- 22 Temmuz 2015
- 106
- 27
- 98
Fala verilen paralara çok yazık cidden. Tamam bende gidiyorum ama 3-4 ayda bir falan.. Buradakiler günde 2-3 falcıya gidiyor. Nerden baksan 100-150 lira para tutuyor. Yazık günah yaYa ben kendimi kötü hissediyorumm durduramıyorum bence yüksek rakamlar veriyoruz yolda dilenen mendil satan birine 1-2 lira verince bi falcıya 40-50 lira veriyorum bu insanın ihtiyacı var ama ona vermiyorum diye vicdanım sızlıyo
Kiz.ben yillarca gitmiom bi anda hepsine gidiyoum =) yoksa her gun fala gitmem yaniFala verilen paralara çok yazık cidden. Tamam bende gidiyorum ama 3-4 ayda bir falan.. Buradakiler günde 2-3 falcıya gidiyor. Nerden baksan 100-150 lira para tutuyor. Yazık günah ya
cnm burda çok gördüm gidenler. millette para var işte naparsınKiz.ben yillarca gitmiom bi anda hepsine gidiyoum =) yoksa her gun fala gitmem yani
Canim yaa don babam don sutlandik yine anasini satimHahahaha zeynep seni unutmak ne mümkün bebeğim
bende mi gitsem acabaYok Kiz baktırmam =) angelsnil neslihana gitti bana yazmış ki tek kelime ile harika.
zeyno nesibe tarih vermişmiydi sana ,firuzen bende yalan olacağa benziyor tık yok dediği durumla alâkalı,halbuki profili de ne iddalıCanim yaa don babam don sutlandik yine anasini satim
Dfn00 sagol canim ben de gittim demete bugun tavsiyeMerhaba; demette benim favorimdir falı hakkindaki yorumunu yaparmusin merak ettim :) ayrıca tarabyadakinin bilgilerini verirmisin litfennn bende senin gibi anlik olaylar icin gidenlerdenim fala gelecekle hiccc isim yok suani cok iyi bilen 2. Biri lazım bana 1.im demettirde dediklerinin onayı icin :))
Nesibe bana nisana kadar cok guzel gelismen var dedi istemiyorum gelisme falan daha da beklemem nisan mayis bilmem ne beynim yancakzeyno nesibe tarih vermişmiydi sana ,firuzen bende yalan olacağa benziyor tık yok dediği durumla alâkalı,halbuki profili de ne iddalı
Ohaaaaa ohaaa ohaaaa bu neslihan ne böyle inanin nasil bunca sene karsilasmadim diye kendime kızıyorum.direk karalamaaya başlarken aslan kim dedi sevgilim dedim 1 yıllık bi iliski suan yenu bir ayriligin içindesiniz dedi onun karakterini herseyini özetledi.abinin hanımı var çok yeni hamile dedi erkek gelicek dedi harbiden de biz daha 2 hafta önce öğrendik. Ayy daha çok sey soyledide saskinlikdan unuttum =) 24 şubata kadar vakit verdi bakalım ne olucak.
Telefonda diyorsan tekirdag da zeynep varmis iyi bakiyor diyorlar ben baktirmadim ama kefil degilim soylenenleri yaziyorum istersen deneMerhabalar, ben form da çok yeniyim ve telefonda fal baktırabileceğim birine ihtiyacım var. Galiba bu aralar hiç iyi değil meraklarım çoğaldılütfen yardımcı olur musunuz?
Numarasını bana yollar mısın teşekkür ederim.Telefonda diyorsan tekirdag da zeynep varmis iyi bakiyor diyorlar ben baktirmadim ama kefil degilim soylenenleri yaziyorum istersen dene
zeynoloji canım bana atarmısın bu kadının nosunu yıllar evvel baktırmıştım böyle bir kadına tekirdağ dan bakmıştı herşeyi bilmişti an olarak eğer o ise minnettar olurum sanaTelefonda diyorsan tekirdag da zeynep varmis iyi bakiyor diyorlar ben baktirmadim ama kefil degilim soylenenleri yaziyorum istersen dene
off amma uzatmış buda keşke dedikleri olsada nisan mayıs olsa insan bekler umutla,inşallah gerçek olur dedikleriDfn00 sagol canim ben de gittim demete bugun tavsiye
Nesibe bana nisana kadar cok guzel gelismen var dedi istemiyorum gelisme falan daha da beklemem nisan mayis bilmem ne beynim yancak
Benim 1 bucuk deneyime dayanarak e yazıyorum hepsi olumlu konuştu ama bir tanesinin dediği çıkmadı,en son kuzeye 2 hafta önce gittim burada bahsedildiği gibi aman aman iyi bir falcı deil hatta su ana kadar gittiğim falcılar içinde vasat diyebilirimArkadaslar ben bu umay nesibe kuzeye baktirdim beni seviyormus aricakmis yaa bana defol git hayatimdan dedi her yerden engeledi diyorum yok seviyor dediler kuzey dahil sonra demete gittim bana dedi seni sevmiyor askinti oldugunu dusunuyor aramaz bak ne guzel kalbin var senin yazik sana hayatina bak dedi israrla sordum yok dedi zerre aklinda yoksun bu zamana kadar kirk kere unutmustum hep dediler doncek bok doncek fukara tesellisi ben inanmiyorum nesibe icin iyi dedim inanmiyorum kuzey hele evlencen dedi yuhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?