İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ben kendimi kötü hissediyorumm durduramıyorum bence yüksek rakamlar veriyoruz yolda dilenen mendil satan birine 1-2 lira verince bi falcıya 40-50 lira veriyorum bu insanın ihtiyacı var ama ona vermiyorum diye vicdanım sızlıyo

Fala verilen paralara çok yazık cidden. Tamam bende gidiyorum ama 3-4 ayda bir falan.. Buradakiler günde 2-3 falcıya gidiyor. Nerden baksan 100-150 lira para tutuyor. Yazık günah ya

Fala verilen paralara çok yazık cidden. Tamam bende gidiyorum ama 3-4 ayda bir falan.. Buradakiler günde 2-3 falcıya gidiyor. Nerden baksan 100-150 lira para tutuyor. Yazık günah ya
Kiz.ben yillarca gitmiom bi anda hepsine gidiyoum =) yoksa her gun fala gitmem yani

kızlarrrrr yaa Tekirdağ'da su falına bakan Fikriyeyle ilgili bir bilgi bir ipucu bir ses verin yahu litfennn ama
Kimler biliyor kimler gitti nedir durum ?

Dfn00 sagol canim ben de gittim demete bugun tavsiye
zeyno nesibe tarih vermişmiydi sana ,firuzen bende yalan olacağa benziyor tık yok dediği durumla alâkalı,halbuki profili de ne iddalı
Nesibe bana nisana kadar cok guzel gelismen var dedi istemiyorum gelisme falan daha da beklemem nisan mayis bilmem ne beynim yancak

Merhaba, Neslihan hangi kafede nerde fal bakıyor?

Merhabalar, ben form da çok yeniyim ve telefonda fal baktırabileceğim birine ihtiyacım var. Galiba bu aralar hiç iyi değil meraklarım çoğaldı lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, ben form da çok yeniyim ve telefonda fal baktırabileceğim birine ihtiyacım var. Galiba bu aralar hiç iyi değil meraklarım çoğaldı lütfen yardımcı olur musunuz?
Telefonda diyorsan tekirdag da zeynep varmis iyi bakiyor diyorlar ben baktirmadim ama kefil degilim soylenenleri yaziyorum istersen dene

Arkadaslar son olarak yazacaklarim neslihan ve demet kesinlikle gidip baktirin oraya buraya düşmeyin fal için digerleei hep fiyasko.

Kiz fal bakaninz varsa bakarmisiniz ne fali olursa olsun acil ihtiyacim var bende kahve fali bakarim guzel

Telefonda diyorsan tekirdag da zeynep varmis iyi bakiyor diyorlar ben baktirmadim ama kefil degilim soylenenleri yaziyorum istersen dene
zeynoloji canım bana atarmısın bu kadının nosunu yıllar evvel baktırmıştım böyle bir kadına tekirdağ dan bakmıştı herşeyi bilmişti an olarak eğer o ise minnettar olurum sana

Dfn00 sagol canim ben de gittim demete bugun tavsiye

Nesibe bana nisana kadar cok guzel gelismen var dedi istemiyorum gelisme falan daha da beklemem nisan mayis bilmem ne beynim yancak
off amma uzatmış buda keşke dedikleri olsada nisan mayıs olsa insan bekler umutla,inşallah gerçek olur dedikleri

Kızlar selam bende bugün Neslihan'a baktırdım.
Ben kahveyle başladım (30 tl) baktım güzel bakıyor aç dedim hepsini tarot ve iskambilde açtırdım.(toplamda 90 tl verdim)
Anla alakalı beni gerçekten şaşırtı çıkarmı bilmem ama gerçekten başarılıydı. Yakın tarih verdi arkadaşımada çıkarsa yazıcam @h_griL gazıyla taksi parasıyla bana 200 e patladı
Ama gerçekten iyidi. Tesellim o

Benim 1 bucuk deneyime dayanarak e yazıyorum hepsi olumlu konuştu ama bir tanesinin dediği çıkmadı,en son kuzeye 2 hafta önce gittim burada bahsedildiği gibi aman aman iyi bir falcı deil hatta su ana kadar gittiğim falcılar içinde vasat diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…