İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Melekler Kahvesi Can'a fal baktıran var mı ? Görüşleriniz nedir kendisiyle ilgili

Yahu hande yi niye gömdünüz bu kadar bana dedikleri çıkıyor valla zamanlar biraz sarkıyor ama dediklerini yaşadım hemde birden gazla tesadüfü aştı yani bu durum ben söyleyimde :)

Valla bana en son gittigimde o kadarrrr olumsuz konustuki niyetimle ilgili depresyona girdim resmen onun analizinede inanrım cünkü o zaman %50 deyip akışına bırakıyorum ohh beee :)))

Valla bana en son gittigimde o kadarrrr olumsuz konustuki niyetimle ilgili depresyona girdim resmen onun analizinede inanrım cünkü o zaman %50 deyip akışına bırakıyorum ohh beee :)))
Canim yazdiklarimi yanlis anlama bu arada.. Duruma kendin bak, gercekten olumsuzsa onu soylemistir.
Oyle degilse sallaa :)

peanut8449 ve @Hatunsuursuz a katiliyorum. Hande ve kuzeyin dediklerini bende yaşadığım için negatif yorum yapanlara anlam veremiyorum. İletişim oluyor ay evet çıktı fal deniliyor sonra birseyler ters gidince hic begenmedim deniliyor. Sonra tekrar istedigi birsey olunca ben begenmedim demistim ama fikrim degisti cok iyiydi deniliyor. En nihayetinde onlarda insan bu fal işlerini çok abartmiyor muyuz? Fal sonuçta neden falcıları ilahlaştıriyoruz anlamış değilim

çok şanslısınız o zaman. Dedikleri çıkan falcıyı bulmuşsunuz

Hatunsuursuz canım ben pazar emreye gitmiştim yanındaki kız erene baktirmisti bir de canin sırası daha fazlaymis erenle emreyI kiyaslarsan emre ama en iyisi can

Merhaba! Biz iki arkadaş bu konuyu uzun süredir takip ediyorduk. Şimdi üye olduk sırf 7 dk Demetin numarası almak için. Rica etsek numarasını verebilir misiniz, yarın gitmek istiyoruz

7 dk Demet herkese olumsuz mu konusuyor? Herkes cok ovdu ama soyledi harfler mutlaka cevremizde birinde vardir. Hatta ben bir harfi yok dedim onunla olacak dedi. Halbuki varmis unutmusum. Onun disinda ben Handeye 2015 yilinda baktirdigimda işimle ilgili cok ilginc detayi bilmisti. Hatta o konu benim hic aklimda yoktu. Ama alacagin bu odule ragmen ayrilacaksin dedi. evet is gorusmesi yaptim ama daha dusuk verdikleri icin işimden ayrilmadim hala ayni yerdeyim. o nedenle Hande bilemediği diyemem. Ama onum hissetmedigini siz sorunca olumlu yanitliyor ve bunlar gercekten cikmiyor. Gecenlerde tekrar baktirdim cikar mi bilmiyorum ama bence demetten daha iyi oldugudur.

Anda iyi olan kim var kızlar şu an karşıdaki kişinin düşüncelerini bilebilecek yani? Ben düşündüğünü falan bir yardımcı olur musunuz?

Agresifkiz canım laf cAfe umay gittim direk söylüyor senI harf verdi çok iyi anlattı ani onu tavsiye ederim.

Agresifkiz canım laf cAfe umay gittim direk söylüyor senI harf verdi çok iyi anlattı ani onu tavsiye ederim.
Umay'a gittim ama bende enerji tutmadı galiba ne anda iyiydi ne gelecekte ama kardeşimde hem anda iyiydi hemde gelecek için söylediği bir şey çıktı işte enerji meselesi gerçekten

Ben cafede otururken kızlar sutlu cafe neslihan iyi diyorlardi laf cafedeyken mandal toprağa gitmiştim o da iyidi onun falanda iki şey çıkmıştı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…