İstanbul'da Fal - Falcılar

Tarabyada dedikleri belgin kostak mis yaa arastirdimda simdi hep kötü yorum var gitmicem =)

Bu kadar üst üste fal baktırmakta iyi değil ama, bunu falcılar bile söylüyor. İnsanın kafası karışıyor. Parana da yazık yani. Mevcut durumu ve düşünceleri öğrenmek istiyorsan Kuzeye de baktırabilirsin. Gayet başarılı bence.

Kuzey nerde bakıyor.

canım bu kişi belgin kostaksa gitme sakın 150 tl den olursun geçmiş yıllarda bi arkadaşım gitmişti ordan biliyorum.eğer belgin kostak değilde başka biriyse senden telini rica edebilirmiyim

Kuzey nerde bakıyor.
Arkadaslar ben bu umay nesibe kuzeye baktirdim beni seviyormus aricakmis yaa bana defol git hayatimdan dedi her yerden engeledi diyorum yok seviyor dediler kuzey dahil sonra demete gittim bana dedi seni sevmiyor askinti oldugunu dusunuyor aramaz bak ne guzel kalbin var senin yazik sana hayatina bak dedi israrla sordum yok dedi zerre aklinda yoksun bu zamana kadar kirk kere unutmustum hep dediler doncek bok doncek fukara tesellisi ben inanmiyorum nesibe icin iyi dedim inanmiyorum kuzey hele evlencen dedi yuhh

Kuzeye simdi baktirdim genel olarak iyiydi demet neslihan vs asla arama dedi bo çocuğu bu ise 14 subatta bisiler yap 1.5 senelik iliski vs dedim bilmiyorum.

Kizz naberrr beni tanidin mi :))

Kizlar sordum ama bu melekler kahvesi randevuy la mi çalışıyor yarın öğlen gittiğimde kalabalık olur mu acaba

slm kızlar
ben de buraya yazmak için geldim yazıp çıkıcam hemen
kuzeye baktırmıştım, en son ve sadece, bilen bilir, bana dediği bişey daha oldu, hemde inanın öyle paldır küldür oldu ki, kuzeyin dediklerini not almıştım :) orda yazıyor, bu da çıktı yani, şubatın ilk haftası dedi, ve tam da ilk haftasında oldu :) bu dediği ve çıkan 2. şey ... eğer tersine olursa yine yazarım..kalın sağlıcakla

Demet telde bakıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…