Tuğba çok kısa zaman için sana bilgi verebilir çok uzun dönem için ideal değil bence. Göker ve handeye uzun zaman gittiğim için öneriyorum. Yeni keşfimi de mutlaka deneyin derim tabi neslihan ismi bakırköyde sütlü kahvede bakıyor. Göker hande ve neslihanın birebir tuttu kızlar. Sürekli fala gitmeyn yeter.Ben de katılıyorum.Çok falcı gezmek daha çok kafa karışıklığına neden oluyor.Göker in söylediği şeyleri o kadar birebir yaşadım ki kendim bile şok oldum.Zaman sormamak lazım herhalde.Handeye hiç baktırmadım.Ama Tuğba nın 2 mevsim değişikliği 6 ay ya da 12 ay yada toplamda 1,5 sene gibi zaman konusunda değişik tarzı vardı.Bana tutmadı verdiği süreler mesela
Ben hande diyorum. Birebir yaşadım dediklerini ama çok uzun bi zamana yay zamanını beklemeÇok mu farklı şeyler söglediler acaba
Ben hande diyorum. Birebir yaşadım dediklerini ama çok uzun bi zamana yay zamanını bekleme
Canım hande beşiktaş mi cafede bakıyo ama randevulu bakıyo. Telefonla randevu alıyosun.hande nerde fal bakıyor acaba?
Canım hande beşiktaş mi cafede bakıyo ama randevulu bakıyo. Telefonla randevu alıyosun.
uzun mu bakıyor peki? kahve mi bakıyor? anda ve gelecekte gerçekten iyi mi?
baktırmayayım baktırmayayım diyorum ama handenin övüldüğünü çok gördüm burada. sezgiden memnunum gerçi ama, birinden daha görüş almak istiyorum galiba :)
cok uzun degil ama verimli oluyor canim :) bana fincani acar acmaz benimkinin ismini soylemisti meselauzun mu bakıyor peki? kahve mi bakıyor? anda ve gelecekte gerçekten iyi mi?
baktırmayayım baktırmayayım diyorum ama handenin övüldüğünü çok gördüm burada. sezgiden memnunum gerçi ama, birinden daha görüş almak istiyorum galiba :)
Sezgi online bakan mı ? Gelecekle ilgili tahminleri çıkıyor mu?uzun mu bakıyor peki? kahve mi bakıyor? anda ve gelecekte gerçekten iyi mi?
Nerden baksan 10-15 dakika bakıyor canım. Anda ve gelecekte bence oldukça iyi. Enerjisi de çok güzel. Kahve de bakıyor tarot da hangisini istersen.
cok uzun degil ama verimli oluyor canim :) bana fincani acar acmaz benimkinin ismini soylemisti meselaan gecmis mukemmel ,ve arama tarihini de tutturmustu o zaman
Sezgi online bakan mı ? Gelecekle ilgili tahminleri çıkıyor mu?
enerjisinin iyi olması çok iyi, bazılarında çöküyor insan ve açıkçası bunu yaşamak istemiyorum. çok teşekkürler :)
vallahi ne diyeyim çok iyiymiş, çok teşekkürler :)
evet online bakan. anda ve geçmişte çok çok iyiydi. ben iki kere baktırdım kendisine, ilkinde dediklerinin bir kısmı çıktı. ikincisinde de çok çok iyiydi ve ilkiyle de tutarlıydı, onun daha zamanı var. çok özenli bakıyor ve çok kibar biri, soracak soru bırakmadı bana açıkçası :)) pembeci olduğunu da düşünmüyorum.
Sadece mail yoluyla mı bakıyor kendisi telde bakmıyor mu acaba?
Pythia özelden mesaj attım canım rica etsem bakabilir misin
Teşekkür ederim :)ben mailden baktırmıştım. telefonla baktığını sanmıyorum, kesin duyardık :)
enerjisinin iyi olması çok iyi, bazılarında çöküyor insan ve açıkçası bunu yaşamak istemiyorum. çok teşekkürler :)
evet online bakan. anda ve geçmişte çok çok iyiydi. ben iki kere baktırdım kendisine, ilkinde dediklerinin bir kısmı çıktı. ikincisinde de çok çok iyiydi ve ilkiyle de tutarlıydı, onun daha zamanı var. çok özenli bakıyor ve çok kibar biri, soracak soru bırakmadı bana açıkçası :)) pembeci olduğunu da düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?