Bu arada Demet'in durum analizinde de yanildigi olabiliyor. Cunku daha once de belirttigim gibi %90 sizin dusuncenizi, % 10 karsi tarafin dusuncesini okuyor. Ornegin bir arkadasima soylediklerine once ikimiz de sok olduk, cunku aynen tarif ettigi gibiydi diye dusunmustuk. Ancak sonradan durumun hic de Demet'in anlattigi gibi olmadigini ogrendik net olarak karsi tarafin ailesinden.
Demet'in kazandigi tek nokta cok net olumsuz gorunce soylemesi. Onun disinda olumlu gorup oyaladiklarindan bir sey cikmiyor.
Kisisel dusuncem bugun farkli detaylarla bilip gelecekle ilgili de hem olumlu hem olumsuz (farkli konularda olsa da) soyleyen falcilarin iyi oldugudur.
Demet'in gevelemeden NET OLUMLU SON soyleyip de yasayan varsa buyursun yazsin :)) Herkesin de hayati o kadar kotu degil yani diyecegim. Pembecileri ifsa ettigimiz gibi bunu da yazmak gerek diye dusunerek paylasiyorum.
Canim yazdiklarimi yanlis anlama bu arada.. Duruma kendin bak, gercekten olumsuzsa onu soylemistir.Valla bana en son gittigimde o kadarrrr olumsuz konustuki niyetimle ilgili depresyona girdim resmen onun analizinede inanrım cünkü o zaman %50 deyip akışına bırakıyorum ohh beee :)))
Kesinlikle katılıyorum :) Hande'nin dediklerini bende yaşadım gayet iyi geliyo bana Kuzey'De aynı şekildeYahu hande yi niye gömdünüz bu kadar bana dedikleri çıkıyor valla zamanlar biraz sarkıyor ama dediklerini yaşadım hemde birden gazla tesadüfü aştı yani bu durum ben söyleyimde :)
çok şanslısınız o zaman. Dedikleri çıkan falcıyı bulmuşsunuzpeanut8449 ve @Hatunsuursuz a katiliyorum. Hande ve kuzeyin dediklerini bende yaşadığım için negatif yorum yapanlara anlam veremiyorum. İletişim oluyor ay evet çıktı fal deniliyor sonra birseyler ters gidince hic begenmedim deniliyor. Sonra tekrar istedigi birsey olunca ben begenmedim demistim ama fikrim degisti cok iyiydi deniliyor. En nihayetinde onlarda insan bu fal işlerini çok abartmiyor muyuz? Fal sonuçta neden falcıları ilahlaştıriyoruz anlamış değilim
O halde başka falcı arayışına girmenize gerek yok, ne güzel.Kesinlikle katılıyorum :) Hande'nin dediklerini bende yaşadım gayet iyi geliyo bana Kuzey'De aynı şekilde
Laf cafe cigdemin soylediklerini yasayan varmi
Anda iyi olan kim var kızlar şu an karşıdaki kişinin düşüncelerini bilebilecek yani? Ben düşündüğünü falan bir yardımcı olur musunuz?
Umay'a gittim ama bende enerji tutmadı galiba ne anda iyiydi ne gelecekte ama kardeşimde hem anda iyiydi hemde gelecek için söylediği bir şey çıktı işte enerji meselesi gerçektenAgresifkiz canım laf cAfe umay gittim direk söylüyor senI harf verdi çok iyi anlattı ani onu tavsiye ederim.
Şu Hande Kuzey ve Neslihan arasında kaldım bende hangisi iyi yorumlar acaba anıevetttt İşte tam olarak bende bunu istiyorum!Demete güveniyordum bu konuda ondada içime şüphe düşürdüler şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?