Bu kadar üst üste fal baktırmakta iyi değil ama, bunu falcılar bile söylüyor. İnsanın kafası karışıyor. Parana da yazık yani. Mevcut durumu ve düşünceleri öğrenmek istiyorsan Kuzeye de baktırabilirsin. Gayet başarılı bence.Beni bilen bilir ben gelecek istemem zaten gayb i Allah bilir. Bana anlik düşünceler daha önemli ve beni çok tatmin etti ben herkesi beğenmem. Simdi tarabyada 150 tl ye bakan biri varmis ama gozlerine bakip konusuyormus bi kac kiai cok memnunmus onada baktirip kapaticam fal mevzusunu. Bu arada demete baktirdim oda iyiydi ama neslihan daha iyi
Banada gökerin numarasını atabilir misiniz ?mesaj kutuna attım cnm telini
Bu kadar üst üste fal baktırmakta iyi değil ama, bunu falcılar bile söylüyor. İnsanın kafası karışıyor. Parana da yazık yani. Mevcut durumu ve düşünceleri öğrenmek istiyorsan Kuzeye de baktırabilirsin. Gayet başarılı bence.[/QUOTt
Tatlim o nerfe bekiyor
Kuzey nerde bakıyor.Bu kadar üst üste fal baktırmakta iyi değil ama, bunu falcılar bile söylüyor. İnsanın kafası karışıyor. Parana da yazık yani. Mevcut durumu ve düşünceleri öğrenmek istiyorsan Kuzeye de baktırabilirsin. Gayet başarılı bence.
Beşiktaşta Cafe Benim de bakıyor. Aslında gelecekle ilgili verdiği tarihte tutmuştu. Bende şuanki durumu merak ediyorum tekrar gitsem mi diye düşünüyorum. Sanırım pazar günleri izinliymişKuzey nerde bakıyor.
canım bu kişi belgin kostaksa gitme sakın 150 tl den olursun geçmiş yıllarda bi arkadaşım gitmişti ordan biliyorum.eğer belgin kostak değilde başka biriyse senden telini rica edebilirmiyimBeni bilen bilir ben gelecek istemem zaten gayb i Allah bilir. Bana anlik düşünceler daha önemli ve beni çok tatmin etti ben herkesi beğenmem. Simdi tarabyada 150 tl ye bakan biri varmis ama gozlerine bakip konusuyormus bi kac kiai cok memnunmus onada baktirip kapaticam fal mevzusunu. Bu arada demete baktirdim oda iyiydi ama neslihan daha iyi
geçmiş sayfalarda yazmışsın zatencanım bu kişi belgin kostaksa gitme sakın 150 tl den olursun geçmiş yıllarda bi arkadaşım gitmişti ordan biliyorum.eğer belgin kostak değilde başka biriyse senden telini rica edebilirmiyim
Aradım baska nodan belgin kostak mi dedim evet dedi =)canım bu kişi belgin kostaksa gitme sakın 150 tl den olursun geçmiş yıllarda bi arkadaşım gitmişti ordan biliyorum.eğer belgin kostak değilde başka biriyse senden telini rica edebilirmiyim
sakın,kadın resmen dalga geçer gibi fal bakmış arkadaşıma ,az kalsın eşinden ayıracaktı arkadaşımı.Aradım baska nodan belgin kostak mi dedim evet dedi =)
Yok Kiz baktırmam =) angelsnil neslihana gitti bana yazmış ki tek kelime ile harika.sakın,kadın resmen dalga geçer gibi fal bakmış arkadaşıma ,az kalsın eşinden ayıracaktı arkadaşımı.
Arkadaslar ben bu umay nesibe kuzeye baktirdim beni seviyormus aricakmis yaa bana defol git hayatimdan dedi her yerden engeledi diyorum yok seviyor dediler kuzey dahil sonra demete gittim bana dedi seni sevmiyor askinti oldugunu dusunuyor aramaz bak ne guzel kalbin var senin yazik sana hayatina bak dedi israrla sordum yok dedi zerre aklinda yoksun bu zamana kadar kirk kere unutmustum hep dediler doncek bok doncek fukara tesellisi ben inanmiyorum nesibe icin iyi dedim inanmiyorum kuzey hele evlencen dedi yuhhKuzey nerde bakıyor.
Kuzeye simdi baktirdim genel olarak iyiydi demet neslihan vs asla arama dedi bo çocuğu bu ise 14 subatta bisiler yap 1.5 senelik iliski vs dedim bilmiyorum.Arkadaslar ben bu umay nesibe kuzeye baktirdim beni seviyormus aricakmis yaa bana defol git hayatimdan dedi her yerden engeledi diyorum yok seviyor dediler kuzey dahil sonra demete gittim bana dedi seni sevmiyor askinti oldugunu dusunuyor aramaz bak ne guzel kalbin var senin yazik sana hayatina bak dedi israrla sordum yok dedi zerre aklinda yoksun bu zamana kadar kirk kere unutmustum hep dediler doncek bok doncek fukara tesellisi ben inanmiyorum nesibe icin iyi dedim inanmiyorum kuzey hele evlencen dedi yuhh
Kizz naberrr beni tanidin mi :))Tabii yazarım bebeğim. Bi esseklik edip cafe 46 nalana gittim ama asla tavsiye etmiyorum hemen hocaya büyüye girdi =) tövbeeee . Taksimden de kadinlar kahvesi pelin bana iyi geliyor çıkıyor dedikleri. Dejavu edi oda favorilerim arasında biraz gönülsüz gbi bakior ama sonuc olarak başarılı. Ayy artk o kdr baktirmakdan beğenmiyorum kimseyi napcam bilmiorum =)))
Demet telde bakıyor muArkadaslar ben bu umay nesibe kuzeye baktirdim beni seviyormus aricakmis yaa bana defol git hayatimdan dedi her yerden engeledi diyorum yok seviyor dediler kuzey dahil sonra demete gittim bana dedi seni sevmiyor askinti oldugunu dusunuyor aramaz bak ne guzel kalbin var senin yazik sana hayatina bak dedi israrla sordum yok dedi zerre aklinda yoksun bu zamana kadar kirk kere unutmustum hep dediler doncek bok doncek fukara tesellisi ben inanmiyorum nesibe icin iyi dedim inanmiyorum kuzey hele evlencen dedi yuhh
Hahahaha zeynep seni unutmak ne mümkün bebeğimKizz naberrr beni tanidin mi :))
Demet telde bakıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?