İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Kuzey bana iyi geliyodu. Hatta bana Ocakta bi konuşmanız var demişti oda oldu ama çok olumlu konuştu gelecekle ilgili. Burada bakıyorumda herkese olumlu konuşmuş sizce nasıl son bi kez fal baktırmak istiyorum ama

Sizce Mi cafe Hande, Neslihan yada Kuzey kime baktırmalıyım. Fazla fal baktırmıyorum ama bundan sonrada hiç baktırmamaya karar verdim.

Bana da olmayacağı o kadar belli olan bir ilişki için olumlu konuşmuştu birsürü falcı, Demet bu ne istediğini bilmiyor, kişiliksiz biri, hemen bırak demişti, ki herkes iyi diyordu kendisi için...karşısındakininsanın iyi olması neye yarar ki sana hiç bir iyiliği dokunmadıktan sonra, hatta senin psikolojini bile bile çökerttikten sonra...Demet 'in dediği gibi de hiç bir b.. da olmadı bu adamdan..maddi , manevi kaybeden ben oldum...Yani arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez, aslında falcıya da gerek yok...ilişkide bir şey içinize sinmiyorsa, zaten olmuyor, biz hep zaten bitmesi gereken ilişkiye bizi bağlayan falcıların kurbanıyız, onların tek derdi de para ve olumlu konuşarak müşteriyi kaybetmemek ya da o anda olumlu konuşmak onların kolayına geliyor

Kizlar ben yoldayim melekler kahvesi taksime gidiyorum garanti bankasının sokağında ins bulurum

Neslihan nerede bakıypr ?

Demet nerede fal bakıyor ?

Melekler emreyI bekliyorum kırk dakika sonra alicakmis beni sıradayız inş değer baktirdigima kızlar bakınca söylerim size

Selam kızlar baktirdim şimdi geçmişi durumları bildi harf verdi fiziksel özellikleri tarif etti adamın üç hafta verdi martta iyi gelişmeler olacak dedi umay da öyle söylemişti yAkın tarih verdi geçmişinde aldatildigini söyledi bu adam yüzünden bir kisiyi kacirmissin dedi Evet doğru bir de sertifika ya muhasebe ya da bankaya ilgili muhasebe kursuna gitme düşüncem var.İyidI yani daha önce çıkan oldu mu emreye baktirip

Ben Emreye baktırdığımda hiç memnun kalmamıştım . Bana şubatla ilgili bi kaçbişey söyledi.enerjisi falan hiç iyi gelmemişti ama herkes neredeyse beğeniyor. Ben melekler kahvesinde sadece Can'ı seviyorum enerjisi ve dediklerinin bazılarınıda yaşadım

Bende fal baktirdiktan sonra ona tuhafta hissettim kendimi üstümde ağırlık var sanki şu an

Bir de bana disle ilgili birsey yaptırmak istiyorsun dedi aynen bir aydır aklımda var dislerimi beyazlatmak istiyorum nasıl bildi anlamadım işin ilginci fincana bir gram bakmadi yüzüme bakıp söyledi nasıl oldu anlamadım

5 sayfa geri gittim bulamadım daha mı geride cevabı. Biriniz hayrına söylese bu demet nerede hangi cafede bakıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…