyor olsa da) ama enerjisini seveceğine faldan sonra çökmeyeceğine eminim:)

Hande is konularinda nasil? Cunki ben bu aralar ask-mask merak etmiyorum. Yani konularim bir az farkli. Boyle seyler icin kahve mi tarot mi onerir siniz?

Kimmiş bu sezgi :) ben ilk kez duydum online derken nerden bakıyor acaba :) site filan mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…