İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle.. ne güzel yazmışsın biz hep bizim istedigimizi söyleyen falcilara inanmayı tercih ediyoruz ee gerçekler acı olunca kabul edemiyor insan :)
Bu konuda en net demettir pat pat söyler acida olsa gerçekleri kabul etmeye niyeti olan gitsin yoksa paralara yazık

Demet nerede fal bakıyor ? Bulamadım onuda bir türlü :)

Lütfen kuzeyin tlf numarasını gönderir misin

Arkadaslar demeti mi yoksa neslihani mi onerirsiniz , fal baktirdigimda ayni konuyla ilgili surekli olumlu konusulmasindan yoruldum cunku sadece tarihleri ileri atiyorlar gelisme olmuyor. Hangisini tavsiye edersiniz ya da baksa onerebileceginiz biri var mi?

Kızlar merhaba konu dışı olacak ama tellwe'de kimi önerirsiniz? yesilcingene anlamadım iade etmiş enerji tutmadı diye

Kesinlikle demet pat pat soyler herseyi uzulmussun kirilmissin umru olmaz bak ben ogrendim her seyi ve kapattim pollanna oldu yani kimse gelmicekte aramicakta kalan saglar benimdir diyip onume bakmaktan baska carem yok demete gitmeseysim hala subatlari martlari beklerdim

Kizlar bugün emreye baktirirken bir kız vardi neyse sohbet açıldı ben dios cafe yesilkoy Duygu Ataköy sentinius cansuya gittim 50 liraymis ikisi de çok iyi baktı dedi Duygu karşı tarafın dusuncelerini çok iyi bildi çocuğun ne iş yaptığını ismini falan verdi dedi ilkten şoka girdim dedi 20 25 dakika baktı ve cok yogun oluyormuş randevuyla bakiyormus direk yüzüne bakıp soyluyormus sanırım bir ay sonra ona gidicem

Sentinus duygu benle arkadaşımdan birebir aynı şeyleri söylemiştir. Farklı zamanlarda aynı şeyler. O zaman hiçbir derdim yoktu ve olacak olan hiçbirşeyi de görememişti. Hatta arkadaşıma ı zaman evlendiğinde ikizin olacak demişti banada dedi o kadar aynı yani. Arkadaşım evlendi hamile ama onun dediği kişiden başka kişi işe evlendi gayrette ikizi olmadı
Dios duyguya gelinceye herkese enerji yollar herkes arar herkes geri döner. Zaten %50 dönme ihtimali vardır kime tutar kimine tutmaz. Ama herkese enerji yollar trafo gibi kadındır valla

Demet nerde bakiyor peki kafe mi yoksa ozel mi

Demet nerde bakiyor peki kafe mi yoksa ozel mi
Yalnız Demette de 7 dak olayı sinir bozucudur...seninle sohbet eder zaman nasıl geçtiğini anlamazsın, yardımcısı gelir bitti der..bir seans daha isterim dersin, sıradaki sıkıştırır....sırf bu nedenle demet'e gitmiyorum artık

Hadi ya bu kötüymüş , neslihan biraz daha mantıklı gibi sanki

Merhaba kızlar .Daha öncede yazmistim birsen diye bir falci vardı gop ta 2010 yılında baktirmistim kendi evinde bakıyordu.Hala fal bakıyor mu ve tel.ı var mı acaba ? Uzun süredir arıyorum kendisini bir türlü ulaşamadım . Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Onun dışında şu 1 aylık süreçte yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum .Burada yazılanlar doğrultusunda neslihan ve kuzeyı denedim ben de .Bir de nalanı (bir arkadasimin ısrarı uzerine).Şöyle söyleyebilirim her üçü de geçmiş ve mevcut durumla ilgili paralel şeyler soylediler fakat gelecekle ilgili nalan ve neslihan aynı şeyleri söylerken kuzey tam tersi bir yorumda bulundu .Hangisine inanacağımı bilemiyorum şu anda bu platformda kuzey tutulan biri ama diğer tarafta iki kisinin aynı şeyleri söylemesi. Kafam oldukça karıştı .Emin olabilmek için de en az 2 3 ay kadar bir süreye ihtiyacım var.Bunların arasında en kapsamlı bakan neslihan oldu bu arada (su fali) ben aklıma gelen her soruyu sordum belki de ondan .

Gop birsene 3 kez felan gittim galiba tavsiye etmem açıkçası çıkmadı bana.eski sevgilin seni aricak köpek gibi dedi ama abla vlendi dedim olsunnn aricakk dedi hala ariyor =)

Kızlar Demet sanırım dakika satın alınıyormuş. Giden arkadaşlardan bilgi albilir miyim ? 7 dk yetiyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…